A tengelyekről Fiskars

A fejszék nagyon értékes eszköz a háztartásban. Vadászoknak, turistáknak és utazóknak is szüksége van. De nem minden termék ugyanolyan hasznos.

Eszköz kiválasztásakor érdemes figyelmet fordítani a vezető márkák előállítására.

Sajátosságok

A Fiskars tengelyeket egy jól megérdemelt gyártó gyártja. Sok otthoni és professzionális ragyogó minőségű eszközt termel. Ami fontos, a cég több mint 350 éve dolgozik. Kezdetben a kis falvak egyikének parasztát szolgálta. És ma a finn aggodalom jól ismert a fogyasztók számára a különböző országokban. A fejlesztők számos modellt hoztak létre, amelyek mindegyike más:

  • fokozott funkcionalitás;
  • vonzó tervezés;
  • Ergonómiai.

Néha kérdések vannak a fiskars tömör tengelyek jellemzőivel kapcsolatban. Valójában ez a kérdés nem értelme, mivel nincsenek ilyen tengelyek: az adott sorozatban, különböző kerti és betakarító berendezések kombinálva. Ami a fejszék bármely modelljét illeti, még a legolcsóbban is, a finn vállalat nem hagyja ki az ügyet, hogy használja a kettős keményedő pengéket. Ennek eredményeként a teljes élet észrevehetően növekszik.

A közelmúltban a fiskars tengelyei egyre inkább innovatív anyagkezelővel vannak felszerelve. Ők is vannak felszerelve egy gondosan átgondolt fogantyúval, amely könnyen elfogható. A finn szerszám segítségével nagyon könnyű vágni egy vastag fát, vagy megosztani egy nagy naplót. A különböző bélyegeket próbált fogyasztók, egyértelműen azt mondják, hogy a Fiskars eszköz gyorsabban működik, mint az analógok. A tulajdonosok pozitív véleménye nagyrészt a speciális csiszolási technológiához kapcsolódik: a használat eredményeként különösen éles él, tökéletesen érintkezésbe kerül.

Még a legnehezebb fa törzsek sem blokkolják a szerszámot hosszú ideig.

A hosszú élettartamot egy speciális bevonat is biztosítja, amely csökkenti a súrlódást. A tervezők gondoskodtak a csapás erősítéséről, alaposan kiszámítva és szimulálva az ütközési és a szerszámtömeg erejének eloszlását. A fogantyú megbízhatósága olyan nagy, hogy még célszerűen megszakítják nagyon keményen. Az egyedülálló összetétel üvegszálat használnak egy fogantyú létrehozásához. Ez túlmutat a magas minőségű acélt az erőben. Természetesen a keverék megfogalmazása titkot tart. De a gyártó nem elrejti, hogy milyen döntés megkönnyíti a fogantyút, és átalakulást biztosít. Az anyag további előnyei Körülbelül:

  • minimális csúszás intenzitás;
  • magas színvonalú értékcsökkenés;
  • nulla korróziós expozíció;
  • Kis hővezető képesség.

Koluna

Ez a széles körű fiskars különösen képviselteti magát, X11 modell. A termék viszonylag kis méretű (44,4 cm hosszú és 15,1 cm szélességű). Ha viszonylag kis fákat kell levágni, vagy elutasított tuzifát a kis rönkökből, a kis méretek még méltósággá válnak. A munka könnyen és gyorsan megtörténik: a mérnökök képesek voltak növelni a szó szerint minden ütésnél. És az eszköz tömörsége jó választás a turisztikai túrázáshoz.

Egy különleges eset hatékonyan védi a pengét a mellékhatás nélküli külső tényezőktől. Ezenkívül segít a tulajdonosoknak, akik nem félnek a sérülésektől.

Az univerzális eszközök számában Colong X25. Ezzel könnyen vágható közepes fák és rönkök. A fejsze kiegyensúlyozott gravitációjának és erejének köszönhetően a rögzítés sebessége maximumra kerül. Hogy levágjon egy nagy fát, jöjjön be hasznos X27 modell. Előnyeit az első sztrájkból észleli. A nagy dolgozó rész lehetővé teszi a fűrészáru, hogy a fát a lehető legnagyobb mértékben osztja meg. Mint más modellek, ez az eszköz egy csökkentett súrlódási együtthatóval ellátott pengével van felszerelve.

Ennek eredményeként gyakorlatilag kizárták a vágás fejének elakadásait.

Univerzális módosítások

Ez az alcsoport tartalmaz modelleket x5, x7, x10.

  • Fiskars X5 verzió Ajánlott az utazók számára, piknik szerelmeseinek. A gyártó kijelenti, hogy a hasonló fejszék sikeresen helyettesítheti a turisztikai kést. A fogantyút szándékosan hajtja végre a horoggal: csökkenti a csúszkás szerszámok veszélyét, ami jelentősen csökkenti a traumatikus helyzetek valószínűségét.
  • X7 verzió elfogadható, ha az ágakat, vagy egy kis fát kell dobnia. Az előző modellhez képest a fejszék némileg több. Ez azonban továbbra is idegenforgalmi célokra használható.
  • X10 Már nehéz egy kis fejszét hívni: a szerszám hossza eléri a 44 cm-t, a tömege 1,2 kg. Az ilyen adaptáció tökéletes az asztalosiparhoz és az asztaloshoz.

Tippek a választáshoz

A választott alapelvek ugyanazok, mint a többi márka eszközével kapcsolatban. A szakértők azt tanácsolják, hogy a keltetőt kezeljék, majd telepítsd őt a vállra. A tengely nem szabad ruhában pihenni. Ha ezt a követelményt nem tartják tiszteletben, akkor a fejsze túl nagy. Ha ez a vizsgálat elhaladt, a szerszám leereszkedik, hogy a penge lógott a levegőben. Könyök támogatja a másikat.

Megpróbálja felemelni a tengelyt úgy, hogy függőleges helyzetben van-e. Ha ez nem működik, azt jelenti, hogy az adaptáció felesleges nehéz.

Ha a lámpákat 20 és 30 cm hosszú között tervezi, akkor a Fiskars X21 AX ajánlott. A modell vágóéle 35 ° -os szögben él. A dolgozó részt a lehető legpontosabban szemcsézett. 16,5 cm szélességgel, a szerszám hossza körülbelül 70 cm. A biztonságról nem lehet kétséges. Bármilyen Fiskars tengely, kétségtelen, érdemes hozzáadni az otthoni eszközöket. A legfontosabb dolog az, hogy szigorúan megfigyeljék a szokásos követelményeket, amikor a megfelelő asszisztens dolgozik és megfelelően gondoskodnak. A finn tengelyek gyakorlati tulajdonságainak negatív felülvizsgálata nagyon ritkán jön létre.

Azonban nagy pénzt költenek – és ez az egyetlen hátrány. De a magas árat a minőséggel igazolják.

Hogyan kell törődni

Nem számít, milyen modell a Fiskars úgy döntött, hogy kiválasztja a fogyasztókat. Az élesítéshez minden esetben szüksége lesz egy márkájú élezőre. Csiszolókő formájában készült. Fő anyag – Speciális kerámia. Minden szükséges, hogy csökkentse a fejrészt a jobb horonyon keresztül, majd forduljon többször. Trarking így a tengelyek másodpercek alatt lehetnek. Sok szempontból ezért megérdemelték a lenyűgöző népszerűséget. Azonban meg kell emlékezni, hogy a fejszét száraz helyen kell tartani. A szabály megsértése veszélyezteti a gyors szerszámvesztést. Nem ajánlott a Fiskars termékeket feldolgozni, mint a fa, elemek.

Videó felülvizsgálata az alábbi fiskars tengelyekről.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: