A BROVALIA-ról

Az a vágy, hogy örüljön a gyönyörű, buja virágzó növények megjelenésének egyirányú megjelenését, minden emberre jellemző. Élvezze a nyár színeit a Borralia – egy csodálatos virág, amely díszített és ház, és a kert. A magvak maguk vethetők, biztosítva, hogy folyamatosan gondolkodjunk ilyen szépségről.

A BROVALIA-ról

Sajátosságok

Motherland Bornia, amely a poléniai családhoz tartozik, Kolumbia. A növény közép- és Dél-Amerikában található, amely egy és fél méteres magasságú gyönyörű bokrokat képvisel. A szoba virág néz ki, mint egy kis bokor, kék, lila, lila vagy fehér színű kupakkal, A csillagok hasonlítása formájában. A hosszúkás növények levelei a végén és a színben telítettek.Az otthoni üzem 30-40 centiméter magassága eléri. Szinte az egész kétéves életét – akár 18 hónapig virágzik, ami lehetővé teszi a ház számára, hogy a téli szezonban is kitöltse a házat. Ezután Brovalia lemondhat a vetőmagoktól, akik érlelődnek a beddown dobozokban, majd kiesik őket.

A növény dekoratív tulajdonságai lehetővé teszik, hogy az erkélyek és teraszok, valamint a szobák díszítésére használják. A virágágyásban Brovallia előtérbe kerül, és kijavítja a színes foltokat a kertben, fényes ékezeteket teremtve. Gyönyörűen nézve ezeket az élő díszeket, miután nagy ragasztókban leesett a széleken. Relatív a Petunia, a burgonya és a paradicsom a kertben a nyár közepén virágzik, és továbbra is örömmel csodálja a pompáját a mély fagyokig.

A BROVALIA-ról

A BROVALIA-ról

Típusok és fajták

A Brovalia számos leggyakoribb típusa van.

 • A Brovallia gyönyörű otthon termesztette. Ezek a különböző színek virágai – fehér és kék-lila. A virág átmérője néhány más fajhoz képest meglehetősen nagy – körülbelül 5 cm, a levelek hossza körülbelül 6 cm.

A BROVALIA-ról

 • Fél méter elérte a barning nagyvirágzott. Kék vagy fehér virágok nőnek a kefék formájában.

A BROVALIA-ról

 • Forest Borralia egy bokor, ahol bőséges számú “csillag” – kék vagy lila.

A BROVALIA-ról

A BROVALIA-ról

 • Brovalia Lipkaya – Ez egy bokor, amelynek magassága körülbelül 30 cm van, amelynek egy golyós alakja van, és számos kis kék, fehér vagy kék virágból áll. Az üzem szárát az érintéshez ragacsos, hogy ilyen nevet kapjon.

A BROVALIA-ról

A BROVALIA-ról

Figyelmet kell fordítanod a Bralia számos fajtára.

 • A belső kialakításhoz gyakran használják az ilyen fajták browáliumát “Ezüst harang” (Fehér virágok), Kék csengő (kék). A szirmok kifejezett sűrű elegáns textúrájuk van. Jól néz ki a sötét lombozat hátterében.

A BROVALIA-ról

A BROVALIA-ról

 • A browal nagy népszerű “Hűség”. Ez egy bokor, amely a magas színű virágátmérő magassága 3 cm-re. A konténerekben ültetik, a fürtök, a virágágyások és az erkélyek, amely észrevehetően újjáéled a táj körül az országház vagy a városi utca körül.

Használható az apartmanok, házak és irodák beltéri helyének kialakítására.

A BROVALIA-ról

A BROVALIA-ról

 • Borralia fajta “Belles Indigo” Nagyon hosszú ideig virágzik a felfüggesztett edényekben, az erkélyen vagy a kertben, lila csillaggal, akár 4 cm-ig. Minden virág közepén van egy fehér folt. A bokor 30 cm magasságot ér el.

A BROVALIA-ról

A BROVALIA-ról

 • Borralia fajta “Ocean Mix” egy hosszú virágos potted növény. A virágok körülbelül 5 cm átmérőjűek. A bokor jól elágazó, és közel 30 cm magas. Rendkívül szerény.

A BROVALIA-ról

 • Növényfajta “Jachtkikötő” Alkalmas belső használatra, bár a virágágyásban ültethető. Ez egy évelő – egy túzok, amely körülbelül 30 cm magas magasságban van, 2-3 cm átmérőjű, gyönyörű kefékben összeszerelve. Fenntartható fokozat.

Az utcai használat alatt évente nőtt.

A BROVALIA-ról

Leszállás

Az egész évben az otthoni magokból származó vetőmagok növekedése az egész évben lehetséges. A helyiségek díszítésére tervezett növények esetében a legjobb választani augusztusként leszállási idő. Aztán örömmel fognak boldogkodni egy nagyon hosszú ideig. Vetőmagok evés vagy kert, a legjobb, ha februárban vagy márciusban gyakorolják. A cselekvések sorrendje a következő:

 • Áztassa a magokat meleg vízben 2 napig; Hozzáadhat eszközeket a növekedés ösztönzéséhez;
 • Készítsen egy kész tőzegkeveréket, vagy tegye meg a gyep és a levél föld, homok és humusz, amely egyenlő számú komponenst;
 • A kirakodás alján helyezkedik el, helyezze az agyag kavicsokat (ha nincs rögzítő, akkor kavicsos vagy kis téglákat készíthet);
 • A leeresztő rétegen öntsük ki a talajt, jó, ha enyhén vad földet nedvesítünk vízzel;
 • A föld felszínére helyezett magvak, amelyek nem kerülnek be, hogy megmentsék a hozzáférést, ami lehetőséget ad arra, hogy mászni;
 • Helyezzen egy tartályt egy jövőbeli megőrzést egy jól megvilágított meleg helyre, és üveggel fedjük le, és egyfajta üvegházat hoznak létre;
 • kissé hidratálja a talajt minden nap, távolítsa el az üveget több órán keresztül reggel a szellőztetéshez;
 • A csírák 13-14 nap után jelennek meg; Amikor az első igazi levelek tilosak, a hajtások átültetik a műanyag szemüveg típusának keskeny magas tartályába;
 • A második igazi lap megjelenése után a vetőmag be van vetve;
 • a nyitott földre vagy az erkélyre ültetve, feltéve, hogy a fagyok már nem ismétlődnek;
 • Egy edényben több fiatal csírázatot is üzemelhet.

A BROVALIA-ról

A BROVALIA-ról

Gondoskodás

Ha elhagyja, mint bármely növény, a Bralia-nak kedvező feltételeket kell teremtenie a növekedéshez és a virágzáshoz. A fényes sarokba helyezhető, vagy ahol a fény szétszóródott – úgy, hogy nincs közvetlen napsugarak. A gyakorlat azt mutatja, hogy a kényelmesebb bokor érzi magát az ablakokon, kilátással a nyugatra vagy keletre. Ha Brovallia nyílt talajra ültetik, akkor jobb, ha nem a déli oldalon. Figyelembe kell venni, hogy nem szereti az árnyékot is.

A legkényelmesebb levegő hőmérséklete körülbelül +20 fok nyáron és + 10- + 15 fok télen. Nyáron a növényt nagylelkűen öntjük, és télen nem hajlandó megtagadni az eljárás minimalizálását egyáltalán vagy emelve. Az eljárás során a földnek vízzel kell rendelkeznie, de nem az, hogy legyőzze. Előnyös a víz, hogy a talaj nedves legyen egyszerre. A felületi nedvességgel való gyakori öntözés nem.

Azt is szem előtt kell tartani, hogy ha a föld teljesen megszárad, az üzem elindul és nem fog emelkedni. Ezért lehetetlen a kedvtelésből tartott kisállatot figyelmen kívül hagyni hosszú ideig.

A BROVALIA-ról

A BROVALIA-ról

Ha a levegő teljesen száraz, akkor rendszeresen permetezheti az üzemet, hogy a víz ne essen a virágokra – a foltok megjelenhetnek rájuk. Ezt szem előtt kell tartani Lényegében Brovalia egy trópusi bokor, a magas páratartalomhoz. Ezért elég jó a helyiségben egy virágszóró vízzel a permetezőből, vagy helyezzen egy tartályt egy folyadékkal. Az univerzális műtrágyák alkalmasak az etetésre, amelynek sebessége felére csökken. Have kétszer kell hasznos anyagokat készíteni. Ezt csak az edényekben vagy más tartályokban termesztett Brovallia-ra alkalmazzák.

Ha a talaj nyitva van, táplálja a bokrokat.

Tehát, hogy a Bralia gyönyörű kilátása volt, időről időre időt vesz igénybe, hogy lerövidítse a bokrokat és a csípős hajtásokat, a kínzó növekvő hosszúságot. Aztán a bokor képes lesz egyfajta tiszta zöld gömb, amely egy vagy más színű fényes csillagokkal borított. Az elegánsnak tartott álláspontnak az időben is el kell távolítania a leveleket és a virágokat. Ha a bokor nyáron nyáron a nyitott égen a kádban, vagy még több kapacitású, lehetőség nyílik az életét, ha “mozog” a szobába a hűtés első jeleiben. Ezután a BROVALIA néhány héttel, majd hónapokig terjedhet.

A BROVALIA-ról

A BROVALIA-ról

Betegségek és kártevők

Mint bármely növény, a Bralia támadhat Különböző segédeszközök és kártevők.

 • A leveleken fehér raid azt jelzi, hogy a muffinos harmat. Fungicideket kell alkalmaznunk egy zöld kisállat gyógyítására.
 • A levelek emészthető fikciója azt mondja, hogy a növény eszik a fehér rovarot – egy kis rovarot, tojásokat a lap hátoldalán, és nagyon gyorsan csengett. A fertőzés terjesztésének megakadályozása és a virág mentése érdekében a leveleket gondosan kell kezelni szappanoldattal.
 • Egy másik támadás – pajzsmirigy. A rovarok “tevékenységének” eredményeként a Brovallia levelei foltokkal vannak lefedve, kellemetlenek lesznek az érintéshez. A pajzsmirigyekkel szembeni kezelés szappannal vagy dohánygal oldva történik. És használhatsz rovarirtókat is.
 • Brournalline néha megtámadja a webes kullancsot. Ennek jele – a fényes foltok kialakulása a lombozatban. A laplemez hátlapján megjelenik egy web. Emiatt a növény szárad. Az ilyen áldozat elleni küzdelemre speciális gyógyszereket vagy szappanoldatot használnak, valamint a hagyma infúziót (100 gramm 5 liter víz – ellenállni 5 nap).
 • Ha Brovallia sárga levelek, akkor a vasalás hiánya a földön. Az ilyen betegséget klorózisnak nevezik. A növény táplálja a virágokat.
 • A bokor beteg lett, elhagyott levelekkel – ez azt jelenti, hogy nincs elég fény.

Ha Borralia a házban van, akkor egy új kényelmesebb helyet kell találnia.

A BROVALIA-ról

A BROVALIA-ról

A BROVALIA-ról

Olyan személy számára, aki megszokta a kerti növények és a háztartási színek kezelését, nem jelent nehézséget a Brovalyia gondozására. Miután meglehetősen egy kicsit erőfeszítést tett, a nyár fényesebbé teheti, és kiterjeszti azt, amely hosszú ideig húzza a hálás növény virágzását.

Arról, hogyan növekedni a magvakból, nézd meg az alábbi videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása