A “MOBILE-K” kultivátorokról

A kultivátor univerzális felszerelés a kert és a kert számára. El tud lazítani, boronyolni, dip a földet.

A kultivátor kiválasztásakor figyelembe veszi a hatalmát, valamint a rögzítés szélességét. Kis területeken használja a tüdő típusú berendezések alacsony teljesítményű. A különböző sűrűségű talaj jobb kezelése egy hatékony termék különböző marási szélességű.

A modern aggregátumok több részből állnak:

 • Belső égésű motor vagy elektromos motor;

 • terjedés;

 • alváz;

 • A készülék hátulján lévő fogantyúkon lévő gombok és karok.

A kultivátorok a következő típusokra oszthatók: könnyű, közepes, nehéz. Ez a besorolás segít kiválasztani a mezőgazdasági gépek kívánt verzióját.

Könnyű fajok – Ez a leggyakrabban a költségvetési lehetőségek. Különbözik a következő jellemzőkkel:

 • legfeljebb 30 kg-ig;
 • Teljesítmény – 1,5-3,5 lóerő;
 • frusztrált talaj akár 10 cm-ig.

Az ilyen aggregátumok jobbak a terület feldolgozásához 15 hektárra.

Előnyök:

 • alacsony ár az egyes aggregátumok ilyen választéka között;

 • A technológia kis súlya és tömörsége lehetővé teszi, hogy még egy kis autóban is elvégezze;

 • Lehetővé teszi, hogy a leveleket nehezen elérhető helyeken kezelje.

Az átlagos fajok 65 kg-ig terjedő aggregátumok, Legfeljebb 5,5 lóerő. Ezek a modellek több szintű továbbítással rendelkeznek. Felvétel szélessége – akár 85 cm, akár 35 cm mély.

Különböző típusú talajokhoz, nagy területeken.

Ezeket az aggregátumokat szükség esetén kiegészítő berendezések telepítik.

A benzinmotor általában a könnyű- és középfajta kultivátorok modelljeire kerül. Ebben az esetben a motor ciklusát a forgattyústengely forgalma végzik. Tisztítás és felhalmozódás a hengerben nem oszlik oszlopok, de áthalad az alacsonyabb halott pontba.

A kultivátorok nehéz modelljei nagyon emlékeztetnek a motoblokkokra. Hatalom 5,5 lóerő, és súlya – 70 kg. Tudod feldolgozni egy nagy telek, sőt szűz. A talaj lazítója a 20 cm-nél nagyobb mélységig, valamint a vágóvágó szélessége – 60 cm-ről.A csuklós berendezések nagyon jól vannak ilyen típusú technológiával.

Mínusz csak magas áron, de ha folyamatosan feldolgozza a parcellák nagy részeit, akkor egy ilyen egység jelentősen enyhíti a kert és a kert munkáját.

A csuklós berendezések révén a kultivátor reteszelője. Lehetővé teszi a kiegészítő berendezések szabályozását, ami növeli a technológia és a hatékonyság funkcionalitását a munkából.

Annak érdekében, hogy kiválassza az egység kívánt verzióját, meg kell határozni a használat célkitűzéseit, a feldolgozott rész területét. A terület szélessége befolyásolja a vágó áramlását és szélességét, a lóerő számát – az aggregátum használata során.

Fontos továbbá figyelni a kiegészítő berendezések rögzítésének lehetőségére. A legtöbb modell közé tartozik a kerekek és több vágó. de, Más célokra szükség lehet további fúvókák megvásárlására: Okarters, Soils, Scarifiers, Burgonya. Emlékeztetni kell arra, hogy további berendezéseket kell választani, ami megfelel a kiválasztott modellnek.

A “Mobile-K” kultivátorok ismertek és népszerűek a hazai piacon. A specializáció fő iránya: kultivátorok, csuklós berendezések, teljes alkatrészkészlet.

A vállalat figyelmet fordít a kibocsátott eszközök kiváló minőségű jellemzőire és tanúsítására.

A műszaki jellemzők és a manőverezhetőség egyenlővé teszi az univerzális tulajdonságokat a berendezéshez.

A kultivátorok sora az alábbi modellekből áll:

 • “MKM-2”;
 • “Mkm-1r”;
 • “Mkm-mini”.

Modellek “MKM-2”, “MKM-1R” nagyon egyszerűen használható, ne szálljon ki kellemetlenséget a fogyasztónak. A Mobile-K Mkm-1p megkülönbözteti a technológiai magas színvonalú megközelítés, és az ár, nagyon produktív.

Ez a modell a szakmai szegmenshez tartozik – ez azt sugallja, hogy a komponensek kiváló minőségű anyagokból készülnek. Különösen a sebességváltót alumínium öntés alapján végzik, könnyen megérthető, ha szükséges.

A kétlépcsős hajtóműlánc kialakításának köszönhetően a készülék 80-110 fordulat / perc sebességgel alakítja ki a forgási sebességet.

A motoros kultivátor fémből készült olasz technológiával. A vibrációs funkcióba épített fogantyúkban. A tartó kerekek innovatív műanyagból származnak, amely magában foglalja a gumibetétet és ötvözi a kanapén. Az ilyen kerekek kényelmesek a gyep és az utak között.

A kultivátor egy motoros motorból áll. Gyártók A vállalat különböző választja, de ezek a legjobbak a világon, például Subaru és Kohler parancs.

A motorok ilyen választékát különböző feladatokra és pénzügyi képességekre tervezték. Tervezés – figyelembe véve a bhakták igényeit.

A technika használati útmutatója kifejezetten és érthető, egyszerű nyelven íródik. Képeket adnak, ami megkönnyíti az újoncot.

Az egység jól szállítható, erős, nagyon kompakt.

A fény- és közepes talaj lazítására összpontosít.

Kultivátor “Mobile-K Mkm-2” – Speciális modell “Mkm-1”, ez egy motoblokkává válhat. Egy további felvételt csatolhat hozzá: fűnyíró, szivattyú, snowlow és dump.

Ebben az egységben a vezető gyártók, például a Dinking és a Briggs & Stratton motorjai.

MOBIL-K MKM MINI – a legegyszerűbb és a munkában. Még az újonc is nem fog elfáradni tőle.

Az ilyen típusú technológiák szakmai megközelítése egyedülállóvá teszi:

 • Az átvitel optimális járműsebességgel működik;
 • a nulla egyenleg többszöröse;
 • Támogató kerekek, mint a Mobile-K összes modellje, egy kanapéval kombinálva;
 • Jól állítható kormánykerék.

A kultivátorok tárolása száraz szobában van szüksége. Hőmérséklet – -20 és +40 fok között. A motorüzlet a használati utasításnak megfelelően.

A technikáról szóló visszajelzés elemzése azt a következtetést vonhatja le A “Mobile-K” kultivátorok népszerűek, Tartós, biztonságos, hogy a modern életért érdemes megerősíteni a minőséget.

A MOBILE-K MKM-1 professzionális motorkultivátor felülvizsgálata – a következő videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: