A SuchKores Gardena jellemzői

A bokrok eltávolítása kefe vágókkal történik. De ha megbirkózni kell egyetlen hajtásokkal, egy másik kerti eszköz szükséges – swaykorev. Ez a termék tartozék Gargea Company.

A SuchKores Gardena jellemzői

A megnövekedett pontosság eszköze

A GARDENA 680 B CLASSIC modellről beszélünk. Ez az élesen élesített pengékkel rendelkező eszköz le tudja vágni a szuka átmérőjű, legfeljebb 3,5 cm-es átmérőjű. A penge tetején található anyaggal van ellátva, amely kizárja a levelek és az ágak részeit. A leírt Gardena ilyen okos modell nagy pontossággal él. A vágott geometria nagyon szigorúan fennmarad, nem igényel jelentős erőfeszítést.

További előnyök:

  • a fogantyú ereje;
  • a birtokosok ergonómiája;
  • minimális csukló terhelés;
  • Jótállási időszak 25 év.

A SuchKores Gardena jellemzői

A SuchKores Gardena jellemzői

Termék ratchet mechanizmussal

Ha szüksége van erre az suchoreau, figyelni kell az intelligens vágott modellre (08773). A kevésbé híres cégek termékeivel összehasonlítva azt mutatja, hogy ez a kerti eszköz meglehetősen drága. Azonban a megnövekedett minőség és átgondolt, a legkényelmesebb tervezés teljes mértékben igazolja ezt a költségeket. A vállalat készen áll arra, hogy hosszú jótálljon.

A csak 60 cm hosszú eszköz segítségével maximum 4,5 cm vastagságú ágakat vághat.

A SuchKores Gardena jellemzői

A SuchKores Gardena jellemzői

Klasszikus 610 B

Ez a modell kiderül, hogy jó hozzáadás az ugyanazon cég szeletelőihez. Úgy tekintik, nagyon olcsó, és az árcsökkentést az eszköz jelentős egyszerűsítésével érik el. A tervezők elhagyták néhány funkciót:

  • értékcsökkenési elemek;
  • Kezelések kiterjesztése;
  • Ratchet mechanizmusok.

A könnyű teljesítmény megkönnyíti és javítja az eszköz megbízhatóságát. A vélemény alapján ítélve ez az ilyenek nagyszerűek a gyümölcsfákkal való együttműködéshez. Ha a működési panaszok nem fordulnak elő.

A szabványos fogantyúk elég kényelmesek, és a tömeg nem okoz problémákat. Még a szakszerűtlenek is ilyen sharkot használhatnak.

A SuchKores Gardena jellemzői

A SuchKores Gardena jellemzői

Érintkező eszköz

Bizonyos esetekben érdemes megvenni az quark Gardena 700 B prémiumot. A készülék fehér és fekete színben festhető. A 700 B modell a professzionális osztályra utal. Rendkívül van, hogy elsősorban használja, lelkes kertészek.

70 cm hosszúságú, magas színvonalú élesítés lehetővé teszi az ágak levágását 4 cm-re, az átmérőjű problémák nélkül. A növények jelentős károsodása kizárt.

A SuchKores Gardena jellemzői

Teleszkópos opció

Suchkores Gardena 650 Bt kényelem segítségével az ágakat maximum 4,2 cm átmérőjű vágással lehet vágni. A gyártó garantálja a késes pengék tisztességes élesítését. A stabilitás növelése érdekében speciális bevonatot biztosítanak, amelyre idegen tárgyakat nem tartanak be. A fogantyúk alumíniumból készülnek, szükség esetén a teleszkópos töltés miatt 25 cm-re emelkednek.

Ezért nem nehéz megnehezíteni az ágakat még egy nagyon magas bokor tetejéről is. A felhasználók megjegyezték, hogy a termék meglehetősen biztonságos. Tartsa a csepp alakú fogantyúját.

Speciális műanyag ütéselnyelő kialakítás csökkenti a fáradtságot. A pengék konfigurációját úgy gondolják, hogy a metszés tisztán és egyszerűen történjen.

A SuchKores Gardena jellemzői

Eszközök pengékkel 70 cm

A GARDENA PREMIUM BL 130 megvásárlása lehetővé teszi az ágakat akár 4 cm vastagságú ágak levágására. A kiválasztott rozsdamentes acélból készült pengék gyártásához. A jól átgondolt erőátviteli rendszer lehetővé teszi, hogy növelje a kinetikus energiát legfeljebb 18-szor. Az egyik kovácsolt pengék.

Az élesítés során precíziós módszereket alkalmaztunk, és a működő fogantyúk a maximális szilárdság kiszámításával készültek, ami nagyon fontos a fák vágásához.

A SuchKores Gardena jellemzői

Egy másik lehetőség

Számos kertész számára kiváló megszerzés lesz egy bumping gardna 500 Al kényelem. A modell tömege nem haladja meg a 0,6 kg-ot. A kés tetején található, megbízhatóan védve van a lombozat és a csipogás, a szakaszok geometriája optimalizálva van. A gyártó sikerült a maximális fényfogantyúkat. A láncszállításra kiadott szabadalom azt mutatja, hogy hatékonyabb, mint a szokásos, majdnem 40%.

A SuchKores Gardena jellemzői

Review Model Gardena 610b Nézze meg az alábbi videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása