Hogyan kell ferde ferde?

Egy magánházban, hogy a szomszédos területek sorrendjét hozza, a kézi fonat elengedhetetlen asszisztens lehet. A tárolók választékában számos módosítás van a modern gyep fűnyírók, motocos, trimmerek és egyéb technikák. De a dolog az, hogy használatukra van szükség, az üzemanyag és a megfelelő körülmények, például a talaj vagy az alacsony fű tökéletesen sima felülete.

A rendes kézi fonat, amelyet nagyapáink használtak, nincsenek lehetetlen feladatok. Könnyen összeütközik egy magas, termesztett fűvel, tökéletesen kiömlve mindkét dudoron és a gödrökön. Azonban maga a köpködés maga nem fog működni, így a kezében lévő személynek képesnek kell lennie arra, hogy használhassa.

Ismerje meg, hogy oldalra nyúljon a füvet bárkinek, aki azt akarja – egy férfi és egy nő. A legfontosabb dolog az, hogy megtalálják a tapasztalt, hozzáférhető kosáriumot. A kiváló minőségű eszköz megszerzése is fontos szerepet játszik.

Spit és alkatrészei

Az eszköz leggyakoribb és népszerű változata egy zsinór-irodalom vagy állvány. Ilyen részekből áll:

 • Vászon vágása;
 • Cosovica (tartó fogantyúk);
 • kötőelemek vegyületek;
 • Arms-Bay (fogantyúk a Cosovic közepén) és a kötései;
 • Klin.

A vászon viszont az ilyen összetevőkre oszlik:

 • penge;
 • kiképzés;
 • sarok;
 • Tüske;
 • Orr.

Minden termék jelölést és számot tartalmaz 3-ról 9-re. A deciméterekben kifejezett vágóelem száma a számtól függ. Ez azt jelenti, hogy minél nagyobb a szám, annál nagyobb a fogantyú teszi a pengét.

A zsinórok előkészítése a munkához

Mielőtt elkezdené olvadni a fű, az eszközt meg kell élesíteni vagy visszaszorítani. A tapasztalt mesterek gyorsan és hatékonyan teszik, és az eset kezdőknek izzadnak kell lenniük. A fonás burkolat egy speciális eszközzel történik, a helynek nevezik. Ez a fémszerkezet, amely egy kalapáccsal kitéve, az erő pengét és enyhén edényeket ad.

Intenzív munka közben, ferdén verte körülbelül 1 alkalommal 2 hét alatt. Ezzel párhuzamosan ismételten meg kell ismételni a szerszámot a gyors. Ehhez szüksége van:

 • Emelje fel a fonat pengét, tiszta a fű többi részéből;
 • Rögzítse a szerszámot, ha megragadja a koszorú élező szélét a földre;
 • Követelje a vágóvászon, amely mindkét oldalra váltakozva a pengét érinti.

Helyesen honolt és tervezett fonat vágja a füvet alacsony és zökkenőmentesen, nem hagyja ki a fonott gyomokat, és nem szállít Diskphoros.

Hogyan kell kaszálni?

Annak érdekében, hogy a fonás végezze el a funkcióját a maximumra, indítsa el a Kota legjobb hajnalát, amikor harmat van a fűben, vagy az eső után. Szintén figyelembe kell vennie a szél irányát, és hogy úgy váljon, hogy a hátsó fúj. Ha a fű eldöntendő, akkor sokkal kényelmesebb, hogy levágja a ferde-t, ahelyett, hogy a kosárium felé dönt.

Tehát az eszköz készen áll a munkára, megyünk a kaszáláshoz. Ehhez a következő lépéseket kell végrehajtania:

 1. Legyen egyenes, jobb láb, hogy terjessze elő. Távolság a lábak között – kb. 35 cm.
 2. A törzsnek közvetlenül kell elhelyezkednie, előrelépésre.
 3. A jobb oldali kéz a fogantyú, a kéznek kissé hajlítható.
 4. A bal tenyerében véget vetett a cowness és csípje meg keményen az ujjaival, a kézzel hajlított a könyökben.
 5. A zsinórok sarokja érinti a földet, míg a csúcsot kissé fel kell emelni.
 6. A legfontosabb pont: a mozgások nem kézzel készülnek, de minden testtest. A kezek csak szorosan tartsák a szerszámot.
 7. Minden egyes szünet után egy kis lépést kell tennie, ezáltal előre haladva.

A fűfelvételt 15-20 cm tartományban kell elvégezni. Ha többet veszel, először nehéz, másodszor is – ismeretlen területek maradhatnak. A Kozley kezek részt vesznek a hibák, lyukak és egyéb szabálytalanságok vezetésekor.

Lehetséges árnyalatok

Vannak olyan esetek, amikor szükség van a fiatal füvön, és alatta alatt van egy párna a tavalyi, vagy akár a tavalyi szárítás sólyomtól. Ha a fent leírt módszert használja, a zöld fű száraz lesz. Ezért ehhez az opcióhoz speciális Cossat-t kell készítenie egy további hosszú tartóval a bal kezére.

A KOSBA technika ilyen lefoglalásával egy kicsit változik. A folyamatban a kezek inkább részt vesznek, nem pedig a test, és a sarok a zsinórok már nem fekszik a földön. A szerszám a súlyon tart, és csak a zöld fű van felszerelve, és a száraz hely a helyén marad.

Női lehetőség

Vélemény van arra, hogy az emberek a legjobbak a legjobbak, de nem. Egy nő is a hatalom alatt van, hogy megtanulja a macskát. A kis látszólagos tapasztalat, a női képviselők a közvetlen kinevezést nem rosszabbak, mint a férfiak.

Először jobb, ha egy kis penge hosszú szerszámot készít, mivel a kis elfogott ferde könnyebb megolvasztani. A vályogen meg kell adni az 5. vagy 6-os számot – ez a lehetőség lesz a legoptimálisabb. Az első tasak fűnek fiatal, közepes méretűnek kell lennie.

Biztonsági intézkedések

Nem szabad elfelejtenünk, hogy a köpő nagyon éles tárgy, és a biztonságos használat az óvintézkedések betartását jelenti. A kaszálás folyamatában a fű lehetetlen:

 • elvonja és távolítsa el a nézetet az oldalra;
 • lengesse az eszközt, vagy ne használja a kinevezést;
 • Használjon rosszul rögzített vagy helytelen ferde-t.

Arról, hogy hogyan lehet megfelelően megnyitni a füvet kézi ferde, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: