A kerti határokról

A kertben lévő utak és sávok kényelmesebbé és egyszerűbbé válnak a terület körül. De az egész kerti esztétika gyorsan elhalványul, amikor a nehéz eső az udvaron vagy súlyos hóban áll. Hogy az utak nem “töröttek”, és ugyanolyan vonzónak maradtak, szükség van a jó kerti határok telepítésére. Beszélünk róluk és ez a cikkről.

A kerti határokról

A kerti határokról

A kerti határokról

Sajátosságok

A kerti határok szerves részét képezik egy jól ápolt és vonzó telek. A hasonló termékek tartománya rendszeresen frissül az új másolatokkal. Különböző anyagokból készülnek, így különböző teljesítmény jellemzői vannak. Válassza ki az optimális opciót bármilyen feltételhez.

A kerti határok látványosan díszíthetnek szinte bármilyen telket. Helyesen kiválasztott, új festékeket hozhatnak a tájtervezéshez, amely néha ott van.

Ezenkívül az ilyen elemek a helyzet fényes attitűdjeinek szerepét vehetik fel.

A kerti határokról

A kerti határokról

A kertben vizsgált létesítmények nemcsak a látványos tájak szerepét, hanem gyakorlati alkatrészeket is játszanak. A határoknak köszönhetően minden út és utak a kertben maradnak, nem “kitörnek” a csapadék cselekvése alatt – eső, hó, jégeső. A háztartások továbbra is könnyen mozgathatók a webhelyére, anélkül, hogy kellemetlenséget okoznának, nem hülye. Ez jelzi a kompetensen kiválasztott határok kétségtelen hasznosságát.

A kerti határok nemcsak a funkcionalitásával, hanem a független gyártás egyszerűségével is vonzóak. Tedd magadnak ezeket a dolgokat nem nehéz azoknak az embereknek, akik korábban nem kerültek részt. Napjainkban sok kertész úgy dönt, hogy nem vásárol meg kész, és a helyszíneken megfelelő kialakítású házi készítésű házi határokat.

A kerti határokról

A kerti határokról

A fajok áttekintése

Az ülő kertelemek különböző nyersanyagokból származnak. Ez a paraméter nagyon fontos figyelmet fordítani, kiválasztva a tökéletes megfelelő opciót. A gyártóanyagtól függően a határok saját teljesítménye és tulajdonságai lesznek, hogy a kertész jobb, hogy előre tudjon előre. Megismerjük a különböző anyagokból készült kiváló minőségű határokat, és megtudjuk a tulajdonságaikról.

A kerti határokról

A kerti határokról

Fa

Gyakran a házban találkozhat a fórumon vagy más fa részletekből készült díszes járdákkal. Sok kertész előnyben részesíti az ilyen termékeket, mivel számos jelentős előnye van.

 • A fa határai tiszta és gyönyörű, tökéletesen illeszkednek a természetes kerti bútorokba.
 • Hasonló termékek különböző módon telepíthetők.
 • Minőségi szempontból fából készült határok a kertben büszkélkedhetnek kiváló erő jellemzőkkel – szünetelni vagy károsítani őket nagyon nehéz.
 • A fából származó jó kerti határok gyártásához használható, valamint az építőanyagok hagyományos maradékai.
 • A vizsgált termékek nagyon könnyen és gyorsan fel vannak szerelve, ami sok olyan kertészet szeret, akiknek nincs rengeteg szabadideje.
 • A fa környezetbarát és biztonságos anyag, amely nem károsíthatja a háztartást, sem a közeli kirakodásokat.

A kerti határokról

A kerti határokról

A kerti határokról

  Pluszok a fából készült termékek sokat, de van egy komoly hátrány – a rövidségük. Még akkor is, ha először kezeli a fát antiszeptikus védőkészítményekkel, továbbra is képes lesz több mint 10 évig szolgálni. Telepítse a fából készült határokat nagyon egyszerűen.

  Ilyen munkákkal, még egy tapasztalatlan kertész is megbirkózni fog, nem ismeri az ilyen eljárásokat.

  A kerti határokról

  A kerti határokról

  Műanyag

  Népszerű ma és magas színvonalú határok műanyagból. Az ilyen fajtákat számos kimeneten értékesítik, és gazdag választékban vannak. A műanyag másolatok vonzzák a kerteket a pozitív tulajdonságaikkal.

  • A műanyag olyan anyag, amely nem szörnyű nedvesség és nedvesség. A hatása alatt nem deformálódott, nem veszít egy vonzó megjelenést. Ugyanez mondható el a hőmérséklet tartósságáról – a hőmérséklet csökkenése nem károsíthatja a műanyagot.
  • Mint a fa, a műanyag határok nagyon könnyen telepítve vannak, és szükség esetén könnyen ismerik. Elég szabadidőt igényel.
  • A polimer anyagok nagyon tartósak.
  • A műanyag nem fog összeomlani, ha érintkezésbe kerül a kerti növények öntözéséhez használt készítményekkel.
  • Általában a műanyag termékek olcsóak.
  • A legszélesebb választékban bemutatva. A különböző formák és színek részletei eladó.

  A kerti határokról

  A kerti határokról

   A mínusz műanyag határok közé tartoznak az anyag szintetikussága, valamint kis mechanikai ellenállás. De ez nem kell attól félni, kiváló minőségű műanyag – nem árt sem az emberi egészségre, sem az állam a növekvő növények.

   A kerti határokról

   A kerti határokról

   Tégla

   A kertben olyan erős határokból készültek téglából. Gyakran ugyanazt az anyagot használják a járdák kialakításához, valamint egy gyönyörű könyörgést. A téglaelemek telepítése könnyen és egyszerű lehet. Emlékeztetni kell azonban arra, hogy egy ilyen anyag, amely szabadtéri, nem valószínű, hogy elég hosszú ideig szolgál.

   Hogy a tégla a lehető leghosszabb ideig világítson, különleges vízálló lakkokkal kell kezelni. Ön is vásárolhat egy speciális klinker téglát a kerti elrendezéshez. Az ilyen anyag gyakorlatilag nem hagyja ki a nedvességet, így időben nem fog összeomlani, és a hasonló téglából származó szegélyekkel rendelkező kert esztétikai megjelenést szerez.

   A kerti határokról

   A kerti határokról

   A kerti határokról

   Természetes kőből

   A természetes természetes kő egy racionális határ menti anyag, mivel kiváló esztétikai tulajdonságokkal, nagy szilárdsággal, tartóssággal jellemezhető. A szabad levegő, a negatív expozíció a kő nem pusztul el, nem veszíti el az egykori vonzerejét és erődöt.

   A kő határokkal minden kert valóban gyönyörű és gazdag.

   A kerti határokról

   A kerti határokról

   De szem előtt kell tartani, hogy a természetes kő meglehetősen drága, és lenyűgöző súlya van. A zeneszámok kialakításához meg kell választania a megfelelő méretű részleteket. Gyakran a kő nemcsak a kerti utakat, hanem a virág körül helyezte el. Ha a kert luxus megjelenését szeretné adni, egy ilyen anyag könnyen megbirkózni fog egy hasonló feladat.

   Önállóan építeni a természetes kő határát, nem olyan nehéz, mint az első pillantásra. Ehhez csak akkor kell tompa gödrök, elaludt vízelvezető réteg és szabotázs. Szintén gyakran az árkok, egy speciális agrárter kormány, hogy a fű nem létezhessen a szerelt határokon keresztül. A kő kialakítása az összes részletet a lehető legközelebb teszi egymás mellett. Nagy elemek között, kis frakciókban kavicsok.

   A kerti határokról

   A kerti határokról

   A kerti határokról

   Betonból

   Gyakran a konkrét használatból készült határok. Ezeket a lehetőséget univerzálisnak tekintik, mivel könnyen megvédhetik a kertben lévő utakat, hanem az ágyakat, az elsőbbségi köröket, a dekoratív kemeneteket, a fák körüli zónákat és sok más területet. A friss megoldás, amely lehetővé válik, hogy az összes dimenziók és formák, amelyeket a kertész kíván.

   A beton határok használatával a tulajdonosok elengedhetik az akaratba, mivel az ilyen részek kialakítása teljesen más lehet. Vannak speciális eszközök is, amelyek segítségével a határok tetejére építhet a saját kezével, például lekerekített. A sávok kerítéseinek telepítéséhez egyáltalán nem szükséges az előkészített beton megoldás használata. Telepíthető és szárazanyag töredékei. Rossz a tájtervezés megjelenésén nem fog határozottan befolyásolni.

   A kerti határokról

   A kerti határokról

   Fém

   Az egyik legmegbízhatóbb és tartós a kert fémje. Leggyakrabban az ilyen termékeket acélból, alumíniumból vagy rézből vékony szalag formájában mutatjuk be. Azok vannak felszerelve, mint a fenti lehetőségek, egyszerűen és gyorsan. A fém határok fő előnyei között a következőképpen kell elosztani.

   • Nagyon tartós és megbízhatóak.
   • Segíthet hatékonyan tartani a kertben lévő utak alakját.
   • Könnyű és zökkenőmentes.
   • Nem fél a hőmérsékletváltozásoktól.

   Ne károsítsa a talajt és a közeli kirakodásokat.

   A kerti határokról

   A kerti határokról

   A kerti határokról

   Gyermek árnyalatok

   Kiváló minőségű és gyakorlati határok a kertnek ki kell választaniuk. Fontolja meg a megfelelő lehetőségek megválasztásának néhány árnyalatát és jellemzőit.

   • Sok ember választja a műanyag táblák felszerelését. Figyelembe kell venni, hogy az anyag összetétele olyan speciális adalékanyagokat tartalmaz, amelyekkel a termékeket a szabadban üzemeltethetik. Ezért szolgálnak ilyen dolgok. A közvetlen anyagot mindig a műanyag termékek jelzik.
   • A fából készült határok kiválasztása a kert elrendezéséhez, meg kell emlékezni, hogy nem sokáig szolgálnak, még akkor is, ha rendszeresen kezelik őket. A téglagyárak praktikusabbak, de különleges eszközökkel kell hiányozniuk. A tégla cseréje tartósabb kőzetet szolgálhat, de sokkal drágább lesz. A vevőnek előre kell döntenie, hogy milyen tulajdonságokkal várja a termékeket, és milyen összeggel fogadja el azt.
   • Válasszon megfelelő méretű határokat. Mind a kis, mind a pontos és meglehetősen nagy különböző formák változatait találja. Válassza ki az optimális opciót a kerti pályák méretén alapul.
   • Vásárlás előtt meg kell győződnie arról, hogy a termékek kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyeken nincs kár, hibás és repedések.

   A kerti határokról

   A kerti határokról

   A kerti határokról

   A kert kiváló minőségű és erős határát szakosodott üzletekben lehet megvásárolni, ahol mindent, amire szüksége van a kerthez és a kerthez, általában eladják. Itt a vásárlók különböző méretű termékeket találhatnak – 500x200x40 és 1000x200x80 mm és annál több. A színek tartománya is óriási. A zöld, szürke, barna, fehér és még a határok izzó modelljeit értékesítik.

   A kerti határokról

   A kerti határokról

   Hogyan lehet magad?

   A kerti határok nem feltétlenül vásárolnak szaküzletben. Elfogadhatók a saját kezükkel, és ennek eredményeként nagyon jó eredményt kapnak. Ha alacsony költséggel szeretné díszíteni az országot, akkor ajánlatos magának a tájképet készíteni, majd önállóan telepíti őket, így lehet pénzt takarítani és a telepítésen. Tehát a határfajta egyik típusának gyártására szükség lesz:

   • cement márka M400 vagy M500;
   • dörzsölés vagy kavics frakció 40 mm-ig;
   • Folyó vagy mosott homok nagy frakció;
   • lágyítószer betonhoz;
   • rengeteg víz;
   • Pigment festék betonhoz.

   A kerti határokról

   A kerti határokról

   A kerti határokról

   Ön is készíthet anyagokat a zsaluzat készítéséhez – lehet rétegelt lemez, táblák vagy fémlemezek.

   A szükséges eszközök közül:

   • betonkeverő;
   • rezgés;
   • tartály megoldáshoz;
   • A betonkeverék öntéséhez speciális formák;
   • rulett, szint;
   • simító, lapát, spatula;
   • Kábel, Hacksaw és kalapács a zsaluzat összeszereléséhez

   A kerti határokról

   A kerti határokról

   A kerti határokról

   Elemezzük rövid technológiát a saját kezével vizsgált tárgyak létrehozására.

   • Az űrlap szerepe megengedett, hogy a 16-os 16-ot használja. A végeit hegesztett fémlemezekkel kell zárni.
   • A részletek hossza nem lehet több, mint 2 m. Túlságosan széleskörűek, nem is meg kell tenni – inkább meg fogják nézni.
   • Ezután konkrét megoldást kell készítenie. Jobb gyúrja a betonkeverőkben. Sokkal nehezebb megtenni egy keverővel.
   • A gyúrás fontos, hogy csak tiszta homokot és vizet használjon.
   • Annak érdekében, hogy a késztermékek könnyebben érkeztek az űrlapokból, a falak belsejében lévő felületüket a gépolajjal érdemes.
   • Tehát, hogy a cement határok színesek, konkrét megoldásban színező komponenseket kell készíteniük. Az egyik vagy egy másik komponens hozzáadásának minden szakaszában a betonkeverőknek szünet nélkül kell működniük.
   • Nagyon jó minőségű és pontos dolgok fognak elérni, ha speciális vibrostolot használunk. Vannak olyan formák, amelyekben a megoldás elhelyezése készült. Ha nincs vibrostol, akkor az oldatot egy kalapáccsal megérintheti.
   • Szükség esetén a házi készítés megerősítése. Ehhez az űrlaphoz először csak 50% -kal töltött oldatot töltött be, miután a fém rudak ott vannak. Ezután a fennmaradó helyet öntjük. Ezután ugyanazon tömítő rezgésre van szükség.
   • A formákkal kiömlött beton legalább 48 órát kell hagynia. Ezután az űrlapokat eltávolítják, majd a termékeket további 3-4 hétig tartják a készenlét előtt. Amikor a házi készítésű szilárdság növeli a szükséges szintet, lehet, hogy a kerti telek telepítése.

   A kerti határokról

   A kerti határokról

   A kerti határokról

   Hogyan kell tenni?

   Házi határok telepítése a talaj felső tartályának eltávolításával kezdődik a magasságának legalább felének mélységéhez, de legalább 1,5-szeresének meghaladja a kapott termék magasságparaméterét. A telek kell megfelelően elhelyezni, rögzítse a jeleket fából készült csapokkal és kinyújtva közöttük.

   Az utóbbi a külső szélén a határ szélén található.

   A kerti határokról

   A kerti határokról

   Az elkészített árok alján 5-8 cm-es törmelék és homok rétegeiben elaludni kell. Minden alaposan manipulálódik. Ezután gyúrjuk a cement és a homok összetételét 1: 4 arányban. A kapott keveréket a kapott keverékre kell telepíteni, majd speciális gumi kalapáccsal kell elpusztítani. Ebben a szakaszban nagyon fontos, hogy a vízszintes irányítást a Spids és az építési szint jelző között feszültvé tegye. Amint a határegységek teljes skálája véget ér, mindkét oldalon homokot kell öntenie, és sűrűsége.

   A kerti határokról

   A kerti határokról

   A kerti határokról

   Példák a tájtervezésben

   Ne becsülje alá a kertek határai szerepét a tájtervezésben. Gyakran ezek a részletek nélkül a kompozíció unalmasnak tűnik, nem fejeződött be és sőt szomorú. A tökéletesen alkalmas színezés, formák és méret kerítése újjáélesztheti a helyzetet, hogy fényesebbé és eredeti legyen. Meggyőződésem leszek erről, számos sikeres példát vizsgáltam.

   • Szinte a természetes kőből készült leglátványosabb és bemutatható határok. Az ilyen elemek képesek “gazdagítani” szinte minden kertet, mert drágák és kedvesen. Hasonló adatokat lehet szépen felboríthatja a zöld gyepen sarok, ahol az eredeti díszítő növények nőnek körül a kis borsó. Ez a sarok megtalálja a helyét a bejárati ajtó mellett.

   A kerti határokról

   • Eredeti és vonzó a telek nézés határok, készült kis küszöbök egy sorban. Ugyanakkor az árnyéka könnyű és lágy és sötétebb lehet. A kerti zöldség hátterében minden lehetőség harmonikusan néz ki.

   A kerti határokról

   A kerti határokról

   • Óvatosan és tömören a vasúton műanyag görbületi határok. Az ilyen termékeket különböző színekben mutatják be – a megfelelő lehetőség kiválasztása bármilyen helyzetben nem lesz nehéz. Műanyag részletek Megvédheti a zöld és virágos illeszkedést a kertbe.

   A kerti határokról

   • A téglából vagy a kőből nagyon érdekes és tiszta hullámhatárokat fektethetsz a hullámszerű formákra. Ha több érdekes színeket és árnyalatot szeretne hozni a kertbe, olyan kerítéseket festhet sápadt kék, rózsaszín, sárga színben.

   Az ilyen részletek nem lesznek irritált túlzott fényerő, de pontosan harmonikusan illeszkednek sok tájképi kompozícióba.

   A kerti határokról

   • Monophonic Stone Borders, amelyek kerek alakú lapos elemekből állnak, Nagyon vonzó lesz, és óvatosan megnézi a kerti ösvény és a buja zöld ültetvények megosztását, többszínű rügyekkel. A legjobbak közül az ilyen határokat röviden tonzorált, jól ápolt gyep. Ilyen részletekkel a kert lenyűgöző, jól ápolt megjelenést szerez.

   A kerti határokról

   Arról, hogyan készítsünk egy kerti járdaszegélyt, hogy kezedjét, nézd meg a következő videót.

   Kamat cikk
   ( Még nincs értékelés )
   Ossza meg barátaival
   123
   Megjegyzés hozzáadása