A motoblocks vikingről

  A mezőgazdasági berendezéseket a modern gazdák és a nyári házak által működtetett különböző eszközök listáján mutatják ki. A termékcsaládhoz kapcsolódó technológiai nevek között érdemes kiemelni a funkcionalitás miatt népszerű motoblokkokat. A berendezés egyik igénybe vevő gyártója a Viking Trade Brand, amely termékeit Európában és külföldön hajtja végre.

  A gyártóról

  Viking kellékek annak felszerelését és felszerelések piacán több évtizedes, valamint körülbelül 20 éves tagja a legnagyobb és a világhírű Stihl vállalat. Az e márka által gyártott építési és mezőgazdasági termékek híresek minőségéről és megbízhatóságáról, az idő bizonyítottságáról. Kert-kerti osztrák berendezések Viking a kereslet a gazdálkodók körében szerte a világon, a világ, az aggodalom kínál óriási a választék eszköz, beleértve a motor-blokkok különböző módosításokat.

  Ezeknek az aggregátumoknak a figyelemre méltó jellemzője a modelltartomány rendszeres javítása, A szállítószalagból származó összes eszköz miatt kiemelkedik a teljesítményük és a kiváló minőségük. A Viking MotoBlocks hatalmas motorokkal rendelkezik, amelyek sok mezőgazdasági feladatot megoldanak – a termesztés és a talajtermesztés előtti termesztés és a különböző áruk szállítása előtt. Ezenkívül a gyártó gondoskodott arról, hogy az eszközöket nehéz talajkezeléssel kezeljék, beleértve a szűz.

  Ahhoz, hogy a kategóriába szabadalmaztatott megoldások közé tartozik a jellemzői a design berendezések, amelyek kapcsolódnak a kiegyensúlyozott csökkentett súlypontja a technikát, ami miatt kisegítő mezőgazdasági gépek jellemzi a jó permeabilitás. A kereskedési márka a fogyasztót széles körű motoblokkokat kínál, amelyek a kis gazdaságok körülmények között vagy a nagy mezőgazdasági földterületek feldolgozásában működtethetők.

  Előírások

  Ami a motoblokkok konfigurációját illeti, Az osztrák aggregátumok következő jellemzői megkülönböztethetők.

  • Minden modelltartomány nagy teljesítményű európai gyártási benzinmotorokkal van felszerelve. Kohler. Ezek az aggregátumok a működés során olyan problémamentes mechanizmusokként jelennek meg, amelyek megszakítás nélküliek mind a hőben, mind a negatív hőmérsékleten. Négyütemű motorok szelepek tetején található az ügy, ráadásul motorok motoros blokkok nagyon alacsony, így a technika maga kiderül, hogy jobban ellenáll a munka során folyamatot. Minden motor üzemanyag- és légszűrővel rendelkezik, amelyek gyors gyújtást és teljesítményt nyújtanak.
  • A technika egyedülálló Smart-Cheke indító rendszere, amely nagymértékben megkönnyíti ezt a folyamatot. Az eszközök megállója a fék tetejével történik, három pozícióval, amelynek vezérlése a motorblokk általános vezérlőrendszerében történik.

  • A motoros kultivátorok fel vannak szerelve a forduló típusú reduktorral, amely 3 ezer óra. Ez a rendszer biztosítja a hátrameneti képesség technikáját, amely pozitív hatással van a berendezések elfogadhatóságára, kezelhetőségére és általános teljesítményére. A reduktor kiváló minőségű, szintetikus típusú európai olajjal kenhető, ami elegendő a mezőgazdasági berendezések teljes használatához.
  • A motoblokkok állítható teleszkópos fogantyúval rendelkeznek, amelynek kiigazítása manuálisan alkalmazható speciális eszköz használatával. Ez a funkció a szerkezet elvét is összekötő vezérlő kart a test a gép segítségével a rezgő elnyelő rendszer, ami növeli a kényelmet, ha működő berendezések.

  A felállás

  A Viking Motoblocks-t a legnépszerűbb és modern technológiák hatalmas módosításai, a következő eszközök közül választhatják ki.

  Viking VH 540

  A motoblokkok modellje, amely az amerikai Briggs & Stratton erős motorjával van felszerelve. A motoros kultivátor képes megbirkózni a különböző mezőgazdasági feladatokkal, kompatibilis a legtöbb típusú csuklós alkatrészekkel. Ajánlott a magángazdaságokban. A MOTOBLOCK egy benzinmotoron működik, amelynek hatalma 5,5 liter. val vel. A készüléket kézi indítás hajtja.

  Viking HB 585

  Ez a módosítás a technika használata ajánlott a kis területeken területeken, a készülék a Kohler benzinmotor, amelynek kapacitása 2,3 kW. A készüléknek két mozgási módja van, hogy a kultivátor ugyanolyan jól járjon oda-vissza. Az eszközvezérlés egy ergonomikus kormányzási mechanizmus segítségével történik, amely több üzemmódban javítható. A gép esetében különleges polimer béléssel rendelkezik a munka során a lehetséges hibák elleni védelem érdekében. Az eszköz tömege 50 kilogramm.

  Viking HB 445

  Kompakt készülékek, amelyeket legfeljebb 10 hektárig terveznek. A technikát a manőverezhetőség jelzi, amelynek fényében még a nők is használhatók. A motoblokk stabil kerekekkel rendelkezik a ház hátulján, az egység vezérlése két fogantyúval történik. A készüléket kétlépcsős hátsó átviteli övben, valamint a mechanizmusban lévő levegő csappantyú szabályozója kiemeli. Az alapkonfigurációban a motoblokkot egy megosztott kiváló minőségű talajműveléssel hajtják végre, amelynek helyét beállíthatja a talajművelési szélességgel. A kultivátor súlya 40 kilogramm.

  Viking HB 685

  A gyártó által ajánlott nagy teljesítményű berendezések mindenféle talajjal, beleértve a nehéz és kemény. Az egységet úgy tervezték, hogy a földterületek nagy területeit feldolgozzák, a készülék motorja 2,9 kW. A tulajdonosok szerint a kultivátort egy produktív karburátor és könnyű működés biztosítja. A beépített berendezés elvágja a talajt, és nem szivattyúzza ezt a funkciót, a technika simán mozog. A kultivátor termelékenységének növelése érdekében biztosítja a súlyok használatának lehetőségét, amelynek tömege 12 vagy 18 kilogramm lehet, az alapkonfigurációban nincsenek ellátva. Maga a motorblokk súlya 48 kilogramm, a motor teljesítménye 6 liter. val vel.

  Viking HB 560

  A benzinmotoron működő technikát kis munka elvégzésére tervezték. A készüléket kiváló minőségű alkatrészek és hajótestek jelzik, amelyek jelentősen meghosszabbítják az életét. A MotoBlock mezőgazdasági berendezésként használható talajkezeléshez, valamint a vontatási blokk szerepéhez. A berendezés kompatibilis a különböző típusú mellékletekkel, amelyek szignifikáns időpontokban emelkednek. A készüléket a kormánykerék speciális konfigurációja jelöli ki, amely pozitív hatással van a kontrollkomplexre. A motoblokk súlya 46 kilogramm.

  Csatlakozott berendezések és pótalkatrészek

  Az osztrák márkablokkok kompatibilitása további feltalálókkal közvetlenül az alkalmazott adapterektől függ. A kultivátorok a következő eszközökkel működtethetők:

  • Különböző konfigurációs ekék;
  • Felső vagy lemeztípus;
  • a vetőmagok, amelynek besorolása következik be a szükséges vizsgálat és az alkalmazott ültetési anyag típusának kiszámításánál;
  • krumpli;
  • egyes növények betakarítására szánt speciális mellékletek;
  • adapterek az üzemeltető kirakodási helyével;
  • Könnyű és nehéz berendezések súlya;
  • vontatott berendezések;
  • kaszálógépek;
  • Hófúvók és lapátrakók;
  • Nagy átmérőjű kerekek;
  • gereblye.

  A csatolt és vontatott leltár a Viking MotoBlock számára lehetővé teszi, hogy egész évben működtethesse a készüléket, A földterület, a kultúrák és a betakarítás, valamint a téli és az offSeason-ban történő feldolgozásának szezonjával – a terület takarítására, az áruk szállítására és a gazdaságra vagy az ország háztartási munkára. A kultivátorok használata során a tulajdonos további részletekre és fogyóeszközökre is szükség lehet a kábelek vagy szűrők cseréjére, az övek vagy rugók cseréjét.

  A gyártó azt ajánlja, hogy az alkatrészeket és a pótalkatrészeket csak eredeti termelést kínálja, hogy meghosszabbítsa a technológia életét.

  Használati utasítás

  Mint minden mezőgazdasági eszköz, az akvizíció után az osztrák segédberendezésnek elsődleges futtatásra van szüksége. Ez az esemény szükséges az összes mozgó alkatrész és csomópont törléséhez a mechanizmusban. Az eszköz optimális időpontja a középső energia alatt a futási időszak alatt 8-10 óra, a mellékletek használata ebben az időszakban, amit érdemes tartózkodni. Az elsődleges művelet után az olajt le kell cserélni és újra önteni kell.

  A Viking Motoblocks a nagy teljesítményükre, valamint a prémium összeszerelési osztályra vonatkozik, de külön figyelmet kell fordítani a készülékre. Ez annak köszönhető, hogy a belépés lehetőségét a nedvesség mechanizmus működése során vagy a tárolás, amely szükségszerűen a szükség drága javításra. Az ilyen helyzetek kockázatának csökkentése érdekében a gyártó javasolja a következő szabályok betartását:

  • A gép megvásárlása előtt meg kell vizsgálni a nedvesség részét;
  • az ügy ezen részében töltse ki az önálló védőszelepekkel ellátott berendezéseket;
  • A motoblokk megőrzése, hogy száraz és meleg körülmények között tárolja a hőmérséklet csökkenését.

  A MotoBlock Vikingről lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: