A legmegbízhatóbb benzinvágók minősítése

  Most teljes lendületben, a nyári szezonban, ezért a pázsit ellátás témái népszerűek. A cikkben megbeszéljük a benzin trimmereket, pontosabban, alkotják ezt a technikát.

  Kezdjük, átadjuk a gyártókat, elemezzük előnyüket és hátrányaikat, és megvizsgáljuk a legjobb modelleket.

  Annak érdekében, hogy ez a minősítés tisztább legyen, megosztjuk azt az ilyen paraméterekkel, mint az ár (a költségvetési lehetőségek), az árminőség arány szerint (a középső szegmens közül a legjobbat fogjuk megtudjuk) és az általános minőség ( drágább és kiváló minőségű).

  Költségvetési lehetőségek

  Az olcsó benzokosa könnyű, gyakran ugyanolyan funkcionalitással rendelkezik, de kiderült, hogy a kis árkategóriájuk közül néhányat választott.

  3. hely

  BBT-230 – A modell teljes készlete tartós anyagokból készül, ami csökkenti az ügy károsodásának valószínűségét és a különböző blokkokat. Kiváló minőségű vágóelemnek köszönhetően a munka könnyűvé válik. Kétütemű motor. A terhelés megoszlásának köszönhetően mindkét vállra, ez a trimmernek van egy másik előnye – kényelmes.

  Használhat egy halászvezetőt, amelynek vastagsága legfeljebb 3 mm lehet. A tengely olyan csapágyakon mozog, amelyek hosszabb ideig dolgozhatnak, mint az ujjak. Nagyon nagy plusz, hogy ezt a segítőt függetlenül lehet bármilyen probléma nélkül gyűjteni.

  A mínuszok közül meg tudod tudni, hogy nem teljesen érthető utasítások. Néhány funkciónak más módon kell tudnia.

  2. hely

  Huter GGT-1000T – Nagyszerű a nehezen elérhető telek tisztítására. A motor hűtése van, lehetővé teszi, hogy több órán keresztül folyamatosan dolgozzon. A fogantyú egy kerékpáros fogantyú stílusában készült, amely kényelmet biztosít a készüléken. A kaszálás szélessége akár 26 cm-t is elérheti. A jól védett kések sokáig szolgálnak, ha fűvel tisztítják.

  A működés egyszerű, mint az üzemanyag, a legjobb a benzin márka AI-92. A gyártó megjegyzi, hogy kívánatos a trimmer tisztítása közvetlenül a munka után, ami előnyös lesz a teljesítményen.

  Vannak hátrányok, köztük, például egy gyenge tekercs a halászati ​​vonalra, és nem elég magas színvonalú oktatásra.

  1 hely

  Patriot Pt 555 – eltér a gáztartály, a tartós és megbízható vállpánt. És egy előre nem látható elindításból blokkolót is biztosít. Nagyon könnyen kezelhető, mivel a legtöbb funkció a fogantyún van. A vibrációs visszafizetési rendszer csökkenti a különböző pótalkatrészek megtörésének valószínűségét.

  Az NUANCE az, hogy kívánatos egy olyan különleges olajat használni, amely ugyanazt a céget termeli, mint a trimmer gyártója.

  Hátrányok vannak jelen, például lazító csavarok és kötőelemek, a játékrendszer ellenére. Magas üzemanyag-fogyasztás, és nem a legerősebb súly (7.7 kg).

  Ár-minőségi arány

  Az ilyen modellek kiváló lehetőség a helyi használatra. A jó védelmi tulajdonságok lehetővé teszik, hogy hosszú ideig dolgozzanak. A közepes méretű fű esetében ezek a trimmerek kényelmesek. A legtöbbnek van egy kényelmes működése, de gondosan figyelemmel kell kísérni őket, hogy hosszú ideig és hatékonyan dolgozzanak.

   3. hely

  Stihl fs 55 – Nagyon aggasztó modell a szó minden értelmében. A speciális bevonat nagy szilárdsága és rendelkezésre állása lehetővé teszi egy nagyon hosszú ideig és bármilyen probléma nélkül a pótalkatrészek és alkatrészek cseréjével. A jó belső égésű motor kis üzemanyag-fogyasztást biztosít. Általában ez a modell minden tekintetben jó. Nem minden fajta büszkélkedhet az ilyen megbízhatósággal.

  Ha beszélünk a jellemzők, a súlya mindössze 5 kg, ami lehetővé teszi a készülék használata elég hosszú ideig, és az alacsony zajszint és a sűrű tömítés a szerkezet biztosítja kényelmét mások számára.

  Valószínűleg az egyetlen mínusz, amit hívhat, amit a légszűrő gyakran eltömődik. Gyakran el kell tudnunk olvasni, vagy változhat egy újra.

  2. hely

  HUSQVARNA 128R – Kiváló asszisztens a kis területeken a kiváló minőségű, alacsony súly, jó ereje miatt. Mindez azt jelzi, hogy ez a trimmer kiváló minőségű. A kiváló működési feltételek és a legtöbb funkció jelenléte a kezelési menedzsmentben különleges kényelmet biztosít a munka során.

  Az olajat a gyártó kínálja, és külön kell keverni. Ez a modell nagyszámú felhasználó számára népszerű, a hosszú élettartama, az egyszerű tárolási feltételek és a jó motor teljesítmény miatt.

  A mínuszok – a nagy mennyiségű munka, egy kis üzemanyagtartály és a vállpánt nem teljesen kényelmes beállítása.

  1 hely

  Kruger GTK 52-7 – Kiváló magas fűfürdő. Az erőteljes motor hosszú ideig dolgozhat, és a motorhűtési rendszer megakadályozhatja a túlmelegedést. A fordulatszámok nagy száma (legfeljebb 9000 per perc) gyorsan és hatékonyan fog működni.

  Beleértve az éles kések 5 darab és 2 tekercs, egy halászcsal, amely bizonyos plusz ehhez a modellhez. Kiválóan mutatja maga a közepes cserjékkel és a másik nem a legegyszerűbb növényzetet. Alacsony üzemanyag-fogyasztás és jó működési szint és kényelem, hogy Kruger nagyon jó minőségű asszisztens sok éven át.

  Mivel a motor erőteljes, akkor mínusz itt csak egy erős zaj, ha dolgozik.

  Jó minőség

  A legmegbízhatóbb, legjobb minőségű és hosszú élettartamú változatok. Válasszon egyet egy ilyen szegmens közül nem könnyű, mégis az ár jelentős. Vannak kérdések az árról, különösen igazolva. De a szakmai leltárhoz nem érdemes aggódni, nagy terhelésekre jön létre.

  3. hely

  Makita EBH341U – nagyon erős és ugyanakkor ergonomikus. A benzin kis kipufogógázának, egy kényelmes gumírozott fogantyúnak az u betű formájában, a készülék gyors megkezdése, nagyszámú fordulat / perc (kb. 8800).

  Kínában gyártott, így azt mondhatjuk, hogy a kínai képviselők is kiváló minőségűek lehetnek. Érdekes funkció egy négyütemű motor, amely további hatalmat biztosít erre a berendezésre. Egyszerű működési feltételek és megbízhatóság Helyezze ezt a modellt a legjobb listában.

  Ez a modell az üresjáratban néha megbotlik, nincs más kézzelfogható mínusz.

  2. hely

  Echo srm-350es – Motokosa a szakember kategóriájából, bár sikeresen működtethető a szokásos nyári házban. Van egy kétütemű motor. Kitűnő építési minőség, nagy teljesítmény, gyorsindító rendszerek jelenléte. Van egy fajta vágási elem. Ez lehet egy kés vastag és magas fű vagy halászati ​​vonal egy gyep.

  Gazdaságos üzemanyag-fogyasztás, kiváló manőverezhetőség és kezelés teszi ezt a technikát, a legtöbb valós bánya a menedékhelyen. Van lehetőség arra, hogy a vágási komponensek nagy szilárdságának és élességének köszönhetően néhány cserjék feldolgozzák. Nagyon kényelmes operációs rendszer, állítható öv kényelmes működéshez. Emellett nagyon könnyű megváltoztatni vagy visszahívni a légszűrőt.

  Mivel ez a modell meglehetősen erős, erős zaj van ezzel az eszközzel.

  1 hely

  Stihl fs 130 – nagyon bonyolult, de a többfunkciós gép. Nagy a nagy részekre. A hatalmas kitartás és a hatalomnak köszönhetően sokáig dolgozhat. A jó minőségű komponensek miatt nyugodtan kiegyensúlyozódik a cserjékkel, nedves, magas fűvel. A nagy forradalmak (akár 7500 per perc) magas munkát biztosítanak.

  Nagyon kicsi az üzemanyag-fogyasztás, rezgéscsillapító rendszer, fogantyú kiigazítás, fokozott műszaki előírásokat – Mindez helyezi tekerve az első helyre. Könnyű, magas manőverezhetőség és a különböző szögben történő vágás képessége is figyelemre méltó, még nagyon nehezen elérhető helyeken is.

  Nincsenek különleges hibák, de más technikával összehasonlítva túlértékelt áron. A minőségnek jó pénzt kell fizetnie, de az egyszerű munkához motocos és olcsóbb.

  A trimmer megfelelő beállítása, lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: