A kézi Custoresov szolgáltatások jellemzői

A kézi ecsetvágók optimálisak az alacsony cserjék és a fiatal gyümölcsfák hajvágásához. A szerszám elengedhetetlen az élő sövények kialakulásához és néhány tűlevelű dekoratív vágásához. Ha nagyon kevés fák van, az elektromos vagy akkumulátor-secanders megvásárlása teljesen semmi köze.

Bizonyára sokan vannak, hogy nem a gondolat, kézzel a friss levegőn, és hogy a szépség és a rend a telken.

Jellemzők

A kertészeti keféket használják a régi ágak levágására és a dekoratív növények koronájára, valamint a szőlőszőlőre. Az ország és a háztartási telkek tulajdonosa egy hangon azt állítja, hogy ez az eszköz az egyik leginkább szükséges a kertész arzenáljában.

Ha van néhány növény a webhelyén, akkor előnyben kell adnia a mechanikai típus legegyszerűbb és költségvetési modelljeit. A kézi ecsetek megjelennek, és a munka elve hasonlít a szokásos ollóra: két fogantyúval rendelkezik, amelynek következtében a vágási felületre gyakorolt ​​hatás.

Amint a névből következik, egy ilyen eszközt kézben kell tartani, Vagyis a mechanikus kefe vágókat az emberi fizikai erő alkalmazással táplálja. Mivel mindenki tudja a fizika tanévéből, minél hosszabb a kar, annál kevesebb erőfeszítésre van szükség egy adott cselekvés munkájához. Ezért van a kéz ecsetek hosszú fogantyúk. A legmodernebb modellekben gumírozott béléssel kiegészülnek a kényelmesebb elfogások és visszatartás érdekében.

Egy, de rendkívül fontos követelmény – a pengéknek a lehető leghosszabbnak kell lenniük.

Ha tompa, akkor nagyon sok hatalmat kell alkalmaznia az ág vágásához, és a szelet maga sokáig lesz gyógyítani.

A kézi ecsetvágóknak sok előnye van:

 • alacsony súly;
 • tömörség;
 • csendes munka;
 • a működés lehetősége minden időjárási körülményben;
 • A munka autonómiája (nincs kötés az elemekhez és váltakozó áramforráshoz);
 • Demokratikus ár.

Azonban, és hátrányos. Ez az eszköz a fizikai erő használatát igényli, így a hosszú munka a túlmunka és az izomfáradáshoz vezethet.

Sok felhasználó megzavarja a Secateur és az ecsetvágót. Ezek az eszközök nagyon hasonlítanak a cselekvési és funkcionális célra – mindkettő alkalmasak az ágak és ágak vágására. Az ecsetvágó azonban keményen elérhető vagy elterjedten dolgozik. Így a Custode Secator megkülönböztethető a félreérthetetlen – az utolsó fogantyú sokkal hosszabb, nehéz észrevenni ezt a különbséget.

A SULLS-t úgy tervezték, hogy a kertész elérje a földtől távol eső ágakat. Ezenkívül az ilyen eszközök hasznosak lehetnek azokhoz a földtulajdonosok számára, akik valamilyen okból nem akarnak hajlítani, az alsó ágak és rövid cserjék körülmetélése.

Ebben az esetben a hosszú fogantyúk megszabadulnak tőled újra a szükségedről.

Nézetek

A kertészeti berendezések tárolják a kézikönyvet 50 cm-es ollóval. Ebben az esetben a penge hossza 15-25 cm-ig változik. Van egy vonalas termék, amely egy horkoló mechanizmussal van felszerelve, mint a szekurok. A magas cserjékkel való munkavégzés teleszkópos fogantyúval kefe vágót használjon. A legtöbb esetben a vágók hullámos felületen vannak, bár egyenes vágókkal és visszatérő rugóval rendelkező módosítások készülnek.

A fogyasztók minősítésével a legjobb eszközök a gyártók, mint a Skrab, Palisad, Gardena, valamint Grinda és Raco. Szép kereslet a Brown Brand Fiskars piacán. Ez az eszköz lehetővé teszi a dőlésszög beállítását, valamint konfigurálja a terméket a növekedéshez. A vágóknak van egy tulajdonsága, hogy mindkét irányban 90 fokot forgasson, jó manőverezhetőséget biztosítva. A kések blokkolására szánt speciális rögzítő biztosított. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy ne csak cserjéket vághasson, hanem a gyep fű, és meg tudod csinálni anélkül, hogy billenő lenne.

Érdemes megjegyezni, hogy a gyártó kereskedelmi felállásában meglehetősen sok érdekes módosítást nyújtottak be. Például a racsnis csiszolása van. Ez a modell egy további sajtóerősítővel van felszerelve, Teflon védő bevonó lapátok, amelyek miatt az anyagrezisztencia csökken.

Az ilyen szukák akár 3,8 cm átmérőjű ágakat is igénybe vehetnek. Ugyanakkor hosszúkás fogantyúval vannak felszerelve, amelynek mérete 68 cm-re ér. A sokemeletes munkákhoz a modelleket 241 cm-es fogantyúval állítják elő.

A Dacities között a “Brigádier” márkás márkájú termékeket értékelik, amelyek jellemzője egy hullámszerű élesítés. Ilyen modellben a síkok szakadéka az ág méretétől függ. A pengék önmagukban keményített, különösen tartós acélból készülnek, az önkiülési mechanizmusok, valamint az értékcsökkenési támogatások. A vágó hossza 15 cm, így az eszköz még erős fizikai hatás nélkül is működtethető.

Kényelmes, gumírozott, tömeges eszköz – csak 0,5 kg.

Mindez lehetővé teszi a szerszámot a nőkkel, serdülőkkel és idős emberekkel.

A választott finomságok

Annak érdekében, hogy kiválassza az optimális modellt a fák és cserjék vágására nyári házban vagy háztartásban, először is meg kell határozni a tervezett munka mennyiségét. A kézi eszközök csak akkor optimálisak, ha kevés fája van, és egy élő kerítés kicsi. Ha meglehetősen jelentős számú gyümölcs és tűlevelű növénye van, akkor figyelni kell az elektromos és újratölthető modellekre. Ha a pénzügyi képességek lehetővé teszik, az ideális lehetőség a benzin kefe vágó lesz.

Különös figyelmet kell fordítani a pengék élességére, Mivel a hülye munka során sokkal több erőfeszítést kell tennie, mint a jól tele vágókkal. Ráadásul az elmosódott kések a vágás végrehajtásakor sérült faanyagok. Hosszú ideig gyógyulnak, és gyakran van egy üreges a feldolgozóhelyen.

Győződjön meg róla, hogy a vágóvászonok speciális készítményekkel vannak lefedve, amely visszavonja a vágáskor kiosztott növények gilszét és gyümölcslevét. Ha a pengéknek nincs ilyen védelme, akkor a levelek ragaszkodnak, ami jelentősen csökkenti a munka teljesítményét.

A fogantyúknak kényelmesnek kell lenniük. Jobb, ha az ergonomikus fogantyúkkal és gumi béléssel rendelkező termékek előnyben részesítése.

Megvédik az eszközt a csúszásból és a kertész kezétől – a kukorica megjelenéséből.

  Természetesen a Custodeza súlya és dimenziói is nagy jelentőséggel bírnak egy adott modell kiválasztásakor. A mechanikus eszközök kézi munkát jelentenek, meg kell tartania a kezét egy felemelt pozícióban egy ideig. Ezért, ha nem fizikai állóképesség és a fejlett izomzattal, megvenni a legegyszerűbb modell, és biztos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a készülék kényelmes a kezében, könnyen nyílik és záródik. Ebből nagymértékben függ az ecsetvágó munkájának kényelmétől.

  Ha megfelel ezeknek a nem komplikált választási szabályoknak, akkor tökéletes modellt szerez az Ön számára. Egy ilyen eszköz gondoskodik a kertjére valóban kényelmes, hatékony és sok kellemes pillanatban.

  Tippek a CHOTODLAZA kiválasztásához lásd az alábbi videóban.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: