A rögzítőelemek a lapátokhoz

Ha gyakran a lapáttal és más leltárral kell dolgoznia, helyesen kell tárolni őket. Számos lapát képes különböző helyzetekben segíteni: ásni egy lyukat, visszaváltja a talajt, távolítsa el a hóot. Ezért fontos, ha szükséges, forduljon a megfelelő helyhez, és ne töltsön időt a keresésben.

Tárolási lapát jellemzői

A keresési költségek mellett az eszközök helyes tárolása befolyásolja az élettartamukat. Minden anyag saját feltételeket igényel. Például egy fából készült vágó súlyos kár okozhat nedvességet. Műanyag, a NEARKURAT-kezeléssel, megszakíthatja, és a fém vászon a coppe számára – bolondozni vagy kapni egy jarot. Érdemes figyelembe venni, hogy a kaotikus megrendelésben elhagyott leltár képes sérülni. Ezért mindenféle mellékletet és eszközt használnak azok elhelyezéséhez. A lapát elhelyezése megfelelőnek kell lennie:

 • száraz szobában;
 • a részek mellett;
 • Az olyan eszközök segítségével, amelyeknek kényelmesnek kell lenniük, biztonságosnak és illeszkedniük a megfelelő magasságban, hogy az eszköz akadálytalanul vegye fel és térjen vissza.

A rögzítőelemek a lapátokhoz

Felszerelések

A lapátok összes rögzítője két csoportra osztható:

 • fal;
 • Szabadtéri.

Ezek kizárólag ezekhez az eszközökhöz vagy bármely más szárhoz használhatók, ami kényelmesebb.

A rögzítőelemek a lapátokhoz

A rögzítőelemek a lapátokhoz

Fali tartók fajtái.

 • Horgok. Mind az alakban is eltérőek lehetnek. A horgokat általában közvetlenül a falra vagy egy fém rúdra rögzítik. A sorokban vagy kaotikus sorrendben helyezhetők el, ha a vászon és a dugványok különböző méretű lapátok. A horgok oldalirányú elrendezése a dugványok tartására szolgál. A horog függőleges elrendezése lyukakkal rendelkező szerszámokra szolgál (a kényelem érdekében csipke behelyezhet, és lóghat rá).
 • Felfüggesztés vagy zárójel Általában nagyobb eszközökre tervezték, páros rögzítőelemekkel. Hossza legfeljebb 30 cm. De egy pár, amit egyszerre több lapátot lehet javítani. És a legnagyobb jobb, ha közelebb van a falhoz, és több fény – a szélén.
 • Birtokosok – összetett rendszerek rögzítőelemekkel kiugró vagy gyűrűk formájában. Ban, az eszközök vízszintesen és függőlegesen helyezhetők el. A lapát rögzítése megbízhatóbb lesz, ha több helyen rögzítve van, és nem egyben.

A fenti rögzítőelemek megtalálhatók a készletekkel ellátott üzletekben, vagy magadnak. A legegyszerűbb lehetőség, hogy megfelelő horgokat vásároljon (adjon előnyben a fémes). Ha szeretné, akkor szívesen fogadhatsz egy fém alapon. KÖVETKEZŐ ÚTMUTATÁS – Készítsen résidőket egy táblára. Jobb, ha a falhoz rögzített szögben rögzítve, hogy a lapátok ne legyenek szkennelve.

A megbízhatóbb opció műanyag csövekből állítható a táblákból és a vágásból. A felülről és az alsó rögzítés rögzíti a lapátot. Az ilyen tartók helyén tartsa figyelembe az eltávolításhoz szükséges mennyezet magassága. Bizonyos esetekben jobb, ha vízszintesen rendeznek.

A rögzítőelemek a lapátokhoz

A rögzítőelemek a lapátokhoz

A rögzítőelemek a lapátokhoz

Padló tároló rögzítőkapát.

 • Sarok.
 • Mobil. Több jövedelmezőbb ilyen lehetőség, amely a fal mentén vagy bármely más, kényelmesebb helyen telepíthető. Vagy mi még jobb, ha magával ragad, hogy munkát végezzen, hogy ne dobja a lapátot a padlóra vagy a földre.

Bárki a javasolt opciókból származhat: egy állvány egy dobozból vagy egy megfelelő cső tartójából. Az ideiglenes opció meglehetősen egyszerű lehet, csak a stabilitás és a kényelem érdekében kell gondoskodnia.

Több masszív állvány vagy szekrény található a készlethez. Általános szabályként egyetemes vagy egy adott szerszámcsoportra szánták. Így konvertálhat egy rendszeres szekrényt vagy büntetést a fenti rögzítőelemek elképzeléseivel.

A rögzítőelemek a lapátokhoz

A rögzítőelemek a lapátokhoz

A rögzítőelemek a lapátokhoz

Használt kötőelemek

A lapátok gyakran vesznek részt. De néha még egy kis, hordozható modell alig helyezett a csomagtartóba. És egy nagy lapátot kell elhelyezni a kabinba. Ez az opció nem biztonságos a vezető számára, kevés helyet hagy az utasok számára, és károsíthatja a szalonot. Ha egy expedíciós törzs telepítve van a gépen, egyszerűen megoldja a problémát: egy lapátot kell elhelyezni rajta. És segítsen ebben a különleges kötőelemekben. Sok modellt talál:

 • fémből;
 • műanyag;
 • radír;
 • Poliuretán.

Mindegyikük rendelkezik előnyeivel és hátránya. Fém – jó mutatók erejére, de a fagyban, hogy kényelmetlenül használják őket. Műanyag kevésbé tartós. A gumi javítások jobb, könnyen állítható, de ismét nem ellenáll az erős hőmérsékleti különbségekkel, felrobbanhat. A legnépszerűbb modell – a poliuretánból. A tulajdonságaiban sokkal jobb, mint mások. Ennek megerősítése számos áttekintés a megbízhatóságról és a hosszú távú használatról különböző időjárási körülmények között.

A rögzítőelemek a lapátokhoz

A rögzítőelemek a lapátokhoz

A rögzítőelemek a lapátokhoz

  Az anyag mellett az ilyen kötőelemek eltérnek:

  • A vágó átmérőjén (általuk, kivéve a lapátot, akkor a halászrudakat, csöveket, tömlőket szerelhet a gazdaságban pontosan hasznos);
  • maximális terhelésnél (a rögzített eszköz tömegétől függően).

  A lapátok rögzítéséhez két tartóhoz van szükség. A költségük 300-1000 rubelenként változik. Vannak kettős tartó eladó, például lapátok és fejszék. Vagy szélesebb, lehetővé téve, hogy egyszerre két lapátot rögzíthet.

  Segítségük segítségével a kézművesek az autócsomagoláson belül, a quad kerékpárokon és más járműveken belüli lapátok modelljei.

  A rögzítőelemek a lapátokhoz

  Az alábbiakban részletezett egyéb tárolási lehetőségekről.

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása