Fűnyírók “Interskol”: fajták, tippek a választáson

Ha van háztartási telek, akkor biztosan szükség van egy fűnyíróra. Segít abban, hogy minimális idő alatt megszabaduljon a gyomoktól, és fenntartja a gyepeket egy jól karbantartott államban. A pázsitnyírók választéka eladó nagyon nagy. A kiválasztáskor figyelembe kell vennie a telek területét, megkönnyebbülést, és természetesen személyes kritériumait. Fontos és súly, méretek, eszköz ára.

Élvezze az összes igényét az internetes eszköz “Interskol” internetes eszköz gyártója. Választéka nagyszámú fűnyírót mutat be. Az áruk és az aktív nemzetközi együttműködés állandó korszerűsítése az “Interskol” -ot az Oroszország vezető vállalatával teszi. Fontolja meg a javasolt gyep fűnyírók olvasási választékát.

Nézetek

A cég 2 típusú termékeket kínál.

Benzin

Nagy területeken javasoljuk a benzin fűnyíró fűnyíró használatát. A fizikai síkban sokkal könnyebb dolgozni vele. Motorja hosszú ideig ellenállhat, anélkül, hogy megállna és túlmelegedne. Az acél tok korróziós bevonattal rendelkezik, védi az eszközt bármilyen mechanikai kárból.

Egyes modellek a meghajtó helyén alapulnak. Lehetséges hátsó vagy első opció. Az elektromos, a benzinnyírókhoz hasonlóan önjáró és nemmodálisak lehetnek. Mindegyikük fűvel és mulogálással van felszerelve. A burkolat magasságát szabályozzák.

A nagy átmérőjű hátsó kerekek éles fordulatokkal ellenállnak.

Minden benzineszköznek négypólusú motorja jó teljesítményt nyújt. Egy ilyen motor nem igényel különleges kenőanyagokat és könnyen használható.

A fűnyírók 2 láncban dolgoznak.

 1. Fűrészelés a tartályba. A tartály kitöltése után az elülső lyukon keresztül dobjuk.
 2. A szerelt füvet azonnal meggyilkolják és egyenletesen dobják a gyepbe. Ez a réteg műtrágya lesz, és nedvességet tart a gyepen.

A vágási kések magasságának megváltoztatása, amelyek minden keréken vannak, megváltoztatja a burkolat magasságát. A biztonságos működés elérhetősége mechanikus fékrendszert biztosít. A fogantyúval ellátott gáz mérföld kontrollja nagyon kényelmes. A felhasználói magassághoz 5 magasságbeállítási mód van.

Modell “Intererskol” GKB 44/150 egy nem tervezett fűnyíró és nagyon népszerű. Ez egy súlya 24 kg és méretei 805x535x465 mm. Erőforrása képes feldolgozni a gyep területét 1200 kV-ig. M. A nagy hátsó kerekeknek köszönhetően, az IT manőverrel és stabilival dolgozik. A fogantyút 5 pozícióban szabályozza az üzemeltető növekedése alatt. Minden eszköz épül fel rajta. A PC magassága 30 és 67 mm között állítható be. Landwidth – 440 mm. A fűgyűjtő tartály 55 liter térfogata van.

Kis kötetek esetében megvásárolhatja a trimmert.

Egy erősebb motorral kiemelkednek, hogy száraz és merev füvön komplex domborművel dolgozhassanak. A halászati ​​vonal vastagsága, a szerszám termelékenysége. Az erőteljes késeknek köszönhetően a kaszáló specializálódott cserje. A kényelmes használathoz egy ilyen típusú gépet a vállpántok biztosítják, amelyek a vállakban a vállakon vannak rögzítve. Tehát a terhelés a kézből megy a vállszíj, a teljesítmény hatékonyság növekszik.

Interskol trimmer KRK 23/33 A benzinnel működő két érintkező motorral van felszerelve 1,3 l. val vel. A burkolat szélességét 23 cm-re biztosítja. A hajtogató fogantyú a kezelő növekedése alatt állítható be. Nagyon kényelmes eszköz a vágott bokrok és gyep a virág körül. A vágóeszköz halászati ​​vonal és kés.

Elektromos

Ajánlott: kis pázsitokhoz 5 hektárig. Önjáró és nem -modating.

Az első elég kényelmes és manőverezhető. A kerekek és a vágási adatok közötti elosztott energia lehetővé teszi az elektromos fűnyíró saját útján, és egyenletesen sétál a gyepen. Elég nehéz súlyt okoz kényelmetlen mozgó fűnyíró közül az egyikről egy másik helyre.

Unpelplibable Teljesítsd ugyanazt a funkciót, mint az első. A hátrány az, hogy a készüléket a helyről a fizikai erőfeszítés használatával kell mozgatni. Ezenkívül kényelmesek a kis területeken, kis mennyiségű munkával.

Választott kritériumok

Az elektromos fűnyíró kiválasztásakor Figyelembe kell venni néhány paramétereket.

 • A szerelt szalagok elfogása 30-46 cm-ről.
 • A füvek beállított magassága manuálisan vagy speciális gomb segítségével van felszerelve.
 • Minden modellnek van egy fűgyűjtője. Ha a tervek a ferde fű, mint egy műtrágya, válasszon ki egy modell csiszolási funkcióval.
 • A legnagyobb telek használata 600-1000 w hatalommal rendelkező aggregátumokhoz illeszkedik.

  A hatalma a motor helyétől függ. Ha a motor az alján van, akkor a hatalom 600 W-ig lesz.

  Az ilyen hatalom elég 500 kV-ig terjedő telek számára. M. sima megkönnyebbüléssel és alacsony fűvel. Motoros hely a tetején a fűnyíró a nagy teljesítményéről beszél. Az ilyen aggregátumok bármilyen feladat alatt vannak.

  Érvek és ellenérvek

  Az előnyök között Kiválaszthatja a következőket:

  • Az ár viszonylag alacsonyabb, mint a benzin opciói;
  • minimális zaj;
  • Kis súly, amellyel kényelmes dolgozni;
  • környezetbarát modell, mivel nincs gázkibocsátás;
  • Van egy kapcsoló záró eszközzel;
  • kényelmes összecsukható fogantyú;
  • A hálózati kábelt a rögzítő rögzíti;
  • Nem szükséges motor futás.

   Minuszok:

   • A kábel jelenléte, amelyet folyamatosan megfigyelnek, hogy ne kerüljön a fűnyíró késekbe;
   • A beágyazott terület kényelmetlensége.

   Fontolja meg a “Interskol” modell GKE 32/1200 modellt.

   Ez a modell propilén tokban 8,4 kg súlyú és motor teljesítménye 1200 W. Mérete 1090x375x925. A hátsó kerekek nagy átmérőjűek, ellentétben az elülső oldalon. A rendkívül megbízható motor jelenléte garanciát nyújt a gyártótól 3 évig. A mosható fűgyűjteménynek 30 l-es térfogata van.

   A macska magasságának beállítása. A véletlenszerű befogadás egy kés fékkel védve van, megragadva, és amelynek szélessége 33 cm, magasság – 20-60 mm. Három közbenső helyzet, van egy kollektor motor, áram frekvencia – 50 Hz. A fűnyíró kezelő kar segítségével történik. A kapcsoló funkciója blokkolja a nem megfelelő befogadást.

   Kések

   Minden gyepburizsán különböző típusú késekkel rendelkezik. A kések különböznek egymástól, mindez a gyógynövény méretétől és vastagságától függ. A vágási mechanizmus szerint 2 típusú kaszák.

   1. Dob- vagy hengeres eszközzel. A kiváló minőségű vágások élesített pengéket biztosítanak. A kézi modellekben és az elektromos kaszákban vannak. A felhasználásuk a nagyságú zónákon nem ajánlott.
   2. Rotary eszközzel, amelyben 2 pengék épülnek, egyenetlen zónákon használható, a magasságállítás 2-10 mm.

   Súlyos hőben a fűnek nem kell túl rövidre vágnia, mert éghet.

   Hagyja ebben az időben a magas. És optimális, nedves levegőhőmérséklet esetén nagyon rövidre vághatja a füvet.

   A választás jellemzői

   A fűnyíró kiválasztásakor vegye figyelembe néhány olyan jellemzőket, amellyel az eszközzel való együttműködés kényelmes és öröm. Ha a széna összegyűjtését kívánja összegyűjteni, akkor fontolja meg azokat a modelleket, amelyekben a tartály a fűgyűjtésre épül. Lágy vagy szilárd anyagból készülhet.

   Egyes modellekben a fű automatikus kilakedésének funkciója van. Visszatérve van. A fűgyűjtő felszerelhető egy mulching funkcióval, csiszolja a hulladékot egy bizonyos szintre.

   A mellékelt szalag szélessége nem a legújabb indikátor, amikor egy eszközt választ. Lawnmakers egy erőteljes motorfedélszélességgel. A szélesebb körű, annál gyorsabban halad át, különösen akkor, ha a terület nagy.

   Használati utasítás

   Ha bármilyen modellt vásárol, az utasítások a felhasználási szabályokkal. Fontos megfigyelni az egység hosszú távú működését. Szükség van szisztematikusan tisztítani a munkafelületet, megváltoztatni a sérült részeket, húzza meg a csavarokat és a csavarokat. Csak eredeti pótalkatrészekkel kell működnie. Az öv és az olajat időben történő megváltoztatásához, valamint más anyagok.

   Tárolja a fűnyírónak zárt, száraz szobában kell lennie. Ne mossa le a berendezéseket kausztikus és agresszív anyagokkal, csak az áramlási vizet alkalmazzon. Ha észrevette, hogy a motor rosszul kezdődött, vagy nem működik, akkor a motor tekercselésének károsodása lehetséges. Elemelt rezgések esetén lehetséges egy kés kiegyensúlyozás lehetséges. Ehhez ellenőrizze a kés élesítését, vagy cserélje ki egy speciális szolgáltatásban.

   Válassza ki a fűnyírónak a webhelyének paramétereit és a beállításokat. Az Interskol Company tudományos termékkel és óriási választékkal rendelkezik Önnek megfizethető áron. A kerti telek örül a szépségével, és az aggregátumokkal való munka az, hogy élvezze.

   Az elektromos fűnyírók áttekintése “Interskol” GKE-32/1200 az alábbi videóban.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: