A motoblokk és a működésük jellemzői

A motoblokk és a működésük jellemzői

A MOTOBLOCK csuklós berendezései lehetővé teszik, hogy felgyorsítsa és megkönnyítse a földi és zöldséges növények munkájának munkáját. Az egyik faj egy kapitány a motoblock számára, amely ma a motorháztető kulcsfontosságú eleme, és meglehetősen igényes a vevőktől.

Mi az, hogy milyen fajta ezeknek a fúvókáknak, hogyan kell használni és szolgálni őket, megmondják e cikk anyagát.

A motoblokk és a működésük jellemzői

Ami?

A motoblokk gazdagságát olyan eszköznek nevezik, amelyek segítségével hatékonyan szánthatja és termesztheti a különböző hosszúságú földet és a talaj komplexitásának mértékét. Ezzel a fúvókán keresztül elvégezheti a termesztett növények kivonását, valamint lazítsa meg, húzza a talajt és foglalkozzon az elválasztó növényekkel. Lényegében ez egy fémből készült fúvóka, amelyet ék alakú forma jellemez. A fajta függvényében van egy penge, amely a kerethez csatlakoztatott forgó lemezekkel van felszerelve.

Telepítse a megszállókat és a hangszórókat a motoblokkon speciális mellékletek segítségével. A csuklós berendezések a mártás különböző magasságát és a talajba való behatolás mélységét vonják be. Egyidejűleg lazítással, a talajművelés a kívánt magasságon és levegőztetésen történik. A modell fajától függően megadhatja a vázlat szélességét és magasságát, a dőlésszöget.

A modellek azonban kifejezetten egy bizonyos motoblokkot választanak ki.

Ezeket a talajfeldolgozás hatékonysága és minősége jellemzi.

A motoblokk és a működésük jellemzői

A motoblokk és a működésük jellemzői

A motoblokk és a működésük jellemzői

Nézetek

A lakófajták osztályozása konstruktív tulajdonságokkal és elvben lehet. Ennek alapján kiválaszthatja a 3 típusokat: Lemez, Lister és Propeller. Minden módosításnak saját jellemzője van.

A motoblokk és a működésük jellemzői

Liszter

Ezt az opciót a konstruktív szempontból legegyszerűbbnek tartják. Megkülönbözteti a rögzített szélesség, amely kifelé néz ki, mint egy pillangó szárnyak. A munkafolyamat során felemeli a talajt, és így létrehozza a szükséges földigiliszta fésűt. Az akut formában végzett végek miatt a mélységre előre beállított mélységre, a földhitelek, felemeli.

A készülék hátránya a folyó szélességének beállítása. Ezen modellek szinte többsége szélessége a gyárilag nem több, mint 30 cm.

A kényelmesebb opciók az eszközökkel, jellemezve a rögzítés szélességének megváltoztatásával. Kényelmesek, és nem engedik alkalmazkodni a rang jellemzőihez. Az ilyen típusú rangsor azonban több erejét kell a motoblokknak.

A motoblokk és a működésük jellemzői

A motoblokk és a működésük jellemzői

Korong

A név alapján a lakóhely vezető elemei a lemezek, amelyek futófelületét a talaj beállított mélységére csökkentik, miközben minimális talajállósággal rendelkeznek. A hatékony működés érdekében ez a csuklója megköveteli az eloltott szög legpontosabb beállításait, valamint a függőleges lemezek dőlésszögét. A befogás szélessége ebben az esetben van kitéve a művelt sorozat paramétereinek.

Az ilyen szőnyegek alkalmasak az összes motoblokkra, és lehetővé teszik, hogy növeljék az egység teljesítményét. Ezek szinkronizálják a motoblokk képességeit, lehetővé teszik a sebesség és a teljesítmény beállítását. A talajfeldolgozás segítségével hatékonyabb, kényelmesek és alacsonyak. Ezenkívül nem kell megállnia.

A modellek univerzálisak, ezért nemcsak a szántás és a dipek használatára is használhatják őket – még a kezelt termesztett kultúra alatt is használhatók. Ezenkívül többször is elvégezhető a szezonban (a növekedés különböző fázisaiban).

A motoblokk és a működésük jellemzői

A motoblokk és a működésük jellemzői

Propeller

Gyakran az ilyen típusú sorrendet aktívnak vagy forgónak nevezik. 2 erők vesznek részt itt: forgás és transzlációs mozgás. Ez egy nagyságrenddel drágább, mint a korábbi analógok, mivel hatékonyságának köszönhető. de Az ilyen típusú találatok használata kizárólag a két elülső sebességváltóval felszerelt motoblokkokon lehet, valamint az áramellátás. A külsőleg forgó eszközök hasonlóak a rajongókhoz.

Strukturálisan, bonyolultabb, mint két más fajta rangsor. A működés elvét az aktív lemez egyik fordulója miatt végzik. Kezdetben a talajszuszpenzió a gyomok eltávolításával történik. Csak a ripper laza talaj után.

Az ilyen istenek egyik jellemzője az, hogy nem csak a termesztett kultúrákat kaphatják, hanem a földet a helyről.

A motoblokk és a működésük jellemzői

A motoblokk és a működésük jellemzői

Az egy- és kétsoros eszközök árnyalatai

A fajtól függően a modell lehet egyszeri és kettős sor. A második típusú csuklós berendezések jóak, mert az üzemeltető egyszerre két adást kezeli, a Föld meghozatalát a kultúrához és egy barázdát alkotva.

Valójában a kétsoros rés hasonlít a zárótartóhoz, amely a tengelykapcsolóhoz van csatlakoztatva, és 2 állványt tartalmaz az istenekkel, amelyek a csavarok ragasztásához kapcsolódnak.

Az ilyen modellek kényelme a DIP szélességének beállítására való képesség, amely lehetővé teszi a kívánt ágy paraméterekhez való beállítását.

A motoblokk és a működésük jellemzői

A motoblokk és a működésük jellemzői

Az átjáró egysoros opció csak 1 sorral kezelhető. Elvileg kényelmes, mivel az üzemeltetőnek kevesebb időt kell töltenie, hogy nyomon kövesse az elvégzett munkát. Így A készülék helyzete és mozgása helyes lesz, Mi csökkenti a kulturális károk százalékos arányát a javító folyamat során.

Az egysoros modellek különösen alkalmasak, ahol a sorok a kropmentek, emellett egyszerűbbek a menedzsmentben, bár a tervezési funkciók miatt különböznek, és sok konfigurációval rendelkeznek.

A csavaraznak alacsony teljesítményű és a mezőgazdasági növények folyamatának nagy energiaintenzitása jellemzi.

Ami a holland modelleket illeti, szárnyaik képesek függőleges és vízszintes síkokban forgatni. Ez a kiváló minőségű földfeldolgozást eredményezi az energiaköltségek csökkentésével. Ezek a modellek a legtöbb vásárló számára rendelkezésre állnak, és elég jóak a munkában.

A motoblokk és a működésük jellemzői

A működés és a karbantartás jellemzői

A tartózkodási rendelkezések telepítése a motoblokkra a támadás szögének és a merülési mélységnek való megfelelést igényli, miközben az ekékhez képest kevesebbnek kell lennie. Az oklevél, a kerekek és a rántás vannak telepítve, azt követően, hogy csatlakozik a készülékhez. A motoblockokhoz van telepítve egy sima felületre, míg a fényes leereszkedik és csatlakozik a rántás.

A szerelt berendezések telepítésének elvégzése, az üzemeltető megpróbálja biztosítani, hogy a keresztapa állványa függőlegesen legyen. Ez a helyzet szükséges a támadás optimális szögének beállításához. Ezt követően a hangulatot leeresztik a földre, vagy akár mélyen mélyítik be. Fontos, hogy a berendezés a talajtámogatás alatt található.

Mielőtt folytatná a szántás fő munkáját, vagy a Föld kivonása, szükség van egy kis területen végzett tesztet. Fontos, hogy jó időben dolgozzon, A munkatársak élesítésének előzetes ellenőrzése. Ezenkívül, a munka folytatása előtt meg kell becsülni a talaj állapotát.

Annak érdekében, hogy a burgonya vagy más CorneProd elfoglalása, a leghatékonyabban dolgozott egy kis területen áthaladással, szabályozza a lakóhely munkaképeinek előfordulásának optimális szögét és mélységét.

A motoblokk és a működésük jellemzői

A motoblokk és a működésük jellemzői

Ezzel együtt meg kell határozni az optimális munka sebességét, mivel a helyes kiválasztott mutató hozzájárul a nagyobb hatékonysághoz és a munka minőségéhez. Például, ha a sebesség nagy, a Squife egyszerűen szétszórja a földet két oldalon, ahelyett, hogy egy csúszkát és barázdát hozna létre. Ha a munkafolyamatban lévő berendezések szükségtelenül elmélyülnek a talajban, akkor el kell utasítani a rack előre, amelyre a zokni felemelkedik.

Ha a lakómű kidugja a földről, miközben dolgozik, el kell utasítania a zokni vissza. Annak érdekében, hogy ne vágja le a kultúrát, fontos, hogy a sorok közötti szélességet állítsuk be.

Ha szükséges, hogy a burgonyát egy kapitányt és egy motorblokkot szedjen, akkor körülbelül 65 cm távolságra van. Ezt követően a barázdák létrehozzák és elhelyezi az ültetési anyagot. A kerekek után meg kell változtatnod a gumírozott, a szárnyakat a lehető legszélesebb pozícióba mutatja. Az aggregátumot egy fűtésbe helyezve, átadja az egész tartományt, elalszik a föld alatti burgonya.

A motoblokk és a működésük jellemzői

A motoblokk és a működésük jellemzői

A lemez szállítójának beállítása elsősorban a hű irányt a barázdához viszonyítva biztosítja. A készüléket párhuzamosan kell elhelyezni az előre meghatározott sarkokkal és a rögzítési szélességgel.

Szerelje be az ekét helyesen segít a csavaros beállításhoz, amellyel az egység maga a motoblokkhoz viszonyítva van.

Ez az, ami meghatározza a talaj mélységét (a barázda mélysége). Ha a motorblokk típusa telepítve van a motoblokkon, szükség van a gerinc szélességének és magasságának beállítására.

A lemezmodellben testreszabhatja a feldolgozási szélességet. Ehhez a lemezek alsó pontjait az oldalakon körülbelül 40-70 cm-rel távolítják el (az adott érték függ a puska távolságától). A konfigurálásakor a lemezek szimmetrikusan relatívak egymáshoz képest.

Az ilyen talajeszközöket háromszor kezelik:

  • Ha a hajtások akár 15 cm-ig nőnek;
  • Amikor 23-25 ​​cm-re nőnek;
  • A virágzás pillanatában.

A motoblokk és a működésük jellemzői

A motoblokk és a működésük jellemzői

A legjobb modellek értékelése

Ma a motoblokkok piaca gazdag a javaslatok széles skálájában. Ugyanakkor több lehetőség, amelyet a leginkább keresettek a vásárlók megkülönböztetése a gazdag listától.

  • “Egy típus. 2 “ – Lemez csúszó modell, amely alkalmas “virulens MB”, “Cascade”, “Cavier”, “Neve”. Tökéletesen elrepül, átadja a burgonyát a létrehozott mélyreható csíkokba. A modell magában foglalja a lemezek magasságát, szélességét és sarkát. Kell egy kapcsolatot.
  • “Coleno 010417” Alkalmas motoroblokkok “Neva”, “Coleno”, “Oka”, “Kedvenc”, “Salyut” (beleértve a “Salyut 100”). Ez egy kettős soros fényesség, anélkül, hogy külön kell megvásárolnia a külön megvásárolandó. Állítható eke verzió, testreszabható a talaj és a technológia jellemzői alapján.

A motoblokk és a működésük jellemzői

A motoblokk és a működésük jellemzői

  • Szőnyegek a motoblocks kipor számára (beleértve a KIPOR KDT 610 dízelverzióját is) Végezze el a megrendelés alatt. Ezek a modellek állítható közzétételi szöggel rendelkeznek, maga a felvonónak van egy keréke. A KIPOR KDT cég mellett a Kama Motoroblocks számára alkalmasak.
  • Forma 2/4 – alkotó eszköz állítható keréktárcsákkal, amelyek 70 és 75 cm lehetnek. A formatív eszköz beállításával van felszerelve. Biztosítja a talaj feldolgozását a csírázás után.
  • Gu “sttv npd” Ajánlott: “VRMZ”, “NEVA”, “CASCADE”, “OKA”. A maximális hatékonyság elérése érdekében a talaj elősegítése a barázda vágása előtt. Modell egysoros típusú, anélkül, hogy külön vásárolnánk.

A motoblokk és a működésük jellemzői

A motoblokk és a működésük jellemzői

A motoblokk és a működésük jellemzői

Vélemény

Az ügyfelek véleményei szerint a motoblokk legjobb szállítója a csuklós lemez típusú berendezés. Kényelmes, mert lehetővé teszi, hogy a gerincek munkadarabját ne csak a kívánt szélességet, hanem egy adott magasságot is hozzon létre.

A motoblokk és a működésük jellemzői

A motoblokk és a működésük jellemzői

Arról, hogyan készítsünk egy kapitányt egy motoblokkra a saját kezével, tanuljunk egy kicsit az alábbiakban.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása