A kultivátorok zöldművek jellemzői

A kultivátorok zöldművek jellemzői

A modern világban nehéz elképzelni, hogy a szüleink és a progenitorok manuálisan kezelték a földet. És nem voltak a föld földjén a földön, és egy jól ápolt virágágyásokat és az ágyakat zöldségekkel és gyümölcsökkel. Most sok aggregátum van olyan háztartási telkeken, amely egyszerűsítheti a kerti munkát. Országunk sok decsány és gazdálkodó sikeresen használhatja a kultivátorokat Greenworks GTL9526, G-MAX G40TL és mások.

A kultivátorok zöldművek jellemzői

A technológia jellemzői

A kultivátorok egyszerűsítik a földápolási munkát. Ez a modell kényelmes és könnyen ételek A talaj, kiküszöböli a gyomokat, sima ágyakat hoz létre. Képes sok a földön termeszteni. A kultivátor zöldművek számítanak a tüdő osztályára, súlya legfeljebb 30 kg, ami kezdetben a munkáját könnyűvé teszi.

A kivétel nélküli kultivátorok milliókkal vannak felszerelve. Ha van több közülük, akkor a talaj nem csak felrobbant és főtt, hanem oxigénnel is gazdagodik. Meg kell terjeszteni a műtrágyát a talaj felszínére előre, majd a Földkel is keverednek. A mechanizmusok kis szélességgel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a tiszta és sima sorokat.

Ha meg kell szűkítenie a feldolgozott föld szélességének méretét, eltávolíthatja a négy vágó közül kettőt.

A kultivátorok zöldművek jellemzői

A kultivátorok zöldművek jellemzői

A talajra való munkavégzés speciális előkészítése nem szükséges. A munkaegység használata után a fogantyúra állítja, a vágók könnyen tisztíthatók. Ha a vállalat zöldművek kultivátorát használja a teljesítményének személyes céljaira, akkor elég 10 éve, és még több. A hajtogató fogantyú egy kicsit kevesebbet gyárt, így a tárolt tárolásakor a minimális helyet veszi igénybe. Ez az egység nagyon kényelmes szállítás, és könnyen illeszkedik az autó törzsébe.

Kultivátor csendes a munkában. Az eszköz tulajdonosa nem fogja használni a fizikai erőt, hogy megbirkózzon a rezgésekkel, hogy szinte nem. Ezek az eszközök kerekekkel vannak felszerelve, amelynek rovására könnyebbé válik, és a gépek megemelkedik.

A zöldművek kultivátorai jellemzője abban is rejlik, hogy nincsenek káros kipufogógázok, így zárt helyiségekben, például üvegházakban és üvegházakban használhatók.

A kultivátorok zöldművek jellemzői

Elektromos modell zöldworks gtl9526

Ez a költségvetési modell érdekes design és jó összeszerelés.

A fő jellemzők a következők:

 • Motor teljesítmény – 950 W;
 • Motor típusa – elektromos;
 • Cutter – 4 db.;
 • Súly -17,9 kg;
 • a forradalmak száma / min – 320;
 • A vágók mennyisége – 4;

A kultivátorok zöldművek jellemzői

A kultivátorok zöldművek jellemzői

 • Fogaskerekek száma – 1 előre;
 • A robbanás szélessége – 25 cm;
 • A robbanás mélysége 15 cm;
 • Zajszint – 3 db;
 • Kerék átmérője – 16 cm.

A kultivátorok zöldművek jellemzői

A készüléknek nincs szükség tüzelőanyag-feltöltésre, amelyet a talaj lazításához használnak. Ez a modell népszerűségét eredményezte, mivel nagyon manőverezhető és kompakt. Ez nagy pontossággal fog segíteni a talajt az ágyak között, egyetlen növény károsítása nélkül. Bármely dőlés vagy szögű telek nem befolyásolja a kultivátor munkáját. Ennek a készüléknek a fogantyúja gumírozott anyaggal van ellátva, kényelmes fogással.

Nagyon jól apróra vágja a növények gyökereit, köveket fordít. Kiváló többfunkciós jellemzők mutatja egy erős maró, amely bemegy a talajba, hogy a mélysége 19,5 cm, és szélessége 20-25 cm (állítható). A legnagyobb biztonság biztosítja a befogadás gombot. A készülék hosszúkás vezetékkel rendelkezik, és 220 V-os hálózattal működik.

A kultivátorok zöldművek jellemzői

A kultivátorok zöldművek jellemzői

Az akkumulátor kultivátorok jellemzői

Jellemzői, hogy nem működnek a kimeneten, nevezetesen az akkumulátorból. 50-60 percig működik, ami növeli a földfeldolgozási területet. A készülékben lévő akkumulátor eltávolítható, valamint nem cserélhető. Ennek köszönhetően a kultivátor lehetővé teszi, hogy biztonságosan mozogjon mindenhol a telken, anélkül, hogy elengedné a huzalban. Ez az újratölthető kultivátorok jellemzői.

Az akkumulátor lyukak vannak, amelyek megakadályozzák a túlmelegedést. Az egység környezetbarát, könnyű és alacsony zajszint. Az átvitel nagyon megbízható. A rossz esős és nyers időjárás nem befolyásolja a modell teljesítményét. A kultivátorban van egy munkáscsomó – sebességváltó. Ez lehet kétfajta, féreg vagy lánc. Az első alacsony ár, alacsony súlyú.

A lánc fogaskerekekből és láncokból áll. Hosszú nem fogy ki.

A kultivátorok zöldművek jellemzői

A kultivátorok zöldművek jellemzői

A mechanizmus megkezdéséhez szükséges eljárás nagyon egyszerű. A véletlenszerű indítás teljes biztonságáért a következő műveleteket kell tennie. Ha a gépnek van egy blokk-blokkolója, a mechanizmus nem indul el nélküle. Kezdés közben nem csak a Start gomb megnyomása szükséges, hanem a biztonsági kart is kattintva.

Az akkumulátorral nincs probléma. A leginkább szükséges az, hogy megtartsa az akkumulátor töltését. Körülbelül 8 órát kell feltöltenie. A kultivátor felszámításához használja a Greenworks vállalati töltőt, amelyet a világ legjobbja az akkumulátor modellek gyártásában.

A kultivátorok zöldművek jellemzői

A választott finomságok

Annak érdekében, hogy megfelelően válasszon egy kultivátort egy háztartási telek számára, Meg kell ismernie néhány fontos pontot.

 • Erő. Minél erősebb az egység, annál gyorsabban és mélyebb lesz a talajfeldolgozás. A technika nagyobb elfogja a feldolgozott szalagot, ami csökkenti a munka idejét.
 • Minőségvágó. Ez természeténél fogva “lapátok”, hogy a föld feldolgozása. Ezért a késeknek kiváló minőségű acélból kell lenniük. Akkor sokáig szolgálnak, és a végrehajtható munka minősége optimális lesz.
 • Súly. A kultivátor tömege a hatalomtól függ. Minél nehezebb az egység, a teljesítmény magasabb.

A kultivátorok zöldművek jellemzői

A Cutters telepítése a Greenworks G40TL újratölthető kultivátoron, nézze meg az alábbi videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása