Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

Napjainkban sok DACM és az orosz mélységű lakosok egy kis, de hatalmas berendezést próbálnak megszerezni, amely megkönnyíti a zöldségekkel kapcsolatos munkák megkönnyítését. Az optimális megoldás egy motoblokk, csuklós berendezésekkel. A legtöbb külföldi modellt egy elégedett magas költségek jellemzik, így Oroszország sok lakosai előnyben részesítik a hazai motorblokkokat, amelyek a kihívások nem rosszabbak, de sokkal kevesebbet állnak.

Figyelembe kell venni az orosz termelésű motorblokkok jellemzőit, előnyeit és hátrányait, valamint a legjobb gyártók és modellek minősítését.

Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

Sajátosságok

A dátum eddig meglehetősen széles választékot kínál különböző segédberendezések és eszközök, de a motorblokk és a kultivátor különös figyelmet fordít. A legelőnyösebb Motorblokkok, mivel ezek az aggregátumok jellemzi a funkcionalitás, valamint azokat is használható párhuzamosan csuklós berendezés.

  Így gyakran kiegészítik őket egy eke, marás, borona, hóeltávolító eszköz vagy pótkocsik, míg a kultivátornak csak egy célpontja – földkezelés.

  Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

  A motorblokk – a keresletegységben számos funkciója segítséget nyújt a különböző feladatoknak a telken. Azok, akik már megszerezték az ilyen aggregátot, egyszerűen nem képzük el, hogyan csinálták őket korábban.

  Annak érdekében, hogy a motoblokk kiváló minőségű és hatékonyan végezze el funkcióit, először válasszon egy jó gyártót. Ezeknek a termékeknek a meglehetősen széles választéka van a külföldi és hazai gyártóktól.

  Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

  Hogy a megfelelő választás javára ezt vagy az egységet, érdemes kitalálni a funkciókat.

  Az orosz termelésű motoblokkok keresletben vannak, és nem rosszabbak a sok külföldi analóg számára. Az Oroszországban készült motoblokkok felhívják a figyelmet a rendelkezésre álló árra. Tehát meglehetősen erőteljes és funkcionális egységet vásárolhatsz csak 50 ezer rubel számára.

  Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

  Motoblockokhoz – különleges mechanizmus, a fő eleme, amely a motor hajt, mert ő az, aki felelős a munka külső berendezés (kefék, hómaró, rotációs kasza, és így tovább). A motorblokk különböző fúvókáinak használatának köszönhetően számos célra használható, kezdik a talaj kezelésével és az áruk szállításával végződve. Annak érdekében, hogy meghatározzák az ilyen aggregátum választását, érdemes megismerkedni a gyártók által kínált lehetőségek széles skálájával.

  Feltételesen az összes motoblokkot ilyen két csoportba oszthatjuk:

  • tüdő: Súlytartományok 40 és 75 kg között;
  • kemény: A súly több mint 75 kg.

   Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

   Minden monoblokk több fajtára oszthatók.

   • Benzin. Ezeket a nagy teljesítmény és a kiváló teljesítmény jellemzi. Azokat az egyszerűséget választják, hogy az ellenőrzés és az alacsony súly. Ezek nem olyan zajosak, mint a dízel modellek, ami fontos, amikor dolgozik. A benzinmotoblokkokat környezetbarát, mivel a működésük során kis számú kipufogógáz van, amelyet nem lehet más típusokról mondani. Ezen okok miatt a benzin aggregátumok a legkeresettebbek.

   Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

   • Dízel. Az ilyen motoblokkok a dízel üzemanyagon működnek, ami kevesebb, mint a benzin, ami fontos tényező az ilyen modellek kiválasztásakor. Azt is meg kell jegyezni, hogy a dízelmegységek nagyobb ellenállást, teljesítményt és permeabilitást biztosítanak.

   Az ilyen lehetőségek ideálisak a nagy földterületeken való kizsákmányoláshoz.

   De drágábbak, mint a benzin lehetőségek.

   Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

   • A teljesítményválasztó tengely. Ez a faj univerzális, mert különböző célokra használható, például a gyep vagy a szemétgyűjtés ültetésére. Alapvetően az ilyen aggregátumok az egyhengeres négyütemű motorok használatával vagy tenyészmechanizmusok segítségével, mivel pontosan egy réselt tengelyen keresztül, hogy különböző fúvókák alkalmazhatók, míg a hagyományos motorblokkok kizárólag a Az övátvitel segítségével.

   Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

   Előnyök és hátrányok

   Kezdetben érdemes figyelmet fordítani a motorblokkok használatának fő előnyeire.

   • Ma a motobockot gyakran megvásárolták a talajszántani. Emiatt érdemes megjegyezni, az egyik fő előnye a motoblockokhoz, míg az eke és a traktor is eltávozott a háttérben – ez egy kis súly. Általában az ilyen aggregátum nem több mint 100 kg súlyú, de a traktor súlya egy eke több tonna lesz.

   Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

   • Teljesítmény, ha ezt a berendezést használja, lényegesen magasabb, mint abban az esetben, ha ugyanazokat a műveleteket kézzel végezzük. Ha a saját kezével egy adott célt elvégez, akkor az egész napot kell töltenie, majd egy motoblokk segítségével ugyanazon a munkában körülbelül 2-3 órát vesz igénybe.

   Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

   • A fúvókák formájában lévő kiegészítések széles választéka a motoblokkhoz minden nyári házat örül. Ez lehetővé teszi, hogy ezt a berendezést nem csak a talajon, hanem a leszálláshoz vagy a szegény zöldségekhez is használhassa.

   Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

   • Vonzó ár. Az orosz típusú mechanizmusok sokkal olcsóbbak, mint az európai vagy kínai társaik.

   Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

   Ha figyelembe vesszük az orosz termelés motoros blokkjainak hiányosságait, akkor érdemes megemlíteni az alacsonyabb termelékenységet a hagyományos traktorokhoz képest.

   Ha a leszállási helynek több mint 10 hektár területe van, akkor természetesen, hogy előnyben részesítsék a traktort.

   És a kis részekkel tökéletesen megbirkózik és a motoblokkot. A legtöbb modellnek csak egy sebessége van, valamint a talaj sávszélességének szélessége kicsi, így nagy területeken nem szükséges egy motobloklót használni.

   Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

   A motoblokk súlyának egyenlőnek kell lennie egy olyan személy súlyának, amelyen dolgozik rajta.

   Ha meglehetősen nehéz egységet vásárol, akkor nehézségek vannak.

   Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

   Értékelés Népszerű Maroxy

   Napjainkban a motoblokkok orosz gyártói magas színvonalú árut termelnek ésszerű áron. A gyártó meghatározásához figyelmet kell fordítania a legjobb vállalatokra, amelyek termékeinket nemcsak az orosz, hanem más országok piacai is kínálják.

   • CJSC “RED Október-Neva” – Ez egy híres gyártó kis mezőgazdasági gépek. A motoroblokkok félig professzionális és professzionális importált motorokkal vannak felszerelve. A vállalat gazdag tapasztalattal rendelkezik a földterületek feldolgozására szolgáló magas színvonalú és hatékony felszerelések gyártásában. Ez a márka a “Neva” márkanév alatt áll.

   Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

   • JSC NPC GAS TURBOSTROY “SALYUT”. Ez a vállalat kiváló minőségű termékeket kínál progresszív technológiák alkalmazásával. A “Salute” márkanév alatt a motoblokkok összes modellje nagy teljesítményű jellemzőkkel rendelkezik.

   Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

   • OJSC “Kaluga motor”. Ez egy multidiszciplináris vállalkozás, amely egyedülálló technológiai, automatizált és magas mechanizált berendezéseket használ a kerti berendezések, a gázturbina motorok és a civil termékek gyártásában. Minden motoblokkot nagy megbízhatóság és kiváló minőség jellemez. A gyártó három modern motoblockot kínál: “Oka”, “Ugra” és “AvaGard”. Például, motoblock “Ugra”, kapacitással 6 l. val vel. PROWER felszedő tengellyel, valamint a föld kiváló minőségű szántásához.

   Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

   Melyek a leginkább megvásárolt modellek?

   Ma a kerti berendezések orosz piacán, az orosz szerelvény hatékony és erőteljes motoros blokkjainak széles választéka. Megbízható opció kiválasztásához meg kell ismerkednie a legmegfelelőbb modellekkel.

   Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

   “Ugr nmb-1h13”

   Ezt a készüléket sok dacsmás választja ki a kis területek kezelésére. Ezt a berendezést a munka sebessége, könnyű kezelési és kis súlya jellemzi. A tömege csak 90 kg.

   Ez a modell egy erőteljes benzinmotor MITSUBISHI japán termeléssel van felszerelve. Hatalma 6 l. val vel. A berendezés négy sebességgel rendelkezik, beleértve a hátsó. Ez a modell tápegységes tengelyt, fogaskerék-sebességváltóval és többoldalas sebességváltóval van felszerelve.

    A készülék alapberendezése tartalmaz egy csoroszlyát, a talaj kiterjesztést, valamint a malmot.

    Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

    Bár ez a motoblokk gyorsan a munka, és a megbízhatóság kielégíti a kéréseket a legigényesebb ügyfelektől, Érdemes megjegyezni néhány hibát, nevezetesen:

    • rosszindítás;
    • a különbség hiánya;
    • Kis rezgés;
    • Ellenőrzés elmulasztása.

    Annak ellenére, hogy ezek a hiányosságok könnyen kiküszöbölhetők a gyártó szervizközpontjával, a legtöbb Dachas preferálja pontosan ezt a modellt.

    Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

    “Neva MB-23S-9,0 Pro”

    Az orosz CJSC Red október-Neva készüléke St. Petersburgban készül. Ez a gépkocsi nagy számú funkcióval rendelkezik.

    Mind a talajszegés, mind a mártás, a borítás, a marás és a barázdák létrehozásához használható.

    Bár a motoblokk súlya mindössze 110 kg, képes akár 450 kg tömegű súlyt hordozni. A benzin egyhengeres négyütemű motorral van felszerelve, amely 9 liter kapacitása kapacitással rendelkezik. val vel. Az üzemanyagtartály térfogata 3,6 liter. Egy blokkolt differenciálművel jelenik meg. A reduktor hajtóműlánc, tengelykapcsolószíj.

    Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

    Ez a modell hat sebességgel rendelkezik, míg 4 előre mozog előre és 2 – vissza. Az erőművek jelenléte miatt a motoblokk behozatalára szolgáló erőművek jelenléte a nagyobb biztonság és a megbízhatóság jellemzi. A technika előnyei: magas minőségű összeszerelés, alacsony súly és megbízhatóság a munkában.

    Ha hátrányokról beszélünk, érdemes megemlíteni a magas költséget, ami körülbelül 800 dollár, valamint egy kis tartály.

    Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

    Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

    Választási szabályok

    A motoblokk kiválasztásakor érdemes visszaszerezni a terület méretétől, amelyet a berendezés feldolgozása fog feldolgozni. Ezután vegye figyelembe a készülék hatalmát.

    Egy nagy telek esetében szüksége lesz erőteljes moto egységre. Tehát a terület feldolgozásához 15 hektárnak 3-3,5 liter kapacitású berendezést kell vásárolnia. val vel. Dolgozni a telken 1-5 hektár Az egységnek meglehetősen erőteljesnek kell lennie – körülbelül 9-10 liter. val vel.

     Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

     Az alábbi kritérium a webhelyen dolgozó berendezések kiválasztásának kiválasztására. Érdemes visszaszorítani a munka területét.

     Így annak érdekében, hogy kezelni a telek 15-20 hektáros, a befogási szélesség lehet körülbelül 60 cm, de a feldolgozó szakasz 1-5 hektár, egy motor blokk szélessége a rögzítés legalább 100 cm lesz kívánt. E kritériumtól közvetlenül a munka teljesítményétől függ.

      Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

      A motoblokl kiválasztásakor érdemes figyelmet fordítani a következő árnyalatokra:

      • Főbb műszaki adatok: Tömeg, üzemanyag-fogyasztás, teljesítmény;
      • Használat jellemzői;
      • Az aggregátumok gyengeségei a felhasználói vélemények szerint;
      • A termékköltség figyelembe véve a tápfeszültségi tengelyt.

      Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

      Az egység fő jellemzői mellett érdemes figyelembe venni a modell népszerűségét, a mellékletek megbízhatóságát, valamint a gyártó hírnevét.

      Az orosz termelés motoblokkjainak minősítése

      Még inkább a motoblokkokról az alábbi videóból tanulnak.

      Kamat cikk
      ( Még nincs értékelés )
      Ossza meg barátaival
      123
      Megjegyzés hozzáadása