Fonott fonott

Az árnyékos pavilon egy jól karbantartott kertben vagy vidéki ház kertben mindig üdvözlő hely lesz a pihenésre a szabadban. Könnyen kiépíthető semmiből, de csak a természetes anyag szerkezete a környező táj szerves részévé válhat. Ideális ezekre a célokra, a fűzfa ágaiból származó fonott termékek alkalmasak – természetes élettelen árnyékot teremtenek, hogy mesterséges anyagok nem tudnak adni.

Sajátosságok

A fűzfa széles körben elterjedt növényekre utal, a botanika körülbelül 500 vad fajot tartalmaz ezekre a fákról. Azok a fajták, amelyek emberi élőhelyen nőnek, egyéni neveket kaptak – Verba, Rakita, Máj, Vine. A fűzfa ágak segítségével kétféle pavilót hozhat létre:

  1. egy fát képezzen a növekedés folyamatában, szándékosan rugalmas ágak elhelyezése;
  2. Split design egy vágott szőlőből.

Az első esetben az élő falakat és a tetőket a második – egy külön tárgyat kapjuk, amelyet levágnak, és a rudak speciális módszerével készítettünk.

Az ilyen opciók bármelyikével előállított arborok jellemzője, hogy végül egyetlen köröm nélkül kaphatók.

Az “Élő” arborok számára megfelelnek Babilonian (csomagolva) IVA – A rendkívüli szépség fa hosszú, leesik a földi ágakra. Willow szereti a nedvességet és a napfényt töltő helyeket, ellenáll a fagyasztottnak. 12 m-ig növekszik, először feloldja a leveleket, majd virágokat. Ha helyesen alakítja ki és felfüggeszti a hosszú rugalmas ágakat, kényezhet egy hangulatos pavilonra.

Van még egy megfelelő fajta az élő struktúrák létrehozásához – American Giant Iwa. A növekvő fa gazemberek ágaiból származó gazebosok, ívek, élve sövények. A Willh gyorsan növekszik, az erőteljes hajtások felszabadítására, az évig 2,5 m hosszúságúak. Télen, egy éves növényrel, minden ág levágott, a következő évben 3,5 m-re nőnek.

Ki kívánja szárnyalni egy vágott szőlő pavilitóját, más típusú növényeket kell választania. Ehhez a célokra megfelelnek Litván fajta – Sima, rugalmas, kecses bárok. A fa nem nő fel a sertést a gyökerekből, és nem fogja eltakarni az oldalt. Fajta Belau Gyönyörű fehér köntödés, egy pavilon, amely egy fényes, szokatlan a fajta “Krasnatau” Bording Burgundy Piros, ha úgy gondolja, a szőlő barna lesz.

A végrehajtás szakaszai

Mondja meg, hogyan kell egy “élő” pavilon és házi készítésű fonott fűzfa csinálni magad. Mindegyik módszer a saját módján vonzó.

Szaggatott gazebók szőlőből

A pavilonhoz válassza ki a megfelelő helyet, készítsen A szerkezet vázlata. Ezután készítsen Jelzés terepen. Fényes fonott pavilonra Az alapítvány nem szükséges. Elég körül az egész szerkezet kerülete, hogy egy 20 cm mélységű lyukat ásni, tegyen egy réteget a homok aljára, majd elalszik a törmelékkel. A homok és a törmelék dömping jó vízelvezetés lesz, csökkentve a nedves üledékeket az Arborról.

Ezután a rajz ásó szerint 4 gödrök támogatása (legfeljebb 50 cm mély), tegye a homok aljára és zúzott kő. Fémes vagy fából készült lengyelek öntött beton. Ha a cement teljesen megszárad, készítsen a görbők felső és alsó pántját, azaz a hordozók csatlakoztatva vannak a vízszintes rudakhoz, amelyekhez a fonott falakat a jövőben csatolják.

A tető bármilyen anyagból elvégezhető, vagy egy fonott pajzsot telepíthet a szőlőből – ugyanaz, mint a falakon.

A következő szakaszban a deszkákból falak keretet készítenek, a kész formában meg kell felelnie a tartók közötti nyílások méretének. Három azonos keretet fog tenni, a negyedik nyílás lesz a pavilon bejárata. Készítsen 2-3 cm átmérőjű sávot, és a keret paramétereinek megfelelő hosszúságú. Hajtás előtti emésztés és áztatott. Ez csak nedves anyaggal következik. Ha egy szövés alatt kiszárad, minden 10-15 perc alatt permetezzen vízzel.

A fűzfa összes eleme vezetékkel van rögzítve. A kereten először telepítse és rögzítse a függőleges sávokat. Közöttük felmászik a vízszintes helyen. Ehhez a rudak függőleges hajtást tesznek, elkerülve mindegyiküket felülről és alulról, monoton alternatív szövés a keret végéig. Így a keretelem egy falon van kitöltve. Ezután szövse a falak második és harmadik fragmenseit, és ha szüksége van, szövés keretek és a tetőre. A munka befejezésekor a késztermékek a Támogatások közötti nyílásokba vannak telepítve.

“Élő” pavilon

Egy élő design létrehozásához válasszon egy nyitott napelemet. Make Jelölje a földet egy pavilon formájában. Ugyanezzel a lépéssel a jelölésen a szárak legfeljebb 30 cm mélységig vannak csatlakoztatva. 8-10 növényre lesz szükség a szerkezethez. Annak érdekében, hogy Iva elkapjon, gyakran kell öntöznie – szereti a vizet. Két vagy három év elteltével a pavilon teljesen magában foglalja a növényzetet.

Ahogy a hajtások növekednek, és elküldi a kívánt oldalra. A Baldakhina növények magasságában kissé megdöntötte a szerkezet közepét, amikor felnőnek és összegyűjtik az ágakat a felső ponton, meg kell születniük egymással.

Ahhoz, hogy egy pavilon legyen, akkor világos vázlatos vázlót építhet, majd növényi hajtások. Ahogy nőnek, könnyebben lesznek küldeni, megérinteni a rudat a keret keretére.

Tervezés

Az “Élő” pavilon állandó irányítást igényel: Willow gyorsan felnőtt, és szükség van vágásra. A keret jobb a felemelt kezek magasságához, hogy ne használja a lépcsőházat. A felesleges sertések körülmetélései az Arbor közepén állnak. A száraz időben a növények öntözésre van szükségük. Az “Élő” épület a szépség és a kényelem tulajdonosai 60 évig.

Ami a szőlő mesterséges fonott struktúráit illeti, nem igényelnek különleges ellátást – Elég, ha a tömlő fejével rendszeresen lehúzzuk a portot. Az Arbor gyönyörű göndör növények ültethető: Clematis, Maiden szőlő, kínai citromfű, Kirkazon, Ivy, Hops.

Ivov pavilon élénk vagy mesterségesen szőtt verzióban lesz a kert és a szeretett pihenőhely az egész család számára.

A fonott fonások sajátosságairól lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: