A lila lila “remény” leírása és termesztése

A Lila az egyik leggyakoribb díszítő cserje, amelyet az orosz kertészek annyira szeretnek. Az elegáns megjelenés mellett az üzemet megkülönbözteti, és eléggé ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Lila rendes “remény” harmonikusan néz ki minden kerti telek és csodálatos csodálatos szépség. Nagyszerű készítmények készítéséhez más növényekkel és egyéni leszállásokkal.

Leírás és jellemzők

Lila “Hope” a Kolesnikov kiválasztásának fokozatára utal. A fajta eltávolításra került a múlt század végén. A nagy virágok (akár 3 cm), amely 2,5 fehérből áll. Elegáns virágzat, szelíd kék vagy rózsaszín árnyalatú és csodálatos íz. A jövőben szatén árnyalatot szereznek. A virágzat meglehetősen nagy, de elegánsnak tűnik. A cserje esztétikai nézete “Hope” lehetővé teszi, hogy a kert bármelyik sarkában található, és kétségtelenül vonzza az egyetemes figyelmet.

4 évig virágok “remény”. A cserje maximális magassága eléri a 4 m-t. Különösen gyönyörű kilátás nyílik a “Hope” -ra, korán keletkezik, amikor Hesita elkezd feloldani. – Remélem, később virágzik a fickójával. Az őszi lila rendes lerakók megérkezésével lombozat.

A növény szokásos, de sajnos vírusos betegségeknek kell alávetni.

Leszállás

Ez a fajta ellenáll az alacsony hőmérsékletnek, amelyet hosszú tél jellemez. Hasonló lila alkalmas az Orosz Föderáció közép- és északi régióiban való leszállásra.

A leszállási szabályok és a növekvő lila rendesek meglehetősen egyszerűek, de figyelmet kell fordítani néhány funkcióra.

  • “Nadezhda” előnyben részesíti a gyengeséget vagy a gyengén lúgos talajokat.
  • A földet jól le kell engedni. Ha lehetséges, lime add hozzá a földre.
  • A cserje nem szabad olyan földet, ahol kevés fény és levegő. Egy napsütéses helyen a virágzó lila sokkal intenzívebb lesz.

Gondozás és reprodukció

A “remény” teljes növekedése érdekében az illetékes gondozásra van szükség, annak ellenére, hogy nyilvánvalóan megvető.

  • A száraz meleg nyári cserje vállalkozás fontos. A fiatal palánták különösen intenzíven hidratáltak.
  • A talajt, általában 2-3 év után szükséges a lila dátumától számított 2-3 év elteltével.
  • Amikor a talaj lazább, próbálja meg, hogy ne károsítsa a felszínen lévő gyökereket.
  • A virágzás intenzitására és a felnőtt bokrok megfiatalítására Lilac közös szükség van. Ez a folyamat releváns tavasszal: a száraz kefék eltávolítása lehetővé teszi, hogy a nyüzsgés még jobbá váljon a következő évre. Az egészségügyi vágást az offseason (tavasz, ősz) végzik. A cserjékből 2-4 régi hordó eltávolításra kerül, amely helyszínén fiatal lesz.

Ne szakítsa meg a lila ágakat, használjon egy Secateur-ot.

A növény reprodukálásának egyik népszerű módszere a háló kialakulása. Ez a következőket jelenti:

  • Nem messze a bokortól a talajban, amit barázdá tesznek;
  • Alsó fiatal gallyak és javítás.

A nyár végén tökéletesen gyökerezik, ami lehetővé teszi számukra, hogy új helyen átülzenék őket. És a rajzolási módszereket is használhatja, és magvakkal növekszik lila.

A tenyésztés és a lila gondozás titkai a következő videóból tanulnak.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: