A MOTOBLOCK “MOLE” motorok jellemzői

A MOTOBLOCK "MOLE" motorok jellemzői

A “Mole” motoros kultivátor az első kis termék, amelyet Oroszországban termelnek a mezőgazdaságban. Léti létezése során a motoblokk a legjobb oldalról állt, és a fogyasztók körében keresett.

Lehetőségek és hatókör

A Mól Motoros kultivátor fő célja a talaj feldolgozása, ezért általában a kertekben vagy háztartási telkeken használják. A technika kis kapacitását és méreteit használják az olyan területek összehangolására, lazítására, bíborvásárlására, amelyek területe nem haladja meg a 10 hektárt.

Alapműveletek Ez az eszköz egy vágóművel, nyomatékkal rendelkezik, amelyre a motorról továbbíthatók. Egy másik szerelt berendezés használata esetén egy üvegszálat alkalmazhat a kötéshez, a menedékhelyhez. Bizonyos esetekben a folyadékszivattyú szivattyúzására szolgáló meghajtóként használható, a motort a szivattyúkhoz csatlakoztatja. A “Mole” 200 kg-ra szállíthatja a rakományt, ha egy pótkocsi-eszközzel és egy kosárral rendelkezik.

Ez az eszköz viszonylag egyszerű a kezelésben és a karbantartásban, és nem veszi sok helyet a tároláskor.

A MOTOBLOCK "MOLE" motorok jellemzői

Erő aggregátum

Ezen eszközöken a motorok 4-6,5 lóerővel vannak felszerelve, ezért ajánlott a teljesítménytől függően kiválasztani. Szükség esetén önállóan telepítheti az új motort, de minden munkát bizonyos árnyalatok tekintetében kell elvégezni, amelyen a gép hosszú élettartama és hatékonysága függ.

A MOTOBLOCK "MOLE" motorok jellemzői

A MOTOBLOCK "MOLE" motorok jellemzői

Top Motors

A MEROBLE “MOLE” különböző típusú motorok telepítve vannak, amelyek növelik az eszköz teljesítményét, és lehetővé teszik, hogy hatékonyabban használják. Az ilyen aggregátumok függetlenül telepíthetők a szabályok függvényében, és a vásárlás előtt fontos meghatározni hatalmukat a mezőgazdasági tevékenységek optimális motorjának kiválasztásához.

  HONDA GX270

  Japán termelési motor Honda GX270 könnyen telepíthető motoblockokhoz, hogy biztosítsa a tökéletes egység működését extrém körülmények között. Az ilyen négyütemű tápegység térfogata 270 köbmentiméter és teljesítmény – 9 liter. val vel. Ez a belső motor légkondicionálóval rendelkezik, könnyen javítható, ha a hibák megjelennek. A motor motoros tesztének nagyításához ajánlott az AI-95 üzemanyag elárasztani.

  Motorolajként 10W40 vagy 10W30 folyadékot használhat, amelyeket a gép gyártója ajánlott. A készülék teljesítményegysége érzékelővel rendelkezik, amelynek köszönhetően nyomon követheti az olaj mennyiségét a forgattyúházban, és időben helyezheti el. A Honda motorok a legoptimálisabb szerelvények a Mole Motoblocks telepítéséhez.

  A MOTOBLOCK "MOLE" motorok jellemzői

  Lifan 168 F-2

  Egy másik kínai motor, amely alkalmas a motoblokkra, a Lifan 168 F-2. Vízszintesen telepített főtengelyt tartalmaz, és alacsony oktánszámú üzemanyaggal működik. Az egyik henger lehetővé teszi, hogy 6-ot fejlesszen ki 6.2 lóerő. Az importmotor léghűtő rendszerrel van felszerelve, és térfogata 196 cm3, motor súly – 16 kilogramm.

   A MOTOBLOCK "MOLE" motorok jellemzői

   Sadkód-220

   A “Mole” telepítéshez jó megoldás az ilyen típusú erőegység, amely olcsó és működik a villamos energiával. Hatalma 4.2 lóerő, és a hálózathoz való csatlakozás egy sorban van.

   Emellett egyes tulajdonosok más típusú aggregátumokat hoznak létre, ezért az ilyen kézművesek tapasztalatokat tapasztalhatnak, és hosszú használatra szerezhetik a motorblokkot egy másik motorra.

   A MOTOBLOCK "MOLE" motorok jellemzői

   Miután a döntést a vásárlás egy új motor a motoblockokhoz „Mole” ismernie kell annak jellemzőit, Olvassa el a használati utasítást, valamint helyesen telepítse a tápegységet a gép keretére. Ha nincsenek készségek, ajánlott egy szakember segítségével használni.

   Az új motor telepítése után is fontos megfelelően működtetni a motoblokkot, amely növeli a motor technikáit.

   A MOTOBLOCK "MOLE" motorok jellemzői

   A MOTOBLOCK "MOLE" motorok jellemzői

   Csere és telepítés

   Fontos új motorok létrehozása a szabályok és a kívánt sorrend szerint, a gyártó ajánlásaitól függően. Bizonyos esetekben szükség lesz arra, hogy kiegészítse a rögzítő készleteket a motorok motorjai telepítéséhez. Az üzletekben kerülnek értékesítésre. Ha nincs lehetőség megvásárolni, akkor létrehozhat egy designt, hogy megtartsa a tápegységet.

   A telepítési munkát egy adott sorozatban végezzük.

   • Csavarja ki a gyári motor rögzítését a motoblokkon. Ezek csak 4. Fontos továbbá, hogy kicsavarja az összes vezérlő meghajtót.
   • Távolítsa el az eredeti motort keretrel.
   • Győződjön meg róla, hogy az új motorok csatlakoztatására szolgáló lyukak megfelelnek a kereten lévő csatlakozóknak. Ha nem egyeznek, akkor szükség van az új készülékre rögzítve.
   • Vegyünk egy új motort, és tedd a keretet.
   • Csatlakoztassa a hajtószíjat.
   • Csatlakoztassa a motort a keretcsavarokhoz, és húzza meg, amíg.
   • Csatlakoztassa a vezérlőket. Indítsa el a motort és a tesztet.

   A MOTOBLOCK "MOLE" motorok jellemzői

   A MOTOBLOCK "MOLE" motorok jellemzői

   A MOTOBLOCK "MOLE" motorok jellemzői

   A MOTOBLOCK "MOLE" motorok jellemzői

   Hála az ilyen egyszerű cselekvéseket, akkor kap Meroblock „Mole” egy erős motor belföldi vagy külföldi termelés hatékonyságának növelése a gép maga, és csökkenti annak használata. Ha egy új motor kerül telepítésre a motorblokkon, fontos, mielőtt a működésének megkezdése a gördülés futtatásához, amelynek időtartama nem lehet kevesebb, mint 20 óra.

   Ha további kialakítást kell készítenie a motor rögzítéséhez, akkor fontos, hogy megbízható fémeket használjon, és a rögzítőelemek hegesztéssel kombinálhatók. Ez lehetővé teszi a szükséges mutatók elérését és a beszerzési költség csökkentését.

   A MOTOBLOCK "MOLE" motorok jellemzői

   A MOTOBLOCK "MOLE" motorok jellemzői

   Ha szükséges, akkor lehet vásárolni tartalék alkatrészek és kiegészítők a különféle motorok, melyeket a fenti, valamint, ha a telepítés, nem növeli jelentős súlya a gép is, ami ideális a kis területen, és Lehetővé teszi továbbá, hogy a készüléket hagyományos autót pótkocsiban szállítsa.

   A MOTOBLOCK "MOLE" motorok jellemzői

   További jellemzők

   A készülék használatának egyik jellemzője, hogy egy hátsó sebességváltóval ellátott reduktorral, valamint egy javított karburátorral és egy módosított légszűrővel van ellátva. Ez lehetővé teszi, hogy egy eszközt kis területeken, valamint a kertben lévő tálakban használhatja. A motor kevés üzemanyagot fogyaszt, és szükség esetén további felszerelést telepíthet más feladatok elvégzéséhez.

   A gyújtás motoblokkja nem érintkezik, és a gyertyák szabványos méretűek.

   Az egyszerű kialakítás és egy kis égéskamrás miatt a motoros kultivátor hosszú ideig folyamatosan és simán működik.

   A MOTOBLOCK "MOLE" motorok jellemzői

   A MOTOBLOCK "MOLE" motorok jellemzői

   A motort a MEROBLE “MOLE” telepítéséről lásd az alábbi videót.

   Kamat cikk
   ( Még nincs értékelés )
   Ossza meg barátaival
   123
   Megjegyzés hozzáadása