Hang növényi növények kertre: típusok és termesztés

Amikor a kert díszítéséről és a hazai térről szólnak, gyakran nagyon magas és közepes növények használatára csökkent. De a talajkultúrák nem tűnhetnek rosszabbnak. A legfontosabb dolog az, hogy helyesen alkalmazzák őket.

Sajátosságok

Sokan tudják a kerti növényekről a kertre, hogy kis magasságban különböznek egymástól, és általában ellopják a földet. De meg kell érteni, hogy nem minden olyan egyszerű és könnyen elrendezhető. Ne keverje össze a talaj- és szőnyeg növényeket. A talajkultúrákat saját módjaikban használják a következő célokra:

 • rosszul kinézett helyek díszítése;
 • üres hely kitöltése;
 • Fokozza a fa kör vonzerejét.

  A talaj növényének magassága elérheti a 0,15-0,3 m-t. Ők megkülönböztetik a tisztességes dekoratív tulajdonságokat, és sikeresen elnyomják a gyomokat.

  Ezenkívül az ilyen növények előnyei az ilyen pillanatokhoz kapcsolódnak:

  • a termékeny talajrétegek védelme a széltől és a víztől;
  • a webhely összes hibáját lefedi;
  • a külsőleg jól karbantartott faj területének létrehozása;
  • Talaj telítettség oxigénnel;
  • termékenység emelése;
  • Tartsa nedvességet a földön, és tartalmazza a túlmelegedését a hőben.

  A fajok áttekintése

  Örök

  A talaj egyik első helyénél évelők megérdemlik, hogy egy Shilovoid Phlox. Van egy másik neve – Mokhovaya szegfű. Ez a kultúra az új fényből származik. A fajok népszerűsége a tisztességes dekoratív tulajdonságokkal jár. És a “Shilovoid” epitet a lanceális lombozat merevsége miatt adódik, ami valóban egy időzítőre hasonlít.

  A vad-növekvő másolatok gyakran laknak:

  • kőhangok;
  • szopás sziklák;
  • Homokos hegyek.

   A hylostphlox magassága nem haladja meg a 0,15 m-t. Az acélait kis lombozat borítja. A virágosok 1 vagy 2 bootont tartalmaznak. A virágok rózsaszín, lila vagy hófehér színűek, mindhárom lehetőség közül választhat egy lila színárnyalat.

   A Blossomy floxes bőségesen virágzik, és figyelembe véve a Re-Blossomot, ez a folyamat minden nyáron lefedi.

   Elég gyakran hallhatsz az ördögről (A neve Sedum). Ez a félstabilizáló biológusok Tolstanka családjához tartoznak. Van egy húsos lombja, amely nemcsak zöld, hanem vöröses, sőt néha barna. A keretezés nem igényel valamilyen összetett ellátást, és szinte minden földön fejlődhet. Ugyanakkor napos telkeket fog nézni. Ami fontos, ha egyszerre kiszáll, többféle pótlékot lehet beszerezni egy vonzó virágos szőnyegen, minden nyár megtakarításával.

   Gyönyörűen megjelenő és virágok kilátás. A növény magassága nem haladja meg a 0,15 m-t. Amikor a virágzási idő jön, az összes zöld rész szorosan blokkolja a többszínű fényes szirmokat. A tenyészet esetében a félgömb alakú konfigurációt jellemzik, amely lehetővé teszi annak használatát az alpesi diákokban és a kövek kertjében.

   A baglyok jól tolerálják a súlyos fagyokat, de jó világításra szorulnak.

   A víz stagnálása rosszul befolyásolja ezt a növényt. A vegetatív szezon alatt kétszer virágzik. A hosszú virágot a vágás kialakításával biztosítják. A vágott egészséges hajtásokból új sertést kaphat.

   A jó dekoratív tulajdonságok bemutatják Mshanka-t (Ő az ír moha). Főleg ezt a kultúrát a pázsitok és a kavicsos kertek nyilvántartására használják. A vödrök nagyon alacsonyak (legfeljebb 0,08 m). Sűrű zöld párnákat alkotnak, amelyek tökéletesen reagálnak a vágás kialakítására. Az ír moha acél megmentése. Miniatűr hófehér virágokat fejlesztenek, amelyek nem növekszik a virágzatban, de szigorúan egyedülállóak. Munka ugyanolyan jól fejlődik az árnyékban és a napos telkeken. A földre vonatkozó különleges követelmények, nem írja elő.

   Még mindig növekszik az ász. Ez az évelő viszonylag kicsi, nem termelő illatú piros vagy bordó virágok. Lombozatát is jellemzi lenyűgöző dekoráció

   Anolete

   A talajiparban leválasztható vezetés a földön tartozik. Ez jellemzi a rengeteg fényes virágok, amelyek nagyon gyengéd illatúak. Az égett lobulia szinte a teljes helyet bezárja, amely elérhető. Virágok lehetnek növényi és monoton növények, és több faj egyszerre. A második esetben kiderül egy színes buja szőnyeg.

   A legjobbak közül minden bizonnyal az Everotic Begonia. A virágok fényerejének ellenére egyszerű szerkezete van. A nézet a fagyok kezdetéig virágozhat. Ha két ilyen lehetőség nem felel meg valamilyen okból, akkor a Lobelia tökéletesen illeszkedik.

   A Lobelia bővítése után hamarosan a Földön szar a Földön.

   A kultúra nagyon jól néz ki mind a virágágyásban, mind a vázában. A vonzereje szerint azonban magabiztosan versenyezhet az ageratummal. Sűrű bokrok különböző árnyalatokkal borítottak. Az Ageratum nézete és színe, egyedi virágdíszítést hozhat létre.

    Az évesek közül is megérdemlik a figyelmet:

    • Flox;
    • umbrella iberis;
    • hibrid mimeuses;
    • Nyissa meg a szanvitálokat;
    • Alkalmi vadállatok.

    Leszállás

    A laza floxnak sok fényre van szüksége. Kategorikusan lehetetlen a túlzottan nedvesített helyeken. A kultúra gyengül és meghalhat. Paradox módon az innovációs állomány a termékeny földön nem igazolja a virág elvárásait. Sok zöldséget fognak dolgozni, de nagyon kevés virág lesz.

    A COID nyílt földre kereste a palántákat. Vigye magát márciusban és áprilisban. A talaj lehet bármi, de ásványi műtrágyát kell használnia. A keretezés ugyanolyan jó lesz bármely helyszínen, függetlenül a megvilágításától. Valami és sziklás talaj.

    Gondoskodás

    A baglyok elég jól elváltak a magvak által. De annak ellenére, hogy az egyszerűség, hogy vetés őket nyitott földre, ez vezethet a fajlagos jelek keveréséhez. A vetőmag palánták körülbelül 2-2,5 hónapot termelnek a fenntartható hő kezdete előtt. Alkalmazza a szokásos pot szubsztrátot vagy tőzegtablettákat. A palánták termesztése során gondosan védve van a túlzott nedvességtől.

    Nem okoz különleges nehézségeket és termesztést az Msanka. A magvak a palántákon a hidratált talajjal töltött kis tartályokba vetnek. Természetesen használja a menedéket.

    Ültetés egy állandó helyen tölteni az április és május csomópontján.

    Shilovoid Phlox csak nagyon száraz és forró időben öntözött. Amikor a növény villog, meg kell vágni, megszabadulni a szálakat a tapasztalt és összehangolva bokor. FONTOS: A nyár utolsó harmadában a fodrász a virágvidék elvesztéséhez vezethet, ezért korábban meg kell tenni. A növény jól tapasztalható télen is különleges menedék nélkül. Őt csak a hó és a fagyok gyakori váltakozásának hiányát károsítja őt.

    A bilincsek tavaszi és őszére szükségük van a szerves vagy összetett ásványi keverék táplálására. A trágya használata nem szívesen. Különös figyelmet kell fordítani a gombás rothadás és küzdelem megelőzésére. Az öntözés csak hosszú és makacs szárazsággal. Nagyon fontos időben történő rövidítése.

    Az öntözés bagolyok körülbelül ugyanazon esetekben, mint öntözés.

    Ajánlatos megszórjuk, és nem hagyományos öntözési módokat használni.

    Minden egyes öntözés vagy eső után a föld biztosan laza. Célszerű kombinálni ezt az eljárást a gyomlálással. Az aktív növekedés során az ellenőrzést kétszer vagy háromszor kell a gazdagon olvadt.

    Shilovoid MsNoki jó fagy van. Még egy kis télen is elegendő védelem. A fiatal növényeknek védelmet igényelnek a napégésektől a spunkonda-val. A leszállás utáni első 14 napban az izlandi moha naponta öntözött. Ezután még forró időszakokban is az öntözés szükséges az 1 idő maximalizálásához 2-3 nap alatt.

    Használat a tájtervezésben

    Az országban lévő utakra, vagy inkább a kerületük kialakítására, az obudensek kimenetele. Azt is ajánlott használni Alpinearia. Ha nem korlátozódik erre a kultúrára és más csiszolóüzemekre, érdemes leírni a filc aljzat használatát. Használja a következőket:

    • határok;
    • Alpesi diák;
    • Díszítő kőfalak.

     Ha szüksége van egy gördülő kört, lassan növekvő kézművesség és a bilcquines. A vámhatóságok használhatók a kerti ösvény díszítésére. A vele együtt a Phlox és a Primroses széles körben használják a helyeken. A szárazságálló kultúrákból származó pázsitok bárhol megszakadhatnak, de meg kell emlékezni, hogy lehetetlenné válik nekik.

     FONTOS: Majdnem bármilyen talajvezető, ritka kivétellel, nagyon gyorsan növekszik. Gondosan figyelemmel kell kísérnie ezt a folyamatot, hogy elkerülje a rossz hatásokat.

     Az egyes típusú egyes funkciók megérdemlik a figyelmet. Ellentétben a népszerű véleményével, mondjuk, ugyanaz a Phlox lehet használni messze csak a fő háttér. Optimálisan ötvözi ezt a fajokat virágokkal:

     • Astramy;
     • Astilbami;
     • Lilyniki;
     • Geleniumok;
     • Monards;
     • üröm;
     • VityHattsy.

      A bilincseket aktívan használják autonóm nyelvként. Segítségük segítségével könnyen rendezhető egy nagy szőnyegterület (gyep). De ezeken a növények és a többszintű virágágyások alapján lehet elvégezni, ami szintén gyönyörű. Gyakran tanácsot adnak a környező szökőkutak, tavak és természetes tartályok. A Seduum más alacsony sebességgel, nem nagyon szaporítva évelő kultúrákkal együtt használható.

      A talaj növények áttekintése a kertben a videóban.

      Értékelje a cikket
      ( Még nincsenek értékelések )
      Megjegyzések hozzáadása

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: