A Karelian Birch és annak használatának leírása

A termeléshez, valamint a fa kezelésével kapcsolatos művészi kreativitás, a kanonikus, minimális deformációval rendelkező sima törzsek. Vagyis a kareli nyírfa ebben az értelemben nem osztható ki. Ebben az esetben ez a fajta az egyik legértékesebb. Ez a helyzet, ha a hibák nyereségesebbé válnak. A fiókjuk során a fa márvány textúrát, csodálatos és felülmúlhatatlan.

Általános információ

Catherine II uralkodása alatt az erdészet Fawel megvizsgálta az Oroszország északnyugati részét. Ott felfedezték a fákat, hogy nem találkoztak korábban. Első pillantásra – közönséges nyírfa, és belülről úgy tűnik, hogy ez nem egy fa benne, hanem igazi márvány.

1857-ben a hazai tudós Mercklin úgynevezett “Kareli nyírfa” fajta (az észlelés helyén).

Megjelenés

Ez egyfajta nyírfa a gördülő, az asztalon (Kapa) és a zavaros cserzett textúra. De a legfontosabb dolog az, hogy kareli nyírfa Egyedülálló képe van egy lándzsával, amely az interlacing szálak miatt ilyen, hogy ilyen legyen. A fa nagyon szilárd és viszkózus. Ez a nyírfa-hound büszkélkedhet.

Bármelyik leírásban azt mondják, hogy szétszóródott, ha a csoport kicsi. A vastagok nem alkotnak. Lehet egy fa vagy cserje 5-20 m magas. Vannak a természet és a bokrok óriások, és törpe bokrok. A fák koronái ritkáltak, formák szakadtak.

  Botanikai leírás:

  • fa levél esik;
  • A hordó átlagos átmérője 40 cm;
  • A kareli nyírfa virágait virágzatban gyűjtik össze;
  • Unripe Male fülbevalók maradnak a fán és télen, a nők tavasszal jelennek meg;
  • A kis szárnyas magok érettek lesznek a nyár kimeneteléhez;
  • A lemezlemez háromszög alakú, az alap széles, a teteje egy ék alakú, a bicon-fogaskerék széle.

  Karelian Birch – YamChataya vezetője, nagyon sűrű fa. A tömb vágásánál a kaotikus sötét belső fröccsenés és tömörített hornyok láthatók a kerület körül. Kapa és a nyír “márvány” rajzát.

  A leginkább díszítő szár hiányosnak tekinthető, sok pecsét van. Minél magasabb a fa, annál kisebb a megkönnyebbülés. Korilsky fa kéreg durvább, fiatal fák – vörös-barna. A könnyű nyírfa réteg csak a faluban jelenik meg, amely már 4 éves volt. És idővel ez a réteg könnyen elválasztható hosszú szalagokkal.

  Fa tulajdonságai

  A törzsek bugsága különleges fát hoz létre, mintás. Az éves réteg a fa vannak hajlítva a hullámok, a rostok többirányú, és a mag kicsírázik sugarak egy puha ruhával. A fa textúrájában sok illat és sötét zárvány, jobbra a kontraszt. Azt kell mondanom, hogy a szálak, valamint a méretük és a fa rajzolása mindig más. Megkülönböztetik a szín, a hossz és a szélesség. A szálakat görcsös vonalakkal és rossz számokkal ábrázolják – egy nem pisztolynyomtatás, egy tisztességes művészi kefe, egy viharvert.

  Ha a törzs közepén van, lehetséges, hogy észlelhet egy linket, amely közel van a kéreghez, akkor jó szerencsének tekinthető. Pontosabban, ha az összes csomagtartóban forgó rajz van a fán, nagyon értékes famegmunkálásban.

  Fa funkciók:

  • fürtök és plexus szálak formájában Különleges ragyogás, Sugarak és foltok, amelyek valóban márványnak tűnnek;
  • Sárga, barna, rózsaszín, tej árnyalatok – Itt van a kareli nyír színekének palettája;
  • A fa súlya meghaladja a hagyományos nyírfa tömegének 30% -át.

  Ami a mechanikai tulajdonságokat illeti, még nem vizsgálták 100% -ot. De például ismert, hogy a tömörítés ellenállása attól függ, hogy a szálak hogyan vannak. Fa sűrűség magas, ellenállás statikus hajlítás alacsony. A rázasság nagyon magas. Minél több kanyargós betonfa, annál hamarabb kétséges.

  Számos verzió van, miért van a kareli nyírfa mintái olyan furcsa formátumúak. A legnépszerűbb ötlet a következő: patogén mikroflóna, ez róla van. Az érvek azonban elengedhetetlenek és argumentumok – az egészséges fa nem fertőzött, ha. Igen, és nem azonosította azon szervezetek kutatóit, amelyek elhagyhatják az ilyen rajzokat. Vélemény van arra, hogy a Kambia halál felelős a mintákért, egyes zónákban gyengíti tevékenységét. És “vádlott” ebben a hormon heteroacekinben, amely növekedésével ilyen rajzot adhat, a szacharóz szintjének beállítása.

  A növekedés régiói

  A fő régió Oroszország északnyugati része. Növekvő nyírfa Karelia, Leningrad, Yaroslavl, Kaluga, Bryansk, Vladimir Régiók. Találkozhatsz a balti államokban, Fehéroroszországban, Skandináv országokban, Ukrajnában. Alkalmanként felismeri a kareli nyírokat a dél-kárpátokban, még kevésbé gyakran – Lengyelországban és Németországban.

  Típus típusú fajták

  A Karelian Birch “rivals” – jég és dalacarly. Az utóbbi a nyírfa nyírfa, és ismert, elsősorban nagyon szép boncolt levelek. De Karelian Birch a fajta különböző fajtáját kínálja. Például a hordó típusával.

  • Hűtés. Ezek a fáknak nincs pontosan kifejezett tengelye, mert a növekedés folyamatában a csomagtartó tele van oldalsó gallyakkal. Ez megtörténik, hogy a fő törzs helyett mindkét függőleges hajtás fejlődik, és azok, amelyek egy lejtő alatt nőnek. Mindenesetre a törzs különösen kifejlesztett root része lesz. A korrupt nyírfa nyírfa, a hajtásokat nem varrott vese, de két-három szomszédos vesék alkotják a wilic elágazást. És ez a fajta elágazás (kivéve, ha természetesen lehetővé teszi a világítás és a szabad helyen) a fa értékes jellemzőit. A korrupt nyír, a legvonzóbb fa hiányos részén. De a természetben nem elég, a fa kimenet kicsi lesz, mert valójában nem használják az iparban.
  • Rövid állomány. Ennek a fajnak a törzse észrevehetően rövidebb, a magasság és a korona formája és szerkezete. Krone széles skálázhatósága van, lekerekített, sok levél. A fák fő tengelyét több hasonlóan rögzített vastag ág váltja fel. Eltört ez a fajta kareli nyír egy rezon: az alsó kemény rész lehet, bár rövid, de elegáns textúra a gerincek.
  • Magas jármű. Ez a növény a törzs magassága (vagy majdnem normális). Ez az, hogy a nyírfa szinte nem más. A fát jól tisztították az unalmas, a normában, ahol sokat van. Ebből a típusból a 4-5 méteres naplók beszerzése. És ez nagyon értékes megszerzés lesz.

  Leszállás és gondozás

  Kareli nyírfa tenyésztése – Kutatóintézetekkel folytatott óvodák nyaralása. Önállóan növekszik ez a fajta nem könnyű. Függetlenül attól, hogy a pioneer a magnál lesz, nincsenek garanciák. Vannak olyan statisztikák, amelyek szerint a mintázat nem lesz több, mint az esetek egyharmada. Azaz, Az egészséges fák mindössze 30% -a, amely egyedülálló fa mintával nőtt fel. A többi fák a hagyományos sieted nyír.

  Ha úgy döntött, hogy ültetni kell, tavasszal vagy őszén kell megcsinálni. A talaj összetétele nem olyan fontos, de a fényeknek elégnek kell lenniük. Mivel a Karelian Birch legjobb helye nyitott terület lesz.

  A palánták lyukai ásásakor meg kell ragaszkodnia egy ilyen szabályhoz – nagyrészt a fiatal treet nagy gyökérrendszerének kell lennie. A helyszínen történő leszálláshoz mellékelhet egy visszanyerhető komposzt, a cowboy vagy a levél kiegyenlítés bevezetésével. A karbamid vagy ammónium-salter hozzáadása is. Amikor a leszállás befejeződött, a fanak bőségesnek kell lennie.

  Care funkciók:

  • Az első év nagyon fontos Nyírozás a szárításból, Amint a hő süllyedt – egy fa kell öntenie;
  • Hogy a víz a földön jobban megmaradjon, a kiemelt körök szükségesek mulcs – leáll erre a tőzegre, tűkre, rendes fűrészporra;
  • Néhányszor a szükséges évszakban Helyezze a komplex minudákat, amelyek stimulálják a nyírfa növekedését;
  • és itt formában nincs fodrász, Ha ez megtörtént, a koronát lassan visszanyerjük;
  • ha Berendezés, Akkor csak betegek vagy már halott hajtások, és csak tavasszal, amíg megkezdődött;
  • ahol a hajtásoknak meg kellett vágniuk, meg kell kezelned a sebet Sadovy változik.

  A különleges téli ellátás és a védelem nem lesz szüksége. Hideg és gyökerek, és a törzs nyugodtan mozog.

  Reprodukció

  A Poach Trigs sok kárt okoz a Karelian Nyírnak. Dendrológusokat kellett csatlakoztatnom. Már közel 90 év, egy ritka nyírfajt termesztenek mesterségesen. És a kareli szépség legnagyobb leszállása a Kivach Reserve-t védte.

  Oszd meg az üzemet.

  1. Vetőmag – Ezt az opciót főként az óvodákban használják. A szakértők ellenőrizzék a beporzás és az érés alatt. Még három hónapig történő leszállás előtt a magokat a hidegben tárolják. Magvak nyitott földön, földelés közben – másfél. Egy négyzetméter körülbelül 1 g magot jelent. A felemelt aránynak merülnie kell.
  2. Vegetatív módszer – Ez a lehetőség jó, ami nagyobb mértékben előrejelzi a mintázott fákat. A vakcinázásokhoz zöld dugványokat készítenek a korona tetejéről. Készítsen dugványokat a tavasz közepén. Az anyagot a régi fák kenderének felosztására vakcinázza, lehetséges a kéreg számára. A nyitott részeket a plaszticin forrasztja. A pántoló film is alkalmas.

  A Karelian Birch független szálak nem tudnak rohanni. A szemcsékkel való reprodukció hatékony lesz. Ezt a felnőtt növényeket legalább 15 évvel használják.

  Általában ebben az esetben a fák felkészülnek a vágásra.

  Hogyan lehet megkülönböztetni a szokásos?

  Nehézek megzavarni, bár, ha úgy véljük, hogy a Karelian nyírfa is saját fajtái vannak, a hiba nincs kizárva.

  Mi a különbség a kareli nyírfa között a peremből:

  • Márványmintás a vágáson – de ez a különbség észrevehető, csak gondosan vizsgált fa belsejében, inni például egy fát;
  • Ágak, meglehetősen ívelt törzs – ez a legbiztosabb jel;
  • Birch Barba Barba jellemző beáramlás és verés;
  • A fa belsejében nagyon csavart, A fából készült rostok különböző szögben szeletes síkra koncentrálnak;
  • Fa maga fény, De fröccsenő, rajz, sötét.

  Végül Karelian nyírfa nem található erdő mély mélysége. De a tó lények, örömmel növekszik.

  Életük első évei A fiatal fák nem különböznek a közönséges nyírfáktól, jellemző jelei később, legalább 10 év után alakulnak ki.

  HASZNÁLT?

  1917-ben a Márka Faberge húsvéti tojást készített Karelian nyírfa fából – ez volt a császári rend. Azóta képes volt megbecsülni a fa díszítését, nem egy generációt, de ma az értékes anyag megpróbálja megőrizni, vagyis csökkenti a vágást.

  A magas minősítés megszerezte ezt a fát különböző anyagként. Ugyanaz az egyedülálló fás rajz, a márványhoz hasonlóan, a kézművesek (koporsók, ajándéktárgyak) valóban díszítik a belső teret. A Karelian Birch bútor elegáns, értékes beszerzés lesz. A fából készült hangszerek luxusnak tűnnek. A kareli nyírfa épületek belső dekorációja is lehetséges, bár ez a javítás nagyon drága.

  Ma az értékes fából készült bútorok nagyon kevesek – A fa ritka lesz, meg kell mentened, mert az aktív vágás, amely bútorgyártást igényel, nem történik meg. De a furnéros nyírfa alkalmazása – ez kompromisszumos megoldásnak nevezhető.

  Milyen termékeket keresnek:

  • Fogantyúk késekre – Ezek a különböző Boho termékek, valamint a skandináv márkák termelése, azért, mert kinéznek és természetesen, és nem teljesen ismerősek;
  • Munkalapok – A luxus megszerzést a Karelian nyírfa asztala lesz, ha furnér, ilyen bútorok megtalálása megkönnyíti;
  • Koporsó – nincs szükség speciális díszítésre, mivel az anyag esztétikailag önellátó;
  • Biliárd kii – A játék tudatékosai értékelni fogják a kényelmes, megbízható és gyönyörű eszközt.

  By the way, a fa fa is egyedülálló, mivel ez az egyetlen anyag a világon, amelyet nem mérnek köbméter és kilogramm. Mindenki az erdei kockára szokott, de Karelian Birch különleges kapcsolatot igényel.

  A piacon akkor néha a rúd a karjalai Birch: az iparosok vásárolni őket, és kisebb termékek maguk is – az azonos nyél kés, dekorációk, horgászási lehetőség. Egy ilyen sáv értékes megtalálható.

  Sajnos, az ilyen szokatlan fákat ritka. Ami a rendes nyírót illeti, egyáltalán nem túlzás. És annak ellenére, hogy a fajok mesterséges termesztése történik, remélem, hogy csak akkor lesz rossz. Ez egy nehéz lecke, nem mindig sikeres. Ezért a dendrológusok felhívják a természetes fodrákat, vigyázzanak róluk, bölcsen egy fát használva az iparban.

  Természetesen a vágás, a vágás, a szárítás, a feldolgozás, a gyönyörű termékek beszerzése, de még más generációk is látják őket, meg kell menteni és visszaállítani a meglévő termékeket Karelian nyírfa.

  A természetes dekoráció sok szerelmese megtalálja az internetes bútorokat és ajándéktárgyakat, kareli szépségű kopogékokat, átalakítja őket, kiterjesztve őket.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: