A webhely függőleges elrendezésének finomságai

Így a természet által elképzelhető, hogy a bolygónk felülete eltérő megkönnyebbüléssel rendelkezik az egész területén. A területek kényelmének vágyában lévő személy megpróbálja megteremteni a tartózkodás maximális kényelmét. Meg kell tervezni a webhelyét.

Geodesic felvétel

A függőleges elrendezés terv magában foglalja a közvetlen magatartása a geodéziai forgatás, az elszámolási a fejlődés és az elején maga a mű.

Ha saját önmagával kívánja megbirkózni, akkor több tényezőt kell figyelembe venni:

  • A talaj típusa és állapota;
  • a felszín alatti víz mértéke;
  • A földterület alacsony hőmérsékleten történő elindításának lehetősége.

Ezeket az adatokat meg kell tudnia az alapítvány további felépítéséhez, valamint a kutak és a pincék tervezése során. Ehhez a munkához speciális eszközökre van szükség (például hidraulikus szint).

A szerkezet építése

Egy objektum építésénél meg kell választani a helyét, pontosan meghatározni az alsó padló padlóburkolatának magasságát, hogy megtudja a talaj válogatásának mértékét. A tervezés használatával számos kérdés megoldódott. Például az alapítványnak magasabbnak kell lennie, mint a felszín alatti víz szintje. Az alapítvány feletti épületeket kissé a hócsapat szintjén kell elhelyezni (éghajlati viszonyok szerint). A ház építése során jobb, ha magasabb szintű telek (minden hozzáférhető területről). Az objektum építése az építés alatt alaposan kiválasztott terület után kezdődik. Gyakran a munka megkezdésének pontja állandó ház vagy út.

A kívánt pont meghatározása után feldolgozásra kerül az objektum mélységének kiszámításához. A helyszínen többféle házépítés létezik. Általában a táj változása előfordul, amelyben a felületen lévő egyenetlenség egyenetlensége. Ez a projekt azt jelenti, hogy az építményt sík helyen fogják elvégezni. A hagyományos elfogultsággal ellátott terepen felállított háznak újrahasznosítani kell a földi oldalt. Ebben az esetben a lakásnak van néhány funkciója, és zökkenőmentesen csatlakozik a tájhoz.

Oszd meg a tájat a következő jelek szerint:

  • Sima torzítás – legfeljebb 3%;
  • Kis lejtő – akár 8% -ig;
  • Közép-torzítás – akár 20% -ig;
  • Hűvös torzítás – több mint 20%.

Cserélhetőség

A terület vertikális elrendezése során számos előadás jelenik meg (például egy vízelvezető rendszer létrehozása, számos sávhoz, amely szögben található). Lehetővé válik, hogy vízelvezetési rendszert hozzon létre egy bizonyos lejtőn egy bizonyos lejtőn az oldal alsó részébe. Szinte mindig az egyenetlen földterületek tulajdonosai meglehetősen nehéz tervezni. Az ilyen feladatok megoldásához olyan szakemberek vannak, akik a földterület tájképét tervezik és megváltoztatják függőleges hajlamokkal.

Méter

Ilyen helyzetben az alagsori projektet el kell készíteni. Az alagsori emeleten (az alsó padló falaiban) kell telepíteni a vízelvezetést. Példák az ilyen terület felújítására Sok, de nem minden tulajdonos az erőik és lehetőségeik miatt nagy bizalommal képesek megvalósítani az ilyen nem szabványos feltételek kialakításának megvalósítását. Ezért javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a szakemberek pontos diagnózis a terep, a készítmény a talaj, a talajvíz és a mélysége talajszerkezeteket. Üzleti szakemberei vezetékes rendszert hoznak létre.

Modell függőleges tervezés

Ha a déli oldalon egy torzítással rendelkező struktúrát figyelembe véve ajánlott a házat a keleti oldalra helyezni a lehető legközelebb. Az alsó rész háztartási épületek építését szolgálja (alacsony alkalmasságának köszönhetően egy kényelmes rekreációs terület formájában). Kívánatos a tér tetején, hogy elvégezze a helység elhelyezését, több sávos virágágyásba helyezve, küldjön több dekoratív fákat az egész rekreációs terület kerülete körül, áthelyezve őket a déli oldalra.

A vízelvezető hálózat tervezése ésszerűen egyetért a helyesség megkönnyebbülésével és van egy csepp az oldal alsó részén. Ha elkötelezett a Feng Shui keleti filozófiájához, gondoskodnia kell, hogy az ajtók északra kerüljenek, vagy keletre nézzenek.

Tervezés otthon

A főszerkezetnek körülbelül 10 méterre kell helyezni a webhelyétől. A szomszédok házából legalább 3 métert kell elválasztani. Az épületeknek egymáshoz viszonyítva kell állniuk. Minden mérés önállóan (ingatlan nélkül bármilyen konstrukció vagy tapasztalat a tervezésben). A mérési mérésekhez elegendő rulett.

Gazdasági struktúrák

A gazdasági épületek egyidejűleg épülnek a házzal, bár a legmegfelelőbb a főépület vége után. A gazdasági épületeket a szomszédos épületektől bizonyos távolságra kell felállítani. A szakértők ajánlásokat adnak arról, hogy a legjobb barnák, foltok és mellékhelyiségek 3 méterre épülnek a szomszédok épületétől.

Az építés során ugyanazokat a szabályokat kell betartani, mint a ház építése során. Ajánlásait követve a szakemberek és a szabályok betartásának a létesítmények építése a Földön egy nagy elfogultság, a tartósság, a tartósság a ház és egyéb épületek (arows, üvegházak, istállók, pince pince, házi tavak díszítésére telek, fürdők, szaunák).

A téren legfeljebb 5 hektáron lehetetlenné válik nagyszerű projekteket. Ilyen telken egy ház, mellékhelyiség és fürdő készíthető. A 10-11 hektáros téren egy pavilót, tavót és néhány klubot adhat hozzá. A téren 15 hektárról és mindenek felett mindenre csak a fantáziára korlátozódik.

A hatalmas hely nagy motivációt ad a fejlesztő számára. Fontos megjegyezni, hogy a nagy épületek építésének minden terve a gosztba illeszkednie kell.

Mindent előre kell tervezni, a dokumentumokat díszítették, az anyagot megvásárolták, szakembereket kell bérelni. Csak akkor egy nyugodt lélekkel, amelyeket üzleti célokra lehet venni, és felszerelheti kedvenc területét az ízlésedben és a nézetekben.

Következtetés

A helyes elrendezés jó, meleg és megbízható házat biztosít. Az építés során tanácsos kapcsolatba lépni a szakemberekkel. Mérje meg őket, ellenőrizze az építési telek finomságát: Ez biztosítja az otthoni tartósságát, és a jövőben is megmentheti a bajt. A kemény megkönnyebbülés megváltoztatása, érdemes emlékezni arra, hogy néha ilyen helyzetben játszhat a kezed.

Minden helyzetnek egyedi megközelítést kell elérnie a feladat megoldására, mivel bármely felület különböző síkokból származik. Ez befolyásolja a talaj különböző összetételét meglehetősen kis területeken, a föld különböző rétegeinek kivetése okozza a kerületi kanyaritást. Mindez megnehezíti, hogy elegendő legyen ahhoz, hogy megtalálja ezt a részt. Az ilyen területeken működő létesítmények építésének szakemberei alaposan megkönnyítik a térség felületét, meteorológiai adatait, felismerik a felszín alatti vízbeadások mélységét, a csend valószínűségét az építés súlyossága alatt és sok más kulcsfontosságú tényező alatt.

Gyakrabban, az ilyen felületen az építés a rekreációs területeken vagy üdülőhelyeken történik. A struktúra ablakából való kilátás nem hagy semmit közömbös, de a fő tényező továbbra is javul a terep, felszerelve a civilizáció minden előnye nélkül, amely nélkül nehéz benyújtani mindennapi életünket. Az ilyen terep hátránya annak tulajdonítható, hogy a javítás költségvetésének hibái jelentősen magasabbak, mint egy egyenlő terepen. Ezért az ötletek megvalósítása érdekében kerekíteni kell. A pozitív oldal a hiányából következik – egy egyenetlen felület egzotikus érzést teremt, ami nem vonzza a figyelmet. A nem szabványos felület tervezésének megfelelő megközelítésével egy kis területű telek paradicsomi sarokba fordulhat.

A webhely függőleges elrendezésének finomságairól, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: