Hogyan forgassa el a kultivátort?

A nagy földrések feldolgozása általában nem tődik kultivátor nélkül. Annak ellenére, hogy ma a piac jellemzi a jól ismert és népszerű gyártók különböző márkáinak jelentős számú modelljét, maga a szántás hasonló módszerrel történik.

Hogyan forgassa el a kultivátort?

A munka előkészítése

 • Mielőtt elkezdené az ország kultivátor használatát, alaposan értékelnie kell az eszköz összes elemének és teljesítményének jelenlétét, valamint a futtatását. Az üzemeltetési utasítás, lombkorona van telepítve, amely felelős a szántás a talaj, ellenőrzött és kötötte kötőelemek, és a magassága a fogantyú van beállítva.
 • Ezután maga a kert készül – nagy köveket és nagy ágakat dobnak ki, valamint a bohások, akik még egy személyt is el tudnak tenni, alulról indulhatnak.

Hogyan forgassa el a kultivátort?

Hogyan forgassa el a kultivátort?

Hogyan forgassa el a kultivátort?

Fontos megemlíteni, hogy a könnyű kultivátor nem fog megbirkózni a nehéz, összetett talajokkal – az eszközre itt van szükség, amelynek tömege 70 kilogramm.

 • Ezenkívül, ha lehetséges A pneumatikus kerekeket ki kell cserélni a primer, amely erősíti a vágyat, de a Föld nem születik a folyamat során:
 1. A primer csatlakoztatásához az első dolog kell eltávolítania a kerekeket és a hubokat.
 2. Ez utóbbiak cserélődnek egy nagyobb hosszúságú sokféleséggel, amely speciális tornyokkal összekapcsolja a bruttó meghajtót.
 3. Végül mindent befejezik a primer telepítésével.

Hogyan forgassa el a kultivátort?

By the way, ha csak vásárolt eszközt alkalmaz, akkor meg kell törölni a megőrzési kenőanyagot. Ehhez a rongyot benzinben áztatják, és a fémalkatrészek feldolgozására használják, amelyek szükségszerűen szárazak.

 • Az elsődleges műveletet mindkét oldalon két vágójával és nagyon alacsony sebességgel végzik. Fokozatosan “fordulók” növekszik.
 • Az első 5 vagy akár 10 óra üzemmód, a motoros kultivátornak könnyű üzemmódban kell lennie, fokozatosan felmelegíti és adaptizáljon a terhelésekhez.

Hogyan forgassa el a kultivátort?

Hogyan állíthatjuk be a szántás mélységét?

A talajfeldolgozás mélysége általában 10-25 centiméterből változik. E mutató beállítása és konfigurálása a következő tényezőkön alapul:

 • A készülék megnövekedett súlya intenzívebb hatásokhoz vezet; Ehhez például érdemes további talajokat csatolni a kerekeknek;
 • Lehetséges a vizsgálat növelése, ha egy vagy másik művelet ismétlődik többször, menjen mélyebben minden alkalommal.

Hogyan forgassa el a kultivátort?

Hogyan forgassa el a kultivátort?

Állítsa be az ütközést, és egy kanapé segítségével, amely a fülbevalókban rögzíthető, bushings és parcellák segítségével rögzítve, míg a behatolási mélység növelése érdekében a leeresztett kanapé a fülbevalóra van rögzítve a felső lyukakon keresztül, és csökkenti, minden történik ellenkezőleg.

Tél után, hogy maximális feldolgozást biztosítson, először a talajt, körülbelül 10 centiméterre, majd ismét sétálgatni kell, növelve a vágási kivágást 15-25 centiméterből.

Hogyan forgassa el a kultivátort?

Hogyan forgassa el a kultivátort?

Hogyan kell eke?

A kultivátor használati útmutatója elegendő hasznos információt tartalmaz a különböző talajok feldolgozásával és még a parcellák feldolgozásával kapcsolatban. Egy kissé megnedvesített talajon kell dolgoznia, mivel a nedvesség jelenléte leegyszerűsíti a Föld feldolgozását. Azonban a túlzott mennyiségű nedvesség vezet, hogy a Föld kést fog kapni, így meg kell várni, amíg meg nem kapja.

Hogyan forgassa el a kultivátort?

Hogyan forgassa el a kultivátort?

Ha a kertnek van egy téglalap alakú, akkor a kultivátor követi a kerületet, És ha a négyzet, akkor a készülék “zigzags”. A COPPE sebessége és intenzitása szintén összekapcsolódik a talaj állapotával, ezért például a kis kavicsok zárványait alacsony sebességgel kell kezelni.

Hogyan forgassa el a kultivátort?

Hogyan forgassa el a kultivátort?

A tömörített földet két szakaszban kell feldolgozni. Először is, a feldolgozást érdemes minimális mélységben előállítani, és ezután már el lehet menni a kívánt módon.

A motor-kultivátor hatása ideális esetben nagyon óvatosan zajlik, hogy ne akadályozza meg a fák, nincsenek növények – egy nagy terület részében a kis telkek szántásához. Amikor a webhely már lesz, logikusan csökkenti a markolat szélességét. Ez a külső vágók eltávolításával történik.

Hogyan forgassa el a kultivátort?

Általában a működés során a készüléknek nem kell nyomnia, csak az irányt állítsa be.

Ezenkívül lehetetlen követni a kultivátort, ezáltal deformálja a felületi réteg csak kezelt talajt. A jobbra úgy tekinthető, hogy a fogantyú kényelmét és a készülék mozgásával párhuzamosan mozogjon.

Hogyan forgassa el a kultivátort?

Optimális az, hogy az az állapot, amikor a sík áramkörrel rendelkező földterület termesztése egy és fél lapát mélységében történik. Az ilyen hatás elérése érdekében időről időre következik, hogy a motoros kultivátor oldalról oldalról.

Ugyanez a cselekvés segít abban a helyzetben, ahol a technika a földbe ragadt. Ha a kerekek kissé eltemetik a földbe, de bizonyos nehézségeket okoznak, a pozíciójukat meg kell változtatni vagy megváltoztatni a vágók helyét.

A helyzet gyakori, és amikor egyenletesen eke a szüzességet, lehetetlenné válik, mivel az autó Jershits egész idő alatt. Rendkívül könnyű megoldani a problémát – további rakományt.

Hogyan forgassa el a kultivátort?

Hogyan forgassa el a kultivátort?

A szántás maga a következő egyszerű sémán történik:

 1. A kultivátor a helyszín szélével van felszerelve;
 2. Megnövekedett átvitel;
 3. A készülék elvégzi a feladatot.

Hogyan forgassa el a kultivátort?

Miután befejezte a Föld feldolgozását vagy a burgonyát, érdemes elvégezni a következő műveleteket:

 1. A fém kést egy ruhával kell törölni;
 2. A vágóknak óvatosan kell öblíteniük és törölniük kell, hogy ne maradjon folyékony csepp.

Hogyan forgassa el a kultivátort?

A kultivátor tulajdonosa, fontos, hogy rendszeresen nyomon követhesse az olajszintet, és ellenőrizze, milyen állapotban van a légszűrő. Ez a szabály az utat, a kerti technika szempontjából releváns. Az olajnak pontosan meg kell felelnie a berendezés gyártója. Szükség esetén ki kell cserélni, és rendszeresen ellenőrizni kell a rendelkezésre álló számot is. Amikor az üzemanyag vége, a motorkultivátor motorja fontos, hogy lehetőséget adjon arra, hogy lehűljön, majd töltse fel.

Hogyan forgassa el a kultivátort?

A kultivátor minőségének garantálása, ha az olajat 25-50 óra alatt cserélik ki. Semmilyen esetben semmilyen esetben nem szabad olcsó benzint vásárolnia, vagy valami hasonló a szakosított üzemanyag helyett. Ebben az esetben az aktív feldolgozással a termék szilárd csapadékot képez, fontos csomópontok pontozása. Ennek eredményeként a kultivátor hamar sikertelen lesz, akkor tükröznie kell. A szűrő állapota minden alkalommal nyomon követhető. Az erősen szennyezett részt azonnal meg kell tisztítani vagy helyettesíteni egy új. Ezenkívül a szakemberek ajánlottak kis mennyiségű motorolajat tölteni a szűrőelembe, ami növeli az eszköz tisztító képességét.

Hogyan forgassa el a kultivátort?

Hogyan forgassa el a kultivátort?

A Föld szántásának folyamatában érdemes felemelni a kultivátor szállítására használt szállítási gyűrűt. Ha elhagyja a földön, a vágók merülése romlik, mivel az eszköz extra támogatási pontot kap.

A fogantyút általában egy működő személy növekedése alatt állítja be. Elég ahhoz, hogy megnézzük a kezek állapotát. Ez helyes, ha a munka során gyakorlatilag kiegyenesedik, de helytelenül – amikor a könyökökre szakadnak.

Hogyan forgassa el a kultivátort?

A motoros kultivátorral végzett munka megkezdése a szakértők azt javasolják, hogy kezeljék a kanapét, és elkezdenek helyesen használni őket. A kanapé felvonója felgyorsítja a készülék mozgását, és a talajba merülő merülés növeli a termesztést. Ezenkívül fontos a mozgás elleni kanyar megteremtése – ez egyszerűsíti a technika kezelését. A szakemberek nem tanácsot adnak az összes rendelkezésre álló vágó használatának kezdetétől – ezt a számot a Pérach talaj állapotától függően határozzák meg. Minél több sűrűbb a talaj, annál kisebb a vágók mennyisége, mivel a feldolgozási szélesség ebben az esetben csökken. Ez a szabály azonban érvényes, valószínűleg a Virgin feldolgozásakor – a későbbi eljárásokkal a vágók mennyisége nagy lehet.

Hogyan forgassa el a kultivátort?

A védőlemezek nem kötelezőek, de telepítésük örömmel fogadja, mivel lehetővé teszi az objektumok védelmét a helyszínen negatív hatással. Például a lemezek lehetővé teszik, hogy a kultivátoron keresztül menjen át a virágágyak vagy a pályák mellett. Ha nincsenek lemezek, akkor “komplex” helyeken elegendő lesz a külső vágók eltávolításához. Érdemes megemlíteni, hogy a mozgás pályája jó lenne, ha azonnal meg kell határozni, különösen akkor, ha egy kerítés van telepítve a helyszínen, bőséges mennyiségű dekoratív elem, vagy a struktúra határai.

Hogyan forgassa el a kultivátort?

Biztonsági technika

A motor-kultivátor használata során javasolt biztonsági szabályok nem különböznek nehézségben.

Érdemes követni a következő szabályokat:

 • A működés csak a teljes ismertetés után csak az eszközhöz csatolt utasításokkal kezdődik;
 • Tilos a készüléket gyermekeknek, valamint olyan személyeket használni, akiknek nincs tapasztalata az eszköz kezelésében;
 • A szántás során fontos az állatok és más emberek közelségének kiküszöbölése;
 • A munkát zárt ruhában kell elvégezni, hosszú ujjú és zárt cipőkkel csevegőelemek nélkül vagy speciális berendezésekben; A cipő jobb választani magas, például csizmák vagy “berbs”, amelynek zokni fémlemezzel borít; Nem szabad elfelejtenünk a kesztyűkről, főleg komplex talajok termesztésére, valamint biztonsági szemüvegek esetében;

Hogyan forgassa el a kultivátort?

Hogyan forgassa el a kultivátort?

  • A működés során meg kell tartani a kezét a fonóelemektől, valamint az egyensúly megőrzése az elülső és a hátrameneti gombokkal; Nem lehet egyidejűleg felemelni, mert mindig leengednek;
  • a vibrációs jelek munkája során a bontások jelenléte; Ebben az esetben a motor leáll, hűvös, és a problémák megszűnnek, ha lehetséges; Leggyakrabban a probléma gyengült tartóban van, amely könnyen normalizálható;
  • Ha van egy modell, akkor fontos, hogy egy egyszerű szabályt ragaszkodjunk: az irány megváltoztatása előtt várjon egy teljes vágott malomra.

  Hogyan forgassa el a kultivátort?

  Tudjon meg többet arról, hogyan forgathatja a motoros kultivatort helyesen, a következő videóban található.

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása