WC-k Santek: Jellemzők és előnyök a gyűjtemények

Santek már sokáig jelen volt az egészségügyi berendezések hazai piacán, és sikerült a kiváló minőségű termékek sikeres gyártójának. A márka minden terméke külföldi megerősítéssel rendelkezik a kiváló minőségű műanyagból származó gombokkal és ülésekkel. Az eszközök vonala gazdag választékkal rendelkezik különböző modellekkel, amelyek közül sokan kiválaszthatók minden lehetséges telepítési lehetőséghez.

Márka története

A Santek védjegye mind Oroszországban, mind pedig a világ minden táján népszerű volt a kiváló minőségi jellemzők és a termékek széles választéka miatt. Ez egy olyan márka, amely az orosz termelési létesítményekkel rendelkező egészségügyi kerámiákat termel. Két növény termel kerámia termékeket és még egy fürdőt. A Társaság katalógusainak harmadik termelésének megjelenése mellett a vízvezetéken kívül kezdett megjelenni, és az akrilből készült fürdők kiváló minőségű alkatrészekkel vannak ellátva, és különböző formákkal és paraméterekkel rendelkeznek.

Az első vállalkozás, ahol elkezdték előállítani ezt a márkát, 1996-ban épült Cheboksary növény lett. Felelős a legújabb technológiai berendezésekkel, amelyek segítettek a magas szintű gyártású vízvezeték-berendezések elérésében. Már 2000-ben a növény kezdett munkát végezni Novocheboksarsk, a WC-k és héjak itt készültek. A harmadik vállalkozásban lévő fürdők gyártásának elindítása 2011-ben történt. Ugyanakkor Santek Vízelvezetés megkapta a tiszteletbeli jelölést “Mark №1 Oroszországban”. Ez a cím márka két évvel később megerősítette.

A Santek márka régóta dolgozik a híres tervezőkkel, amelyeket egy ilyen eredeti irányban divatos stílus alapítóinak tartanak.

2014 áprilisában Santek bemutatta az “Allegro” gyűjteményt, Antonio Bullo megjelenését Antonio Bullo – a híres olasz design mestere. Ebben a gyűjteményben a terméket lekerekített formák és a legeredetibb színű megoldások jellemzik.

Előnyök és hátrányok

A gyártó és a fogyasztói vélemények jellemzőire támaszkodva a következő pluszoknál maradhat:

 • Széles választéka – Itt kiválaszthatja a falmodelleket, és a kompaktokat, így nem lesz nehéz a legmegfelelőbb termék keresésével.
 • Átgondolt design. A fő dolog itt nem megjelenés, de stílusos ergonómia: A Santek WC-k rendkívül kényelmesek.
 • Törölt karbantartás Minőségi egészségügyi állapot. Az osztrák baktericid borítónak szabadalmaztatott zománcos bevonata van, amely biztosítja a WC tökéletes hófehér színének biztonságát, és megakadályozza a patogén mikrobák megjelenését.
 • Vonatkozó Árak, Ezután a márka WC-ja nem lehet túl drága.

De ezek a termékek saját hátrányai vannak:

 • A gyártó által az ergonomikus, amellyel az ergonomikus, mindenki számára alkalmas;
 • Számos modellben az anti-spektrix rendszer nem olyan hatékonyan működik, mint a várt módon;
 • A fogyasztók megünnepelik a mikrokráciak megtalálásának tényeit a termék felszínén vagy a zománc bevonatának oka.

Gyakran termékek a Santek márka összehasonlítjuk Sanita termékek – ez egy másik vezető márka az orosz vízvezeték, amely élvezi a különleges igény a hazai fogyasztók számára. Ha figyelembe vesszük a tapasztalt vízvezetékek véleményét, a Santek még mindig jobb, mert sokkal több minőségi mutatóval és hosszabb élettartammal rendelkezik.

Jellemzők

A Santek márka berendezései között megtalálhatja az összes típusú termékeket, különböző formatervezéssel. A márka WC-k felfüggesztett és kompakt modellek formájában lehetnek, és a hagyományos kültéri termékekkel, vízszintes vagy függőleges (nemi) felszabadulással is bemutatták, közvetlen vagy ferde kibocsátással. Ön is kiválaszthatja a termékeket, és anélkül is (falváltozatok).

A híres márkák felszerelése a legjobb minőségű kerámiából. A vízvezeték mellett a vállalat bútorokat termel fürdőszobákhoz, akril fürdők és hidromasszázs termékekhez különböző formák és végrehajtás.

A vállalatban és a keverőkben, valamint további felszereléssel, amellyel egyetlen fürdőszoba kialakításának egyetlen stílusát is figyelembe veheti. A Santek szintén szokatlan döntéseket kínál a mellékhelyiségekhez, például a WC-tálakhoz és a kompakt típusú, egy átlós felszabadulású termékhez, amellyel jelentősen megtakaríthatja a helyet.

Itt létrehozzák a Faience WC-tálat itt, természetes biztonságos alkatrészek és a kerámia feldolgozásának legújabb technológiái, amelyek garantálják a termék mechanikai szilárdságát és alacsony nedvességfelszívódását.

A Társaság a legmagasabb minőségű Sanweavens alkalmazza. Az üvegezéshez első osztályú zománcokat használnak, amelyek kevésbé porózusak és védettek a maró hatású szennyeződésektől és a mészlemezektől.

A márka WC-tálak belsejében elrejtette a vezető európai gyártók Geberit (Svájc) és Olivira (Portugália) leeresztő szerelvényeit, Számos lelkes vevők véleményt kapott. Kiválaszthat egy két módú WC-t, amelyben 2 gomb van – a tartály teljes térfogatának harmadik és kétharmada. A “STOP funkcióval” szerelvények segítenek a vízmennyiség beállításához az öblítéshez: A gomb megnyomásakor elindul, a második sajtó alatt elindul – a víz azonnal leáll. A WC-tál tálcait az olaszországi Dino Plast-i székekkel ellátják, amelyek antibakteriális tulajdonságokkal és megnövekedett kopásállósággal rendelkeznek. És ezek az ülések nagyon kényelmesek.

Választék áttekintése

A Santek termékeket az importált leeresztő megerősítéssel egészíti ki. A vállalat vállalata költségvetési WC-k, de a legújabb technológiák által kiadottak.

A legkeresettebb gyűjtemények modelljei:

 • Egység-kompakt “Szellő” – a legigényesebb gazdasági modell. Ez egy olyan termék, amely ferde kiadású, kényelmes gomb és ülés. A modell jellemző jellemzője: Magassága 0,7 m, amely alkalmas a szekrényekkel ellátott szobákra, ahol az ajtó méretei gyakran nem engedhetik meg a nagyobb WC-t.
 • “Alfor” – modellosztály kizárólagos ferde kiadással. Van egy visor típusú tál, amelynek népszerű “anti-spex”. A választás megállítása ezen a modellen, elfelejtheti a “yershik” -t.
 • “Animo” – A három formában található modell ismerős pillantása: ferde, vízszintes (párhuzamos szex) és függőleges kiadás. Bárhol van egy eszköz egy gombnyomással és kényelmes üléssel.

 • “Rimini” – kényelmes termék ferde kiadással és 59 cm mélységgel. A legjobb modell a kis helyiségek számára.
 • “Konzul” – túlélte a 0,6 m-es tál mélységét. Tartalmazott két módú szerelvényeket, a sima leengedett helyeket, a padlóra rögzített berendezések számára.
 • “Északi” – A modell megtalálható a tál két fajával: egy tányér és Visorkiova (plusz az “Anten Spex” rendszer). Minden opciót a ferde kiadás és a luxusülés veszi figyelembe. Maga a termék tágas, így a legkényelmesebb használat.

 • “Poláris” – Eredeti tervezés és megjelenés lehetővé teszi, hogy ez az eszköz szilárd legyen. A konfigurációban – ferde kiadás, francia szerelvények, lakosztály ülés.
 • “Szenátor”. Termék vízszintes felszabadulással és kiváló minőségű megerősítéssel. A vevő kérésére tartalmazhat egy székhely, amelynek fokozatos csökkentése – Microolift.
 • “Allegro” – Kompakt vízszintes felszabadulással, Oliveira megerősítéssel és douroplaszt ülésekkel.

 • Kültéri termék “Neo”. Elegáns design, hófehér felület, laconikus klasszikus alak – Főbb jellemzők Modell koncepció. A lapos tartály és egy tál egy téglalap formájában segítséget nyújt a különböző belső terekben kifejező hangsúlyt.
 • “Caesar” – Egy másik szabadtéri design, a győztes a klasszikus monokróm belső térben, és a világos modern designban. A félkör alakú tál, a lefolyó gyors, a design higiénikusabbá teszi, mint mások.
 • “Liga” Úgy néz ki, mint két korábbi modell. Tál félkör alakú, termelési ferde kiadás, higiénikus nagyon praktikus lehetőség. A hófehér színű eszköz kombinálható a különböző stílusú megoldásokban díszített belső elemekkel.

Minden szükséges alkatrész megvásárolható a gyártó márkás üzleteiben.

Telepítési útmutató

A WC-vel felszerelt saját kezével kell elkezdenie a daruk munkájának alapos ellenőrzését, mert át kell fedni a vízellátást. Twisting őket, meg kell győződnie arról, hogy a folyadék nem megy a rendszerbe, és hogy biztonságosan elkezdheti a szerelést.

Először is, a régi termék megszűnik. Ezért:

 • A szemceruza tömlő csavarja ki;
 • Egy régi eszköztartály eltávolításra kerül – ha nehéz megtenni, akkor könnyedén megoszthatja a terméket, és részeibe vehetők;
 • A régi WC-ről lévő kötőelemek összes elemét eltávolítják;
 • Szükséges, hogy kitörjön a leszerelt készülék és üsd ki az alap a foglalat, a vedlés cső maga jobb, ha nem érintőképernyős – ez továbbra is szükség lesz;
 • Hogy blokkolja a platform új termék telepítése – előre nem látható helyzetekben: Az bontott WC, a tartós ellátás megtalálható a döntetlen a cement, aztán egy új eszközt közvetlenül rajta; Ha kétségek merülnek fel, hogy ez a tábla tartós lesz, eltávolítható, és a padlón lévő lyukat cement oldatával hasítják;
 • Minden olyan szemetet, amely felhalmozódik a szétszerelés során, megy és elviselt.

Az új WC-t úgy állítják be, hogy bolondja könnyen illeszkedjen egy darab szilvacsőbe. A termék helyzetének korrekciója pontosan feltárja az alkatrészkészletben lévő forgalmi dugók fúrásának helyeit. Ha nehézségek nélkül telepíthetők, akkor a hagyományos kalapács segítségével igénybe vehetők.

A csavarok alkalmazása előtt műanyag alátéteket kell viselni rájuk. Amikor minden csavart, a vízellátás tömlője a működő csapra van szerelve. Húzza meg a rugalmas tápegységet, amire szükséged van, hogy rendkívül óvatos legyen.

A következő lépés elkezdhető új WC-t gyűjteni ebben a sorrendben:

 1. Tegyen egy speciális tömítést öntapadási alapon. Ha nem ragadós – ragasztó van mindkét oldalon.
 2. Telepítse a leeresztő tartályt. A lyukak alján és a polcok tálak teljesen megegyeznek.
 3. A csavarok beszerelése a speciális tömítések után történik. A csavarokat a diófélék erősítik. A tartályt úgy kell rögzíteni, hogy a tartályt a tengelye körül mozgassa, mozgassa vagy billentse.
 4. Csatlakoztasson egy rugalmas víztömlőt.
 5. Kezdje el tölteni a WC-tál folyadékkal. Hely, ahol a tartály a tömlőhöz csatlakozik, nem szabad nedves, víz nem áramolhat és a tartály alatt.
 6. Ha nincs áramlás – tesztelheti a termék munkáját.

A leeresztő eszköz megerősítésének kiváló működésével a termék működtethető.

Vásárlói vélemények

   Sok fogyasztó, aki sok évvel ezelőtt használt Santek termékeket vásárolt, nincs panasz a WC munkájáról és megjelenéséről. De ugyanakkor vegye figyelembe, hogy a termék telepítése a felelős és tapasztalt mesterrel van bízva. Ugyanez, aki a WC független telepítésében vallja be, panaszkodott a szivárgás és más problémák a teljesítményében.

   A leeresztő tartály belsejét, amint azt a vélemények bemutatják, itt és valójában a lelkiismereten készülnek. Antibakteriális fedél, gyors vízkészlet, NO zaj, ha mosott, kiváló kerámia minőség – ezek a fő pozitív jellemzők, amelyeket a márka termék tulajdonosai jeleznek. Sok szakmai vízvezeték-szerszámok pozitívan reagálnak a Santek-ról, különleges panaszok nélkül.

   Hogyan válasszuk ki a megfelelő WC-t, nézd meg az alábbi videót.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: