Zuhanyzóház hidromasszázs: kiválasztási kritériumok

Egy zuhanykabin hidromasszázs – elegáns újdonság, amelyet már sok felhasználó szeretett, lehetővé téve, hogy a kellemes hasznos. Ebben a cikkben megnézzük, hogyan válasszunk ilyen termékeket, valamint beszéljünk a jellemzőikről.

A készülék jellemzői

A zuhany a következő megkülönböztetett jellemzőkkel és előnyökkel rendelkezik.

 • A hidromasszázs zuhanykabin kifejezett előnye van a fürdőszobában a kompakt méretek miatt. A kis méretek miatt kényelmes elhelyezni egy ilyen terméket a fürdőszobában, inspirálva van egy mosógép, valamint sok más szükséges elem.

 • Most lehet, hogy nem kell félni, hogy a víz átfolyik a szélén, mert az optimális kialakításnak köszönhetően a zuhanyzóban egyszerűen lehetetlen, így biztonságosan veheted a vízi eljárásokat. A lábak számára is különleges panelek nem hagyják el a csúszást.

 • A hidromasszázs funkció használatával hatékonyan pihenhet. Nos, ha a fúvókák a modellben mozoghatnak – így beállíthatja a vízsugarak irányát. Néhány modell is képes lábbal masszázst készíteni. A víztétet merőlegesen felfelé szolgálnak a padlóból. Ez az opció elengedhetetlen lesz azoknak az embereknek, akik egész napot töltenek a lábakon, és el kívánják távolítani a fáradtságot és a feszültséget.

 • Egy ilyen zuhanykabin használható és normál zuhanyként.

 • A fürdőszobához képest jelentős vízmegtakarítást biztosítanak.

 • Reggel a hidromasszázs zuhanyzó élessége segít az energiával és a jó hangulattal.

Természetesen az összes előnyben vannak termékek és hátrányok. Ellentétben a fürdővel, nem lesz képes teljes mértékben beleszerelni a vízbe, és feküdjön le forró vízben. Győződjön meg róla, hogy megjegyzi és az egyes modellek legolcsóbb költségeit.

Különböző típusú berendezések telepíthetők a zuhanykabinba.

 • A raklapok polimer anyagból készülnek, de formában és méretekben különböznek.

 • Minden kabin üveggel rendelkezik. Átlátszóak és átlátszatlanok.

 • A vezérlés egy gomb, érzékszervi és mechanikus.

 • Vannak olyan lehetőségek, amelyek az esőcseppeket imitálják. Egy ilyen trópusi zuhany minden család számára jó megszerzés lesz.

 • A speciális ozonációs funkciót a zuhany sterilizálására használhatjuk, amíg működik.

 • Ön is rendezheti az aromaterápiás munkamenetet is. A kabinban lehetőség van az aromás szaga elterjedésére, hogy befolyásolják az agy kályháját, kényelmesen érezzék magukat.

Fajták

A hidromasszázs lélek variációja általában felső borítóval, zuhanyzóval rendelkezik, nem kerül kirakásra raklap nélkül, daru, zuhanyzó panel nélkül. A kabinok nyitottak és zárva vannak. Érdemes megjegyezni, hogy az oldalán lévő falak lehetnek a fürdőszoba falai, amelyeket csempékkel vágnak. Hasonló zuhany sarok meghaladja a helyét. A kabin különböző szintjén elhelyezkedő fúvókák segítenek egy másik csővezetéknyomás kialakításában a test egy adott területére.

Tekintsünk néhány termékfajtát.

 • Opciók komppal nem csak a gőzgenerátor, hanem a felső és az alsó hidromasszázs funkciója is rendelkezik. A kényelmes design nem sok helyet foglal el a házban, a kényelem és az elegáns design. Ami a költségeket illeti, 70 ezer rubelből indul el.

 • Zuhany a finn szaunával. Ez a termék további rekeszben van. Regisztráció egy fa segítségével történik. Nehéz és kipufogó nap után élvezheti a száraz gőzt, pórusokat. Az ilyen kabin 100 ezer rubel lesz. A termék fűtését speciális sütővel végezzük, amely különleges ellátást igényel.

 • Modellek infravörös fürdővel. Az ilyen kabin zárva van, kiváló lehetőség lesz a széles helyiségek számára. A modell jól bizonyította a hosszú távú működést, csúszó szárnyakkal rendelkezik. Ez a design a szögben van elhelyezve. Az ár körülbelül 30 ezer rubel lesz.

Az ilyen modell sajátossága az, hogy a sugárzás hatása alatt nem fogja felmelegedni a kabin, hanem egy emberi test. Az ilyen rendszer wellness hatással van, a test energiát és erőteljes.

 • Modellek török ​​fürdővel. Az egész tervnek átlátszó szárnya van. Alkalmazhat egy egyedi rajzot, hogy a zuhanyzó egyedülálló és stílusosabb legyen. Az ilyen modell különösen egy olyan gőzgenerátor jelenléte, amely 50 fokos hőmérsékletet tart fenn, a páratartalom 100%.

A rendszer könnyedén kezelheti a rendszert, amely közvetlenül a zuhanyzóban van. Vannak modellek is egy távirányító panel.

A rádióval és zenével is igénybe veheti a keresletmodelleket is – Egy ilyen zuhanynál biztosan nem unatkozik. Vannak olyan lehetőségek, ahol egy nagy raklap van, ahol több vizet vesz igénybe. Így ezeknek az eszközöknek számos modellje lehetővé teszi, hogy kiválassza a lenyűgöző opciót.

Méretek és tervezés

Napjainkban a modern gyártók kínálnak különféle egy-Siene kabinokat vásárolni. Ennek megfelelően eltérőek lesznek az ár, a funkcionalitás, a design, valamint a méret. Például kompakt lehetőségek vannak a 75×75 cm paraméterekkel – egy ilyen zuhanyzó sarok sikeresen megtalálható bármilyen fürdőszobában. Ha a terület lehetővé teszi, akkor elhelyezni és tágasabb opciókat – 80×80, 90×90, 100×100 cm.

Győződjön meg róla, hogy kiválasztja a megfelelő kabin magasságot. Alacsony mennyezet, túl magas, egyszerűen kényelmetlen lesz a vízi eljárások elfogadásához.

Gyártók

Sok modern vásárló nagyra értékelte a különböző zuhanykabinok kényelmét és könnyű használatát. Különböző felülvizsgálatok jellemzik ezt, vagy azt a modellt vagy céget, míg mindannyian azt mondják, hogy a zuhany sarok egyszerűen elengedhetetlen minden otthonban.

A termék kiválasztásakor az emberek az ár és a minőség kombinációjából származnak. Pozitív felhasználók APPOLLO és az A-0812 modellje. Ebben a termék, a ház szögletes stílusú, hidromasszázs jelen van, és anélkül, hogy egy gőzfejlesztő a megtestesülése a Lélek a török ​​fürdő. A szerkezet magassága 220 centiméter, és az alapparaméterek – 123 centiméterrel. A terv alapja az egyszerűség és a megbízhatóság, amely a testre, ajtókra, lefolyó rendszerre, darukra vonatkozik. Vannak más hasonló lehetőségek is, például A-238. Ez a modell hasonló a konfigurációhoz, de kompakt, kisebb méretű.

A fiskális lehetőség NG-908-01S. Az informatikai mérete 90 centiméter. Van egy hidromasszázs és egy török ​​fürdő. Mazsola – egy összecsukható ülés, amely hasznos, kényelmes és kényelmes.

Ami a drága importált modelleket illeti, akkor is vonzza a vevők figyelmét. Vannak lehetőségei olasz és német gyártók a piacon. Szögletes am. PM Sense Deep 6 Akrilből készült. Termékparaméterek standard és mennyiség 90 * 90 * 220 centiméter. A termék külső és belső érzékszervi vezérléssel rendelkezik, van egy hidromasszázs funkció, egy gőzgenerátor, török ​​fürdő funkcióval. Megkülönböztető tulajdonság – erőteljes speciális szellőzés nem csak a zuhany, hanem az összes fülke és zuhany üregek számára is.

Pozitív állítások találhatók a Radomir Alice 2 belföldi modelljáról. Ezt az opciót a box típus, amelynek paraméterei 168 * 86 centiméter. A magasság 226 centiméterrel egyenlő. Van egy hidromasszázs és egy törökfürdő, míg a PIP teljesítményszintje eltérő lehet. Az alsó szektor olyan fúvókákkal rendelkezik, amelyek a shin és a lábterületekre irányulnak. A fúvókák tájolásánál a lumbális osztály és a hátsó. A termék világosan beállíthatja a taxi belsejében lévő hőmérsékletet.

A gombás betétek megelőzésére speciális védelem – tér ozonáció. Ez a lehetőség a veszélyes mikroflóra megsemmisítésére a leghatékonyabb.

Természetesen egy ilyen modell nem lesz olcsó, de kellemes lesz használni, és a design sokáig szolgál majd.

Üzemeltetési és ápolási tippek

A hidromasszázs lélek változata rendszeresen ki kell tüntetni az egészségügyi feldolgozást. Ehhez speciális előfordulási rendszert hoztak létre, de nem mindig olcsó modellekben van megadva. Az akril műanyagot speciális oldószeres oldószerrel kell mosni, mély behatolással. Ne felejtsd el megtekinteni a szilikon tömítést, mert a gomba felhalmozódik. Ha ez történt, meg kell változtatnia a tömítőanyagot, a feldolgozást, és megszáradnia kell az összes zárt fülkét a berendezéssel.

Mielőtt elindulna a boltba egy elegáns termék mögött, érdemes előre csökkenni a zuhanyzó kívánt méretével, valamint azzal a helyével, ahol a termék elhelyezhető. Gyakran a kabin magassága szabványos, a raklap mélysége eltérő lehet. Ha egy fürdőszobával zuhanyzót szeretne, érdemes egy mély raklapot választani.

Miután kiválasztotta és megvásárolta a kívánt modellt, feltétlenül töltse ki a jótállási kártyát. Ha a csend meghiúsul, a gyártónak meg kell javítania.

Ha a zuhanykabát függetlenül szeretné felépíteni, érdemes megismerni az eszközt. Szükség lesz arra is, hogy egyértelmű utasításokat találjon és kövesse azt. Ha nem biztos abban, hogy a képességeidről van szó, akkor jobb, ha bizalommal kell bízni a tapasztalt mestereknek, hogy megmentse az erejét, az időt és a pénzt.

Hidromasszázs zuhany kiválasztása, győződjön meg róla, hogy kiválasztja a szükséges beállításokat. Például, ha inkább a vízi eljárásokat, és nem terápiát szeretné, akkor érdemes gondolkodni az ilyen termék megszerzésének megvalósíthatóságára.

A következő videóban lásd a lépésenkénti zuhanyszerelési utasításokat a hidromasszázs.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: