Hogyan hajthatjuk össze az intex medencét a télre?

A medence jelenléte nagy luxus, mert nem mindenki megengedheti magának. Ha elegendő terület van a ház közelében vagy az országban, természetes vágy van, hogy hozzon létre magának és családoknak egy további lehetőséget, hogy pihenjen, pihenjen és szórakozzon. A meleg szezon legjobb megoldása egy intex keretes medence lesz, amely könnyen telepíthető és összegyűjthető, amikor a szezon véget ér. A medence megfelelő modelljének kiválasztása, meg kell tanulnod, hogyan kell helyesen hajtani és szétszerelni.

A munka előkészítése

A jelenléte egy keret-medence az udvaron ad sok lehetőséget az egész család, a barátok és rokonok, de a beszerzési költsége az eszközt indokolt, szükséges, hogy gondoskodjunk róla. Helytelen összeszerelés, szétszerelés és tárolás vezet a termék gyors kopásához. A folyamat megakadályozása, Fontos megismerni a hasított gondozás jellemzőit.

A keretmedencék és hasonló berendezések gyártásában részt vevő legnépszerűbb és megbízhatóbb cég az intex, a termékek minősége és az árpolitika nem okoz kétséget.

A különböző formák, méretek és formatervek lehetővé teszik az egyes vásárlók legsikeresebb és kényelmesebb lehetőségét. Ilyen vásárlás tervezése, a lehető legnagyobb mértékben meg kell tanulni a termékellátás sajátosságairól, a tárolási és összeszerelési módszernek.

Ahhoz, hogy az intex medencét télen hajtsa végre, az általános fogalmaknak kell lenniük erről a folyamatról, valamint néhány napot teljes mértékben elosztani. A termék minimalizálása érdekében ilyen cselekvési sorozatot kell végrehajtania.

 1. 2-3 napot kell választania, Amikor az időjárás következetesen száraz és csendes, hogy csendben vegye fel a medence előkészítését a hideg évszak során.
 2. Készítse elő a szükséges leltárt a munkához: Tömlő a víz tárcsázásához vagy leereszkedéséhez, vizelet a szennyeződés és a plakk lágy eltávolításához a medence falakból és aljából. A mosószerek nem lehet agresszívek, hogy ne rontja a fürdőtálak bevonását.
 3. A szétszerelés meg kell kezdeni a medence minden részének tisztításával a porból, a szennyeződésből, a plakkból és mindazt, ami belépett a nyári időszakra.
 4. Amint a szennyezést eltávolították, és a vizet forrasztják, a kialakítás minden részét megszárítjuk. Ha rossz, hogy megszárítsa a medence tálat, akkor a tárolás után repedhet.
 5. Óvatosan csavarja meg a medence tálat és helyezze a hideg szezon megfelelő tárolóhelyére.
 6. Tisztítsa meg a hasított test részleteit.

Ha megtöri a keretgyűjtő betakarításának eljárását, akkor jelentősen károsíthatja azt, amely a tálat a következő szezonban történő rekonstruálásának szükségességét, a jövőben és a teljes helyettesíti.

Az intex-medencék típusai és azok helyes szétszerelése

A keretmedence nem csak különböző méretű és alakú lehet, hanem maga a szerkezet különböző jellemzői is. Az ilyen termékek két fő fajtája van.

 1. Medencék A vízszintes és függőleges csövek alapjával, Az összeszerelési folyamat a csuklópántok és ujjak T-alakú csuklója miatt következik be.
 2. Medencék, Amelynek alapja csövekből áll, amelyek fém és műanyag lemezekkel erősítik. Ez az opció tartósabb, mert ha kívánatos és normál időjárási viszonyok Télen maradhat a szétszerelés nélkül. A fő árnyalat ebben az esetben a medence filmjét érinti, amely különböző anyagokból készülhet. Ha a termék ezen része fagyálló szerkezettel rendelkezik, akkor nincs szükség a tél teljes kialakításának szétszerelésére, különben jobb, ha néhány napot töltenek, és szétszerelik a tervezést, mint egy új termék megvásárlása.

A keretfalak típusától függően a hideg időben történő gondozása eltérő lehet:

 • védelmi anyaggal ellátott menedéket;
 • Teljes mértékben szétszerelés és tárolás a helyszínen;
 • A szerkezet fő részének elemzése és a medence telepítésének helyszínén tárolható.

Messze mindenki él a területen, ahol télen nincsenek erős üledékek és fagyok, Mivel a kerettermékek tulajdonosainak többségenek szüksége van egy olyan termék gyűjtésére, amely úgy néz ki.

 • A medence összecsukása előtt meg kell öntenie a vizet. Ha klórja van, akkor a legjobb a tartalom törlése a csatornába. A klór nélküli víz öntözésre használható.
 • A medence felszabadult tálat a belsejében és kívül mossuk ki Lágy mosószerek és habszivacs segítségével.
 • Munka a berendezéssel. A szűrőből el kell távolítania a szűrőelemeket, mossa le őket, szárítsa meg és tiszta száraz helyre.
 • Telepítése dugók minden lyukra. Általában a medencéhez tartoznak.
 • Az összes keretelem szétszerelése és az alkatrészek címkézése a megfelelő sorrendben van, amely segít gyorsan összegyűjteni a terméket a jövőben.
 • Szükséges Távolítsa el a napellenzőt, és mielőtt megfordulna, ellenőrizze, hogy teljesen. A tárolási folyamat során a nedvesség elfogadhatatlan, különben elkezdheti a formát.

Annak ellenére, hogy a kerettermék szétszerelésének folyamata nem tűnik túl nehéz, saját árnyalatai és nehézségeinek vannak, A fő az anyag megfelelő gyűjteménye, amelyből a tál áll.

Annak érdekében, hogy ezt a folyamatot a lehető leghatékonyabbá és a produktív módon tegye, szükség van a vászonra sík felületre és talpra permetezni, amely meg fogja védeni a hajtogatott formában.

Egy téglalap alakú medencéhez az eljárás úgy néz ki, hogy: az anyagot pontosan a felületre helyezzük, a két oldalról származó élek belsejében fordulnak, ami lehetővé teszi, hogy négyzetet képezzen, amelyek oldalainak továbbra is be kell kapcsolódnia középen, átfedi őket egyedül a másikon, míg az összes élek nem felelnek meg. Kell folytatni a csavarást, amíg a tál anyaga lesz a legtávolabbi formában.

Egy kerek medencéhez az eljárás kissé eltérő. Egy ilyen formában való foglalkozás esetén nincs lehetőség arra, hogy a terméket simán hajtsa le, hajtogatás nélkül, mert mennyisége minimálisra kell csökkentenie. A medence tálat a felszínre a lehető leghamarabb lefektetik, és a falak befelé vannak csomagolva, majd az egész köröt kétszer kétszer hajtják össze, hogy háromszög alakú terméket kapjunk.

A keret víztartályának elemzésének fő feladata a tálának tiszta összecsukása, amely a termék használatakor a maximális terhelést hordozza.

   Fontos tényező is az a hely, ahol az összegyűjtött medence található. A fő állapotnak páratartalomnak kell lennie hőfok, ahol az első mutatóknak minimálisnak kell lenniük, és a második Ne haladja meg a +40 Celsius fokot.

   Különösen fontos, hogy megvédje a medence tálját a fagytól, amely a lehető leghamarabb elrontja az anyagot, ha a további felhasználásra alkalmatlanná teszi. A keretmedence élettartamának meghosszabbítása az elemzés után érdemes elhelyezni az összes elemet gyermekektől elzárva, ahol háziállatok és kártevők nem kapnak hozzá.

   Hogyan kell tárolni?

   Ahhoz, hogy az öröm a keret medencéjét hosszabb ideig használjon, mint egy szezonban, Nagyon fontos, hogy megfelelően vigyázzon a termékre. Az összes szerkezeti elem megfelelő összecsukása lehetővé teszi, hogy minimális anyagi esélyeket érjen el, elkerülje a repedését és sérülését. Miután a tervezés minden részét szétszerelték, azokat a megfelelő helyiségbe kell helyezni.

   A tőke garázs jelenléte kiváló lehetőség lehet, mivel a normál páratartalom és a hőmérséklet megmarad.

   Hagyja a medencét az istállóban, amely nem melegszik és nem kívánatos, Mivel az anyag erősen megmarad az alacsony hőmérséklet és a szél hatásaitól. Abban az esetben, ha nincs más lehetőség, kivéve a felkészületlen helyiséget, Szükséges egy keretmedencét a dobozba, és alaposan fedezi takaró és sűrű anyag.

   Hogy elkerülje a problémákat rágcsálók formájában, amelyek bármilyen dologhoz juthatnak, Érdemes tartani a medencét a házban. A keretkészlet megvásárlásával azonnal gondolkodnia kell arról, hogy hol áll, és előzetesen sima és tiszta telek készítése.

   Tudatosan közeledik ez a kérdés, lehetőség van arra, hogy megtalálja a legoptimálisabb opciót, amely lehetővé teszi az intex keretmedence könnyen szétszerelését és tárolását.

   Arról, hogyan kapcsolja be a medence tálat, nézze meg a videót.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: