A leírások és a tippek leírása a választásukra

Mert valaki nyári időszak a gyaloglás, a szabadtéri tevékenységek ideje, és azok számára, akik házban vannak, ez az évszak nagyszámú munka a helyszínen. A tavaszi időszak után a területre gondos gondoskodást és frissítést igényel. A helyszínen a pázsit figyelemmel kísérése érdekében különböző eszközöket használnak, amelyek között a remédények megjelölése.

Mi az, és miért van szükség?

Amikor az emberek csak a hasonló berendezések témájába kerülnek, nem különböztetik meg a vertikátorokat, a szellőztetőket és a ridifikert. Valójában mindegyik technika minden típusát elvégzi a funkciókat, és egy másik cselekvési spektrumra vonatkozik. A pázsit forgalmazója nagyon fontos a szemétgyűjtés és a tavalyi halott fű a telken. A hó után a hó megolvad, az utolsó fű nyomai egyre észrevehetőek a fűben, amely a téli idő alatt sikerült megszáradnia, és a gyepen marad. Ha a funkcionális komponensről beszélünk, akkor az ilyen szemét tisztítása nagyon fontos. Először is szükség van arra, hogy a gyep, és a tavalyi fű és a szemetet minden módon impedálják.

Másrészt a dekoratív komponens fontos. A tiszta és jól karbantartott gyep mindig az országban vagy bármely más telek vendégei, de maguk a tulajdonosok is. És a funkció elvégzéséhez szüksége van egy roncsoló, amely meglehetősen egyszerű, kevésbé energiafogyasztást tesz lehetővé, és a legfontosabb, gyors.

Összehasonlítás más eszközökkel

Érdemes megjegyezni, hogy a rémítő egy külön eszköz, mint az ilyen technikához képest, és különböző példányok különbségek. Kezdeni, tekintse meg a különbséget a levegőztetővel, amely eszköz a pázsit és a talaj frissítéséhez. Egy bizonyos mélységbe vágva, a leveror lazítsa meg a felületet, és lehetővé teszi, hogy aktívabban lélegezzen be. Egy másik hasonló kategóriából származó eszköz lehet ellenőrizni verticutter. Ez egy univerzális eszköz, amely 2-es üzemmódban ötvözi, miközben az Aerator és a Scarifier összes funkciója van.

Ebben az esetben érdemes azt mondani, hogy egy funkcionálisan verticutter sokszínű és előnyösebben dolgozni egy olyan gyepen, amely évente többször is különleges ellátást igényel. Az útközben lehetetlen azt mondani, hogy melyik eszköz jobb, mert különböző funkcionalitással jelentős különbség van az árban.

Mindezen eszközök közül a lebontosok olcsóbbak, mivel csak egy feladat – tisztításra szolgálnak – a tavalyi fű és a gyökerező szemét a gyepéről, valamint köztük vannak kézi analógok.

A fajok áttekintése

Annak ellenére, hogy úgy tűnik, hogy a karcsúságok egyszerűségének egyszerűsége is különböző típusúakra oszlik, amelyek lehetővé teszik, hogy többet megtudjon részletesebben, hogy mi ez a fajta kerti technológia.

Benzinmotorral

Szeretnék egy kis leírással kezdeni, hogy milyen különleges modellekkel rendelkeznek egy benzinmotorral. Először is, az üzemanyag-munka nagy mennyiségű munkát kell elvégezni. A benzinegységek 15 hektár területén való használatra készültek, mivel erősebb, hatékonyabb és sokkal gyorsabban dolgoznak, mint más típusú reműkerek. Természetesen a fő probléma lesz a fő kérdés, amely észrevehetően magasabb az elektromos és kézi aggregátumokhoz képest. De ha az Ön és az eredmények eredménye az elsődleges feladatok, akkor a benzin roncsolója megbirkózik ezzel a legjobban.

A hátrányok közül érdemes megjegyezni a magas szintű zajt, így nyugodt pihenés a telek működése közben ez az eszköz nem fog működni. Ne felejtsük el a környezetbarátságot, amely szintén szenved a kipufogógázból a benzin gőz levegőjén.

Hogyan lehet megérteni, az ilyen típusú berendezés karbantartása sokkal drágább, mert az üzemanyag magasabb árat tartalmaz, mint a villamos energia, de sokkal egyszerűbb. Nem kell vigyáznia arra, hogy az áramkímélődést villamos energiával használja, használjon hordozó és egyéb módszereket ezeken a helyzetekben, amikor feltöltésre lesz szükség.

Elektromos motorral

Az ilyen eszközök működésének elve az energia akkumulátorának reprodukálása áramellátása. Érdemes megjegyezni az elektromos lepariók jellemzőit. Először is fontos mondani az alkalmazási területről, amely eléri az indikátort 15 hektárra. Az ilyen korlátozás egy kis teljesítményhez kapcsolódik, összehasonlítva a benzin analógokkal, valamint a termelékenységgel.

Az elektromos modellek megfelelnek a kertészkedéshez, ahol kis mennyiségű munkát kell végrehajtani egy kis területen. Természetesen az akkumulátorból származó munka számos előnye van. A legfontosabb közülük az ár.

Ha összehasonlítja az üzemanyag-lebontókat, többször beszélünk az egyes modellek számára. Ez a tényező nagyon fontos, hogy figyelembe vegye a lehetséges vásárlások kiválasztását.

Ne felejtsük el a mobilitást, ami kényelmesebbé teszi a munkát. A kisebb méretűek, az elektromos egységek sokkal könnyebben mesterkednek, és kevesebb figyelmet igényelnek a munkára való felkészüléskor. Nem kell gondoskodnia arról, hogy mely benzin töltse ki, milyen mennyiségben, hogy szükséges-e olajjal, és ha szükséges, milyen arányban. Csak töltés az eszköz és a munka. A fű betakarításának folyamata valószínűleg nagyobb valószínűséggel, hiszen az újratölthető analógok kevésbé zajosak, és nem kísérnek benzin kipufogógázok, amelyek kellemetlen szagúak.

Kézikönyv

A kerti berendezések típusa, amely korábban releváns volt, de most a benzin és az elektromos modellek népszerűsége miatt kevésbé használt. Ennek ellenére, A kézi modellek lehetővé teszik, hogy bizonyos mennyiségű munkát végezzen. Természetesen a teljesítmény és a hatékonyság szempontjából ez a fajta kerti technológia a leggyengébb dolog, ami meglehetősen logikus, mert az emberi erőt az energia helyett használják.

A kézi reműkítőket legjobban kis területeken használják, ahol a teljes tisztítási idő nem vesz igénybe több órát. Ebben az esetben egy mechanikus eszköz jelenléte teljesen indokolt, mert sokkal olcsóbb, hogy ezt az egységet, mint egy másik vásárlást. A karosszéria legfontosabb előnye az alacsony ár, amely nemcsak az eszköz értékének köszönhető, hanem a későbbi felhasználás is. Nincs benzin olajjal, villamos energiával és egyéb energiaforrással.

Érdemes megmondani az ilyen típusú technológia működésének elvét. A készülék alján található egy speciális tű tengely, egy személy vezeti az egész mechanizmust a fizikai erőfeszítéssel, a helyes irányba mozgatásával. A tűk feldolgozzák a gyep feldolgozását, és összegyűjtik az összes szemetet, ami aztán élvezze egymást. Akkor meg kell távolítanod mindent feleslegesnek és továbbra is.

A kézi modell másik előnye az a súly, amely annyira kicsi, hogy ezt az eszközt speciális eszköz nélkül szállíthatja. Ebből a plusz a másik szivárgás, nevezetesen a munka maga. Bár a technika feladatait fizikai erőt igényel, mégis az elkészült személy számára, ez a folyamat egyszerű lesz. Ugyanakkor nincs szükség a tüzelőanyag-technológiával felszerelt üzemanyag, töltés és egyéb mutatók szintjének figyelemmel kísérésére.

Természetesen nincs beszéd a zajszintről, így nem lesz semmilyen módon, hogy zavarja a szomszédjait, vagy azok az embereket, akik veled vannak a telken együtt.

Népszerű modellek

A teljes körű bemutatás érdekében a legjobb, ha egyfajta rodabriadó értéket állít a használt energia típusától – benzin vagy villamos energia.

Benzin

Azok számára, akik előnyben részesítik a benzinmodelleket, az alábbiakban bemutatott modellek érdekesek lesznek.

Tielbuerger TV 405 B & S 550

Tielbuerger TV 405 B & S 550 – Premium German Production Top Technology, amely ötben ötvözi a kettőt egyben, és úgy néz ki, mint egy teljes fűnyíró. Lehetőség van arra, hogy megváltoztassa a rémerítő kések a tavaszi rake levegőztetésen. A hajótest ütésálló acélból készül, így a modell súlyos fizikai sérülése jelentéktelen. 14 pár kések egy különösen erős keményített anyagból jelentősen növelik a Föld lazításának minőségét, valamint bármilyen szemét eltávolítását a gyepből. Vannak olyan sokk kések is, amelyek célja az agyaggal és különösen sűrű talajgal.

Ezt a modellt 1250 kV-os nagy kapacitás jellemzi. m / h, amely lehetővé teszi, hogy kellően nagy területeken dolgozzon. A módok és pozíciók kapcsoló karja a felhasználó számára optimális. A kényelmes fogantyúk állítható magasságban, a közlekedés egyszerűségét egy nagy golyógyártó kerekek biztosítják, amelynek átmérője 23 cm. A munka szélessége 38 cm, van egy nagy utazó 40 liter. Egy speciális szelep van telepítve, amely megvédi a felhasználót a kövekből és más szilárd tárgyakból. Ebben a modellben az alacsony súlyt kombinálják kiváló teljesítménygel. Csak egy nagy árat lehet megjegyezni a hibáktól.

HUSQVARNA S 500 PRO

HUSQVARNA S 500 PRO-Svéd gyepegység, amely a termelékenység, a hatalom és az egyszerű használat érdekében ismert. Ennek a modellnek a legfontosabb előnye a megbízhatóságnak nevezhető, amely az összeszerelés, az összetevők és a sokoldalúság minősége miatt lehetséges. A munkafelület szélessége eléri az 50 cm-t, ami nagyszámú fordulatszámon van, nevezetesen – 3600, az S 500 PRO az egyik legjobb benzin karcsúságát általában. A modell teste nagy szilárdságú acélból készül.

A motor teljesítménye 6.1 L. C, és a térfogata a tartály üzemanyag 3,1 l, amely a magas szintű kopásállóság és működési megbízhatóságával hosszú munkamenet működési. A vágórendszer 14 pár késekből áll, amelyeket egy erőteljes motor hajt. Könnyű használat lehetséges az állítható fogantyúk jelenléte miatt. Hátrányok, akkor vegye figyelembe a magas zajszint és jelentős súlya, ami nagyon fontos, hogy figyelembe vegyék, hiszen a neakkurat mozgás rontja a talaj a gyep, ami negatívan befolyásolja a megjelenését az oldalon.

Nincs utazó, mivel a kezelt felület nagy szélessége miatt lehetetlen keményen elérhető szűk helyeken dolgozni.

Viking lb 540

Viking LB 540 – osztrák mobil modell, amely az előző példányhoz való ellenzésnek tekinthető. Nem rossz teljesítmény 5.5 L. val vel., Ez az egység jól illeszkedik olyan nehéz területeken, ahol az egyetemességre van szükség, és egy kis méret a nehezen elérhető helyekre. Ez hozzájárul a 38 cm-es optimális felületkezelési szélességhez, valamint a 14 fix kiváló minőségű kést tartalmazó munkarendszerhez.

Fontos előny lehet alacsony zajszintnek nevezhető, amely dallamos hang, és nem különböző Jester vagy csengetés különböző érthetetlen hangjai. A súly csak 32 kg, ami elég kicsi ahhoz, hogy a hatalom rémereje legyen. A nagyon kemény motor lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egy munkamenetben akár 2 ezer is feldolgozható. KV. m a terület. Az LB 540 hatfokozatú magasságszabályozó rendszerrel van felszerelve, amely kiterjeszti a munkatartományt. A hibák közül érdemes mondani a fűgyűjtő hiányáról.

Elektromos

Az elektromos anyagok között sok megbízható és kényelmes egység található.

Einhell GC-SA 1231

Einhell GC-SA 1231 egy nagyon fontos és kényelmes roncsoló, amely megfelel az összes szükséges követelménynek, hogy jó minőségű eszköz legyen. A német gyártó ezt a modellt 1,2 kW-os motorral felszerelte, amely elég ahhoz, hogy a terület legfeljebb 300 kV-ig terjedjen. M. A működő rendszer 8 kettős penge, hogy a kezelt a gyepen a lehető leggondosabban, elkerülve megtörve a fű, és eltávolítja az összes szemetet.

Ebben irtóborona, kis méretű, jó teljesítmény és a kényelmes üzemeltetés párosul elfogadható áron, így a GC-SA 1231 lehet biztonságosan tulajdonítható az említett modelleket, amelyek alkalmasak az érték / minőség arány. A munka szélessége 31 cm, van egy állítható mélységű leszállási pengék. Ez a modell nagyon jól illeszkedik azok számára, akik sok moha van a telek és más alacsony növényzet a téli és a tavaszi időszakok után. A gyártó a termék gyakorlatiasságát biztosította, így a felhasználóknak lehetősége van arra, hogy pótkocsikat vásároljanak. A technika nagy kerekekkel van felszerelve, amelyek növelik a mobilitást. A hátrányok közül egy kis mennyiségű gradball – 28 literben.

Makita UV3200

Makita UV3200 – népszerű modell az egyik leghíresebb munka és kerti berendezések gyártója. Mint a Makita bármely terméke, az UV3200 számos lenyűgöző előnyt büszkélkedhet, amelyek közül érdemes megjegyezni a tömörséget, a könnyű működést és az 1,3 kW-os jó teljesítményt. A hajótest ütésálló műanyagból készül, amely megvédi a technikák belső részét a kövekből és más nehéz tárgyakból. A termikus biztonsági rendszerbe épített, amely megakadályozza az akkumulátor túlmelegedését és gyors viseletét. Megváltoztathatja a kések behatolásának mélységét a talajba.

A munkaszélesség 32 cm, amely az elektromos reműkerek szabványa. Az előző modellhez képest az UV3200 30 liter térfogatos pótkocsival van felszerelve. A rezgés alacsony szintje, ez a készülék a legmegfelelőbb a kis- és közepes szakaszokban, gyorsan és hatékonyan eltávolítja a szemetet, a moha és a tavalyi fűt. Érdemes megmondani a teljes készletről, amely több tartalék kést is tartalmaz. A hátrányokból megjegyezheti a zajszintet, pontosabban – nem a hangerejét, hanem maga a hangot, ami rémítik. A műanyag kerekek nem felszereltek csapágyakkal, és a fűgyűjtő nagyon gyorsan kitöltött.

GARDENA EVC 1000

GARDENA EVC 1000 – Német Scilifier, amelyek fő előnyei az egyszerűség és a megbízhatóság. Kényelmes design összecsukható és cserélhető fogantyúval lehetővé teszi, hogy könnyen szállítsa a készüléket, valamint kevesebb tárhelyet foglaljon el. Lehetőség van a kiváló minőségű horganyzott acélból készült ragasztási kések mélységének beállítására. Ők, viszont gyorsan és megbízhatóan eltávolítják a moha, szemét és fű. Az 1 kW-os motor kapacitása lehetővé teszi a 600 kV-os terület feldolgozását. m egy munkamenethez. A munkafelület szélessége 30 cm, a pengék gyorsan felállíthatók az aszfalt vagy más merev felületek mentén. A kapcsoló a fogantyún található, a súly csak 9,2 kg, ami leegyszerűsíti a szemét tisztítását.

A hiányosságok között a legfontosabb dolog a szöcske hiánya, de megvásárolható és telepíthető, hogy további kiadások hordozható. Ami a kézi modelleket illeti, sokkal kevésbé kevésbé élvezik, de ezeknek az eszközöknek a legegyszerűbb eszköze van, és ez azt jelenti, hogy a választás bármely olyan modellnél leállítható, amely megfelel az árának. A piacon nagy számú lebegőséget képviselnek, így a választásnak csak az ilyen technikára vonatkozó ötletekre kell korlátozódnia. Vannak hazai gyártók, akik jó modelleket kínálnak egy meglehetősen megfizethető áron.

Meg kell jegyezni, hogy egyes cégek széles választékkal rendelkeznek a lebontókkal, így egy bizonyos márka termékein alapulhat, ha ismert, hogy Ön és a minőség nem okoz kétséget.

Gyermek árnyalatok

A legjobb egység kiválasztása magának, mielőtt megvásárolná, hogy eldöntsük, hogy melyik modellt előnyösebb az Ön számára.

  • Érdemes megkezdeni azzal, hogy melyik területen fog dolgozni, mint rémerítő. Ha nagyméretű területekről beszélünk, különböző vagy szűk talaj, a legjobb, ha egy benzinegységet kapunk, amelynek hatalmának köszönhetően teljes mennyiségű munkát végezhet. Ha a terület kicsi, akkor elektromos vagy akár kézi opciót is tehet.
  • Egy másik kritérium a funkcionalitás. Az egyes modellek felülvizsgálatától egyértelmű, hogy némi rímozók vannak felszerelve gradballokkal, néhány közülük nem. A különbség a speciális biztonsági rendszerek rendelkezésre állását teszi lehetővé a motor túlmelegedésének vagy a kövek és egyéb elemek védelméből. Ne felejtsük el a dimenzióit, amelyek közvetlenül befolyásolják a kényelmet a SCHARIFER művelete során.
  • Mint mindig, fontos kritérium az ár. Ha meglehetősen egyszerű egységre van szüksége, akkor nincs értelme túlfizetni a speciális funkciókkal ellátott szakmai eszközöket, amelyek nem alkalmazhatók, ha normál üzemmódban dolgoznak.

Ne felejtsük el a különböző forrásokból származó visszajelzést tanulmányozni, mivel meghallgatta a többi vevők véleményét, objektíven értékelheti a konkrét modelleket.

Hogyan kell használni?

Mint minden kerti technika, a lebontóknak megfelelően kell működniük. Ha benzinmodellekről beszélünk, akkor az üzemanyag szintjének időben történő ellenőrzése a legfontosabb lesz. Az AI-92 benzin márka ajánlott, ami mindenféle kerti berendezéshez univerzális. Az üzemanyagot a megfelelő rekeszhez öntsük, győződjön meg róla, hogy a technika le van tiltva. Ne felejtsük el a fűgolyó tisztítását, ha igen. Gyakran ürítse ki, hiszen néhány modellen elég gyorsan eltömődött.

A működés fontos része az, hogy a készüléket a munka előtt ellenőrizze. Óvatosan vizsgálja meg a technikát az esetleges hibákhoz, amelyek jobban értesítik a munkát, mint maga a folyamat során.

Ha a technikája hibás lett, és mindent megtettél, ami lehetséges a megfelelő működéshez, kérjük, forduljon a szakosodott műszaki szolgálathoz. Néhány hazai gyártónak jelentős számú hasonló központja van, ahol a szakemberek javítására szolgálhat.

A rémírozó első bevezetése előtt óvatosan olvassa el a használati utasítást, és fedezze fel a technika elvét. Ebben a dokumentációban is tartalmazhat információkat az alapvető hibákról és módszerekről a lehetséges eliminációjukra. Maga a munka során győződjön meg róla, hogy a lebontó a lehető legközelebb van a lehető legközelebb kövekkel, ágakkal és más akadályokkal, amelyek elhalványulhatnak a késekkel, és ezáltal növelhetik a kopásukat.

Tippek az ellátáshoz

A kerti berendezések használatának nagyon fontos része nemcsak az azonnali munka során az összes feltétel betartása, hanem a raktározás során is a helyes ellátás is. Először is, a legtöbb gyártó figyelmet fordít arra, hogy az aggregátumokat száraz és tiszta helyen tartják, mivel a nedvesség beltéri jelenléte befolyásolhatja a készülék részleteinek minőségét. A tisztaság is fontos annak érdekében, hogy a rémírozó, a por, a szennyeződések és más elemek belsejében is legyen, amelynek jelenléte negatívan befolyásolja a technika munkáját.

Az elektromos modellek esetében itt figyeljen a készülék csatlakoztatására a tápegység hálózathoz. A dugónak nincs fizikai hibája, kövesse az akkumulátort és annak állapotát. Ne rendelkezzen a tűzveszélyes tárgyakkal, valamint a fűtési rendszerekkel és más, magas hőmérsékletű fűtési rendszerekkel és más dolgokkal.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: