DAEWOO POWER termékek MotoBlock Review

A Daewoo nemcsak világhírű autók, hanem kiváló minőségű motoblokkok gyártója. Mindegyik technológia egyesíti a széles funkcionalitást, a mobilitást, a rendelkezésre álló költségeket, valamint a kiváló összeszerelési minőséget és az alkatrészeket. Ezen okok miatt a vállalat aggregátumai a fogyasztóból állnak.

DAEWOO POWER termékek MotoBlock Review

Sajátosságok

Daewoo Power Products MotoBlocks a szükséges asszisztensek a modern kertészek, a gazdálkodók és a Dacities. Azokat az egyszerűség jellemzi, amikor szervizelés és jó műszaki jellemzők jellemzik. A gép könnyű ütközéssel szántással, termesztéssel, segíti a leszállást – felkészíti az ágyakat és a barázdákat – és a betakarítás, megsemmisíti a gyomnövényt. A “deu” aggályok megszerzése racionális megoldás mind a szerelmesek, mind a szakemberek számára, akik nem képviselik az életüket a földterületen való munka nélkül. A technika fő célja agrotechnikai és gazdasági munka komplexuma – a talaj feldolgozása, valamint a közüzemi feladatok.

DAEWOO POWER termékek MotoBlock Review

DAEWOO POWER termékek MotoBlock Review

DAEWOO POWER termékek MotoBlock Review

A Daewoo Power termékeket funkcionálisnak és produktívnak tekintik, jelentős tömeg befolyásolja a különböző sűrűségű talajfeldolgozás minőségét. A gépek egy további mellékletek használatához szükséges tápfeszültségű tengelyt tartalmaznak. A szerelt fegyverek használata hozzájárul a motoblokk funkcionalitásának bővítéséhez.

Az egységek szerkezetét széles körű futófelületekkel felszerelt nagy kerekek jellemzik.

DAEWOO POWER termékek MotoBlock Review

DAEWOO POWER termékek MotoBlock Review

DAEWOO POWER termékek MotoBlock Review

A felállás

A Daewoo Power termékek széles választékát kínálják, így mindenki megvásárolhatja az igényeiket a motoblokk legmegfelelőbb verziója, egy kultivátor vagy motorblokk, amely sok funkciót kombinál. Tekintsünk az ilyen berendezések egyes modelljeinek.

DAEWOO DATM 80110

A modell motoblokkja jó asszisztensnek nevezhető a háztartási telken, a gazdaságban és a kommunális szolgáltatásokban. A nagy teljesítményű berendezések gyors munkát biztosítanak a meglévő területeken, és nem igényelnek ultrahigh erőfeszítéseket. A technika talajgal működik bármilyen összetettséggel és keménységgel. A DAEWOO DATM 80110 többfunkciós gépnek tekinthető. Különböző mellékleteknek köszönhetően az egész évben használható.

A motoblokk felhasználói bizonyságot tesznek arra, hogy kiváló teljesítményt nyújtsanak, amelyet nagy teljesítményű motor, fogaskerékhajtás, sebességváltó, két elülső és egy hátsó sebességgel érhető el.

DAEWOO POWER termékek MotoBlock Review

A technikát az ideális kiegyensúlyozás jellemzi, valamint számos további felszerelés használatát. A motoblokk konfigurációjában 8 darab sabloid faj és egy “Cyclone” típusú légszűrő található.

A készülék pneumatikus kerekekkel van felszerelve, nagy tengelymérővel, amely a kezelőpanelhez állítható, a befogadás speciális fogantyúja és rozsda védelme van.

DAEWOO POWER termékek MotoBlock Review

DAEWOO POWER termékek MotoBlock Review

DAEWOO POWER termékek DAT 1800E

Ez a modell könnyű kultivátorra vonatkozik. Elektromos motorral felszerelt berendezések. 13,3 kg súlyú, az egység könnyen kezelhető a feladatokkal. A gépet a talajfeldolgozás szélessége jellemzi 0,4-ben és 0,23 méteres mélységben. A kultivátor a kis földterületeken, az üvegházakban, az üvegházakban, valamint hasonló helyeken, ahol jó permeabilitással rendelkező technikára van szükségünk.

A technológia manőverezhetősége és az alacsony súlya lehetővé teszi, hogy a gépet még az emberiség szép felét is használja.

DAEWOO POWER termékek MotoBlock Review

DAEWOO POWER termékek MotoBlock Review

Használati útmutató

Minden egység használata előtt meg kell töltenie az autót motorolajjal, és az üzemanyagtartály éghető. A futást a mozgó csomópontok és a motoblokk jobb mozgó csomópontjainak és mechanizmusainak megfelelően végzik. A helyes útválasztási eljárás hozzájárul a gép élettartamának növekedéséhez. Először is, néhány órán belül adjon egy aggregátumot terhelés nélkül. Ezután 20 órán keresztül érdemes tesztelni a csomópontok és elemek funkcionalitását könnyű üzemmódban (a maximális teljesítmény legfeljebb 50% -a).

A futási idő futása után teljesen ki kell cserélni az olajat a motorban. A motoblokk további használatával ellenőriznie kell az olajszintet a motorban, mielőtt minden indítás előtt. A folyadék költségeinek szezononkénti változása. És a technika rendszeres tisztítását igényli a levegőszűrők és mindenki cseréje. A gyújtógyertya tisztítása szükséges 50 óránként, és szezononként változtatni őket.

DAEWOO POWER termékek MotoBlock Review

DAEWOO POWER termékek MotoBlock Review

Az üzemanyag jelenlétét a tartályban minden egyes indítás előtt ellenőrizzük, és a tőke tisztítását minden évszak előtt kell elvégezni (és jobb – a munkaszakasz után).

Használati utasítások a termékhez tartozó összes beállításhoz. Tartalmazza a motoblokkot, a biztonsági szakember felállításának és javításának szabályait, valamint a tervezési információkat. Ezért minden olyan felhasználónak meg kell ismernie ezt a brosúrával.

DAEWOO POWER termékek MotoBlock Review

DAEWOO POWER termékek MotoBlock Review

Hibák és megszüntetése

A mezőgazdasági berendezések használatakor a Daewoo problémái lehetnek, amelyek közül néhány egymástól függetlenül kiküszöbölhető. A motor teljesítményének nehéz elindítása vagy csökkentése esetén a gépet a következő lépésekkel hajthatjuk végre:

  • Tisztítsa meg az üzemanyagtartályt;
  • Tiszta levegő és üzemanyagszűrők;
  • Ellenőrizze az üzemanyagtartály és a karburátor ellenőrzését a kívánt üzemanyag-térfogat jelenlétéhez;
  • Tisztítsa meg a gyújtógyertyákat.

DAEWOO POWER termékek MotoBlock Review

DAEWOO POWER termékek MotoBlock Review

Olyan helyzetben, amikor a motor megtagadja a futás elindítását, ellenőriznie kell a szükséges mennyiségű üzemanyagot, tisztítsa meg az üzemanyagvezetéket, ellenőrizze a szűrőt, törölje a gyújtógyertyákat, ellenőrizze a motor fordulatszámát. Javasoljuk, hogy egy március ólommentes típusú benzint használjon.

A gyakori motor túlmelegszik, a befogadó a készüléket ellenőrizni kell, mint a tiszta a légszűrő után, hogy úgy van beállítva, hogy konfigurálja az optimális az elektródák közötti távolság a gyertyafényben, tisztítsa a henger bordák, amelyek célja a hűtés, a szennyeződéstől és a por.

Ha bármilyen probléma merül fel, akkor először figyelmet kell fordítani a motorolaj szintjére.

DAEWOO POWER termékek MotoBlock Review

Csuklós felszerelés

Egy erőteljes motorblokk “deu” nem lesz nehéz teljesíteni a talaj feldolgozásával kapcsolatos feladatot. A technológia előnyei közé tartozik az optimális kompatibilitás a különböző termelés csuklós berendezésekkel. A DAEWOO DATM 80110 gépek leginkább funkcionális változata a legmagasabb szintű agrotechnikai munka elvégzése, anélkül, hogy kizárná a talaj feldolgozását, vetés- és ültetési terményeket, gyomlást, dip és még sok másot.

Az egység az ilyen szerelt pisztolyokkal, például burgonyával, hófúvókkal, rotációs fújókkal összesítve.

DAEWOO POWER termékek MotoBlock Review

Passzív munkaeszközként, adapterként, mini pótkocsi, eke-szőnyeg, fém talaj, borona csatlakoztatható a motoblokkhoz. A hosszabbító kábeleknek köszönhetően a felhasználó megváltoztathatja a kerekek hosszát, a kultivátorok legjobb felelősségét. A csuklós berendezések csatolása a rögzítővel történik. Cargo-Súlyozó szer, amelyet az autóban enyhe súlyú, hozzájárul a működő pisztoly mélybeeséséhez a talajban. A kefék, a lerakók – lapátok a motoblokkhoz hozzájárulnak a terület magas színvonalú ellátásához.

Az aggregátumok véleménye azt jelzi, hogy a legtöbb felhasználó elégedett volt a technológia megszerzésével. A DAEWOO Power termékek nem okoznak panaszokat a szolgáltatásban, kiváló funkcionális tulajdonságokkal és specifikációkkal rendelkeznek. Ezenkívül gyakran információ van az aggregátumok hosszú élettartamáról, így ez az akvizíció könnyen kifizetheti és nyereséget eredményezhet.

Motoblock Review Daewoo Power Products Lásd még.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása