A kétkerekű kert jellemzői

Ma sok leányvállalatnak különféle segédberendezésekre és adaptációkra van szükség, amelyek lehetővé teszik a különböző országok és egyéb munkák hatékonyságának jelentős növelését. Az egyik ilyen kiegészítő elem egy kert kétkerekű autó, amelyet gyakran használják az áruk szállítására, és számos más találkozó is van. Ebben a cikkben foglalkozunk, milyen előnyökkel járunk az ilyen talicskák előnyei és hátrányai, mi a modellek, tanulmányozzuk mindegyik jellemzőit, és megtanuljuk, hogyan válasszuk ki a legjobb megoldást bizonyos célok és célok teljesítéséhez.

A kétkerekű kert jellemzői

A kétkerekű kert jellemzői

Jellemzők és célállomás

A Garden Barbell fő célja, vagy olyan gyakran hívják, a kocsik, a különböző áruk szállítása. Rendszer, ömlesztve, kicsi és ömlesztve. Különbözik az ilyen adaptáció kis méretben. Gyakran van egy vagy két kereke. A tömeg körülbelül 9-10 kilogramm, bár 13-15 kilogramm súlyú modelleket talál. Ha az autó kert, akkor általában a következő feladatokat hajtja végre:

 • Különböző tömeges anyagok szállítása – föld, tőzeg és így tovább;
 • Ültetőanyagok szállítása;
 • Különböző szemét, valamint fűrészpor, levelek, hulladékok kivitele;
 • Gyümölcsök és zöldségek szállítása a gyűjtemény helyéből a tárolóhelyre;
 • A nem túl nagy kerti eszköz szállítása.

A kétkerekű kert jellemzői

Egyik jellemzője a kocka vagy a trapéz jelenléte. A trapéz esetében kényelmesebb a tartalom kirakodására. Elég ahhoz, hogy felemelje a kocsi fogantyúit. Ha az eset kocka, akkor helyezze a rakományt a kosárban elég kényelmes lesz. A kosár anyag kiválasztása nagyon fontos, mivel a különböző kémiai kiterjesztésekkel érintkezik – ugyanazok a műtrágyák, a természetes tényezők hatása, és így tovább.

Tehát gyorsan nem lett rozsdás, jobb, ha a horganyzott acélból vagy egy másik anyagból származó modelleket választották, de amelyet poralapú festékkel dolgoznak fel.

A kétkerekű kert jellemzői

A kétkerekű kert jellemzői

Meglehetősen jó megoldás lesz az autók, ahol a hajótest kiváló minőségű és meglehetősen erős műanyagból készül. De ez a döntés nem alkalmas, ha túl sok homokot, földet és köveket szeretne szállítani. Igen, majd a talicska védelmet kell biztosítania a különböző természeti faktorok hatása ellen – alacsony hőmérséklet, eső, jégeső és ultraibolya.

A kerti bár másik jellemzője egy olyan keret lesz, amelyet be kell használni. Ha a modell egy hordozó kapacitása akár 100 kg, előfordulhat, hogy egy hegesztett hajlított hajlított keret, vagy oldatok szilárd csövek. A keretnek erős támaszokkal kell rendelkeznie, hogy a lehető legnagyobb mértékben stabilan álljon a földön. Az utolsó tézis egyágyas modellekhez kapcsolódik, de ha a modell két keréken van, akkor nem lesz felesleges.

Annak érdekében, hogy az autó erősebb legyen, merevségi bordák is lehetnek, amelyek erősítik a falakat és a test alját.

A kétkerekű kert jellemzői

A kétkerekű kert jellemzői

Előnyök és hátrányok

Ha beszélünk a kerti autó előnyeiről és hátrányairól két keréken, Először hívja a pozitív oldalakat:

 • Kiváló stabilitást élveznek, és meglehetősen nehezen lehet felborulni;
 • Van egy tengely és keret a tervezésben, ami jelentősen növeli az ilyen döntés erősségét, miközben ugyanolyan méretű, mint például egy kosár, de nagyobb súlyt tarthat és hordozhat.

De vannak hátrányai egy ilyen talicska. Először is arról van szó, hogy a manőverezhetősége némileg alacsonyabb lesz, mint egyetlen analóg. A második szempont az alacsony hatékonyság, amikor a felületek különböző szintekkel rendelkeznek. Ez nem túl sok előnye és hátránya, mivel az autónak elég egyszerű célja és eszköze van.

A kétkerekű kert jellemzői

Modellek és jellemzői

Most tekintse meg a kétkerekű tack legnépszerűbb modelljeit. Az első modellt kell mondani Belamóknak. Az autók ára 1,6 ezer rubel. Ez az alacsony árak és elég jó minőségű kombináció. Horganyzott acélból készült test. A terhelés kapacitása akár 80 kilogramm rakomány, és a kapacitás körülbelül 85 liter. Nagy pneumocoles-szal van felszerelve. Ez lehetővé teszi, hogy még a leginkább egyenetlen és meglehetősen nehéz felületeken is menjen. És annak köszönhető, hogy a kerekek közötti távolság csak 50 centiméter, a talicska tökéletesen mozog még a kis kerti pályákon is.

A következő modell, amely megérdemli a figyelmet, a Név Tsunami WB 120D. A költsége csak kevesebb, mint 2 ezer rubel. Egy ilyen talicska univerzális, mert nemcsak a kert, hanem építőipari berendezések is elvégezhető. Terhelési kapacitása körülbelül 120 kilogramm. Stabil nagy hordozó kerekekkel felszerelt.

A kétkerekű kert jellemzői

A kétkerekű kert jellemzői

A következő modellt “okiratnak” nevezik. Költségei – 2,1 ezer rubel. Használható az épületfejlesztéshez és a kertbe. Magas manőverezhetősége és kis tömege van. A testanyag kinyúlja a horganyzott acélt, a lekerekített formában jó oldala van. A modell kapacitása 65 liter, és a terhelési kapacitás – 90 kilogramm. Ha a kerekekről beszélünk, itt vannak pneumatikus megoldások felfújható belső kamerákkal. A termék kiváló stabilitást és permeabilitást biztosít. Emellett az egyensúly is maximalizálódik, ami lehetővé teszi, hogy stabilitást és nagy és nehéz rakományt szállítson.

Egy másik érdekes modellt “zöld Igen” -nek neveznek. Költségei – körülbelül 2,5 ezer rubel. Ez a modell kizárólag kertészkedésre szolgál. Van egy horganyzott test teste, amely teljes mértékben védett a természetes tényezők hatásától. Az ilyen modell terhelhetősége körülbelül 120 kilogramm. Kiváló manőverezhetőséggel rendelkezik, és nagyon könnyű mozogni egy rendkívül egyenetlen felületen.

A kétkerekű kert jellemzői

A kétkerekű kert jellemzői

Egy másik megoldás egy “Garden-2” nevű kerti autó. Ez kizárólag a kerti típus munkájához jön létre. Előnyei:

 • kiváló stabilitás az egyenetlen felületen;
 • horganyzott test;
 • Kerekek csapágyakkal rendelkeznek;
 • Festett porhatás-rezisztens festékkeret.

A legújabb modell, amit akarok mondani Hammerlinnek. A költsége meglehetősen nagy a múltbeli modellekhez képest, és 9,3 ezer rubel. Ez a modell, amelyet az acél teste megerősített, magas az erő és a megbízhatóság jellemzői. By the way, a test is horganyzott, mivel a nedvesség nem szörnyű.

Tökéletes az építkezéshez és a munkahelyen. Nagy felfújható kerekei vannak, ami a kiváló stabilitás és a nagy pusztíthatóság kulcsa.

A kétkerekű kert jellemzői

A kétkerekű kert jellemzői

Összehasonlítás más típusú talicskával

Most beszéljünk arról, hogy melyik autó lesz jobb. Végtére is, mint tudod, vannak egy, két-, három- és akár négykerekű modellek. Ezenkívül tollak, kerekek és egyéb tényezők típusai eltérhetnek egymástól. Mindez meghatározza egy adott modell célját. Most próbáljuk összehasonlítani a kétkerekű autókat minden más kategóriával.

Kezdjük egy hálószobával. Az ilyen kézi ország helyiség egy kerékkel rendelkezik, amely a test közepén található, valamint egy pár felvétel, amely stabilitást biztosít a stabilitás során, és egy pár hosszanti fogantyú. Fő plusz – manőverezhetősége. Ő is jó forgalmat kezel. Ugyanakkor az utazás során az összes terhelés egy kerékre megy, mert mi, ha az autót laza és nedves földön használják, akkor csak megragadt. A kétkerekű modelleknek nincs ilyen problémája.

Igen, és a rakomány súlya itt komolyabb lesz az egyetlen kerék jelenléte miatt. Kiderül, hogy meg kell őriznie az egyensúly megőrzését, hogy nagyobb erőfeszítéseket tegyen, mint a kétkerekű autók használata esetén.

A kétkerekű kert jellemzői

A kétkerekű kert jellemzői

A kétkerekű kert jellemzői

A kétkerekű kert jellemzői

A kétkerekű kert jellemzői

A kétkerekű kert jellemzői

Ha beszélünk a talicska típusáról, akkor a kerekek az oldalakon találhatók, ami már kiváló stabilitást biztosít. Ő is:

 • Végezze el a nehezebb terhelések szállítását;
 • nagyobb stabilitást és egyensúlyt tartalmaz;
 • nagy kapacitással rendelkezik;
 • nagyobb súlyú lesz.

A kétkerekű kert jellemzői

A kétkerekű kert jellemzői

Hátránya csak nem lesz nagyon jó manőverezhetőség. Igen, és a megfordításra több helyre van szüksége. Ez nem lesz a legjobb megoldás a kis ágyak kezelésére. Ha háromkerekű megoldásról beszélünk, ritkán találkozhatnak a boltokban, ezért ez egy meglehetősen konkrét jármű. Általában egy ilyen autónak szabadon forgó kerékje van, és két hátsó, szilárdan rögzítettek. Az ilyen talicska irányításához két fogantyú van, amelyek a váll szélességén találhatók.

Vannak négykerekű modellek is. Népszerűbbek lesznek, mint a háromkerekű megoldások. Ezek a kocsik nagy területeken történő felhasználásra szolgálnak, ahol nehéz és meglehetősen terjedelmes árukat kell szállítani. Egy ilyen talicska kényelmesen működik még puha földön is.

A kétkerekű kert jellemzői

A kétkerekű kert jellemzői

A hátrány az, hogy nem túl jó manőverezhető. Ugyanakkor, még nagyon nehéz terhelések szállítására, erőfeszítéseket kell csatolni a minimális számot. Ilyen modellekben a pneumatikus kerekek kisebb átmérőjűek, mint a fent említettek. A hátsó kerekek elfordulhatnak, ami jelentősen növeli a kormányozhatóságot és javítja a vezetést.

Általában, mint biztos lehet benne, minden típusú kerti bár megvannak a maga előnyei és hátrányai. Igen, és még mindig az áruk dimenzióiban és tömegének különböző szállítására szolgálnak, ezért válasszon egy lehetőséget, valószínűleg nem fog működni.

A kétkerekű kert jellemzői

Hogyan válasszuk ki?

Első kritérium a talicska kiválasztásakor – terhelési kapacitás. Kétségtelen, hogy a legfontosabbnak nevezhető. Általában ez a jelző a 60 és 150 kilogramm közötti tartományban változik. Ha ez a szám magasabb, akkor egy ilyen autó már alkalmasabb egyes építési munkákhoz. Emellett a több emelési kapacitás lesz, a manőverezhetőség az alábbiakban lesz. De a kezelés több lesz.

A saját súlyautó nem haladhatja meg a 25 kilogrammot, így egyszerűen kezelheti. Egy másik fontos mutató – kapacitás. Literben jelenik meg, és 60-120 liter. Ha az autó építés, akkor 120-140 liter tartomány lesz.

A kétkerekű kert jellemzői

A kétkerekű kert jellemzői

A kétkerekű kert jellemzői

Következő szempontból – kerekek. Mi többé, annál jobb lesz permeabilitás. Tökéletes lemez opció – 30-45 centiméter. A közelmúltban a pneumocoles modellek rendkívül népszerűek. Lehetővé teszik, hogy jelentősen növelje az autók elfogadhatóságát.

Egy másik fontos pont – fogantyúk. Jobb, ha kettő lesz, és párhuzamosan lesznek telepítve. Egy ilyen megoldás kényelmes lesz. Nem lesz rossz, ha a korlát a korlát kanyarban van: lehetővé teszi a kényelem és a kézi fordulás megakadályozását.

Ha a keretről beszélünk, akkor a legmegbízhatóbbnak kell lennie. Legjobb, ha szilárd acélcsövekből készül. A Gnuto-hegesztett megoldások is jó lehetőség lesznek.

A kétkerekű kert jellemzői

A kétkerekű kert jellemzői

A test lehet négyzet vagy trapéz. Nem lesz nagy érték.

Az anyag is érinti az autók kiválasztását. A legjobb megoldás egy horganyzott acélból készült termék. A legjobb, ha egy vastag falat 0,8-1,5 milliméterből oldunk. Ön is megvásárolhat egy opciót egy műanyag vagy fa test. Annak ellenére, hogy számos előnnyel jár, nem lesz olyan tartós, ami miatt hosszú ideig lehet.

Általánosságban elmondható, hogy láthatod, vegye fel a jó kétkerekű talicskát, ha a fent leírt kritériumokra összpontosít, és megérti, hogy teljesítse, milyen célt szeretne vásárolni egy kétkerekű “asszisztens”.

A kétkerekű kert jellemzői

A következő videóban megtalálja a Kert Kétkerekű autó “keménywork” WB 6211.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása