A nyírkőből

Az orosz kultúrát mindig összefüggésben kell tartani a nyírfalhoz, amelyet a nőiesség és a szépség szimbólumának érzékelnek. A szokásos nyírfa csak úgy néz ki: fehér törzs, elegáns vékony ágak. De a kő nyírfa egyáltalán nem azt, amit elképzelünk ezt a fát. Ebben a cikkben ismerkedünk meg részletesen ezzel a fajokkal, hogy azt képviseli, hol nő, és milyen tulajdonságai a fa.

Leírás

Stone Nyírfa, amely a nevét, a kitartás, erőd és bátorság képének tekinthető. Ez egy független nyírfa (lat. Betula Ermanii Cham), amelyet a tudósok 1831-ben kiemeltek. Shamisso. Szerepe nagyon nagy a talaj felületének kialakításában bizonyos régiókban. Megvédi a talajt a korrózióból és a kiszivárgásból. A Stone Birch egy második értékű fa, gyakran multiarised, eléri a 20 m magasságot 1 m-es törzskörrel. 200 és 350 év között él, és néha több.

A fiatal fákat megkülönbözteti a sárga-barna színű kéreg, amely rendelkezik egy ingatlan repedezésével. Minden hajtás egy érdekes félelmetes réteggel van borítva, Warthams. A levelek szélesek egy hegyes csúcs elérési hossza akár 9 cm, fiatal szórólapok bolyhos.

A fák férfiak és nők, csak akkor lehet megkülönböztetni a kiszolgálással. A férfi szolgái lógtak, és a nőknek ovális, kis kúpok formája van. Augusztusban a tél folyamán érlelték és megborzongtak.

Bereza szereti az árnyékot, a talaj tömörítéséből szenved. Közvetlen ágak vannak, ha az erdőben növekszik, és az ágak nyitott széleire.

Teljesen nem igényel a talajra, tökéletesen növekszik a köves és csillogó talajokon. Nem kell metszés, de ha szükséges, javasoljuk, hogy a korai tavasszal korrekciós és egészségügyi fodrászot végezzen. Tökéletesen tolerálja az erős fagyokat. Több fajtája van, amely a kéreg árnyalatával változik.

Ahol növekszik?

A vadon élőben Bereza növekszik Dél-Szibériában, Távol-Keleten, Kínában, Mongóliában, Koreai-félszigeten és Japánban, a hideg és nedves óceáni éghajlatú régiókban. Előnyösen ez a tűlevelű vagy vegyes erdők.

Oroszország is megtalálható Kamchatka a hegyek lejtőin, formák független parkoló lemezek nélkül más fák szennyeződése nélkül. A Kamchatka-félsziget északnyugati régióiban Berez Erman, a hegyi lejtőkön lévő tömböket hoz létre, amelyek gyakorlatilag megközelítik a tengerfenéket.

A Kamchatka-on a kövekre nő, ez azért volt, hogy ilyen nevet kapott, a vulkánok lejtőin. Kamchatka erdő alapja. A kemény éghajlat és a szél miatt saját különleges, egzotikus fajok vannak. A csomagtartó nagyon elágazó, elhajlott, és a korona rossz formában van. A kő nyírfa fák üres alakja van abban az esetben, ha az erdőben jó távolságra nőnek egymással. Az erdő ezen része világos és jól ápolt.

Leszállás és gondozás

Annak ellenére, hogy az ilyen típusú nyírfa nem igényes a világítás, a kirakodási helyet meg kell választani, néhány részletre támaszkodva. Ha néhány fát szeretne helyezni a webhelyén, akkor számítsa ki a kívánt területet és a rés a palánták között. A köztük lévő távolság körülbelül 4 m legyen. Ezt nagyon egyszerű magyarázni – ahogy az üzem az évek során növekszik, és növeli a növekedést, így nem korlátozhat semmit.

Próbáld meg ragaszkodni a szükséges távolsághoz a más tárgyaktól a telken, hogy a fák ne veszzék. Korlátozzák a leszállást a gyümölcsöző fajoktól, amelyek viszont hasznos alkatrészeket és nedvességet vesznek fel a talajból, hogy alkalmatlan legyen más kultúrákra.

Úgy véli, hogy a felnőtt fáknak nagy gyökere lesz, ezért szükség van a földalatti kommunikációra, legalább 3 m távolságra a csővezetékről és a szennyvízről.

Miután kiválasztottál egy megfelelő helyet, elkezdheted a leszállást. Ehhez meg kell ásni egy gödöröt, felszabadítva a lombozat és a gyomok maradékaiból. A mélyedés mérete biztosítja a fa szabad elhelyezését, de nem túl mély. A túlzottan mély gödör a nedvesség hiánya miatt gyors idők miatt provokálhat a növény halálát. A helyszínen egy kis homokot, fekete sótétet és humuszt adnak hozzá. Bőségesen víz a palántákat teljes gyökerezésükre. A metszésben a fa nem igényel, de rendszeresen kell eltávolítani a száraz ágakat.

Nyírfa csavart egy ággal, amely gyökerei, vagy magok. A magok nagyon gyorsan csíráznak, mindez a napfénytől, a páratartalomtól és a levegő hőmérsékletétől függ. A szaplingokat csak tavasszal ültetik el, a telepítés megkezdése előtt.

Bár Erman Birch erős immunitással és ellenállással rendelkezik a betegségekkel és kártevőkkel szemben, mindazonáltal fogékony a veszélyes hernyók, selyemhernyó és bogár. Nem csak lombozatot fogyasztanak, hanem gyökerei is. Szintén a bogárcsubb veszélyét is jelenti, ami károsítja a fiatal ágakat. A rovarirtó oldatokat a kártevők elleni küzdelemre használják.

Gyakran előfordulhat, hogy az igazi betegségek előfordulhatnak a káros éghajlati viszonyok miatt, amelyek elpusztítják a fát. Ezek a fa törzséből készült gomba-dobok. Fungicidekkel törölni kell, és fertőzött területeket kell törölni.

Hatály

A kő nyírfa fát különbözteti meg szokatlan sűrűség és nehéz súly. Vízben süllyed és alig feldolgozott, de ennek ellenére a termékek értéke, mert nagyobb erővel rendelkeznek.

A mocsár fehér, enyhén sárgás árnyalattal rendelkezik, térfogat szárítást igényel. NEM TARTALMAZHATÓ. Széles körben használt hajógyártás, bútorgyártás, ételek létrehozása. CURRA és BERESTO BIRCH ERMAN A vegyiparban.

A dekoratív jellemzői miatt a kő nyírokat használják a zöldövezetek és kertek számára. Széles körben használják a csoportos kirakodásban. A fa szerighetetlenül, nyugodtan tolerálja a nagyvárosok sorát és porát. Ez egy védelmi és vízszabályozó üzem. Mindezen kívül a leveleket és a veséket gyógyászati ​​célokra használják, és a kéreg koncertkészítésre kerülnek feldolgozásra. A fát a faszén előállítására is használják.

Milyen néz ki egy kő nyír, láthatod a következő videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: