Eukhorenia: A növekedés leírása és jellemzői

Eukhorenia, más néven Water Hyacinth, olyan növény, amely sok dekoratív tavakban, nagy akváriumokban és tavakban nő. Ezt a virágot különböző tározók tereprendezésére használják, valamint a bútorok és az otthoni kiegészítők szövése.

Sajátosságok

Eukhorean a természetben növekszik Dél-Amerikában. Leggyakrabban ez a növény gyenge áramlású tározókban található. A vízi jácintot gyakran “vízsíknak” is nevezik, mert képes nagyon gyorsan növekedni, zölden borították a nagy területek a víztestek. A XIX. Század végén ez a növény hatalmas mennyiségű tározót állított fel. 1884-ben ezt a virágot először az amerikai pamut kiállításon vezették be a nyilvánosság számára. Sok látogató akart vásárolni egy egzotikus jácintot. Az EUKHORE folyamatainak tulajdonosai szívesen megosztották a barátaival és a szomszédokkal rendelkező extra növényeket, és természetes tartályokká alakították őket.

Hamarosan a vevők, akik nem tudták, milyen gyorsan nőnek a virág, szembenéztek azzal a ténnyel szemben, hogy a legtöbb tavak és tavak nagy részét lefedi. Az Eukhoreni vastagságai megakadályozták a halászatot és a navigációt. A zöld levelek még a csatornákon is megtalálhatók a föld öntözéséhez. Ezért az üzem elkezdett masszívan elpusztítani. De sok olyan ország, amelyben véletlenül történt a vízi jácintot, még mindig nem tudják visszavonni. Tehát Kenyában és Ugandában szinte minden hal eltűnt neki. Nigériában, Eukhoreniy blokkolja a vízi utakat, és megöli a folyók lakóit.

Ugyanakkor lehetetlen azt mondani, hogy ez a növény csak kárt okoz a környezetnek. És most továbbra is vásárolni a szökőkutak és tavak díszítésére. Végtére is, az Eukhorenia világosnak és vonzónak tűnik. A leveleknek fényes fényes felülete van. A vízben a porózus szerkezetük miatt tartják. Díszítse az ilyen növényeket kék, rózsaszín és lila kimenetek. Bár Vízi jácint virágok csak egy nap, megőrzi a fellebbezését hosszú ideig.

A növény egyik fő képessége, hogy tisztítja a vizet. A gyökerei felszívják és feldolgozzák az összes szennyező anyagot víz szerves anyagokkal. Gyorsan összeállítja az ilyen üzemet.

A népszerű fajok leírása

Számos különböző típusú Eukhores található, amelyek a természetben találhatók.

Vészes

Az ilyen növényt a felület teljes hiánya jellemzi. Nagy mélységben nő, és a szár hossza elérheti az 50 centimétert. Ez a fajta vízvirág megkülönböztető jellegű. A növény tökéletesen körülveszi az akvárium más zöld lakóit. Meg kell jegyezni, hogy mindig tiszta vízben kell lennie.

Ezt az eukroriumot vásárolják az akváriumhoz, érdemes leszállni a tartály hátsó falán. Ebben az esetben a halak a lehető legkényelmesebbek a mesterséges tartályban.

Tolstonozhkova

Ez a fajta vízi növény a leggyakoribb világszerte. A rövid szárú virág díszíti a szív alakú leveleket. Az üzem tökéletesen tartja a tartály felszínén, mivel a tulajdonságai tele vannak levegővel. Fényűzően néz ki Tolstonoque Eukhore-ban. Van egy szép, szelíd lila színük. Csak egy nap a víz felszínén vannak. Ezt követően a virágok a víz alá kerülnek.

Lustak

Ez a fajta vízi jácint nagymélységben és a víz felszínén növekedhet. A virágszár hossza eléri a 60 centimétert. A felső levelek kerekített alakúak. Alacsonyabb – keskeny. Enyhén hosszúkásak, és közelebb vannak a végekhez. A levelek felülete bordázott szerkezettel rendelkezik. Javasoljuk, hogy növekedjen az akváriumban. Úgy, hogy a növény kényelmesnek érezte magát, melegnek kell lennie.

Leszállás

Az Eugene növény a homok és a tőzegkeverékben ajánlott. A növény gyökerei felvidítik az így kapott szubsztrátot. Ezt követően a vizet az akváriumba vették fel. Érdemes emlékezni arra, hogy a növény kényelmes fejlődéséhez csak tágas és nyitott tartály alkalmas. Ha a vízi jácintot a tóban termesztik, érdemes hozzáadni egy kicsit lassabb a tartályban. Ebben az esetben a virág fejlődésének feltételei közelebb lesznek a természetesekhez. Adalékanyagként tisztított alsó IL-t, komposztot vagy komplex táplálást is használhat az akvárium növények számára. Mindegyikük táplálkozási elemekkel telítette a vizet.

A tartályba tartozó növény ültetése május végén vagy a nyár elején ajánlott. Ebben az esetben a virág gyorsan elindul és elindul. Szóval sokkal könnyebb lesz a hideg őszi és tél túléléséhez. Nagyon fontos választani a víz jácintot a jobb “szomszédok”. Szóval nem ajánlott vízzel liliommal ültetni. Végtére is, a növekvő Eukhoreni után, nem lesz elegendő hely a tartályban. Ez a növények halálához vezet.

Az Irisok és a források tökéletesen érzik magukat a Víz Hyacinth társaságában. Ezenkívül ezek a növények tökéletesen kombinálódnak egymással.

Gondoskodás

Eukhorean – Szoorendes virág. Nem minden betegség vonatkozik. Ezért a leszállás után az ellátást a minimális időre fizetik. Annak érdekében, hogy a növény úgy néz ki, és jól érezte magát, a felnőtt bokroknak rendszeresen kell vágniuk, eltávolítják az összes szárított és elhalványult leveleket. És ez is nagyon fontos, hogy kivágjuk az összes extra hajtást a szárakon. Ebben az esetben a növény nem fog túl nőni, túl sok területet foglal el. A kesztyűben ajánlott Eukroria. Végtére is, a virág léje allergiás reakciót okozhat emberekben.

Mivel az üzem szereti a fényt és melegen, Tartja télen meglehetősen nehéz. Ha a virág egy szabadtéri tartályban él, érdemes mozgatni a szobába. Annak érdekében, hogy az üzem ebben az időszakban kényelmesen érezte magát, a víztartályban legalább +20 fokos víztartályban kell lennie. Ha a folyadék gyorsan elpárolog, akkor rendszeresen be kell önteni az akváriumba. És fontos, hogy a nap nagy része egy jól megvilágított szobában van. A kapacitásnak amennyire csak lehetségesnek kell lennie az elemektől. Ne takarja le fedéllel vagy filmmel. Az oxigén hiánya ahhoz vezet, hogy az Eukhore levelei elkezdődnek.

Az akvárium megfelelő növényi tartalma lehetővé teszi, hogy a virágot kiváló állapotban mentse el a nyárig. Lehetőség van arra, hogy visszaállítsák egy nyitott tartályba, miután az utcán lévő hőmérséklet többé-kevésbé stabilabbá válik.

Reprodukció

Vízvirágok, amelyek otthon termesztenek, könnyen szaporodhatnak. Ez vegetatív módon történik. Az oldalsó hajtásokra vonatkozó folyamatok elválnak a fő üzemtől. Ez csak akkor történik, ha 3-4 lap jelenik meg rájuk. Helyezze őket egy különálló tartályba, kiváló minőségű és jól hajú talajjal és tiszta vízzel. Amint a növények erős gyökereknek tűnnek, a víz jácintot lehet ültetni egy akváriumba vagy tóba. Ott nagyon gyorsan veszi.

A természetben a növény magvak. A szobai körülmények között szinte lehetetlen elérni ugyanazt az eredményt. Végtére is, a vetőmaganyag csak akkor kapható meg, ha a víz hőmérséklete 35 fok felett van. Ezt a hatást csak a tározó további melegítésével lehet elérni. Ezenkívül a magok érlelése során a növény elveszti a díszítést. ezért Ne pazarolja az időt, hogy vetőmagot kapjon.

Használat használata

A zöld növényt különböző területeken használják. Gyakran megvásárolják a tavak tereprendezését az ország helyszíneken. kívül, Eukhorenia termesztését és gyönyörű akváriumot termesztik. Mivel érdemes, nagy örömmel vásárol. Olyan helyeken, ahol a vízben a víz természetben növekszik, állattenyésztésként használják. A zöld levelek vízilovakat és más nagy állatokat fogyasztanak. Ezek nagy számú hasznos nyomelemet tartalmaznak.

Alkalmazza az Eukhorean és a víztisztítást. Korábban a hosszú utak alatt a harcosokat piszkos vízzel ellátott edényekbe helyezték. Egy idő után alkalmas lett az ivásra. Most a virágot a gazdaságokban, valamint a különböző vállalkozások közelében lévő tartályokban termesztik. Ez a növény gyorsan feldolgozza a nitrátokat, az inszekticideket, a szappanoldatokat és más szennyező anyagokat. A vízi jácintot gyakran használják a modern mesterek, amikor eredeti belső tárgyakat hoznak létre. Megvásárolhatja őket világszerte.

A fonott dekoráció létrehozásának folyamata meglehetősen egyszerű. A vízben a hyácint összeszerelése után a leveleket szárakkal együtt nyomják és szárítják 2 hónapig. Ezek a munkadarabok manuálisan sűrű pigtailekké válnak. Ez az, hogy különböző kézművesség létrehozására használják. Ezek közül gyönyörű baffs, kosarak, kashpo, valamint székek vannak. Az eukhoreai és dekoratív szalvétákból, szőnyegekből és a bútorokhoz. Még egy kis szalvéta a szárított növény lesz valódi díszítés a ház.

Ugyanakkor a vízi jácint termékeket nemcsak gyönyörű, hanem ellenállnak a kiégésnek és a magas páratartalomnak is. Ezért használhatók a konyhában, a fürdőszobában, vagy akár az utcán is. Összefoglalva, ezt mondhatjuk Az Eukhorenia egyedülálló növény. Ha helyes, hogy növelje, akkor nemcsak örül mindenkinek a vonzó megjelenését, hanem tisztítsa meg a vizet a kiválasztott területen.

A legfontosabb dolog az, hogy mindig kövesse a víz jácint fejlődését, és megakadályozza a túl gyors virágszaporodást.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: