A svéd tengelyek jellemzői

  Történelmileg a skandinávok a tengelyek legjobb gyártóinak tekintik. A történelem kezdete a vikingek időtartama óta, amikor a fejsze kiváló fegyver volt az erdő küzdelemének és vágásának. Svédország még mindig megtartja az ország márkáját, amelyben kiváló minőségű termékeket készítenek. Modern jellegzetességeket szereztek, de a svéd fejszék legjobb történelmi jellemzői eddig megmaradtak.

  Márkák

  Tekintsük a legnépszerűbb svéd márkákat.

  Hultafors

  A leghíresebb tőlük. A vállalat 1883-ban dolgozott. Mérnök Karl Hilmer Johansson térde feltalálta és összecsukható eszközt készített a mérésekhez. A találmánya keresletben volt, amikor az országot a metrikus mérési rendszerbe mozgatja. Ez az irányú cég a múlt század 70-es években foglalkozott. A 90-es években a vállalat csomagja után az áruk tartománya bővült, beleértve a tengelyeket is.

  A cég gyártja az ácsokat, a lumberjackokat, a vadászokat, a turistákat. Vannak koluna, tengelyek dobás.

  Speciális acélot használnak, hiszű fa. Most a vállalat 16 modellt tartalmaz 0,5-2,5 kg-ig. A fegyvereket márkás bőrborítókban értékesítik.

  Gransfors Bruks

  A cég híres a magas árról és ugyanazon eszközről. A cég 1902 óta érvényes.

  Mindegyik fejszék kézzel történik. A Blacksmith személyes megbélyegzést tesz a termékre. Ez a minőség garanciája. Ha a kovács nem szereti a fejszét, akkor megy a változás.

  A vállalat garantálja, hogy a kovácsolt fejszék 20 évig szolgál. Ehhez egyszerű működési szabályokat kell végrehajtania, töltse ki időben.

  Wetterlings

  A márka története 1882-ben kezdődött. Otto Engineer Állatorozat több éve élt az Amerikai Egyesült Államokban, elsajátította a tengelyek gyártását. Most a vállalat 10 alkalmazottat foglalkoztat, univerzális termékeket termelnek a vadászok és az ácsok számára.

  Külön-külön termel fegyvereket fűrészáru. Használt acél svédországi ovako. Ez az európai hengerelt termékek vezető gyártója Európában.

  A márka 14 modellt termel. A Wetterlings 20 éven át garantálja termékeit.

  Hults Bruk

  A márka története 1697-ben kezdődött. Most a vállalat kétféle típust termel: Army AX és Civil Társadalom Termékek. Összesen 13 modell.

  Az eszközök kovácsolt pengéket és fogantyúk Hickory-tól. Penge súlya 0,6 és 1,7 kg között. Árskála 89 és 379 dollár között.

  A termékeket az online áruházon keresztül osztják el. Oroszországba nincs szállítmány.

  HUSQVARNA AB

  Az ország legnagyobb gyártója. A történelem gyökerei 1689-ben távoznak. A vállalat a ferde eszközök felszabadításában történt. A láncfűrészek világszerte ismertek. Egyszeri tengelyek a nedvesedésekhez. Most a Husqvarna AB önállóan kiadja a termékeket.

  Az egyetlen svéd márkától való egyetlen különbség az amerikai kanadai formák alapja. A termék trapéz alakú.

  Többek között a svéd gyártók is eloszthatók Márkafűrész. A gyártó kiadja a kovácsolt termékeket a turisták számára.

  Bahco ugyanazon az irányba tapad. A fogantyú az amerikai fehér dió.

  Érvek és ellenérvek

  A fő dolog, ami vonzza a svéd tengelyeket – kézzel készített mesterek. Örülnek, hogy gyűjtőszereket szereznek. Aktívan élvezik a vadászat és a kampányok. Ezek százszorosa, akik az esztétikai megjelenésű gyári lehetőségeket bélyegzik. Minőségi jellemzők esetén nincsenek egyenlőek. Acél és a nemesfa svéd tengelyeket önellátóvá teszi. Minden fegyvert egy bizonyos típusú munka alatt készítenek és élesítenek. Kényelmes a kezében, és nem csúszik.

  Állandó figyelmet és gondot igényel. Élesítésre, speciális eszközökre és ismeretekre lesz szükség.

  A magas ár a fő hátrány. De minden kézzel készített dolog olcsóbb.

  Tárolja a terméket száraz helyen, győződjön meg róla, hogy. Miután egy száraz ruhával vagy ruhával törölje le. A gyártó hosszú távú garanciái ellenére ezek az egyszerű szabályok lehetővé teszik, hogy teljes körű harci készséggel rendelkezzen.

  Az egyik modell áttekintése, lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: