Hogyan kell kiüríteni a vizet a keretből?

Úszás a medencében gyakorlatilag tökéletes módja annak, hogy foglalkozzon az országban vagy egy vidéki házban. A vízben frissíthető a legtöbb nap vagy öblítse le a fürdő után. De az előfeszített tározó kialakításának és kialakításának szakaszában figyelembe kell venni, hogy figyelembe kell venni a víz elvezetését. Ezután ezt követően nem szakítja meg a fejét, hogy hogyan lehet igazolni, anélkül, hogy veszélyeztetné magát és a környezetet.

Hogyan kell kiüríteni a vizet a keretből?

Célok

Kezdjük, úgy gondoljuk, Mert általában a vizet a tartályból eltávolítják:

 • Ha egy állat vagy egy madár bejutott a medencébe, és ott halt meg;
 • A vízben az emberekre káros kémiai összetevők;
 • A víz kellemetlen szaga vagy színe van;
 • A hideg időjárás kialakulása és az adott időszakra történő tárolásra való felkészülés, amikor a medencét nem használják.

Hogyan kell kiüríteni a vizet a keretből?

Hogyan kell kiüríteni a vizet a keretből?

Ha a fenti okok nem figyelhetők meg, ezeknek a struktúráknak sok tulajdonosa teljesen természetes kérdést tud beállítani: “Miért kell ezt tennem?”. Mint általában, társadalmunkban két átmérőjű ellentétes vélemény van erről. A felhasználók egyik része azt mondja, hogy szükséges a víz leengedése a medencéből. A második felében másképp gondolkodik. Van egy harmadik csoport – kompromisszumos szerelmesek: egyesítsen, de nem teljesen. Fontolja meg mindegyik argumentumait.

Az első csoport adeptjei úgy vélik, hogy minden esetben a medence kevésbé gyakori, az őszi víz kezdete jobb eltávolításra kerül. Miért töltsön extra erőfeszítéseket a víz tisztaságának fenntartására, tisztítsa meg a lombozatot és t. D.? Sokkal könnyebb leereszteni a vizet, távolítsa el a szemetet a tálból, és fedje le az összes napellenzőt.

Hogyan kell kiüríteni a vizet a keretből?

Hogyan kell kiüríteni a vizet a keretből?

A követői ellenkező szempontból úgy vélik, hogy ha a földeket fagyott körül a keret-medence, a felszín alatti víz megfagy, és kezdjük el szorítani a tálat a tározó, ami után deformálódhat, vagy akár összeomlás.

És a víz, a tartály belsejében fagyott, ellenáll a nage-nek, és biztonságban tartja.

Harmadik ragaszkodj: a víz egy részét kell hagyni, és nem szenvednek a medence teljes kiürülésének problémájával. Mindezek a vélemények jogosultak létezésére, és az “összeolvasztás vagy nem egyesítése” választása nagyon gyakran az anyagoktól függ, Amelyből a kerettartály, a föld körülményei és a tulajdonosok személyes preferenciái.

Hogyan kell kiüríteni a vizet a keretből?

A szilva típusai

A vízi ágból való szivattyúra több lehetősége van, részletesebben tartsa őket.

A földre

A legegyszerűbb módja a vizet a különböző háztartási igényekhez. Azt célja, hogy öntsük az ágyakat, mossa le a pályákat, vagy csak egyesítse a földet. Azonban van egy “de”: a kert és a kert öntözése lehetséges, ha a vizet nem klórozásnak vetették alá.

Hogyan kell kiüríteni a vizet a keretből?

Hogyan kell kiüríteni a vizet a keretből?

A dolgok fordított helyzetével minden növény meghalhat.

Egy másik körülmény, amely megnehezíti ezt a módszert – Ez a további tömlők szükségessége, ha a tartály jelentős távolságra van a vetéstől. A tervezés során használja a vizet az öntözéshez, hogy használja ezt a “kémia”, amely nem károsítja a zöld ültetvényeket.

Hogyan kell kiüríteni a vizet a keretből?

Livnevyben

Ha van egy viharszalag a webhelyed közelében, akkor nagy szerencsés vagy. Lehetősége van arra, hogy fájdalmasan szivattyúzza az otthoni víz Bodier-tól, anélkül, hogy az udvarban áraszt. A Livnevniks nagy csapadékra készült. Minden, amire szüksége lesz a lefolyóhoz, tömlő és szivattyúegység, amely vizet dob ​​a medencéből az árokba.

Hogyan kell kiüríteni a vizet a keretből?

Egy cesspoolban

Amikor a vizet a septicch-ban üríti, van egy valós kockázata annak túlcsordulásának, ha a medence kókusz nagyobb, mint a cesspool térfogata. A szakemberek tárgyát képezik, hogy alkalmazzák ezt a módszert, és tanácsot adjanak, hogy különleges gödör legyen a leeresztéshez.

Hogyan kell kiüríteni a vizet a keretből?

Hogyan kell kiüríteni a vizet a keretből?

Amikor felállnak, szükség van arra, hogy a lyuk szintje legyen a tartály alatt. Az alsót eltávolítani kell a törmelékkel, hogy megkönnyítse a vizet a talajba.

Ezt a módszert csak a kis medencék tulajdonosai ajánlhatják.

Hogyan kell kiüríteni a vizet a keretből?

A csatornába

Ez a módszer, túlzás nélkül, a legmegfelelőbb, megbízható és kényelmesebb. De Kezdetben úgy kell megvizsgálnia, hogy hova kell telepíteni a medencét, hogy a víztározó alján lévő leeresztő szelepet biztosítson, és csöveket éget a vízbe való eltávolításhoz. A csövek fektetésekor lejtés szükséges, hogy a víz gyorsan összeolvadjon, és nem állt. Azt is kívánatos, hogy csak kevés fordulatot végezzen. Az egyetlen figyelmeztetés a helyi csatorna-sokk törvények, nagyon fontos, hogy megismerjék velük, hogy megismerjék az összes árnyalatokat.

Hogyan kell kiüríteni a vizet a keretből?

Hogyan kell kiüríteni a vizet a keretből?

Egy tóban

A víz mozgatható a vízbe, ha valahol a közelben van, lehetőleg méter távolságra 25-re. Ha nagyobb távolságra van, ez a módszer már gazdaságilag nem alkalmas. Ismét korlátozza a módszer használatát. A legfontosabb dolog a törvény védelméről szóló törvény normái, nem tudnak semmilyen módon megsérteni őket. Csak felelőtlen személy csatorna szennyezett vizet a természetes vízben.

Hogyan kell kiüríteni a vizet a keretből?

Vevőegységben

Ha nincs lehetőség a fenti módszerek kihasználására, akkor a szennyvízcsatorna – a vízvevő. Nagyon egyszerűen épült: a gödör ásás, a falak tűzálló téglákkal vannak bevonva.

Hogyan kell kiüríteni a vizet a keretből?

Az ilyen vevő nagyobb megbízhatóságot mutat, és nem fog összeomlani, ha vízzel érintkezik a természetes kővel.

Szükséges lyukakat kell biztosítani a falakban, hogy megkönnyítse a vízellátás a talajba és a fedelet a tömlőnyílással. Ennek a módszernek az a hátránya, hogy ha a vevőnek nincs elegendő térfogata, a víz egyesítenie kell az alkatrészeket.

Hogyan kell kiüríteni a vizet a keretből?

A szivattyú típusai

Mivel a keretmedence nem állapítható meg, és az úszási szezon végén lebontott, nincs értelme szilárd pénzt költeni a vízszivattyús berendezésekre. Elfogyaszthatja az olcsó, de erőteljes szivattyút. Az ilyen aggregátum kiválasztásakor figyeljen az ilyen kritériumokra:

 • méret és súly;
 • felszerelés;
 • Elektromos hálózati paraméterek;
 • Teljesítmény (sávszélesség);
 • Jótállási kötelezettségek.

Hogyan kell kiüríteni a vizet a keretből?

Annak érdekében, hogy gyorsan szivattyúzzuk a vázas medencét, többnyire kétféle szivattyút használnak.

 • Merész (alsó). Alkalmazza ezt az eszközt nagyon egyszerű. A tartályba helyezzük, és a motort, majd a medencéből származó víz a tömlő mentén emelkedik, és a szilva helyére küldi. Ezeket a szivattyúkat más célokra is használják – a pincék és a t. D. Az alsó szivattyú pluszjai – alacsony költségűek, sokoldalú használat, a termék kis súlya és tömörsége. A mínuszok közé tartozik az alacsony teljesítmény.

Hogyan kell kiüríteni a vizet a keretből?

  • Helyhez kötött (felületes). Ez a típus kiszáradni frame medencék az esetben, ha valamilyen oknál fogva lehetetlen használni a mobil típusú szivattyúk. A tartály mellett van felszerelve, a tömlő leereszkedik a víz szivattyúzásához a medencébe, az egység elindul. Előnyök – Nagy teljesítmény és kényelem, ha használják. A hátrányok magasabb árnak tekinthetők, és a medence fölötti tartály mellett kell felszerelni.

  Hogyan kell kiüríteni a vizet a keretből?

  A teljesítmény szakaszai

  Javítsa ki a vizet a keretből kétféleképpen: kézi és mechanikus.

  Az első módszer használatakor az intézkedések algoritmusa:

  • Kiválasztjuk azt a helyet, ahol a nedvesség összeolvad;
  • Csatlakoztassa a kerti tömlőt, és győződjön meg róla, hogy a vízelvezető dugó be van szerelve a tartály belső felületén lévő összes szabályban;
  • A szelepet egy védőburkolatból szabadul fel, és csatlakozhat egy speciális adapterhez (eladó üzleti üzletekben) leeresztő tömlő;
  • A tömlő második végét az előzőleg kiválasztott helyre küldjük a víz lefolytatásához;
  • Az adaptert a vízelvezetéshez csatlakoztatjuk;
  • Az adapter csatlakoztatása után megnyílik egy belső vízelvezető cső, és a víz elkezd egyesíteni;
  • A tározó pusztításán végzett munka végén leválasztja a tömlőt, és vissza kell adnia a dugót és a dugót.

  Ha ez az opció nem megfelelő, használhat egy másikat. Minden egyszerű itt: Leengedem a merülő szivattyút vagy a tömlőt a helyhez kötött egységből a medence tálba.

  Hogyan kell kiüríteni a vizet a keretből?

   Futtassa a készüléket, az adatfolyamot elküldjük a vevőnek. Kapcsolja ki a készüléket szárítás után és hozza meg a megrendelést. Amikor az első és a második módszert használja, teljesen távolítsa el az alsó nedvességtartalmait, nem működik. Ahhoz, hogy a medence végéig tartsa, bármilyen jól felszívódó anyagokat kell használnia, és nedvességtartalmakat kell gyűjteni. A munka befejezése után a tervezés ajánlott tisztítani a szennyeződésektől és felkészül a tárolásra.

   Hogyan lehet egyesíteni a vizet a keretből, nézd meg.

   Kamat cikk
   ( Még nincs értékelés )
   Ossza meg barátaival
   123
   Megjegyzés hozzáadása