WC-k Sanita Luxe: Különböző választás

Ma a Porcelán üzem LLC “Samara Stroyfarfor” az egyik vezető pozíciót foglalja el a kerámia termékek piacán. A nemzetközi szabványok által tanúsított orosz gyártó munkája a magas színvonalú vízvezetékek előállítására irányul. A növénymérnökök diverzifikálták a Luxe sorozat kiadott WC-tálak tartományát, akik gyorsan kijelentették magukat a piacon. A luxe gyűjteményt a kiváló minőségű, vonzó és olcsó vízvezeték széles körű modellje képviseli. Ez: Klasszikus, Next, a legjobb, a legjobb Color Motion és a legjobb Bubbles, Infinity, Művészet és művészeti Flora, Quadro, Fest, Ringo és Attika.

Sajátosságok

A Sanita márkás WC-k dupla réteggel borítottak, és égetnek, hogy a kerámia felület hibátlanul sima és sima legyen. Ez elősegíti a termékek természetes “öregedésének” ellenállását. Ha a Sanita Luxe más funkcióiról beszélünk, itt néhány percet is kijelölhetünk.

A vizsgált sorozat egyik fő jellemzője a kiváló minőségű anyagok használata. A modellek gyártásához a hazai gyártó külföldi megerősítést (német, svéd, cseh, olasz) használ. Gyakran a vásárlók riasztóak a külföldi alkatrészek használatának tényére, mivel az emberek nem akarnak időt tölteni az “egzotikus” pótalkatrészek keresésére. Ebben az esetben azonban nem érdemes aggódni róla, mivel a vállalat önállóan termeli termékeik minden alkatrészét. Az OROSZORSZÁG egyes városaiban található online áruházakban és szervizközpontokban (lista az interneten) szinte minden alkatrészt vagy részletet vásárolhat.

Érdemes megjegyezni a márka termékeinek egyedi tulajdonságait. A Luxe sorozatú eszközök felülete egyedülálló Sanita Crystal Struktúrával rendelkezik. Ez egyfajta “öntisztító rendszer”.

Vízcseppek, összeköttetés, áramlás, meglévő szennyezés összegyűjtése. Ez lehetővé teszi, hogy megőrizze az elsődleges terméket anélkül, hogy nagy erőfeszítést igényel a fogadójából. További eszközök alkalmazása szintén nem szükséges. Meglehetősen rendszeres hagyományos tisztítás.

Előnyök és hátrányok

A Luxe sorozat fő előnye az európai szintű kialakítás egyediségének kombinációja különböző formákkal. Itt található a hagyományos és kompakt WC-k, a szabadtéri és felfüggesztett modellek, valamint az országban való használatra tervezett lehetőségek.

Az eszközök ház 100% porcelánból készült, nagy sűrűségű, amely biztosítja a termékek szilárdságát és hőállóságát. Azt lehet mondani, hogy a Sanita Lux modell megvásárlásával megvásárolhatja az európai minőséget és elfogadható költségeket. A modellek üléseit a duroplaszt merev anyagából végezzük, szemben a különböző mechanikai károsodással és deformációval szemben az emberi súly hatására. Ezenkívül a bevonat felülete speciális feldolgozást végez, antibakteriális és hipoallergén tulajdonságokkal rendelkezik.

A konfigurációs változékonyság egy másik határozott plusz márkás termék.

A különböző lehetőségek megengedettek.

 • Puha záró rendszerrel. Ez egy automatikus tenyésztő, aki a WC és az üléshuzat sima és csendes leeresztéséért felelős.
 • Gyors eltávolító rendszerrel.
 • Fém rögzítőelemekkel, amelyek jobb és esztétikusabbak, a műanyag opciókhoz képest.
 • Számos modell van felszerelve egy “Anten Spex” rendszerrel, amely lehetővé teszi a fröccsenés elkerülését, valamint a kétszintű megerősítő Geberit, amely kiváló minőségű mosást és gyors vizet biztosít a tartályban.

A vizsgált védjegy WC-ja könnyen telepíthető. A különböző választék lehetővé teszi, hogy válasszon egy olyan modellt, amely ideális a csatornájához, anélkül, hogy további munkát igényelne.

A fogyasztói vélemények alapján a márka súlyos hiányosságait még nem azonosították. Bár egyes tulajdonosok véleménye szerint a hiányosságok az öblítés rossz minőségében vannak, ami az eljárás ismételt megismétlését igényli. Néha, néha a gyár házasságának, valamint a konfiguráció telepített gyártójának ellentmondása. A termékek hátrányairól beszélve érdemes megjegyezni, hogy az összes márka WC-k garanciája csak három év.

Az Unitazov-tervek fajtái

A design a márka WC-csészék vannak, amelyek figyelembe veszik a nem csak a különböző dimenzióit egészségügyi szobákat, de lehetséges kívánságait ügyfelek. A modellek külföldi szerelvényekkel vannak ellátva, mivel a vállalat különböző típusú eszközöket termelhet.

A termékek szabadtéri vagy felfüggeszthetők. A választékban a tartály nélküli egységek modelljei (helyett egy leeresztő daru). A tartályokkal ellátott modellek általában láthatóak. Vannak olyan típusú WC-tálak is, amelyekben a tartály el van rejtve. Ebben az esetben a készülék észrevétlenül mosott.

A Samara gyártó kifejlesztette az eszközöket különböző mechanizmussal a vízmosáshoz. A WC vízszintes vagy kör alakú leeresztővel felszerelhető. Ezenkívül a modellek mind a szabványos megjelenés, mind a további szerelvények telepítésének képessége lehet. Ha egy tartályról beszélünk, a gyártó lehetővé teszi a kikapcsolási megerősítés kiválasztását.

Továbbá a vállalat képviseli a modelleket, amelynek lefolyó mechanizmusa a kettős leeresztő eszközzel van ellátva, amelynek célja a víz gazdasági fogyasztása. A kettős módú szerelvények lehetővé teszik, hogy válasszon egy öblítési hangerőt (3 vagy 6 liter víz).

A gyártó különös figyelmét Stulchat WC-vel adja meg. Ez képes hőt tartani, és gyors eltávolítási funkcióval is rendelkezik.

Színek és design

A Luxe sorozat modernitása nemcsak az űrlapok sokféleségében nyilvánul meg. A széles színű modellek lehetővé teszik a vízvezeték kiválasztását, harmonikusan kombinálva egy csempével, vagy megvásárolhat egy olyan terméket, amely érdekes akcentus lesz a fürdőszobában.

A színtartományt a klasszikus fekete és a türkiz, a gyógynövényes és a gazdag piros (legjobb színű mozgásgyűjtés) különböző lehetőségeit képviseli. A legjobb buborékok és művészeti növények gyűjteményei képesek kielégíteni a vevő leginkább kifinomult ízét a színek, absztrakt vagy geometriai formák formájában.

Ami a termékek alakját illeti, a modelltartomány lágy lekerekített és szigorú geometriailag tiszta formákként jelenik meg. Ez lehetővé teszi, hogy kiválassza a belsejében megfelelő opciót, figyelembe véve a vevő személyes ízét.

Választék áttekintése

A cég minden ízlésre kínál termékeket. Ugyanakkor folyamatosan dolgozik a termékek javításán, megtalálva a lehetőséget, hogy az utolsó még jobb munkát végezzen.

 • Klasszikus Lux sorozat a hagyományos és kompakt WC-k által képviseltek széles körű funkciókat. A gyűjtemény termékei ideálisak kis WC-k számára. A modellek szerkezete lehetővé teszi a szabványos szennyvízhez való csatlakozás módosítását.
 • Kompakt következő lux gyűjtemény lehetővé teszi mind a vízszintes, mind a függőleges kimeneti rendszerhez való kapcsolódást, amely leegyszerűsíti a telepítést. A termékek pluszjaihoz a tulajdonosok a tartály feltöltésének sebességét tartalmazzák. A tökéletesen sima felületnek köszönhetően (a modell teste Sanfarfora-ból van), a modell könnyen megtisztítható. Kényelmes Chaulchak, amely fém rögzítőelemekkel készült. A “Antitivnsk” minőségi operációs rendszert.

Ha figyelembe vesszük a hátrányokat, az internetes vélemények alapján ítélve az egyenes mosó rendszer nem mindig működik megfelelően. Néha a termékek felszínén is rozsdás következményei vannak látható okok nélkül. Néha nem működik kettős szilva.

 • A legjobb lux gyűjteménye, 2006-ban kidolgozott, három fajtát mutat be, amelyekre a rejtett rögzítés és a két gomb jelenléte, amely gazdaságos vízhasználati módot biztosít. A legjobb színű mozgás híres a szín kiválasztásáról, és a legjobb buborékok fényes vízvezetékkel rendelkeznek egy diszkrét dekorációval. Ezenkívül képes kiválasztani a lefolyót. Szükség esetén 3 vagy 6 liter vizet állíthat elő.

 • Quadro and Fest A tartály szilárd tálak, egyenes vonalak és geometriailag helyes alakjai jellemzik. A Fest, ellentétben Quadro, kompaktabb és gyors kioldó ül, és a csendes munkában is rejlik. A készülékről származó vélemények eltérőek, de a felhasználók előnyei jelentősen jelezve vannak. Víz a bemutatott modellben egy tál egy körben. A mosás teljesen eltávolítja az összes szennyező anyagot, és a fröccsenés nincs kialakítva. Lehetőség van vizet menteni. Lehetőség van a gyenge és erősebb csatorna kiválasztására. A termék alkalmas egy kis lakáshoz.

A tulajdonosok szerint azonban a vizsgált sorozat egyik hiánya még mindig van. Ez az ülés törékenysége. Gyártásával, egy vékony műanyagot használnak, amelyen a karcolások és repedések időben jelennek meg. Ha valamilyen oknál fogva hagyja abba a választást a Fest WC-n, akkor figyelembe kell venni annak lehetőségét, hogy az ülés szükségességét a megbízhatóbb és kényelmesebbé kell változtatni. Általában a WC megérdemli a figyelmet, szivárgásmentes és túlzott zaj nélkül működik.

 • Az első pillantásra szokatlanFelfüggesztett WC Ringo. A modell könnyen karbantartható és kényelmes. A termék zuhanyzós és gyors fogyasztású ülésekkel van felszerelve. A cég legújabb fejleményei között számos olyan modell, amely különös figyelmet érdemelhet, megkülönböztethető.

 • Ovális végtelen lux Lehetővé teszi egy eszköz csatlakoztatását bármilyen szennyvízhez (vízszintes, ferde, függőleges). Ezenkívül a modell jellemzi az ömlesztett külső tálat, amely széles ülést képez. A modell belső tálja szabványos dimenziókkal rendelkezik, amelyek miatt nincs további vízfogyasztás. A csatorna a fal mögött elrejti. Ez adja meg a modellt egy szép megjelenéssel, és megkönnyíti a termék gondozását.

 • Luxe Art sorozat A modern funkciók és tömör tervezés híres, így a modell ajánlott azok számára, akik megfizethető áron egy divatos és kompakt eszközt keresnek. Ezenkívül a termékek nagyon jó minőségű hófehér porcelánból készülnek. A művészeti sorozat választéka is díszített, virágos dekorációval (művészeti növényvilág).

Az öblítőszerek körkörös rendszere a víz újra csökkenése nélkül. Panaszok és a “Antitivnsk” rendszer nélkül. Tranqually szilva vizet halad a szennyezés eltávolítására, még a menyasszonyi WC-tál alatt is. A Microlift ülés teljesen csendben működik. Szükség esetén (mint más modellekben), akkor lehet leereszkedni 1 időtartamra 3 vagy 6 liter vízre. A WC alkalmas a fürdőszobában, klasszikus vagy skandináv stílusban díszítve. A termék kiváló teljesítményt és viszonylag alacsony árat tartalmaz (5-10 ezer rubel).

A luxe modelltartomány teljes felállítása, kivéve az európai tervezést és a kompakt formákat, az első pillantásra fontos. A tartály és a WC közötti tömítések trapéz alakú formájúak, amely lehetővé teszi, hogy egyenletesen terjessze a víznyomást a tartályba a WC-re.

A márka által tekintett tartomány árkategóriája a régiótól és a modell jellemzőitől függően változhat: átlagosan 3000 és 20 000 rubel között. Hívhatja a klasszikus és a következő WC-t és a következő WC-ket a Ringo, Attica és a Kültéri Infinity Lux legdrágább modelljéhez. Attica felfüggesztési modell (mint például a legjobb színű mozgást) különböző színben (piros, zöld, fekete) képviseli.

A felfüggesztett modellek kényelmesek, mert nem foglalják el az alapterületet. Következésképpen nem válnak akadályt a tisztításban vagy a meleg bevonatok telepítésében. A rejtett leeresztő rendszer miatt, amely a fal falához beágyazódik, a termékeket szinte abszolút csendes jellemzi.

A legújabb modellek, ellentétben az elődökkel, több modern design és teljes készlet, Nincs többletköltség. Ezek a készletek magukban foglalják a Micolift és a “AntiVnx” és a puha szoros autófüggöny-rendszert, valamint a Clip Up Seat telepítési rendszert. Természetesen az árkategória függ a modell színétől, valamint a dekoráció (rajz) elérhetőségétől.

Ha szükség van egy bizonyított modellre, a modern funkciók sorozata, figyelmet fordíthat a következő lux és a legjobb lux eszközre.

Azok számára, akiknek nincs ötlete a lakás szennyvízcsatornaegységéről, a következő modell alkalmasabb lesz, amely lehetővé teszi a csatlakozáshoz, amint azt már említettük, a vízszintes és a függőleges kiadásig. Ez a modell és az öblítőáram (zuhanyszilárdság, tölcsér-pezsgőfürdő) szervezése.

Vélemény

Amint azt fentebb említettük, a Sanita WC-felülvizsgálatok többsége pozitív. Márkájú vízvezeték tulajdonosok Az európai szintnek megfelelő termékek eredeti tervezése van. Kérjük, vevők és árak, amelyek a gazdaságtól a prémium osztályig változnak. A vélemények alapján a tartályok jól karbantartottak, és az eszközök könnyen telepíthetők.

Lehetőség van arra is, hogy bármilyen modellt javítsák a vállalati központok szakemberei használatával. Egy réteg, a Sanita Luxe jó ár és minőségi arány.

Ha a felhasználók által azonosított sorozatból származó mínuszokról beszélünk, a következő pontokat leginkább okozza:

 • az eljárás megismétlését igénylő flush minősége;
 • gyakran a gyári házasság (nyilvánvaló, általában a bevonat deformációjában);
 • a rozsdás fúrók megjelenése;
 • Az olyan arányok következetlensége, amelyek néha észrevehetővé válnak a telepítés után (tartály eltolás a tálból).

Tippek a választáshoz

Ha nem megijeszti a negatív értékelések jelenlétét, és még mindig választottál a belföldi WC-k Sanita Luxe-on, Kérjük, vegye figyelembe néhány tippet, hogy segítsen kiválasztani az Ön számára megfelelő modellt.

 • Vásárlás egy WC-tál ez a sorozat, először is meg kell fontolnod az egészségügyi szobád méretét. Ezt követően már eltűnt az árból és más kívánságokból, pontosan kiválaszthatja azt a modellt, amely kielégíti a kéréseit.
 • Egy adott modell megvásárlása előtt ajánlott felfedezni az ügyfelek véleményét.
 • Nem lesz felesleges, hogy tisztázza-e a “Samara Stroyfarfor” cég szervizközpontját a városban.

Sanita Luxe WC Áttekintés Nézd meg az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: