Hengeres IMPT: Leírás, leszállás és gondozás

Jelenleg számos kerti növény, amelyet a kertészek használnak a díszítő területekre. A növényvilág érdekes képviselője a helyszín hengeres. Ezt a dekoratív üzemet az orvostudományban, a tájtervezésben alkalmazzák.

Leírás

Az empert hengeres a gabonafélék családjának évelő füves képviselője. Egyéb kulturális nevek: emppt címzett, lagurus hengeres, alang-alang, piros cipzár, véres japán fű. A növény magassága 0,8 méter lehet, de gyakran 0,5 méterre nő. Stem Culture Recetifier. Lemezlemez Empresszus hengeres külső hasonlósággal rendelkezik egy széles kés pengével. Fogott szórólapok, kemény, hegyes tetőkkel. A szárat a száron a sorrend és a törekvés jellemzi. Gyakran fiatal lombozat festett világos zöld színű vöröses tippekkel. Idővel a szórólapok rubin színt kapnak.

In vivo, egy véres japán fű virágzik tavasszal. Ebben az időszakban a növény nagyon vonzónak tűnik. A virágoknak van egy cukornádja – ez egy meglehetősen ritka jelenség, hogy a kulturális termesztéssel a fű gyakorlatilag nem található. Ebben az időszakban a bolyhos ezüstös virágzat az Alang-Alangon jelennek meg. A címke hosszában eléri a 0,15 métert.

Azonban még a vörös villámvirágzás hiánya sem teszi kevésbé vonzónak. A dekorációi cserje érdekes formában fényes szórólapokat ad. Az anyaországi kultúrát Délkelet-Ázsia nevezhetjük, nevezetesen: Japán, Korea, Kína. A növényvilág képviselője a bolygó minden pontján történik, ahol mérsékelt éghajlat van. Az amerikai gazdálkodók felismerték az imperatív hengeres rosszindulatú gyomnövényeket.

A hengeres lagurus szoros kemény lombja nem használható takarmányként az állatállományhoz. A NovogVinets alkalmazza az emplerek leveleit hengeres a házuk tetőinek védelmére. Ez a tartós bevonat ellenállhat a szélnek és a csapadéknak. A növény gyökereiben olyan elemeket tartalmaznak, amelyek hidratálják a bőrt, ezért kiváló komponensek a krémek és emulziók számára. Kínában, Alang-Aleng-t használják a főzés folyamatában.

Fajta

Az eperátorok legnépszerűbb változata, amelyet magánterületen termesztenek, figyelembe veszik “Red Baron”. Ez egy magas képviselője családja – egy bokor növekedhet 80 centiméterre. A növények gyönyörű virágzása egy ko -szerű közleményről van szó. Téli Hardiness Red Baron magas szinten van, így a kultúra még túlélheti a kemény télen.

Hogyan kell ültetni?

Mivel a véres japán fű nem rendelkezik olyan tulajdonságokkal, amelyek aktívan szaporodnak, lehet ültetni, más növények félelme nélkül. Az ülés kultúrájának optimális hőmérsékleti rendszere 22-27 fokos hő. Ha a webhely a kemény éghajlaton van, javasoljuk, hogy előzetesen edzze a tartályokat a tartályban. Ahhoz, hogy megkapja a szükséges mennyiségű hő- és könnyű lagurus hengeres, a terület déli vagy nyugati részét. A fele növekedése is lehetséges, de legalább néhány órát naponta a kultúra napi világítást kell kapnia. A napfény hiánya a növény dekoratív díszítését okozhatja. Könnyű, homokkövek, ahol a nedvességet nem tárolják a cserjék ültetésére, szellőzést hajtanak végre. A talaj savasságának a 4.5-7.8-as határértékben kell lennie.

Ne felejtsük el a kút alján lévő vízelvezető réteg kialakulását. A leszállási pont tágas ásni, méreteinek kell lennie a gyökérkultúra-rendszer méretének 2-szerese. A vízelvezető réteg mellett a komposzt az ásványi műtrágya aljára és tetején szivattyúzott. A palántát pontosan a lyukba kell helyezni, és termékeny talajjal megszórjuk. Ezt követően az öntözés és a hordozó tömítés. Az ültetvények gördülő körét tőzegzel vagy komposztdal kell meditálni. A mulcsrétegnek 3 centiméternek kell lennie.

Hogyan kell törődni?

Annak érdekében, hogy az Image hengeres hengeres nőtt, és díszítse a területet, megfelelő ellátást kell biztosítania. Az eljárások során hátrányt okozhat a növény tüskéjének tüskéjét, így amikor az elengedhetetlenül dolgozik, érdemes kesztyűt helyezni.

Locsolás

A forró és száraz időjárás, a lagus hengeresnek rendszeres víznek kell lennie. A talaj párásítójának ellenőrzéséhez 5-10 centiméterrel mélyítik a talajt. Ha a talaj 2 cm-es szárazon szárad, akkor a cserje hidratálja. A levegő páratartalmának nincs követelménye bemutat.

Podkord

Ha Alang-Alenang helyesen van, akkor nincs szükség további műtrágyákra. Az első tavaszi napokban kálium-alapú etetésre lesz szüksége. Az őszi időszakban a komposztot a szubsztrátumba vezetjük be. A növekvő szezon alatt a kultúrát átfogó műtrágya táplálja vagy táplálja a szerves anyagból.

A téli időszak előkészítése

Császárné hengeres tolerálja a fagyos télt. Képes túlélni akár 26 fokos fagy nélkül további menedéket. Az alacsony hőmérséklet előrejelzése során a szakértők a száraz levelek alapján tőzeg- vagy talajtakaróval ellátott cserje szigetelést használnak. És azt is állítja, hogy a piros cipzárat egy régi takaróval fedjük le. A hideg éghajlati övezetben a véres japán fű csírázott a konténerekben, és a téli meleg helyen van meghatározva. Minden évben az őszi idő alatt a kultúra hajtásai 0,1 méterre kerülnek a Föld felszínétől. A növekvő szezon végén érdemes az üzemet. A téli vágott zöld gallyak előtt. Időről időre érdemes megújítani a régi sértőket, ásni a menekülést a gyökérbe.

A tenyésztési módszerek

A véres japán fű tenyésztése vegetatívban lehetséges, magvakkal és palántákkal. A zónában, ahol mérsékelt éghajlat uralkodik, a magokat alacsony csírázás jellemzi. Ezért jobb, ha egy másik tenyésztési lehetőséget használ ezen a területen. Ha a magvakat március második felében jobbá tenné, április első felében. A telket fel kell oldani, tiszta a gyomok és a szemét. A magokat enyhén nedvesített talajban kell elhelyezniük. A következő lépés az ültetési anyag összevonása latitív szubsztrátréteggel. Szükség esetén a hajtások átkapcsolhatók és pólusok.

A palánták termesztése a hengeres házastársak reprodukciójának megbízhatóbb változatának tekinthető. Ebből a célból jobb, ha 1000 milliliter pot kapacitást és egy fit szubsztrátot tartalmaz. A magokat 4 cm-es távolságra kell bomlani a földfelszínére, enyhén nyomja meg őket a talajba. A következő lépés az ültetési anyag öntözése egy szórópisztoly segítségével.

Ezután az ültetvényeket polietilénnel borítják, hogy üvegházhatást kapjanak. A kertészek nem felejtik el az időszakos kulturális szellőztetést. A jó magdinőség érdekében a siategség 25 fokos hő- és többszörös világítási típusú hőmérsékletet igényel. Amikor az első hajtások megjelennek, érdemes eltávolítani a filmet. Mielőtt elültetné a palántákat a talaj megnyitásához, 10 napig kell megrendelni. A leszállás jobb, ha csak a meleg időjárás stabilizálódik. A palántákat 0,4 méterre helyezzük egymástól.

A vegetatív reprodukciós lehetőség a felnőtt cserje gyökérrendszerének elválasztása. A folyamat célszerű a tavaszi időben eltölteni, amikor a talaj jól megnedvesedett. Az imperatívnak szépen ásni kell, majd elválasztva a gyökér növényi részétől. A gödör 0,2 méteres mélyen ásott. Delleva-t kell elhelyezni a lyukba, majd szórjuk a talajjal, szabotázs, átölel és mászni, és meditáljon tőzeggel vagy komposztdal.

A kertert úgy kell követni, hogy a talaj ne álljon meg. Feltéve, hogy a 30 napon belül elvégzett események várhatóan várják a baktériumokat.

Betegségek és kártevők

A dekoratív véres japán fű magas mentesség jellemzi. A növekvő kultúra megfelelő területének kiválasztásakor nem kell aggódnia a betegségek és a kártevők támadása miatt. A növekvő növények lehetséges nehézségei a következők:

  • A gombafertőzések terjedése, a talaj oveurgementje alá tartozik – ebben az esetben, hogy segítsen az Image-nek a fungicidek feldolgozására;
  • Rossz túlélés a Föld elégtelen nedvesítése esetén;
  • A papírlapok szépségének hiánya a világítás hiánya miatt.

Használat a tájtervezésben

Az elengedhetetlen hengereket gyakran használják a területek tervezésében, mivel díszítő üzemnek tekinthető. Gyakran a kertészeket a kultúra használják a japán kertek kialakításához. A vörös villám megfelelő módon hasonlít a keverékben gabonafélékkel. Az eredeti fű méltó szomszédnak számít a boróka, a köles, a muscantus, a hegymászók, a barbár, az elderberry, a primroses, a ciprus, a rózsák fényes szín árnyékában.

Sokoldalúságának köszönhetően a kultúra használható a kertbe a kertben, a rövidfa fákkal, angol stílusú tájképekkel, prériekkel, tűlevelekkel. Alang-Aleng-t lehet szállítani egy zabkása vagy konténerben. Gyakran hengeres kényszerítő használata száraz csokor és kompozíció kialakításakor.

Hogyan kell megfelelően ellátni a kényszerítő hengeres, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: