A kerítéshez a professzionális levélből és a telepítésből származó pillérek típusai

Pillárok típusai a kerítéshez a professziséből és telepítéséből – az építési portálok és fórumok számos megbeszélése témája. A professzionális padlózás népszerű anyag a fedezeti gyártáshoz, de az oszlopok a szükséges erejét és stabilitást csatolják. A megfelelő választás és a helyes telepítés olyan körülmény, amelynek köszönhetően a kerítések pillérei további dekoratív elemekké válhatnak, amelyek a kerítés különleges vonzerejét és eredetiségét adják.

A fajok áttekintése

A kerítés előfordulása a professziséből meglehetősen elmagyarázható, ha emlékeztetünk az ipari módszer által előállított anyagok széles körére, színtartományra és működési tulajdonságokra. A szakmai levélből származó kerítés lengyelei a változó kategória. A gyártási anyagukat és méretét a profilozott lap paraméterei határozzák meg.

Ugyanilyen fontos az építőanyagok dekoratív típusa, a struktúra viszonylagos felszerelése, ereje és működésének időtartama, amely bizonyos szabályoknak megfelelően épült. Az anyag különleges tulajdonságai miatt szükségesek.

Könnyebb, mint a méltóság, amelyet a fejlesztők különösen értékelik, erős szélekkel hozzájárulhatnak a vitorlahatás fejlődéséhez. A fémoszlopok telepítése bizonyos finomságok ismeretét igényli. A struktúra keretén belül nem elég jól rögzített, a lap képes lebontani a teljes kialakítást, és elszakadhat a legtartósabb rögzítőelemtől.

A proflistól származó kerítés második hiánya a színező pigment kiégése az égő ultraibolya hatása alatt. Ezt a problémát két módon tudja megoldani – válasszon egy árnyékot, a legkevésbé, hogy a kegyetlen napfény vagy időszakosan festés.

De csak az időjárási körülményekkel való megbirkózhat, csak a pillérek kiválasztását választhatja ki, miután kiszámította a szükséges mennyiségüket és biztonságosan biztonságos. Minden tulajdonosnak saját prioritásai vannak. A postalap kiválasztása személyes preferenciákon alapulhat, a benyújtott eszközökkel, pénzügyi vagy esztétikai megfontolásokkal, a telepítés maximális egyszerűségével.

A közös lehetőségek közül a következő típusok megkülönböztethetők.

 1. Fém. Ebben a meghatározás alatt állványok kerek vagy profilcsövekből, függetlenül megvásároltak vagy szeleteltek, valamint a fémtermékek változatait.
 2. Téglaoszlopok, masszív, szilárd alapon, Speciális kőműves, a cementen vagy a térfogatcsövek körül díszített dekoratív kialakításként.
 3. A professzionális levélből származó kerítés pólusai fából lehetnek – Ez egy olcsó konstrukciót rövid idő miatt a képességét, természetes fa lépnek üzemképtelen hatása alatt időjárási körülmények, rothadás vagy a kártevők.
 4. Csavaros cölöpök – a progresszív módszer, amely jelenleg különleges trendben van, mivel az e módszer által létrehozott támogatások erőssége és megbízhatósága minden sokszínűségükben. Bár, mivel fémből készültek, feltételesen az első kategóriába sorolhatók.
 5. Vasbeton támaszok, A szopás és a külső horony részének sarkával, már kész depresszióval, vagy függetlenül a megerősítéstől és a betontól egy fából készült keretet használva.
 6. Azbesztbeton, meglehetősen méltó megjelenés, nem érzékeny a rothadásra és a korrózióra, sőt olcsóbb, mint a fém.

Tartósan azt tanácsolja, hogy mi a jobb, lehetetlen. A közeli áttekintéssel kiderül, hogy minden típusnak saját pozitív és negatív oldala van. Ezért a választás marad a fejlesztő számára, a probléma megoldásának a pillérek a kerítés a borda, megfontolásokon alapuló esztétikai megjelenítés, költségvetési érték vagy valamely más praktikus érvek.

Fém

A fémoszlopok fenntarthatósága és ereje széles körben elterjedt. A fémkeret mellett több súlyos érv létezik.

 1. A minőségi, ipari módszer által készített rendelkezésre álló termékek különböző termékek. Ezek a változó keresztmetszet csövei (kerek, téglalap alakú és lapos), csatornák és csatornák, kész állványok, amelyek a megbízható rögzítéshez rögzítők.
 2. Az önszűrés lehetősége az eszközök jelenlétében és a fémekkel való munkavégzéshez. A sövény erőssége és stabilitása a megfelelő számításokban és elegendő számú oszlopban.
 3. Képes készítésű állványok használata. Bilettek a profillap bizonyos paraméterei és a polimer anyagokból származó dugók alatt, a csövek végétől, hogy megakadályozzák a természetes csapadék korrózió-jellemző korrózióját.

A sövény építője meglehetősen érthető nehézségekkel küzdhet a megfelelő fémtermék kiválasztásában. Meg kell figyelnie az anyag minőségére (alapvetően meghatározza a költségeket), a szakasz hossza és típusa, az átmérő, a fal vastagsága, a szükséges oszlopok száma.

Optimális lehetőség, horganyzott acél támogatások. Ez az egyetlen ígéret, hogy az oszlopoknak minden bizonnyal ugyanabból az anyagból kell lenniük, majd a fő bonyolult vászon. Ellenkező esetben, a szükséges paraméterek meghatározásakor a kerítésre szerzett lapra kell összpontosítania.

Fa

A faanyagok régóta elvesztették korábbi pozíciójukat a kereslet minősítésében. Mivel a faipari termékek professzionális levelei pillérei rövid életűek, folyamatos ellátást és speciális feldolgozást igényelnek, gyakran ismételten. A fűrészáru oszlop keresztmetszete legalább 10 cm-nek kell lennie, akkor van egy esély, hogy megfelelően megbirkózzanak a fémes vitorlással. A szakértők óvatosan választanak egy fafajtát, a legkevésbé, hogy rohadt. A vörösfenyő vagy tölgy rönkök megvásárlása megoldja a földalatti rész gyors forgatásának problémáját, de a struktúra költségeinek jelentős növekedéséhez vezet.

A modern körülmények között a fát csak akkor használják, ha bőséges. De ilyen választás, ne felejtsük el a potenciális helyettesítési lehetőséget rövid távon.

Tégla

Téglaoszlopok népszerűek, megtalálhatók minden utcán a magánszektorban. Az a kijelentések, amelyek ezt az opciót az építőanyagok olcsóságának és könnyű telepítésnek köszönhetően választják, a gyakorlatban nem erősítik meg a gyakorlatban. A Tégla támogatása szintén szükség van egy szalagalapítványra, gyakran egy banális tégla helyett, drágább imitációja a dekoratív cserépből, és a pillér betonból készült. Továbbra is úgy gondolja, hogy a posztra vonatkozó anyagot a faj és a gyönyörű, esztétikai vizualizáció szilárdsága miatt választják ki.

A probléma az erő és a tartósság a szerkezet megoldott különböző módon, de ha az alapítvány alkalmazzák, a professionalist rögzített nagyon megbízhatóan, különleges eszközök, és egy ilyen kerítés szolgálhat, hogy nem egyetlen generáció. Ezért bizonyos nehézségek a telepítésben több, mint a sokéves törékeny művelet kifizetésével.

A dekoratív csempék használata egy konkrét támogatásban, kissé kölcsönadja az építőanyagok költségeit, de a kerítés tartósabbá teszi a keretet és egyszerűsíti a telepítési folyamatot. Talán pontosan ez – valódi ok arra, hogy egy ilyen kerítés egyre népszerűbbé váljon.

Hátragadták

A lámpatest olcsóság nem jelenti a telepítést. A támogatás megbízhatósága garantálja a cement kitöltését, amely az alsó alja után történik. Gyakran, hogy különleges erőt adjon az anyagból származó cső megépítéséhez, egy öv alapozásra van felszerelve.

Ön is telepíthet egy tégla oszlopot, majd a dekoratív komponens sokszor növekszik.

Az esztétikai megfontolások meghaladják az asbetikus csövek vitathatatlan előnyeit: az erő, az alacsony költség és az ellátás szükségességének hiánya. A termékek nem tartoznak sem rothadás, sem korrózió, nem igényel festést, impregnálás speciális készítményekkel. Ez nem jelenti azt, hogy ez a fajta pillérek egyáltalán nincsenek hibák: az eszközök nehézségein kívül nem vonzóak és meglehetősen törékenyek, megsemmisítik a mechanikai expozíciót.

Méretek és mennyiség

A telepítéshez szükséges hozzászólások számának kiszámítása nemcsak a kiválasztott oszlopon, hanem a professzionális levélből is függ, amelyet a fejlesztő a kerítés építésében kíván használni.

 1. A jelenlegi szabályok szerint a kerítés építése a földtulajdonos elsődleges feladata. Ezért a helyszín építése mindig a rajzból indul, amelyen az épületek helyét tervezik a fedezeti területek távoli rezisztenciáján.
 2. Az optimális lehetőség, hogy megvásárolja a munkadarab paramétereihez igazított kész fém állványokat (a csőfalak szükséges vastagsága és átmérőjének figyelembe vétele).
 3. A Proflist szeletelt szeletelve, az üresek nemcsak a fémből származó pillérek, hanem polimer dugók is.

A vásárlás előtt meg kell mérni a kerítésvonal mérését, figyelembe véve a lehetséges nehézségeket, ha a webhelykonfiguráció nem négyzet alakú vagy téglalap. Akkor kiszámíthatja, hogy mennyit vesz igénybe. Ha a vágást önállóan és a kerítés magassága 2 m, ajánlatos egy pilléret telepíteni a posztról a paraméterrel egyenlő távolságra.

Telepítés

A négyzetrész profilcsőjének optimális típusainak kiválasztása nem jelenti azt, hogy egyszerűen csak véletlenszerű mélységbe kerülhetnek. Az ilyen szállás minden bizonnyal az építés megsemmisítéséhez vezet a közeljövőben, különösen, ha a szél folyamatosan fúj.

A Következő cselekvések algoritmusa.

 • A telek törlése az egész kerületben (méterre a határtól mindkét oldalon);
 • A jövőbeli bejegyzés helyén található PEG-jel, amely több centiméterrel a keresztirányú állványokon;
 • A pillérek ajánlott elhelyezni a távolból 2-2,5 méter, így meg kell, hogy azonnal vásárolni a szükséges összeget, így számítások, eldöntjük, hogy milyen lépés lesz közöttük, és felosztják a kerület időtartamát ez a szám.
 • A kerítés állítólagos magasságából attól függ, hogy hogyan blokkolja a támogatást (2 m-en – 1 m-re a földre vagy a fagyasztó határ alatt), ha megbízhatatlan talajokról beszélünk.
 • A saját kezével való telepítés a mélyedések gyártásával kezdődik. Mivel több mint egy méter mélységbe kell menned, a bora alkalmazása ajánlott (keskeny kiáramlást fog adni, amelynek szélesebb, mint 15 cm).
 • A lyukba merülő merülés után ellenőrizze a merőleges és a meghozott paraméter szükséges feletti részét.
 • Csak a magasság beállítása után (a homok alján lévő részének hozzáadásával vagy eltávolításával), főtt betont önthetsz.
 • Annak érdekében, hogy a design tartós, betonra és szélesebb műanyaglemezre van szüksége, tegye a fém tetejére, és homokkal elárasztja, és a kút falai között marad.

Mennyire fontos az összes ajánlás, a felállított kerítés megbízhatósága függ. Helyesen hozzon létre egy jövőbeli keretet egy szilárd kerítéshez, amely nem csak az oszlop elrendezési sémáját követi, telepítve olyan helyeken, ahol a csapok eltömődnek. Figyelembe kell venni a konkrét és az ajánlott technológiát a töltőoldat előkészítéséhez (szakemberek azt tanácsolják, hogy az építési anyagok építési anyagok roncsot adjanak az erősség érdekében).

Szükséges a beton készítése kis részekben, és azonnal öntsük bele a lyukba, és az egyes rétegek rohadtak és felveszik, hogy elkerüljék az üres léghéjak kialakulását.

Gyönyörű és tartós kerítés sikeres lesz, ha minden bizonnyal ellenőrizte az egyes pillérek kövét a töltés előtt, megerősítette a lyukban, amíg nedves betonban korrigálható. A szakmai lap telepítése nem indítható el, amíg a betonkeverék végső keményedése történik. Az idő, amikor megtörténik, vannak különböző vélemények. Meleg időjárás – körülbelül egy hét, a hideg – pass hónap.

A kerítés telepítéséről a hullámzásról lásd a videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: