Zuhanyzó vichy: az alkalmazás előnyei és hátrányai

Mindenki egészséges és feszes. Ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el, jobbra kell enni, sportolni és gondoskodni a bőr testére, nemcsak a krémek segítségével, hanem a szalon eljárásokon keresztül is. Ezek közé tartoznak a hidromasszázs, amely nagyban népszerű.

Az egyik lehetőség a vichy hidromasszázs zuhany, amely nem csak javítja a bőr megjelenését, hanem az egész testet is gyógyítja. Ez a cikk megmondja Vichy lelkéről, az emberi egészségre vonatkozó eljárásnak.

Ami?

Sokan ezt az eljárást egy igazi “ifjúsági forrás”. Franciaország egyik wellness üdülőhelyének tiszteletére kapott nevét. Vichy városa mindig ismert hőforrásokról és egészséges szanatóriumokról, amelyek segítettek sok ember gyógyítását.

A termálvíz pozitív hatással van számos organizmus folyamatára. Tisztítja a gyomrot és a beleket, javítja a kardiovaszkuláris és az immunrendszert. VICHY ásványvizet vásárolhat sok országban a világ minden országában, de a maximális hatás elérése érdekében az eljárások teljes összetételét át kell adni, ami nemcsak a kezelés, hanem a kikapcsolódás is biztosítja.

Mivel a zuhanyozás létrehozása Vichy nem változott semmilyen változáson, kivéve a modern technológiák bevezetését, amely lehetővé tette a zuhanytartót, hogy minden ügyfél számára egyedileg konfiguráljon.

Valójában ez a zuhany a hidromasszázs egyik faja. Amint ismeretes, az ilyen eljárás kedvező hatást gyakorol a vérkeringés javítására, amely stimulálja a bőr rugalmasságának növekedését. Javítja továbbá a nyirok forgalmát és a belső szervek munkáját.

Maga a folyamat meglehetősen egyszerű. Kis permetezők a vízszintes panelen párhuzamosak a testtel. Az eljárás olyan masszázs, amely finom vízfúvókával rendelkezik, amelynek nyomása a test igényeitől függően állítható be. Illeszkedő alakú zuhanyzás Néha alternatív alacsony és magas vízhőmérséklet. A céloktól függően növelheti a nyomást is.

A zuhanyozás előállításának eljárása vízszintes helyzetben történik egy speciális kapszulában vagy egy üvegszálas kanapén, ilyen helyzet előnyös. Néhány luxus spa szalon tölti a hidromasszát függőleges zuhanyegységben.

Kezdetben a Vichy Hydraumassage vizsgálati eljárását csak a termálvizet alkalmazzák, de túl drága, ami jelentősen befolyásolja az eljárás költségeit. Ezért sok szalon helyettesíti a termálvizet, a friss vagy vízvezetékes termálvizet, amely biztosítja az eljárás elérhetőségét több ember számára.

Használja a testet

Számos víz fúvóka végzi az akupunktúrás masszázst, ami ösztönzi a fontos pontokat. Továbbá, a Vichy zuhanyzó pihentető hatással jár, hozzájárul az idegrendszer helyreállításához, a testen lévő ionizáció segítségével, vízsugarakkal. Kellemes hőmérséklet, egy könnyű masszázs biztosítja az irritáció és a fáradtság eltávolítását. Az eljárások komplexuma után az alvás javul, az álmatlanság eltűnik. A javított vérkeringés hozzáférést biztosít a nagyobb mennyiségű oxigénhez a belső szervekhez.

Ezenkívül Vichy pozitív hatással van az anyagcserére. A zuhany hozzájárul a salakok eltávolításához, toxinok és felesleges víz a testből. Az eljárás rendszeres átjárása jelentős változásokat érezhet. A legjelentősebb eredmény javul a hang és a bőr rugalmasság. Az ilyen hidromasszázs tökéletesen küzd a cellulitával, és megelőző hatással van.

Vichy óvatosan aktívan befolyásolja a testet, anélkül, hogy agresszív nyomás lenne. Az eljárás nem okoz fájdalmat vagy kellemetlen érzeteket. Azonban a hatékonyság és előnyök összehasonlíthatóak az erősebb hidromasszázs (például zuhanyzótermék, például zuhanyzó) eredményekkel.

Ennek a léleknek az egyetlen hátránya annak az értéke, amely a folyamatot nem mindenkinek elérhetővé teszi. Azonban a modern szépségszalonok és klinikák gyakran olyan részvényeket végeznek, amelyek során a Vichy eljárási komplexet megfizethető áron lehet átadni.

Fajták

Háromféle vichy lélek van.

 • Esőhatás. Ez a típus különbözik a hidromasszázs fúvókák kevésbé nagy sűrűségétől. A víz lyukak helye itt nem olyan közel van, mint más típusú zuhanyok. A víznyomás átlagos nyomásszintje van, amely hozzájárul a könnyű nyári eső kellemes hatásához.

 • Akupunktúra. Ez a faj a lopás legmagasabb erejét és a fúvókák nagyon szoros elrendezését jelenti. Ők maguk is nagyon finomak, ami az eljárás érzését hasonlít a fény injekcióihoz számos tű (így a név). Az ilyen lélekből származó valamilyen hatás hasonlít egy kis kisülési áramra.
 • Poros. A lélek vichy e fajának egyik jellemzője kis víznyomás, amely kissé öntözött a testet. Ez a típus nem független masszázs, leggyakrabban az eljárás végső szakaszának tulajdonságaiban használják. Segíti a testet, és megszilárdítja az eredményt.

Jelzések és ellenjavallatok

Mint minden orvosi és kozmetikai eljárás, Vichy zuhanya jelzéseket és ellenjavallatokat tartalmaz, amelyeket a komplex elején meg kell találni.

Az eljárás egyik fő jelzése a cellulit jelenléte. A zuhany nemcsak kezeli őt, hanem megelőzést is folytat, amely megakadályozza az ilyen kellemetlen hibák visszatérését. Ez látható és túlsúlyos, hiszen egy komplexumban edzéssel és megfelelő táplálkozással, a lelkek segítenek szubkután zsírégetni. Sok nő a terhesség vagy az éles fogyás utáni bőr flabbinessével szembesül. Az ilyen hölgyek ezt az eljárást is mutatják.

Vichy zuhany ajánlott, ha van ödéma, A toxinok és salakok eltávolítására irányuló vágy, az anyagcsere megsértésével, valamint az “ugrás” artériás nyomás. Az orvosok gyakran kisütnek a csökkentett stresszállósággal, az álmatlansággal és az ingerlékenységgel rendelkező emberek áthaladását, mivel az eljárás ellazul és megnyugtatja.

Az ilyen zuhanyzók és sportolók láthatóak, különösen a sérülések után (feszített szalagok és t. D. ). Hasznos lesz a lelkek és az osteochondrosis és arthritis, mivel csökkenti a fájdalmat és a görcsöket.

Az ellenjavallatok nem olyan sokak, de ők is vannak. Ezért, még akkor is, ha nem találja meg köztük bármely elemet, akkor még mindig először tanácsot ad egy szakemberrel. Ez segít elkerülni a lehetséges problémákat. A terhességre, a szoptatásra vagy a menstruációs ciklus alatt semmiképpen sem végezhet. Ellenjavallt rákos betegek ellenjavallt, a thrombophlebitis vagy néhány fertőző és gombás betegségben szenvedő betegek.

Nem ajánlott Vichy emberek csökkentett véralvadással és vérzéssel. A belső szervek betegségeiben szenvedő betegeknek is elhagyhatják az ilyen lelket. Ha az érzékeny bőr allergiája vagy birtokosa vagy, akkor is tartózkodnia kell az eljárástól.

Hogyan működik az eljárás

Vichy Soul eljárás nagyon kellemes. Több szakaszban is magában foglalja: előkészítő, hidromasszázs és végleges.

Első szakasz – a lélek előkészítése. Annak érdekében, hogy a komplexum eredményei észrevehetőbbek legyenek, több fizikai gyakorlatot kell végrehajtani a test felméréséhez és a masszázs előkészítéséhez minden egyes eljárás előtt. Közvetlenül Vichy előtt, le kell feküdnie egy kicsit és pihenjen. Ne feledje, hogy az étkezést legkésőbb másfél vagy két órával kell a hidromasszázs ülés előtt.

A második szakasz magában foglalja a hidromasszát, amely körülbelül fél órát tart. Az eljárás utolsó része félórás pihenést vagy alvást jelent a zuhany után. Akkor inni kell egy csésze meleg teát vagy kávét. Amikor a test vezet, alkalmaznia kell egy hidratáló krémet, hogy tovább lágyítsa a bőrt, és adjon kellemes illatot.

Ahhoz, hogy jó eredményt szerezzen, át kell menned a vichy lélek teljes körében, amely körülbelül húsz eljárásból áll. Az ajánlott számú munkamenet hetente két vagy három eljárás. Az ülések közötti különbségnek legalább három napnak kell lennie.

A maximális hatás elérése érdekében a Vichy lelkeket más kozmetikai eljárásokkal kombinálják. A legkeresettebbek közül néhány különböző csomagolás. A modern szépségszalonok és gyógyfürdő széles választékot kínálnak. Csokoládé, virágos, olaj, agyag, meleg és hideg csomagolás. Szabályként a vichy zuhanyzása után készült, amikor a pórusok nyitva vannak, és a bőr maximális előnye az alkalmazott készítményekből.

Egy másik közös eljárás a masszázs (általában méz vagy vákuum), amelyet a zuhany előtt tartanak. Az ilyen típusú masszázsok gyakran fájdalmasak. Hidromasszázs hűvös vízzel lazít és enyhíti a fájdalmat, ezért ajánlott ilyen agresszív hatás után a bőrön.

Egy másik eljárás, amelyet a Vichy zuhanyzóval való vezetéshez ajánlott, menekülés. A törés után egy bozót kerül a bőrre, amely hámlatokba kerül és frissíti a bőrt, így puha és sima.

Az iszap fürdők is nagyon népszerűek. Hozzájárulnak az anyagcsere javításához, és a fürdőkád után végzett Vichy eljárás nagyobb hatékonyságot biztosítanak, és sokkal gyorsabban érik el a cél elérését.

Vélemény

  A vélemény alapján ítélve hatalmas számú ember tapasztalta ezt az eljárást. Legtöbbjük elégedett az eredménygel. Azt állítják, hogy Vichy lelkei hozzájárulnak a gyors fogyókúrához, a test meghúzott megjelenését, a bőrt. A látható hatás azonban csak a testmozgással és a kiegyensúlyozott táplálkozással együtt érhető el. Néhány felhasználó is megjegyzi az alvás javulását, az idegrendszer állapotának normalizálását. Sokan a vichy eljárások során javult az anyagcserét, amely hozzájárult a test tisztításához és az általános jólét javításához.

  A Vichy Lélek használatának előnyeiről és hátrányairól, lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: