Bruus Swing: Jellemzők, rajzok és gyártás

Sós swing – ez egy nagyszerű módja annak, hogy gyermekeket vegyen az országban. Először is, amikor lengő, a vestibuláris berendezés képzett, másrészt a mozgások koordinációja javul (a gyermek egyidejűleg tanul, hogy szabályozza a lábakat és a testet, a mozgást a hinta mozgása alatt állítsa be), harmadszor, ez csak nagyon szórakoztató. A gyermekek hintája megvásárolható, de sokkal kellemesebbé teszi a saját kezüket, ráadásul, ha a faanyagot anyagként használják, környezetbarát, tartós és tartós.

Mi az?

Először is meg kell érteni, hogy a bár nem napló. A fűrészáru egy négyzet alakú fűrészáru, amely mindkét oldalon 100 mm (10 cm) van. Ezt az anyagot gyártják, vagy kerek naplókból, vagy ragasztják a táblákból. A legoptimálisabb faanyag az ország swing gyártásához a szokásos konstrukció. Ez biztosítja az alkatrészek enyhe illeszkedését, és összeköti őket a sarkokban, vonzó költsége van.

Brous könnyen kialakítható kerti hinták a gyermekek és a különböző tervek felnőttek számára. Az országos swing fő tervezése – kereszteződés egy alakú állványgal, amelyen az ülés két kötéllel van ellátva. A jó rajzok jelenlétében egy kis mennyiségű szabadidő és a kezek fával való munkához igazítva bonyolult eredeti hinta-padot, vagy akár egy komplex hintázó rendszerrel is összegyűjtheti.

Hogyan válasszunk egy sávot?

Az anyag kiválasztása közvetlenül attól függ, hogy a kerti hinta meg kell tapasztalnia. Egy személy számára egy fond üteme, két – vastagabb. A szórakozás csak egy gyermek számára történő megszervezésével korlátozhatja a négyszögletes sávot 70×50 mm keresztmetszetű. Azonban, ha a családban két gyermek vagy feltételezzük, hogy a felnőttek is swing, akkor az állványok meg kell tennie a méret 100×100 mm. Ha 150×150 mm keresztmetszetű időzítést választasz, a tervezés ellenáll a 200 kg-os össztömegnek, ami azt jelenti, hogy nem csak két felnőtt férfi képes lesz a hinta, hanem két gyermek ugyanabban az időben.

Ha úgy tervezi, hogy összeszerelje a design egy padon, akkor a leszállóhelyre szüksége lesz egy időzítési szegmens 70×40 mm. Ha egy padot gyűjtünk, figyelembe kell venni, hogy az ülési mélységnek 48 cm-nek kell lennie, a hátsó magasság – 60 cm, az ülések hossza lehet.

Hogyan kell összegyűjteni egy állványt?

Az ilyen típusú lengés előnye, hihetetlen stabilitásuk a sima felületeken – beton, aszfalt, egy fából készült vagy csempézett bevonat, jó dühös föld. Gravitációjának köszönhetően megbízhatóan támaszkodnak, de ha szükséges, két felnőtt férfi átadhatja őket.

A tervezési típus az A-alakúnak nevezik, Mivel a támogatás két brusonból áll, amely a döntés és a csatlakoztatott keresztléc alá tartozik az “a” betű formájában. A keresztléc a két támaszhoz van csatlakoztatva.

A támogatás magassága 215 cm, a Brusev két elvált vége közötti távolságnak legalább 160 cm-re kell lennie. Az egymáshoz kapcsolódó támaszok lábának szögének 40 fokosnak kell lennie. Két támasz közötti távolság – 180-220 cm között. A 15 cm szélességének keresztléje, amely két járművet kötődik, duplikálható. Egy 20 cm-es tengerszint feletti magasságban, a második – körülbelül 100 cm a földtől.

A szegélyeken lévő támogatások keményen rögzítésével további esztrichek nem szükségesek. Ha azonban lehetőség van az instabilitásra (a tartófelület laza), akkor jobb, ha további esztrichet készítenek egy fából. Lehetséges, hogy az erő a földhöz vagy más bevonatokhoz kapcsolódjon a zárójelekre vagy a csapokra.

Ha nem sikerül ragaszkodni a zárójelben, akkor a sávnak forralnia kell, illetve a támogatás magasságának magassága a támogatáshoz 50 cm-rel történik, mint kezdetben. A telepítés előtt az alapot antiszeptikumokkal és bioprotectionnal ellátott olajokkal kell kezelni (egyszerűen el lehet meríteni a fa végeit az újrahasznosított olajhoz). Állványok a kutakba, megszórjuk a törmelékkel és öntsük betonat.

Ha drágább, mint a megbízhatóság, mint az esztétika, a keresztléc, amelyen a kötelek rögzíthetők, a felső támasztóállványok tetején helyezhetők el.

Ezenkívül a keresztléje két rúd húzni, őrölni a körmöket. Maguk vonzzák egymást. A körmök és a csapok köröme is. További rögzítések az állványok csatlakoztatásának területén (a polcok rögzítésével a szekrényben) és a vízszintes sáv elhelyezése mellett, és húzza le a stiletto-t.

Hogyan készítsünk egy padot?

A felfüggesztett padok sok sok swinghez. A legegyszerűbb lehet komplex gépek és számítások nélkül. Az ülés három pajta rúdból áll, melynek hossza 48-50 cm, a végén és három táblán, a felülről szögezve. A hátsó – ez egy másik három bár 70 cm, vízszintesen, és három táblával, szögezve. A Bruks hátlapok csavarják az ülőhelyeket – A pad készen áll. A kötelek hozzá csatolása, lyukak fúrtak az ülőhellyel, a kötelet egy csomópont köti össze. A kötél hátára van rögzítve a rúdba irányított horgok segítségével.

Ha egy padra van szükség a karfákkal, akkor két vázlatot alkotnak egy vödör formájában (A “vödörgomb” dőlésszöge meghatározza az ülés hátuljának dőlésszögét), majd az ülésekhez és a hátákhoz tartozó táblák vagy rudak vannak kitöltve.

A javítás?

A legegyszerűbb kötőelemek – a kötelek kötése a gerenda segítségével egy “lovak” csomópont segítségével. Ez a csomópont lóg a legelőre. Ha a ló tweats a kötélen (a mi esetünkben a ló szerepe egy swing), akkor a kötél erősebb. Azonban annak érdekében, hogy a ló a késtől kezdje, csak meg kell húznod a kötél végét. A kötődés előnyei magukban foglalják a csomópont egyszerűségét. Az ilyen módszer hátránya a padló mind a négy sarka hosszú szintjének tekinthető vízszintes szinten.

A második út a keresztléc fúrása, és helyezzen be egy csavart egy rhy-anyával (anyacsavar formájában). A Bolt kalap alatt az alátétekbe kerülnek, hogy a kalap nem tisztázza a fát. Az anyacsavarban a kötél, a kábel, a lánc feszült, a karabincs lóg.

Ha felnőtteknek akarsz lendülni, vagy lógni a lánc kanapéján, akkor jobb, ha 500 kg-os tömörítőket használnak. Az ilyen kötőelemeket egy speciális áruházban lehet megvásárolni.

Részletes utasítások egy pár fűrészáru létrehozására – az alábbi videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: