Anemone Makhrovka: népszerű fajták, leszállási és gondozási szabályok

Az Élet Makhrovka egy őszi növény, de néhány másolat virágzik és kora tavasszal. Ez a nagy színű színek különbözteti meg a sokszínűségét. A virágból származó típusok különböző formájúak, méretek és színek vannak. Ha szeretné megismerni ezt a csodálatos virágot, közelebb, és megpróbálja megnövelni az Anemone-t, előzetesen meg kell találnia a kultúra összes jellemzőjét.

Típusok és fajták

A virág minden típusát tavasszal és nyáron a virágzás időszakával oszthatja meg.

A tavaszi időszakban virágzó növényekben a pasztell színekben szélesebb körű színsikert jelölnek. Ezek megkülönböztetik a kegyelem és a lágy virágzás. A kultúrákat ibolyával, rózsaszín vagy kék virágokkal találja meg. A tavaszi szépségek között Terry nézetek vannak.

A “FLORA PLENIO” fajta egyfajta egyfajta ANEMONA, amely egyéves színekre vonatkozik.

Sajnos minden olyan anemon, amely a tavaszi fajokhoz tartozik, rövid időre virágzik. A virágzó időtartama májusra esik, és júliusban már harcolnak. Bár egyes esetekből származó levelek is megfigyelhetők még az őszén. Az egyik népszerű kultúra egy pályázati anemon. Ez egy 5-10 cm-es virágmagasság. Rózsaszín, kék és fehér a legszebb színeknek tekintik.

Egy másik híres megjelenés – Anemone Dubber. A növény magassága 20-30 cm. A színek átmérője 2-4 cm. A virágok általában fehérek, de megtalálhatók és rózsaszín vagy lila árnyalatok.

Ennek a típusnak az előnye, hogy megijeszti.

A legnépszerűbb a nyári fajok között a japán anemon. Ez egy többéves nézet, amelyből a bokor elég nagy méreteket ér el. Van egy erőteljes gyökérrendszer. Virágzó időszak – augusztus és október között.

Most nézzük meg, mit jelentenek az Anemone Makhrova fajtái, mint a kertészek.

 • “Kenigin Charlotte”. Ebből az anemonának szárai elérhetik a 80 centimétert, és nagy bootonokkal (8 centiméter átmérőjű) virágzik (8 centiméter). A rügyek rózsaszínű színt kapnak sárga maggal. És néhány közülük, megfelelő gondossággal, kellemes illatú.
 • “Margaret”. A virágai nem olyan bolyhosak, így a növény szokásos, félig világos. Magassága eléri a 120-130 centimétert.
 • “Velvind”. A legnépszerűbb egyfajta ember. A kertészek a termesztés egyszerűsége miatt szeretik ezeket a virágokat. Minden virág sárga maggal villog a szár végén, és sok lövés akár 80 centiméter magas. Amikor virágzik, hasonlítanak egy nagy hófehér csokorra.
 • “Mount Everest”. Ez a fajta színek nagyon szép rügyek. A hó hó után jön, jól tolerálja a fagyos időjárást. A virág könnyű növekedni, ezért nagy igényben van. A bokor magassága kicsi (20 centiméter), és a virágzás időtartama – 14-20 nap.
 • “Lord hadnagy”. Ezek a virágok érdekesek egy gyönyörű lila rügyek. A bokor magassága 30 centiméter, a BUD – 8-9 átmérője.

Leszállás

Az első dolog, amit végre kell hajtania, hogy meghatározzuk a hely helyét a jövőbeni leszállás és a talaj felkészítése. A helyet tágasnak kell választani, amely védi a széltől és a közvetlen napfénytől. A virágok területének nagyméretét az a tény határozza meg, hogy az üzem gyorsan növekszik a rizóma, de a törékenység miatt megsérülhet, ha kapcsolatba léphet egy másik növény gyökerével.

A talajt lecsapolt és laza kell választani. A legjobb megoldás a tőzeggel rendelkező look vagy föld lesz.

Bizonyos esetekben a talajban homokozhatsz. Ha savas talajod van a webhelyén, akkor le kellene csökkenteni a savasságot, a fabothidat a készítményben.

A virágcsere méretei 30 és 40 cm között változnak, a mélységnek legalább 15 cm-nek kell lennie. Az alján érdemes elhelyezni egy kis humorozást és hamut, és a gumó ültetése után. A leszállás helyét bőségesen kell önteni.

Gondoskodás

Érdemes megjegyezni, hogy az Anemone Makhrova bizonyos fajtái nagyon egyszerűen gondoskodnak, mások különleges ellátást igényelnek. Az ilyen gondossági különbség annak a ténynek köszönhető, hogy az anemonok gumó és rhizu.

Mindazonáltal általános szabályok vannak a növekedésre:

 • Rendszeres öntözés száraz időjárással;
 • Az őszi időszakban az etetést ásványi műtrágyákkal kell elvégezni;
 • Az ültetés előtt a kultúrát az organika kell összpontosítania;
 • A téli védelemre van szükség;
 • A reprodukciót az év tavaszán kell elvégezni.

  Általában az anemon minden fajta tökéletesen tele van a nyílt talajban. Ehhez a következő műveleteket kell végrehajtania:

  • mászni a gördülő körbe;
  • menedéket tegyen a fák ágaktól.

  Fontos, hogy helyesen hajtsák végre és öntözzék a növényeket, mert a konvergencia miatt a gyökérrendszer rothad, és a virágok meg fognak halni.

   Figyelembe kell venni, hogy a növény nedvességének hiánya, és egyáltalán nem lehet dagadni. A problémák elkerülése érdekében jobb választani területek ültetésére egy dombon, ahol jó vízelvezetés. Tavasszal elég ahhoz, hogy hetente egyszer nedvesítse meg a talajt. A hő a víz a virág naponta áll.

   Anemone Care az alábbi videóban.

   A tenyésztési módszerek

   Van két Fashion Fitness Anemone:

   • magvak segítségével;
   • A gumók segítségével.

   Ha úgy dönt, hogy termeszt egy növényt magokból, tudnia kell, hogy ezzel a reprodukciós módszerrel a kultúra csírázása alacsony. Van azonban olyan technika, amely növelheti a csírázás százalékos arányát. Ha hidegmagnak van kitéve 1 vagy 2 hónapon belül, a növekedés százaléka szinte kétszer nő.

   Ezenkívül a télen télen szárazföldi növényeket tudsz szállítani, majd hidegen átadják a természetes feldolgozást.

   A növények reprodukálása a gumókon keresztül, kezdeni kell, hogy néhány órát meleg vízben kell elhelyezni. Ebben az időben megduzzadnak, és lehetővé válik, hogy az edénybe esik az edénybe körülbelül 5 cm mélységig. Az edényeknek tartalmazniuk kell a tőzeg és a homok keverékét. Az üzem öntözése ritkán kell lennie, de a föld mindig nedves maradjon.

   Betegségek és kártevők

   Ez a kultúra jól tolerálja a betegséget, és sok faj teljesen ellenáll a betegségnek.

   A kártevőktől meg kell jegyezni a csigákat és a csigákat, Ezért, ha hirtelen észrevette ezeket a lények virágát, érdemes megszabadulni tőlük. Először is el kell távolítani a növényekkel a kezével, és a fémdehid oldat feldolgozása után.

   Vannak olyan fajták, amelyek a téli féreg vagy a fonálféreg támadása alá tartoznak. Ha a bokor felemelte a nematomát, akkor meg kell ásnia és el kell dobnia, és a talaj, ahol nőtt, szükség lesz cserélni.

   A gyönyörű évelő növények növekedéséhez keményen aggódsz. Fontos, hogy ne csak tudja, melyik virág választani, hogy harmonikusan nézett a kertbe, hanem figyelembe véve az összes ellátás finomságát is. Megfelelő leszállás, különleges ellátás a nyitott talajban – és egy hosszú távú anemone öröm a szépségével.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: