A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

Motoblokk nélkül szinte lehetetlen, hogy az emberek, akik vidéki területeken élnek otthonban vagy gazdaságban. Jelenleg számos gyártó modern technikákat hajt végre.

A mini-traktor egyik legjobb lehetősége a “Varyag” cégtől származó autó, amely közepes célú, kopásálló, valamint erőteljes.

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

Sajátosságok

MOTOBLOCKS “VARYAG” termék Kínában, de az elmúlt húsz utóbbi években hivatalos beszállítói Oroszországban találhatók. Minden autó ebből a gyártónak ugyanolyan szabványos csomaggal rendelkezik. A motoblokkok összeszerelését kiváló minőségű alkatrészek és működés jellemzi. A Varyag aggregátumok a következő elemek összetétele.

 • Hordozó keret. Ez egy acél sarokból áll, amelyet egy korróziógátló bevonat feldolgoz. A keretet tartósság jellemzi, ezért képesnek tartani a súlyokat és a további előléptetést, nem kivétel és egy pótkocsi, amelynek tömege legfeljebb 600 kilogramm.
 • Erőmű. A négyütemű benzinmotorok a motoblokkokban vannak felszerelve, amelyek ujjai függőlegesen helyezkednek el.

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

 • Alváz. A fél tengely gyártása acél hexagonokból készül. A 4×10 pneumatikus kerekek csatlakoztatva vannak hozzá, valamint a vágók és a talajhorogok, amelyek átmérője 35-70 centiméterrel. A technika elszámolásának köszönhetően képes a nehéz megkönnyebbüléssel rendelkező területeken mozgást végezni.
 • Kontrollok, amelyek a kormányzásnak tulajdonítják, melynek rúdjait, gáztovábbító karokat, átviteli kapcsolókat tartalmaz. Az átvitelnek köszönhetően egy mini-traktor mozgás két sebességgel van ellátva. A kormánykerék mind a magasságban, mind szélességben állítható be.

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

 • Kanapé és adapter. Ezek az elemek hozzájárulnak a további aggregátumok motoblokljának eléréséhez, adapter használata nélkül. A vágókat magasra állítják, ami hozzájárulhat a föld mélyebb feldolgozásához.

A “Varyag” motoroblokkok összeszerelve és teljesen felkészültek.

Mielőtt a pultra megy, a technikát teszteljük a szerelés helyességének és az egyes csomópontok telepítésének szabályozására, valamint a mechanizmus.

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

Előnyök és hátrányok

A “Vyag” márkából származó technika sok előnye van, melynek fő része a működés lehetősége bármely klimatikus zónában. A gépek különböző gyártókhoz csatlakoztatott egységekhez kapcsolódhatnak. A motoblokkok előnyei a következők.

 • Magas szintű funkcionalitás. Ezzel a technikával a mezők, a talajtörés, az ágyak létrehozása, az ültetés és a betakarítás összeszerelése.
 • Árkombináció minőséggel.
 • Az autó tökéletesebbé tétele. A vontatott és a mellékletek hozzájárulnak számos funkció megvalósításához.

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

 • Kiváló minőségű munka.
 • Egyszerű karbantartás, ápolás és javítás. A szaküzletekben és az üzemanyag-üzemanyagoknál mindent megvásárolhatsz, amire szüksége van a motoblokk munkájának elhárításához.

A Varyag technikát a jó egyensúly jellemzi, képes arra, hogy kiválóan tartsa a lejtőn, a parkolók megvalósításához egy összecsukható típusú fókuszban van. A motoblokkok hátrányai egy kicsit, egyikük a berendezések magas költsége. A téli vagy fagyos időjárás során dolgozó problémák előfordulhatnak, mivel a motoblokkoknak különleges üzemanyagra van szükségük. Szintén néhány kényelmetlenség, ha használják a zaj és a vibrációs gép.

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

Fajták

A “Varyag” a fogyasztót széles körű felszereléssel kínálja, amely lehet mind a dízel, mind a benzin. Mindegyik motoblokkot nagy szilárdság, megbízhatóság és megsértés jellemzi, de vannak olyan jellemzők is, amelyek a modellek különböznek egymástól. A “Vyag” gyártóból származó motoblokkok legnépszerűbb modelljei.

 • “MB-701” – Ez a legjobb középosztály képviselője magas funkcionalitási jellemzőkkel. Gyakran egy ilyen gép segítségével tökéletes, dolgozzon a talajhoroggal, a rakományszállítással és még sok mással.

A vásárlók értékelik ezt a modellt alacsony súlyú, kompakt méretek és nagy teljesítmény érdekében. Az MB-701 egy hengeres motorral, háromsebességű sebességváltóval, benzin négyütemű motorral 7 liter. val vel.

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

 • “MB-901” minden tulajdonos számára megbízható és többfunkciós asszisztens. Ehhez a készülékhez további rögzítőelemek csatlakoztathatók, amelyek hozzájárulnak a különböző feladatok teljesítményéhez. Ez a modell 9 literes hajtóművel van felszerelve. val vel. A fém kerekeknek köszönhetően nehéz földterületet végeznek. A technika kiváló szélessége van a rögzítésnek, és a fele súlya is szállíthatja a rakományt.
 • “MB-801” A benzin funkciói 8 l. val vel. Ezzel a motor teljesítményével a gép fogyaszthat egy kis üzemanyagot. A manőverezhetőség egy speciális kialakítás és nagy kerekek miatt történik, így a technika a leginkább elindított területek. Az autóban van egy fordított, öv tengelykapcsoló és lánc típusú meghajtó. A mini traktorral együtt a felhasználó sárvédőket, pneumatikus típusú, lökhárító, vetítőszárnyakat, kiterjesztést kap. A “MB-801” keret a sarkokból készül a megerősített tervvel, amelyet korróziógátló bevonattal dolgoznak fel. A motoblokk ezen eleme erős, így a képessége, hogy ellenálljon a gravitációnak körülbelül 600 kilogramm.

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

 • “MB-903”. A “Varyag” gyártóból származó modell egy megbízható dízelmotorral rendelkezik, amelynek kapacitása 6 liter. val vel. A dízel üzemanyaggal kapcsolatos műveletnek köszönhetően a gép hosszú ideig működhet. A meglévő három működési sebesség hozzájárul a nehézségek hiányához. Az indító indítás mechanikus és elektromosan történik. A találatok illetékes telepítésében a Mini traktor e modell képes szállítani az árut, amely súlya 550 kilogramm. Motoros malmok vannak a gépben. Ehhez a készülékhez nem jellemző a túlmelegedésre, mivel levegővel lehűtik.
 • “MB-905” egy dízel multifunkcionális nagy teljesítményű. Nagyszámú különböző feladatok elvégzése. Az akkumulátor eszköz az “MB-905” -ban csendes elkötelezettséggel. A technikát jó permeabilitás és teljesítmény jellemzi.

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

Tippek a választáshoz

A motoblokk hozzájárul a kert és az óvoda munkájának megkönnyebbüléséhez. A technika megvásárlása sok éven át történik, így nagyon fontos, hogy a megfelelő választás. Először is érdemes figyelmet fordítani az autó erejére, mert ez a sajátos jellemző lehetővé teszi a webhely feldolgozásának képességét. Ha a talajt keménység jellemzi, akkor előnyben kell adni egy erősebb egységnek.

Szükség van arra is, hogy emlékezzen arra is, hogy az erősebb mini-traktor, annál több üzemanyag szükséges, így ha egy kis fekete földterületet kell feldolgozni, akkor erőteljes technikában nincs szükség.

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

Egy másik fontos kiválasztási kritérium az alkalmazott üzemanyag típusa. A benzinmotorok olyan előnyökkel járnak, mint a csendes működés és az egyszerű elindítás. A benzinnel rendelkező motoblokkok megfelelő választéknak tekinthetők a házak és a kis területek számára. Állítsa le a választást egy dízel autóban, ha szükséges, dolgozzon egy nagy területen. Ez a típusú motor sürgetőbb és megbízhatóbb.

A motoblokk súlya az a mutató, amely szintén figyelembe kell venni a berendezések vásárlásakor. A könnyű motorblokkok nem megfelelő opció egy összetett típusú talajok számára, ilyen esetekben a nehéz gépek előnyben részesítik. Ne menjen a figyelem és a szélességű vágók köré, hogy a motoblokk munkája ne adjon bajt. Ahhoz, hogy egy olcsó és megbízható motoblokk tulajdonosává váljon, érdemes figyelmet fordítani az autóra egy kis kapacitással és vágókkal, amelyek ideálisak a tervezett munkához.

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

Működés és szolgáltatás

A motoblokk hosszú és megszakítás nélküli működéséhez nagyon fontos szakasz az első lefolyás, amely legalább nyolc órát folytat. A technikát szigorúan az utasításoknak megfelelően kell összegyűjteni. A generátort egy adott rendszer irányíthatja. Ha a munka helytelen, és a fekete karburátor gyertya helytelenül van, akkor a tekercs előfordulhat.

A generátor telepítésekor két kék vezetéket kell használni, amelyek a konverterhez vannak csatlakoztatva. A takarmányozáshoz és a töltéshez piros kábelezés szükséges. A motor első futtatásával nem szabad nehéz munkát végezni maximális teljesítmény mellett. A folyamat végén az olajat meg kell változtatni.

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

A motoblokkok eléggé szerosak a karbantartáshoz. A legfontosabb dolog az, hogy ne felejtsük el – a motorolaj időben történő változása, ahogy a gyártó azt tanácsolja. A munka megkezdése előtt a motoblokknak gondosan ellenőriznie kell, ellenőrizze az alkatrészek és a kábelezés egészségét. Ne felejtsük el a Salidola vagy Litola-24 segítségével a kapcsolókarok kenését.

Miután az összes munka véget ér, a készüléket meg kell tisztítani és mosni, majd száraz és olajjal meg kell kennie az összes olyan részletet, amely súrlódásra érzékeny.

Sok varyag motorhibát önállóan lehet javítani. Például, ha van üzemzavart a motor elindulását, ellenőrizze a gyújtás, szikra, győződjön meg arról, hogy az üzemanyag mennyiség is elég a normális működését a gép, valamint ellenőrizze a szűrő tisztaságát. A jerks motor működésének problémája elrejthető az üzemanyag hiányában, a szűrők szennyeződésének vagy a szikra hiányának.

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

Opcionális berendezés

A “Varyag” motoroblokkok könnyen elvégezhetők a melléklet miatt még funkcionálisabbak. További aggregátumok elősegítik a segítséget az eke, a leszállás, a vetés, a csavarozás, a kaszálás, a betakarítás, a vágás, a hó tisztítás és egyéb munkák. Az ilyen kiegészítő egységet megvásárolhatja a Vyag MotoBlocks-hez:

 • Sabelian talajok vagy a “liba mancsok” típusa;
 • Pótkocsik tömeges vagy darab áruk szállítására, amelyek súlya körülbelül fél tonna;

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

 • adapterek rögzített ülések formájában;
 • a széna számára elengedhetetlen fűnyírók;
 • Caterpillar konzolok;

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

 • Pneumatikus és gumi kerekek;
 • talaj;
 • Ekék;

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

 • Hófúvók;
 • krumpli;
 • krumpli;

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

 • A beállított kapcsolatok és anélkül;
 • Uktyales.

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

A Vyag Motoblocks leírása és fajtái

Vélemény

A “Varyag” tulajdonosok tulajdonosai a berendezések árának és minőségének aránya. Sok felhasználó elégedett a mini traktorok munkájával és teljesítményével. A működés során felmerülő zajról is van információ, de az olaj öntése után könnyen kiküszöbölhető. A felhasználók azt mondják, hogy a technika könnyen kezelhető, gyorsan elindul, nem jelent problémákat a malmokkal.

A Vyag Motoblock részletesebb áttekintése. Lásd a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása