Hogyan készítsünk csuklós berendezéseket egy motoros blokkhoz a saját kezével?

A motoblokk lehetőségeinek növelése érdekében elegendő ahhoz, hogy különböző mellékelt elemekkel felszerelje. Minden modell gyártó számos kiegészítést fejlesztett ki, amelyek segítségével megkönnyíti a Föld munkahelyét.

Az ekék és a vetőgépek, a szőnyegek, a korrács megölése, szánkó. A választás természetesen nagy, de az ilyen berendezések költsége nem megfizethető. De meglehetősen reális, hogy az olcsóbb vagy használt anyagokból saját erőkkel legyen.

Hogyan lehet lapozni a saját kezével?

A motoblokk gyakorlati kiegészítése lapított. Ez egy elengedhetetlen asszisztens, aki kertet létrehoz, hallja és szétválik a leszállást, az igazításokat, elalszik, laza földet. Az ilyen fúvókák lehetősége szinte végtelen.

Ha van egy lapos penge pengék a bal oldalon, és vezet egy síkban talajjal, akkor könnyen vagy laza földet. Enyhén emelés A készülék balra fordult a pengék bal oldalán nagy gyomok. Ha a pengék lefelé néznek, könnyen létrehoznak egy ágyat.

A Shape Grooves a leszálláshoz és az elaludt magok ismét segítenek. Ez egy injekciós funkció.

Használhatja a Fokina lapos fákat, mint egy üreges motoblokkot. Van a szükséges lyukak a tervezéshez. Ha a másik méret szükséges, akkor a saját kezével készítheti el. Ez segít a rajzok és egy kis fém üres.

A fémnek elegendő vastagság és erőd kell lennie, így a jövőben képes volt elvégezni a penge funkcióit. A lapot forrasztó lámpával melegítjük, és a rendszer szerint hajlik. Amikor a síkot a szükséges formával kapjuk meg, vízzel lehűtjük. Annak érdekében, hogy ez a billet csuklós felszerelésekké váljon, lyukakat kell tennie a kötőelemekhez és élesítenie az üres betakarítást.

A fémlemez helyettesíthető egy cső vágással, amelyhez fémes lapok, mint a pengék. Meg kell élesíteni őket.

A hősök gyártásának méretei és jellemzői

A burgonya növekvő fúvókával rendelkező motoblokk időt és energiát takarít meg, amikor elhagyja ezt a kultúrát. A Weeding Hezhie egy funkcionális konzol, amely lehetővé teszi, hogy jobban és gyorsan legyőzze a gyomokat. A gyomlálás folyamatában a növények nem csak levágnak, és lebomlik a gyökérrel. A föld körül a földön jól újjászületett és elrepül. Ennek köszönhetően a növény nemcsak a gyomoktól mentes, hanem elegendő mennyiségben vizet és oxigént is kap.

A Hezhi szinte bármilyen mezőgazdasági boltban vásárolható, de meglehetősen magas áron.

Támaszkodva a rendszerekre és a rajzokra, akkor teheti meg őket.

Heroes alkatrészei:

  • 3 fém vagy gyűrűlemez;
  • 30 mm átmérőjű kis vágócső;
  • Acél rudak süllyedő tüskékhez.

Előnyösen a gyűrűk használata lemezek helyett, amely megkönnyíti az egész tervet. A motoblokk sejtjeinek gyártására szolgáló gyűrűk mérete eltérő. A leggyakoribb 240x170x100 mm vagy 300x200x100 mm. A csöves gyűrűk a jumpereken keresztül vannak csatlakoztatva. A mellékletet 45 fokos szögben kell kitölteni, a 15-18 cm-es elemek között.

A 10-15 cm-es acélrúdból vágott tüskék hegesztve a gyűrűkre és a tengelyre. A mérettől függően egy nagy gyűrűhöz van csatlakoztatva, 15 darabos mennyiségben, kis – 5. Néhány darab is hegeszthető a tengelyen.

A további kerekekkel felszerelt sünésekkel ellátott motoblokock kialakításának megkönnyítése érdekében.

A hófúvó vödöré teszi magát

A MOTOBLOCK nem csak a nyáron, hanem télen hasznos a gazdaságban. Gyakran hófúvóként van felszerelve. Elég ahhoz, hogy vödröt készítsen a motoblokkhoz, és a kemény munka egy vas-asszisztenst készít.

A hó elszámoló vödrök általában 200 literes vas hordóból készülnek. További fém csíkok, négyzet alakú cső, gumi és acéllemezek és kötőelemek – csavarok, diófélék. Szerszámokból – fogók vagy passzív, fúró és fúrók fém, csavarkulcsok, csiszológép, hegesztőgép.

A bolgár a hordókon levágják az oldalsó részeket. Ezután a munkadarabot három részre vágjuk. Kettőt hegesztettek a kontúr mentén. A hordók fennmaradó harmadát fémcsíkokra kell osztani, amelyek vödör kések lesznek. Három, 6 mm átmérőjű lyuk alakul át a vödör szélén lévő rögzítéshez. A hordók helyett a fűtéssel hajlított fémlapot használhat.

A vödör aljára hegeszti a fémszalagot, hogy súlyosabb legyen. A fémszalag teljesen zárva van gumiával, hogy megakadályozza a kopást. Ezután a vödör a motoblokkhoz van csatlakoztatva. A korrózió elleni védelem érdekében házi vödör őrölt és festett.

Fordítsa a motoblokkot a kerekekre a motorkerékpárba a pótkocsi és a téli kerekek segítségével. Csatornák használata, a pótkocsi rögzítve van a keretre. A drága kerekek helyett használt teherautó kamerák. Minden keréken a kábelezett kamera láncokkal van rögzítve, és újra szivattyúzza. Szerelje fel a motorkerékpár elég egyszerű és házi szánkó.

Hogyan készítsünk egy árokát?

A házi transzfektor egy csuklós fúvóka a motoblokkhoz, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén ásott árkok, gödör. Ez egyfajta kompakt kotrógép, mely manőverezhetőséggel és hatékonysággal rendelkezik. Mozog egy kerekes vagy hernyó.

A fúvóka-digger lehetővé teszi, hogy az árkokat és a gödröket a Föld méretében. Az árok falak sima, swing nélkül. Fejlesztett földlámpa és morzsa, használható a backfillinghez.

Két vágó van rögzítve az első felfüggesztésen, a hátsó lapáton, hogy kivonja a talajt az árokban. A lemezek és a lánc átvitelének vágásához szükséges védelmi házak biztosítása. Ugyanez az elv, az autó fúvóka a fém rúdból és lemezekből.

Más mellékelt struktúrák gyártása

A motoblokk különböző hasznos szerelvényekkel felszerelhető – eke, robbantók, mindenféle lapát, kaszáló, síelés, ecsetek. A vágy, az érthető sémák és a munka leírása segít megismételni a csatolt elemek tárolási analógjait, sőt javítani őket, t. Nak nek. Ezek megfelelnek az egyéni követelményeknek és feltételeknek.

Tehát, a Föld feldolgozásához egy eke szükséges, képes leküzdeni egy szűz, suttogó fű, nedves vagy fekvő talaj. A gyártáshoz körülbelül 5 mm vastagságú acéllemezt vesz igénybe. A görgők segítségével a lemez a hengerbe hajol. A széleket a bolgár élesítik.

Az így kapott házi eke a motoblokk rackjére kerül.

Ugyanazzal az elvvel, könnyű fúvókát alkotni. Nos, ha vannak állványok a kultivátorból. Ezekhez csatlakoztathatók egy sarokhoz, vagy két állványt készítenek a beutazott anyagoktól. Ehhez 1,5-2 mm vastagságú fémlemezből vágjuk le a lemezeket. A lemezek mérete meg kell egyeznie a barázda mélységével és szélességével. Csavarokhoz kapcsolódnak a szabványok tervezéséhez. Használhat ilyen fúvókát az instrillációhoz. Csak érdemes megadni a lemezeket a szükséges forma. Egy bizonyos szögben elhelyezkedő lemez vagy kör formájában kell lenniük. Az ilyen lemezek felett közelebb kerülnek az alábbiakban. A lemezek rovására forgatva, nyissa ki az üreget kifelé.

Az áfonya gyűjtésére szolgáló motoblokkra snawking önjáró platformot tartalmaz egy hernyóban. A platform forgó keretén egy kerítést biztosít. Az ívelt párhuzamos fogakkal ellátott doboz formájában készül. Mozgó, eszköz a ventilátor tolóerővel a bogyót a dobozban rögzíti. A motorról futó ventilátor. A dobozban be van építve csavaros spirálok.

Szakadt áfonya nehezebb szemetet, így csepp a tartály alján. Szórólapok, kisfajták, amelyek az áfonyával együtt, a ventilátor levegőáramlásával együtt eltávolítják a lyukon keresztül.

A motoblokk kefét használják a terület tisztítására nemcsak a levelek, hanem a sekély hó. A használat egyszerűsége, hatékonysága és sokoldalúsága – a melléklet nyilvánvaló előnyei. Motoblokk függőlegesen rögzítse a tengelyt ecsettel. A gyűrű és a lemezek ecsettel váltakozva. Gyűrűk Átmérő – 350 mm. Az ilyen ecset rögzítésének szélessége általában nem több mint egy méter. Tehát a motorblokk megtartja a manőverezést, és meglehetősen nagy felületet takarít meg a tisztításhoz.

A sörték hossza – 40-50 cm, különben hamarosan elkezdenek önteni és mászni. A sörték tulajdonságainak visszaállítása nem működik, csak új lemezeket bérel. Mozgássebesség a csuklós ecsettel, 2-5 km / óra tartományban a készülék motorjának teljesítményétől függően.

Hogyan készítsünk ekeget a motorblokkra a saját kezével, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: