Buzobers eszköz “Otello”: Leírás, leszállás és gondozás

Buzlice sok évvel ezelőtt megjelent Kína délnyugati részén, ahol és hosszú idő egy vad formában nőtt. Azonban vonzó megjelenés tett saját üzletét – és a XX. Században a szakértők figyelmet fordítottak rá, elindították a gyümölcsöző tenyésztési munkát. Ezt követően minden évben minden új és új fajtát mutattak ki, amelyek közül az egyik Buznel fogazott “Othello” -nak nevezhető. Saját különbségei vannak, például egy laposlemez és szokatlan szép virágok sajátos szerkezete. Hogyan lehet ezt a növényt ültetni, hogyan kell törődni a kultúra, fontolja meg a cikkben.

Leírás

A kertészek úgy gondolják, hogy a Buczital fogazott nagyon szép és érdekes növény, így gyakran választják ki a leszállás a helyükön. A “Othello” fokozat látványos levelekkel, fényes virágokkal rendelkezik, és sokáig örülheti a kerti tulajdonosokat, mivel meglehetősen hosszú virágos.

Ez az üzem megkapta a nevét a lemezlemez szokatlan szerkezete miatt. Néhányan úgy vélik, hogy hasonlít egy szarvas szarvokra. Lehetetlen, hogy ne jelölje az eredeti színeket: a legelején a nyáron a sötét lila, egy kicsit később az első oldalon, zöld árnyalatok jelennek meg, és a belső – festett lila gazdag vörös csíkok, amelyek össze lehet hasonlítani a érrendszer.

Ami a virágzást illeti, a fogaskerék buborékolására a virágzatra jellemző, ecsetek hasonlít. Augusztusban kiderül, és csak októberben fingered. A megjelenéshez hasonlítanak a láng-narancssárga színű kamilla, mindegyik 12 centiméter átmérőjének.

Ez a fajta idővel elérheti az 1 méteres magasságot. A Buczoont a fagyállóság megkülönbözteti, de az ország egyes régiói egyes régióira jellemző szélsőséges hőmérsékleti jellemzői nem ellenállhatnak, ezért bizonyos esetekben védelmet igényelnek.

Ha a területet megkülönbözteti egy kemény éghajlat, akkor gondoljon a menedéket a télre.

Összehasonlítás a “Dzatemon” -vel

A “Othello” fajta mellett a kertészek nagyon népszerűek a tartmoildal, amelyet “dzamemon” neveznek. A növények között számos különbség van. Először is ki kell emelni a színben, és mind a virág, mind a levelekről beszélünk. “Othello” világos narancssárga rügyek, és a zöld színű zöldség megkülönböztethető a bíbor és a lila árnyalatok. A luxus szórólapok világosak, szelíd zöldek, a belső felületnek van egy lila árnyéka. Virágok és piros-narancssárga. Különösen a növények közötti különbségek szeles időjárás esetén feltűnőek. A shevily szórólapok lehetővé teszik, hogy a nyüzsgés különböző árnyalatokat játsszon, amelyek nagyon szépnek és szokatlannak tűnnek.

Kirakodás

A szőnyeg legjobbja az árnyékban érzi magát. Nem szereti a közvetlen napfényt, figyelembe kell venni az ülés leszállásának tervezésénél. Ezenkívül figyelembe kell venni a páratartalom elleni igényét. A kertészek azt javasolják, hogy a falak mentén lévő növényt a virág hátsó részén helyezzük el. Nem rossz, hogy a fák között nézzen.

A talaj összetétele a Buzularnak különleges volt. Alkalmas a tápanyagokban gazdag rendkívül nedvesített talajra. Lehetőség van egy virágot a nehéz agyag talajon, amelynek problémái vannak a vízelvezetéssel. Ha a webhely ideiglenes árvizes zónában van, akkor nem lesz különös nehézségek. Az “Othello” teljesen nőtt és fejlett, nem szükséges jelentős erőfeszítés, de az eljárásokat elvégzik.

A helyszínen kívül fontos a bokuláris fogazott faktorok, mint például az ültetési anyagok és az ágy előkészítése. A magvak vagy a palánták kertészek ajánlják a vásárlást speciális pontokba. Kapcsolatba léphet mind a kiskereskedelmi boltban, mind az óvodában. Ha csemetékről beszélünk, meg kell becsülni annak megjelenését, hogy megszüntesse a kár és bármilyen betegség lehetőségét. A gyökérrendszer integritására kell nyomon követni – bármilyen megsértés kritikus lehet a bokor számára.

A virág ültetése előtt fel kell készülni egy ágyat. Ez közvetlenül a leszállás előtt történik. A talaj gondosan részeg a bayonet lapát mélységéhez.

A leszállás tavasszal készül, mielőtt a Buzoon elutasítja a szórólapokat. Az ülőszivattyú mérete 40×40 centiméter, és a távolság közöttük egy-egy és fél méter. Amikor a kútba helyeznek, a palánták gyökérrendszerét szépen kiegyenesítik, és a talajjal borított talajkeverékkel előre elkészítve. A kert földje mellett nedves és fa hamu, valamint a szuperfoszfát.

A veséknek a talajfelszín felett kell lenniük. A növény ültetése után alaposan öntötték.

Az illetékes gondozás szempontjából a Buznel már ugyanabban a szezonban virágzik.

A gondozás jellemzői

Mint már megjegyeztük, a buczital felszerelés meglehetősen szerény növény. Azonban a teljes körű fejlődés és az aktív virágzás csak akkor érhető el, ha legalább egy kicsit figyelmet kap. Fontos pillanatok az öntözés, az etetés, a lazítás, a vágás és a rés. Beszéljünk ezekről az eseményekről részletesebben.

Ami az öntözést illeti, meg kell emlékezni, hogy a Buznel nedvesség-szerelmes növény. Szükség lesz arra, hogy gyakran és bőségesen víz legyen. Az ideális lehetőség akkor tekinthető, ha a talaj folyamatosan nedves. Ha puha és meleg időjárást áll, akkor hetente 1-2 eljárásra korlátozhatja magunkat. Abban az esetben, amikor a nyár sült és száraz, folyamatosan ellenőriznie kell, hogy a talaj felső rétege nincs ideje nyomni.

Ráadásul reggel és este hasznos permetezni.

A tápanyag talajművek mindig részesülnek. Ezért a műtrágyák is szükségük lesznek. Az első alkalom, amikor a leszállás, amikor a talaj vegyes, szuperfoszfát és fa hamu. Ezt követően elegendő tavaszi táplálás lesz, amelyhez egy tehéncsónak megoldása meglehetősen alkalmas. Ha szükség van a tápanyagokra, mielőtt a hideg időjárás, a virágzás után is hozzáadhat humuszt is.

A hurkoló eljárásnak állandónak kell lennie. Ez megkönnyíti az oxigént a gyökérrendszerhez való hozzáférését. A szárító száraz tőzeg kiváló alternatíva lehet. Ezenkívül a mulch segíti a nedvességet, ami szintén nagyon hasznos.

Ha a kertész nem igényel vetőmagot, akkor a metszés, ami segíteni fog egy bokor megújításában. Ezenkívül segít a díszítő tulajdonságok megtartásában. A bokor kialakulása során eltávolították a halott virágzatokat.

Ha a buczunicice túl sokat termesztett, meglehetősen nagy rügyek hajlíthatják a földre. Hogy ez ne történjen, ajánlott gondolkodni a támogatásról.

Azt kell mondani, hogy a növény sok betegség és kártevők támadása. A tavasszal azonban leküzdheti a csigákat. A rovar inváziók megelőzésére megszórjuk a bokor szuperfoszfát granulátumokkal.

Ha megfigyeled a mezőgazdasági technológiát, a virágok sokáig élvezik a kertészeket.

A legfontosabb dolog az, hogy vigyázzon az időszerű öntözésre és a kiváló minőségű táplálkozásra.

Használat a tájtervezésben

A tájtervezők konvergálnak azzal a véleményen, hogy egy nagyon győztes buzital szelíd “Othello” a csoportos leszállásokra néz. A vonzó megjelenés mellett ez az elhelyezés lehetővé teszi, hogy elrejtse az öregedő koronákat. A lombozat színének megváltoztatása új képeket hoz létre, és a virágzat örömmel fogadja a festékek gazdag és fényerejét.

A legjobb növény úgy néz ki és érzi magát árnyékos területeken, akár a tartályok partjain. Látványos kombináció lesz a vízi növények, például Marsh Irises. Szétszerelheti a virágokat és egyedül.

A különböző típusú buborékok egy csoportjában. Nagyon érdekesek lesznek, mivel különböző színekkel, magassággal és alakúak.

A Buczial fogazott “Othello” -ról, amit az alábbi videó megtekintheted.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: