A Terry Petunias-ról szól

A Cascade Terry Petunias valóban meglepő módon néz ki, nem olyanok, mint a szokásos évelő lehetőségek, amelyek gyakran láthatók a városi klubokon. A fajták Cascade Petunias valószínűleg megkóstolja a tenyésztési színek valódi conoisseit. Ebben a cikkben, hogy a leírást kaszkád frottír növények részletesebben, akkor ismerkedjen meg néhány érdekes fajták és tanácsokat a termesztés.

A Terry Petunias-ról szól

A Terry Petunias-ról szól

A Terry Petunias-ról szól

A Terry Petunias-ról szól

A Terry Petunias-ról szól

A Terry Petunias-ról szól

Leírás

A Petunias kaszkádja az ampel alfaragása. Rendszerint a hajtások hossza elérheti az 1,5 métert, miközben nem szakadnak meg még erős szélben is. A kaszkád bokor egy potban olyan csodálatosnak tűnik, hogy a makacs hajtások miatt, amely először megnyílik, majd csak esik, így egy ilyen nagy zöld tömegű, virágokkal borított. A Terry Petuniasokat a kertészek széles körben használják tájkép kialakításában. A szépség ellenére ezek a növények nagyon egyszerűek, és még kezdők is termeszthetők.

A virágok kaszkáda Petunitions meglehetősen nagy, gazdag virágzásuk van, főleg a nyáron kora őszén. A Cascade Terry opciók széles választéka még a leginkább arring kertészek is. Üljön le, mint egy szabály, mint a petunias a zabkása, a medál edények, zsinórok, gömbök és még a szokásos virágágyak. A Cascade Terry Petunias ideális különféle teraszok, otthoni erkélyek és loggiák díszítéséhez.

A Terry Petunias-ról szól

A Terry Petunias-ról szól

A Terry Petunias-ról szól

Ajánlások a növekedéshez

A Terry Cascading Petunias-t leggyakrabban termesztik a magokból, gyönyörűen nőnek a táplálkozási talajokon. Nagyon egyszerűen gondoskodott. A növények évesek.

A petíciós magok elég kicsiek, így nem szabad mélyen szorítani.

A beszállás előtt nagyon fontos, hogy elkészítsen egy szubsztrátot, amelyet bármely kertészeti áruházban vásárolhat. Akkor érdemes hidratálni, és csak akkor lógni magokat. Utána üveggel vagy filmmel kell borítani a leggyorsabb növekedésre.

A magvak csírázását rendszeresen meg kell nedvesíteni és szellőztetni, Az üvegnyitó, szintén fontos, hogy megfigyeljék a hőmérséklet-rendszert, amely körülbelül +23 fok. Az első csírázatok 8-14 nap alatt jelennek meg. A csíráknak már nincs szükség üvegre, a fő transzferekre a földre, amelyet világos helyen kell elhelyezni, és nem felejtjük el a vizet.

A Terry Petunias-ról szól

Eloszlatja a petúnia különböző módon. Valaki februárban, és valaki márciusban. A Terry Petunias kész burkolatai május közepén – június elején. A fajta függvényében a magok csírázása változhat.

Ami a terry opciókat illeti, meglehetősen alacsony, különösen a tenyésztési fajokban. Ezt a pillanatot előre kell gondolni, hogy megvásárolja a magvakat “pro Stock”.

A virágok fontos rendszeresen táplálkoznak. Ez gyorsabbá és hosszabb ideig virágzik. A csípés stimulálhatja az elágazást. Ami az öntözéshez már a földön, nem szabad túl gyakori, meglehetősen mérsékelt. A rendszeres virágzás érdekében az elmosódott rügyeket törölni kell, így a virágzás bőséges szezon lesz.

A Terry Petunias-ról szól

Alternatív kiviteli alakként a termesztést nagyon gyakran termesztik Tőzeg tabletták és speciális kazetták.

A Terry Petunias-ról szól

Tudjon meg többet a vetés szabályairól Terry Petunia Meg fogja tanulni a következő videót.

Fajták kiválasztása

A Horticultural Products hazai piacán számos fajtát vásárolhat Terry Petunias a magvakban. Ezután fontolja meg a legérdekesebb lehetőséget.

  • “Double Cascade Blue”. Ez a nagyvirágos kaszkádos Petunia a lila kék színben hullámszerű szirmokkal rendelkezik. A megjelenés nagyon hasonlít a szegfűhez.

A Terry Petunias-ról szól

  • “Double Cascade Mix”. A Terry Petunias ezen osztályának megkóstolnia kell azokat, akik szeretik a rózsaszín, cseresznye és lila árnyalatú árnyalatokat.

A Terry Petunias-ról szól

  • “Double Cascade Burgundy”. Ez a fajta az évelő petunia hibridje nagyon nagy virágzattal. Van egy luxus rubin árnyéka.

A Terry Petunias-ról szól

  • “Double Cascade Orchid Mist”. Ezek a terry gyengéden rózsaszín petunias lesz megtalálni a légi virágok szerelmeseit. Nagyszerűen néznek ki a nyári szezonban lógó fonott edényekben.

A Terry Petunias-ról szól

  • “Double Cascade Pink Soft”. Egy nagyvirágú, szelíd-rózsaszín petúció, amely szeptember közepétől nagyon bőségesen virágzik.

A Terry Petunias-ról szól

  • “Kék vízesés”. Ez a petunia nagyon nagy virágai fényes kék, formában hasonlítanak szegfűre. A virágok kifejezett sűrű és bársonyos textúrájuk van. Ez a fajta ideális Kashpo vagy Floweruba leszálláshoz.

A Terry Petunias-ról szól

  • “Pirroet Picotics”. Ez a nagyvirágú, kétszínű Terry Petunia egyfajta pirouette hibridje, a virágok elérése 11-13 cm.

A Terry Petunias-ról szól

  • “Nyári hőség”. Ez a fajta egy igazi remekmű a Terry Petunias között. Ez egy kaszkád a szelíd rózsaszín és a fehér virágzat kombinációja.

Szinte minden frottírvirág nagyon ellenáll a különböző hőmérsékleti különbségeknek és a hirtelen időjárási viszonyoknak. Nem félnek a széltől és az esőtől, mert még utánuk is, a virágok egy korábbi formát vesznek.

A Terry Petunias-ról szól

Lehetséges betegségek és kártevők

Mint bármely más növény, a petunia nem biztosított a betegségek és a rovarrohamok ellen. A túlzott nedvességgel a növény fekete lábával megbetegedhet, azaz a gyökerei, és a szárak megtagadják, ennek eredményeként – a növény meghal.

Általános szabályként a betegségből származó Petunia nem gyógyítható, hanem kifelé dobja, és azokat a helyeket, ahol növekednek, mangánnal rendelkező habarcsokkal kezelik.

A vas hiányával a növény klórot kaphat. Ez elsősorban a túlzott öntözés és a talajművelés következménye. Ebben a helyzetben külön előkészítést kell készíteni a növényekre, amely vasat tartalmaz. Így a virágok megmenthetők.

De ha megtámadták a Terry Petunias-t, fehér torkát vagy egy webes kullancsot megtámadták, akkor a legjobb, hogy megszabaduljanak tőlük a kész inszekticidek segítségével.

Nagyon fontos, ha velük dolgozik, hogy megfigyeljék a biztonsági intézkedéseket, beleértve a munkaruhákat, kesztyűt és maszkot.

Általánosságban elmondható, hogy a Petunia nagyon ritka. A leggyakrabban a rovarok támadják meg őket, migrálnak a szomszédos növényekből.

A Terry Petunias-ról szól

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása