Gép bársonyok: fajták és sajátosságok

  Ma minden dacket vagy a háztartási telek tulajdonosa megpróbálja díszíteni a területét különböző színekben. Valaki tui és khvoy, valaki egzotikus növények. És mások inkább látják az egyszerű és egyidejűleg nagyon szép virágokat, például Terry bársont. Ők egyszerűen elhagyják, jó színű háttér, fényes festékek.

  Milyen virágok?

  Velvetsev-komposzt családja, a növények különleges kellemes szaggal rendelkeznek. Ebben az esetben beszélünk olyan színekről, mint a bársony frottír. Karl Linney a “Tagetes” virágnak nevezte, és ez nagyon azt jelentette, hogy a Demigod – a Jupiter unokája.

  A különböző népek, ez a növény a nevét: a németek nevezték ő „török ​​szegfű” (mivel egy adott fűszeres illat), az angol „Arany Mary”, és az ukránok nevezik őket „Chernobring”. Különböző funkciókra vannak besorolva, az évesek tengerparti úton nőnek.

  A velvetsetek magassága: 12-15 cm (leengedett), 15-30 cm (közepes), legfeljebb 100 cm (óriás). A virágok különböző formájú fejek vannak: krizantémia, anemoid vagy frottír, még mindig navigálódnak és egyszerűek. Minden Tagetsasnek sajátos szaga van, de vannak különleges fajták Szag nélkül, amely tenyésztőket hoztak. A növényeket tengerparttal és meggondolatlan módon ültetik.

  Tagtessa szerényen a termesztésben és a gondozásban. A növényen belüli fitoncidek lehetővé teszik a bársonyok, hogy ne sérüljenek. Csak túl nem megfelelő feltételek okozhatnak olyan betegségeket, mint a szürke rothadás és a macskaköves kullancs.

  A fajták leírása

  A mai tenyésztési munkának köszönhetően sok fajta Tagety van. A sokszínűségükkel és formáikkal szembesülnek. Fontolja meg a legnépszerűbbet.

  “Macheni Giants”

  Ez egy lágyszárú dekoratív növény. A februárban visszaszerezheti a magokat, és a nyílt földön a májusban. Alkalmazza ezeket a virágokat a pázsitok, határok elhelyezésére. A magasság általában 30-35 cm (elérheti és 100 cm), és szélességük 35 cm-re van. A növény gömbölyű virágzattal rendelkezik. Júniusig virágzik a fagyig. A festmények széles választéka van.

  A növényértékelés csak pozitív. A virágok és a nyári házak írják, hogy az ilyen osztályok már megvásárolhatók. Jó minőségű, csírázás közel 100%. Nagyon szokatlanok: a virágok meglehetősen nagyok és a bársonyok. Virágzik egy nagyon hosszú ideig, és bármilyen virágágyást díszíthet. Szinte minden amatőr megjegyzi, hogy a változatos bársonysága nagyszerű, és nem igényel összetett ellátást.

  “Eszkimó”

  Ez egy eldöntő növények. 35 cm-ig terjedő kompakt bokrok, és jó felsőok vannak. Fehér virágzat (esznek krém), méretük eléri a 10 cm-t. Hosszú szárítás, sűrű, emlékeztető marshmallows vagy fagylalt. Jó körülmények között 60 cm-re nőhet. Svetiversa. A kertészek megjegyzik, hogy a bársonyok a fajta rendelkezzen az egyedülálló aromával, amely védi a környező növényeket a gombás betegségekből. Gyökerei fertőtlenítik a talajt, ezért a rózsák és a floccalok mellett ültetni kell őket.

  “Carmen”

  A fajta leírása gyakorlatilag nem különbözik másoktól. Az egyetlen különbség a legbiztonságosabb fajta Velvetsev. Ez az opció egy 30 cm-es sprawling növényi magasság. Chernobrbors gyönyörű frottír virágok körülbelül 6-7 cm, kellemesen illat. A szín: közepén sárga színű, és a fény vagy a sötétbarna oldala. Tapasztalt virágok Megjegyezzük, hogy ez a fajta, amely lehetővé teszi, hogy könnyen tolerálja a transzplantációt, és virágzik a legtöbb fagyhoz.

  afrikai

  Ezek elítélhetetlenek vagy nagyvirágozott, fordított piramis alakúak, nagyon elágazóak. A bokrok eléri a 120 cm-t. Meztelen, kis fekete szár. 5-13 cm átmérőjű virágzat. Az ilyen fajták Tagtessa egyetlen és monokróm. A szín világossárga-sötét narancssárgáig van. A magok a csírázást legfeljebb 2 évig tartják.

  KILIMANJARO F1

  A virágok vanília színe. Magasság 40 cm. A virágok átmérője 7 cm.

  Kétszínű

  Az ilyen bársonyok nagyon lenyűgözőek. Íme a sárga és piros fő helyek, amelyek hatékonyan kombinálódnak és hangsúlyozzák a növény eredetiségét. Ezek közül olyan fajták vannak, mint a “Sofia”, “Brockada Red”, “Cherry Barkelet”, “Orange Láng”.

  Növekvő magvakból

  A növény az időjárási viszonyokig. Ezért sok kertész télen virágaágyakat vet fel. Mások a nyitott talaj bársony magvakba kerülnek, amint az első hő jön. A virágok nem félnek a rövid távú fagyoktól, és nem kell megfigyelni. Ideális esetben a Tagtess magvak ültetése, ha a hőmérséklet az utcán +5. Mindez a régiótól függ. Délen áprilisban vetheted, és az északi részben csak május végén. A csodálatos növények egy hét múlva fognak lőni, majd a virágok nagyon korán jelennek meg.

  És mégis, ha felgyorsítaná a folyamatot, és sokkal több, mint egy periódus, akkor érdemes egy magvas ültetési módszert alkalmazni. Ehhez februárban vásároljon különleges talajt a színekért. Keverjük össze a 2: 1-es homokkal.

  A talajnak fertőtlenítést kell adnia. Ehhez ásni egy mangánot vízzel. A megoldásnak gyengéd rózsaszín színűnek kell lennie. A földet. A mikrobák csak egy nap után meghalnak.

  Ezután forgalmazza a földet, és süllyedjen. A bársonymag teteje. Próbáljon meg rövid távolságra lenni köztük. Ezután öntsön magokat homokot. Minden csésze fedél fedelével vagy polietilénnel. Minden nap megkapja a csészéket 2-3 óráig az oxigénbevitelért. Körülbelül egy hét múlva az első kereséseknek megjelennek. Ne felejtsük el, hogy a talaj száraz legyen.

  Ha túl vastagabbak, akkor csipesszel kell gyorsulniuk őket. Válassza ki a leggyengébb és vékony növényeket.

  Amint a sertés erősödött, és eléri a 8 centimétert, eltávolítják mindegyik külön növényt a fragmentált tartályban. Ne felejtsd el a jövőbeni virágokat táplálni. Ehhez a kálium és a nitra humate illeszkedik. A műtrágyákkal történő csomagolásra vonatkozó mennyiség és használati szabályok. Szigorúan kövesse az utasításokat és a biztonsági intézkedéseket.

  Ne feledje, hogy minden növénynek bujanak kell lennie. Így, készítsen egy darabot, amikor növekszik, és egy kicsit nő. Vágja meg az extra pro-hitelesített pro-felemelt ollót vagy pengét. Szükséges a növény állandó helyére, amikor valóban meleg időjárás – megközelítőleg májusban. Ne felejtsd el táplálkozni és csípni egy növényt, amelyet már egy virágágyás vagy gyepen ültetettek.

  Vélemény

  A kertészek és a virágok virágai szerint a Tagtess termesztésével nincsenek különleges problémák. A növény tökéletesen tolerálja a viszonylag hideg időjárást és súlyos hőt. Bársonyok kényelmesek a gyepen lévő területek kiemeléséhez. Ha a virágok helyesen gondoskodnak, hálát és szép virágot fognak fizetni. Ezenkívül a virágok gyönyörű illatot fognak közzétenni.

  Sok megjegyzi, hogy ez a növény nemcsak gyönyörű, hanem képes segíteni a különböző betegségekben is. Velkhattsev Brazers kezeli az influenza és vírusfertőzéseket. És a növény kapucnisei antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkeznek.

  További információ a bársordról és azok jellemzőiről, amelyeket az alábbi videóból tanulhat.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: