DEREN WHITE “Elegantissima”: Leírás, Az ültetés és az ellátás jellemzői

Sok kertész úgy véli, hogy a háztartási telek díszítő cserjék jelenléte egyszerűen szükséges. A táj egyedülálló szépségét, egyszerűségét és eleganciáját hozza létre. Deren White “Elegantissima” – a kerti design és amatőrök kertészek egyik kedvelt növényei.

Leírás

A derézés mögött a nevet szilárdan megerõsíti a név Redotal, mert a vörös kéreg a hajtásai miatt. Annyira soha nem látja az ellátást, hogy tökéletesen túlélje a vadon élő szibériai fagyok körülményeit. Deren White “Elegantissima”, Latin Name Cornus Alba Elegantissima, – a Kizylov család e növényének egyik legfontosabb része. Ez egy hosszú távú lombos cserje, nagy ovális levelekkel, 10-12 cm méretű méretben krémfehér határ. A lemezlemezek olajbogyó zöld hátterén mindig vannak foltok, stroke és szemüvegek a Kaima színében. A levelek borscut színezése – a magas cserje díszítésének jele.

Bloom évente kétszer történik. Az első alkalommal, amikor a dend virágzik májusban, és a második alkalommal – közelebb az őszi. Ez egy nagyon szép látvány, amikor a bokrok a fehér virágokból álló napernyők borításával vannak ellátva. Megjelenik a virágzó dekoratív bogyók után – egy kékes árnyalatú gyöngyök. Néha második alkalommal, egy fehér pulyka bokor nem virágozhat, ha az időjárás a szezonban kedvezőtlen vagy egy telek, ahol növekszik, nem elég megvilágított.

A Deren könnyen tolerálja a szennyezett levegőt és a magas koncentrációt az informatikai kipufogógázokban. A faj jó téli keménysége vitathatatlan előnye a kemény télünk körülményeiben.

Más fajták közötti különbségek

Különböző fajtájú deresses van egy csomó hasonló botanikai jelek, azonban a népszerű faj „Elegantissima”, „szibériai Variagat” és „Aurea” jelentősen különböznek egymás között.

 • Egy felnőtt növény méretében – Elegantissima nőhet magas 3 m, és a „szibériai Variagat” és „Aurea” csak a 2 m, átmérőjű nőhet rendre 5 m és 2-2,5 m.

 • A levelek színe felett – „Elegantisima” levelei világos olajzöld színű, nem változik ősszel, „szibériai Variagrats” – sötétzöld, őszre egy lila árnyalat, valamint a „Aurea” elhagyja a levelek a szezon változás a szín többször – először Burgundi barna, majd fokozatosan zöld, majd citromsárgá válnak, és az esik újra. Az “Aurea” fajta ilyen tulajdonsága, mint a kertészek.

 • A virágzat színe “elegantissima” fehér, “Szibériai varigrats” – krém, és Aurea, krémfehér virágok. Amikor virágzik, a bokrok minden fajtája rángatózott egy kellemes erős aroma vonzza sok méhet virágzatra.

Azt kell mondanom, hogy az “Elegantissima” gyorsabban nő, mint a “nővérei”, egy csodálatos koronát képez, és általában sokkal több bogyós gyümölcs van rajta.

A tenyésztési szabályok

A tenyésztési cserje esetében magokat, dugványokat és láncokat használhat. Mindezek a tenyésztési típusok gyakorolhatók, de különböző hatékonysággal.

Magok

Az érett magokat ősszel gyűjtik össze. 5 évre menthető, de jó eredményt kaphat, jobb, ha friss és rétegződést kap. Ehhez a magokat a fűrészpor, moha és tőzeg nedvesített keverékébe kell helyezni, és 3-4 hónapos 3-5 ° C-on. Otthon, az ültetési anyaggal ellátott tartályt egy hűtőszekrénybe helyezhetjük egy növényi rekeszben. A magvak rétegződése megbízható lehet, és az anya természetét, a télen a télen.

A tenyésztés során a növényi magok nagyon lassan fejlődnek, és mindössze 8-10 év alatt elérik a felnőtt bokor paramétereit, ez a leginkább időigényes tenyésztési módszer. Túl sokáig tart, mielőtt állandó helyen veszi fel a fiatal bokrokat, így ez a módszer szinte nem alkalmazható.

Cherencia

Nyáron kell elkészíteni a nyáron, június végén vagy július elején. Ehhez rugalmas hajtások érett fa, legalább két interstices. A kiválasztott gallyakat az alsó levelekből kell tisztítani, és a felső vágási felét. A gyökerek kialakulásához a dugványokat körülbelül 7-9 napig a vízbe helyezzük. A vízszintnek valamivel magasabbnak kell lennie, mint az alacsonyabb interdine. Amikor a kis gyökerek kissé növekednek (kb. 1 cm), az ágakat tavasszal a talajba ültetik, jobb egy kis üvegházban. Fontos tudni, hogy a zöld dugványok ültetése során a növények alig próbálnak, és télen is kiterjeszthetik.

Sok Rustier Green Bienenium Rideward dugványok-nyereség egy viharvert kéreggel. Jól gyökerezik, mivel a teljes hossz mentén gyökér vesék vannak. A tavasszal meg kell választanod egy jó erős bokor, vágja le a menekülést, és hajlítsa meg egy kicsit, hogy ellenőrizze a fitness. A nem megfelelő dugványok nem fognak teljesen megtörni, vagy megszakadnak.

A kiválasztott dugványokhoz ideiglenes leszállási helyet készítenek, ezek a homok és a humusz tápanyagú talajjal rendelkeznek. A talajt az ültetés előtt kissé megnedvesített, a dugványok 45 fokos szögben vannak csatlakoztatva a talajba. Az ültetési anyag normál kialakítására a talajt rendszeresen permetezzük, elkerülve a konvergenciát. A hőmérséklet-rezsim a 20-35 ° C-os ellenállást kívánja, mert erre a leszálló dobozok üvegházba kerülnek. Összességében a dugványok teljes mértékben készen állnak állandó helyen történő leszállásra.

Ásás

Reprodukció betűkkel – a legoptimálisabb lehetőség az “Elegantissim” fajta számára. Ehhez a tavasszal egy felnőtt bokorból szükséged van, hogy egy fiatal gallyat égessen a legalacsonyabb hajtásoktól, hogy a talajba körülbelül 10 cm-re rögzítsük, és rögzítsük a fém “hajtű” vagy csak drótot. Az elengedhetetlen feltétel a gyökerek sikeres kialakulásához a csapon – az ági érintés helyének állandó páratartalma, így rendszeres és időszerű öntözött. Gyökérrendszer. Végül a dekódolási rendszert kell kialakítani. A fiatal bokor már ugyanaz az ősz, amit az anyaiból lehet szállítani, de a szakértők jobban javasolják, hogy tavasszal tegyenek, amikor az istenek jól fognak nőni.

Leszkedett finomságok

A Dend “Elegantissima” virágzó cserje a leszállás után három évvel. A bokor 3 m-re emelkedhet, és egy helyen 50-60 év. Ezt a körülményt mindig figyelembe kell venni a célhely kiválasztásakor, hogy a táj összetétele hosszú ideig harmonikus maradjon.

A Deren “Elegantissima” a legjobban növekszik a nyitott szoláris vagy enyhén árnyékos területeken, termékeny mérsékelten nedvesített talajjal, semleges vagy enyhén lúgos reakció. Egy bokor jól érezheti magát a loamosok, ha gazdagítják a szerves (tőzeg, komposzt) és helyesen alkalmazzák az etetést. Nem toleráns talajok nem tolerálják, mivel ez egy nedvesség-szerelmes növény, és a homok nem tartja a vizet.

A palánták kirakodásához az ádőnek felelősnek kell lenniük. Az összes cserje legjobbja, hogy az esik, amíg a megfázás kezdete, hogy a gyökérrendszer jól illeszkedjen az új környezetbe, és erősítse meg. A tavaszi ilyen csemeg gyorsan növekedni fog. Azonban lehetséges, hogy üzembe és a növekvő szezon, a jó gondossággal, a növény folyik, és aktívan növekszik. Szükség lesz a következő munkák elvégzésére.

 • Körülbelül két héttel a leszállás megkezdése előtt a festék “Elegantissima” webhelyet át kell kapcsolni, és az ásványi és szerves trágyákra (fa, tőzeg, tavalyi komposzt, humusz). Ilyen növényeknél több évet nem tud táplálni.
 • Először meg kell főzni egy fedélzeti lyukat a mérete több földes kóma egy palántázó gyökéren. Ha több növényt ültetnek, a gödrök legalább 1,5 m távolságban vannak. A gödörből kiválasztott földet humuszral, összetett ásványi műtrágyákkal, jól keverni kell.
 • A gödör alján futó magas talajvízzel kell elhelyeznie a vízelvezetés réteget (egy törött tégla, ceramzita illeszkedés), elalszik az előkészített földet körülbelül fél és sok vízzel.
 • A csemeték gyökereit is meg kell nedvesíteni és 10-15 percig hagyni.
 • Aztán részeg minden óvatossággal, anélkül, hogy károsítaná a gyökereket, együtt egy darab földet kell elhelyezni a leszállási gödörbe. Van egy Legfelsőbb talaj és szépen lezárja a gördülő kört.
 • A növényt teljesen öntjük és fűrészporral vagy tűkkel szárítják, hogy megvédjék a talajt szárításból.

A gondozás jellemzői

A dend gondozása minimális, és nem igényel különleges ismereteket. A növények tökéletesen büntetnek és nem fognak meghalni a felengedett tavaszi vizekben. Növekszik gyönyörű dekoratív cserjék a telek nélkül sok baj lehet bármilyen kezdő kertész.

 • Az élet első évének első évének elsőbbségi körét az egész évszakban gondosan meg kell oldani a gyökerekhez való gyökér hozzáféréshez.
 • A talajt mindig mérsékelten meg kell nedvesíteni. A felnőttek nem öntözhetnek, a talajból és az esőből kerülnek nedvességre. Azonban a forró száraz időben, még mindig követsz két héttel, hogy egy és fél vagy két vödör vödör egy bokor.
 • Miután 3-4 évenként az ínyeket humusz és fás hamu táplálja. Az etetés javítja a kerti táj dekoratív hatását, a növények jól ápolt, elegáns, egészségesek,
 • A Dend White “Elegantissima” fő eleme a vágás, ez a fajta könnyen tolerálja. A bokrok 3 évesnél idősebb vágásra kerülnek, az első vágás, az összes hajtás 1/3-a vágás, a sérült ágak kiválasztása. Deren fehér „Elegantissima” megvan az a képessége, hogy nagyon gyorsan nőnek a szélessége, így lehetetlen, hogy elhanyagolja a fejlesztõ vágás semmi esetre sem úgy, hogy cserjék nem válnak járhatatlanná cserjések, és nem veszítik el vonzerejét. A legjobb, ha 2-3 vágási szezont töltenek. A régi bokrok alacsonyabbak, így 15-20 cm-rel hagyva a föld felett. A vágás vágásához használhat fa hamut vagy zúzott aktivált szénat, hogy megvédje a kirakodásokat a lehetséges fertőzésekből. Néhány év múlva a régi kirakodások frissülnek a gyökérbokrok teljes vágásával, a Dend könnyen összefügg az ilyen eljárással, és gyorsan növekszik a korábban méretekig.
 • Az “Elegantissima” szinte nem csodálkozik a kártevők, megijesztik a gyümölcslé ízét. Talán a drága eszköz veresége. Amikor felfedezték, sürgősen kezelni kell a leszálló rovarölő szereket, vagy kihasználni a népi jogorvoslatok, mint például a Yarrow, az íj és burgonya tetejének infúzióját.

Figyelembe véve ezeket az egyszerű szabályokat a búvár gondozására, folyamatosan megcsodálhatja a kert egyedülálló kialakítását.

Alkalmazás a tájban

Az “Elegantissima” fokozat neve teljesen indokolja magát – bármely telken, a növény nemes és elegáns lesz. A tájtervezés értéke annak a ténynek köszönhető, hogy nagyon dekoratív, egyszerű a tenyésztés, a hagyományban, díszíti a kerti telek és a növényzet szezonjában, és télen. Tavasszal a kerti tájat az oldott szórólapok élénkítik, nyáron és ősszel – buja virágzás és elegáns motley lombozat, és télen a hófehér sodródások díszítik a lila-vörös hajtások kifejező festményét.

A koronától különböző számok – oszlop, félteke, labda, kocka alakul ki a vágás segítségével. A tapasztalt tervezők gyakran kísérletezik a vágással, évente megváltoztatják a bokrok alakját, és akár egzotikus állat alakját is létrehozhatják. Az ültetés jól nézd meg az oldalt, mint egyenként és csoportos leszállásokban. Gyakran használják az élő magasságok létrehozásakor vagy a háztartási épületek álcázására. Elegáns és vizuálisan könnyű bokor “Elegantissima” lehet egy eredeti dekoráció, mielőtt belépne a házba.

A dekoratív tűlevelekkel kombinálva, például a boróka, vagy a piros levelekkel rendelkező cserjék, a tervezők a fehér “Elegantissim” egyedülálló kompozíciókból származnak, amelyek csodálatát okozhatják a legszigorúbb connoisseur számára.

Arról, hogy hogyan lehet megfelelően terjeszteni a fehér “elnganity” -t, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: