Hogyan lehet a tűz az országban csinálni magad?

A tűz mindig vonzza a pillantásokat, jó hangulatot, felmelegedést ad. Miután meglehetősen egy kicsit erőfeszítést, valamint fantáziákat kötött, lehetőség van arra, hogy a helyszínen a helyemen, különösen azért, mert ez kétségtelenül a szabadidős terület legfőbb kiemelkedője lesz.

A hely kiválasztása és előkészítése

Először is el kell döntenie a helyet a jövőben. Kezdeni, jónak kell lennie arra, hogy felfedezze az ország összes szabad helyét. Az első helyen – biztonság. A kiválasztott helynek legalább 8-10 méterre kell lennie az összes létesítménytől, zöldültetvényektől – 5-7 méterrel. Fontos továbbá figyelni a háztól való távolságra – ha a tűz távol lesz az épülettől, akkor a füst a tűz nem lesz bele.

A helynek sima kell lennie a jó szellőzéssel (a szél fújja), az előzetes telek tömörül, elalszik a törmelékkel.

Sokan megragadják az ilyen ülősarkot a kertben, távol a fáktól vagy a kertben egy fényes bazsalikom és illatos menta háttérén. A kebabok jobb helyét nehéz elképzelni.

Nem számít, hogy mennyi az a hely, hogy megtörje helyen tűz egy szép, dekoratív pavilonban, de ez az ötlet kell tagadni, a tűz-. Ha igen, szeretném megnézni az utcai tüzet, egy kényelmes ALTANKA-ban ülve, akkor egyszerűen építeni kell egy tűzálló kőből vagy téglából, t. E. A fából készült alkatrészek használata nélkül, az építőanyagok jelenlegi bőségével nem lesz probléma.

Ha fából készült bútorok (székek, padok) a tűz körül helyezkednek el, ne felejtsük el a biztonságos távolságot. Sokan szokatlan sziklákat használnak a székek helyett, de jobb, ha meleg ágyneművel kiegészítik őket.

A fókusz gyártásának lehetőségeit

Nem szükséges kapcsolatba lépni egy tapasztalt szakács szolgáltatásaival, meglehetősen lehetséges megoldani magát, különösen, ha már vannak kész ötletek. És bármennyire meglepő hangzik, de ha létre egy hely a tűz, akkor nem kell mindig rajzok és lépésről-lépésre. Elvileg is cement, t. E. Nagyon könnyű, hogy a saját kezed a barátnődből.

A kiválasztott hely alapján el kell döntenie az űrlapon (kerek vagy téglalap alakú) és forgatókönyv. Jellemzően ezek a paraméterek függenek személyes ízléstől és a webhely méretétől, de a szakemberek átmérője nem javasolja, hogy több mint két méter.

Számos lehetőség van az ország nyílt utcai fókuszának kialakítására:

 • Annyira bombázhatjuk, hogy ennek eredményeként a Földkel zárva lesz;
 • Skip részben kis emelt falakkal;
 • tegye a korábban létrehozott platformra.
Olvasson tovább  A söpörő gépek jellemzői

Lenyelt fókusz létrehozásakor csak a talajban kell mélyülni, a tűzálló anyag felé nézve. Opcionálisan eláraszthatja a padot a kandalló körül egy kis kő morzsával.

A téglából készült fókusz is releváns. Általában egy körben van kialakítva, és a lámpák égnek vagy egyszerűen a fókuszban vannak, vagy az előre telepített rácson vannak kialakítva. Az idő jelenlétében a vágyak konkrét formával önthetnek, a jövőben a fókusz elülső oldala díszítve.

Nagyon jó mindenféle hordozható lehetőség. A választás hatalmas: a különböző magasságok lábánál, kovácsolt, egyedi sorrendben, vagy a barátnőtől függetlenül (régi hordók vagy más nagy tartályok). Ilyen fókusz jó, mert az év bármely időpontjában használható, nincs szükség további intézkedésekre a telepítésre és kiadásokra.

Betonból

Ez a tűzhely négyzet alakú vagy kör formájában történik. Annak érdekében, hogy a központ kerek legyen, használhatsz régi méretű fém hordókat (meg kell vágniuk néhány gyűrű egy bizonyos méretű, amely valójában a jövőbeni fókusz formájának formájában szolgál). A beton lefagyása után az űrlapot egyszerűen csökkenteni kell. Egy négyzet alakú beton tálat hozhat létre, használjon felesleges fűrészárut vagy sűrű rétegelt lemezeket, készített formákat, fűszeres és beton betonozással.

Ahhoz, hogy mindent helyesen tegyünk, ellenállnia kell az időt, hogy konkrét alapot öntsön, különben repedésekkel fog működni.

Téglából és kőből

 1. Nagyon hatásos és gyakorlati forrása kő és téglák, de leggyakrabban a kész blokkok elhelyezésére.
 2. Hogy ezt tegye, feküdjön blokkokat a tűz körül. Ha a kör méretét kissé korrigálni kell, a blokkokat kell kitűznie (például alkalmazása, például egy kőfűrész).
 3. A következő lépés egy jelölés lesz, meg kell jegyezni a lapátkerékét a földön, 3-5 cm-re visszavonul a kerületen túl.
 4. A kész markupon tovább kell ásni (nem sok mély, legfeljebb 30-40 cm). Kavicsot kell kitöltenie.
 5. A Rammed kavicson már elhelyezheti a blokkokat, rendszeresen ellenőrizni kell, hogy milyen szintet biztosít a sima falazat, ha szükséges, akkor tegyél kavicsot, vagy levághat egy kicsit az egység. Folytatnia kell a munkát, amíg az egész fal megjelenik.
 6. Elég kijavítja az összes blokkot cementhabarcsokkal, a kész munka tetején, amely természetes kőből készült dekorációval, mozaik formájában vagy minták létrehozásához.

Építsen egy kandalót a blokkokból vagy a téglából, természetesen nehezebb, mint például, mint például a hordóból, de sokkal hosszabb ideig szolgál, elég egyszer, és a probléma egy meleg és hangulatos helyen Az ország örökre megoldódik.

Olvasson tovább  Tippek az épület megerősített tapadásának kiválasztásához

Mi mást tudnál tenni?

Elvben, bármely barátnőből, hogy egy kandalló, szinte mindössze megy.

 • Árvíz a hordóból – Ez egy szinte tökéletes költségvetési változat. Hordó található az országban. Mindenki teljesen viselheti a földbe, korábban kezelte a szélét, és a kandalló készen áll a használatra. Elrejtheted a talaj alatt csak a tartály részét, és a kiálló rész többi része gyönyörűen díszített vagy díszített hőálló festékekkel díszítve.

 • Egy egyszerű megoldás is lesz egy kerekes lemez használata. Persze, nehéz, hogy alkalmazza azt a nagy, magas máglya, de ha a terület nem teszi lehetővé, mint mondják, hogy üvöltő, akkor ez kétségtelenül a kiutat. A profik nyilvánvalóak: olcsó, praktikus, szokatlan. Hozzáadhat néhány kovácsolt dolgot egy adott stílus létrehozásához, és az egyszerű kerekek középpontjában egy egyedi dolog lesz.

 • Nemrégiben a tábornok legnagyobb Vasbeton virágos edények, Az ilyen virágok általában díszítik a városok utcáit. Nagyon kényelmesek, nem igényelnek semmilyen további műveletet a telepítésben, változatos formában és méretekben (kiválaszthatják és a kerti stílus vagy a telek alatt).

 • A fém fókusza még szokatlan. Egy ilyen egyszerű kialakítást hegesztőgép segítségével készíthet. Az ilyen fókuszok nagyon lenyűgözőnek és színesnek tűnnek, a régi használt léggömb megy a mozgásba (ez vágva van, pár alkatrészt adunk hozzá fogantyúk vagy horgok formájában) vagy felesleges fémlemezek, amelyek hegeszthetők, például formában egy magas kúpos, fa polcokkal.

Egy kis fantázia – és a legközségesebb dolgok valódi remekművé válhatnak az őshonos és baráti öröméhez.

Ajánlások

Természetesen a telek minden tulajdonosa egyedülálló és egyedülálló kialakítású. A tiszta kandalló nem csak vonzó kifelé, hanem a gyakorlatiassággal is tetszik. De hosszú ideig szolgálni, több szabályt kell emlékezni.

 • Ha lehetséges, akkor az úgynevezett Ravery vízelvezetést lehetővé teheti, lehetővé teszi a tervezés védelmét az árvízből.
 • A kandalló jövőbeli anyagának kiválasztása, figyelembe kell venni a tartósságát, amennyire erős és tartós. Elvileg sokan nem számítanak hosszan tartó felhasználásra, és készen állnak az anyag legalább évente megváltoztatására, ezáltal megújítani és megváltoztatni a stílus a webhelyén. Ha az éves csere opció nem az Ön számára, és egyszerre és században szeretném megtenni, akkor még mindig jobb, ha egy tapasztalt szakember szolgáltatásait igénybe veheti, segít kiválasztani egy gyönyörű és kreatív megoldást.
 • Ha nem csak a szokásos összejövetelek egy csésze teát a tűz közelében, hanem aktív főzés a tűz, akkor rács kell. Kiválaszthatja a jobb kovácsolt kovácsolt kovácsolt, hozzáadhatja őket a tervezés során a létrehozása során (falazás közben), vagy használjon hordozható rácsot a lábakon.
Olvasson tovább  Mit és hogyan kell kibasznod a medencét?

Példák a tájtervezésben.

A helymeghatározás megfelelő és gyönyörűen fókusz a helyszín dekorációja. Ezenkívül nagymértékben felváltja a braziert, és használható hűvös őszi éjszakákhoz, amikor még mindig nem akarja ülni a házban.

A fókusz nagyon jól illeszkedik a tájtervezéshez.

 • Amikor a ház egyszerű és nincs pénz a tervezői dolgokhoz, akkor például az alpesi dia vagy a vízesés típusára összpontosíthat. Kívánt esetben ez az opció valóban képes létrehozni egy órán belül és a cement használat nélkül. Ehhez a tűzálló téglát három sorba kell helyezni egy körben egy rés a polkirpich (a sakktábla elve). Majd az egyik oldalon fekvő téglák, már hiányosságok nélkül, kúp. Csodálatosan néz ki.

 • Ha a telek az alpesi stílusban készült, akkor egy nagy, masszív hely a tűz fából készült bútorokkal vagy a csempészek messze tökéletesen kiegészítve.

 • Ahhoz, hogy ellenálljon az egész terület skandináv stílusban, a szakemberek csak szürke és fekete színekkel ragaszkodnak a fókuszban lévő kő vagy lemezek kiválasztásában is, szintén kívánatos négyzet alakú és tiszta kontúrok kiválasztása is.

 • Amikor a minimalizmus elve jelen van a kertben, akkor nem szabad túlterhelni a helyet a hatalmas műanyag épületek által. Itt, mint ahogy van egy hordozható opció, például egy fém tál, fekete, és a közelben festett, a padok vagy székek ugyanabban a témában helyezhetők el.

 • A high-tech tervezők rajongói számára feltalálta a fókuszok beágyazását a falakba, sőt telepítve őket medencékben, szökőkutakban, padokban és t. D. Ebben a stílusban lehet teljesen elérni a tüzet teljesen váratlan helyeken, a fő szabály az, hogy bízza meg az ilyen ravasz hangsúly létrehozását az összes tapasztalt személy után.

  A webhelyének szokatlan és kreatív helyének kiegészítésére szolgáló lehetőségek a közös nyaralás csak a tömegben. Segítséggel úgy tűnik, a legközségesebb dolgok meglepődnek és kérem. Egy ilyen egyedülálló és ugyanakkor egy egyszerű dolog, kétségtelenül, ismét összegyűjti mindenkit egy vidám és szellemi beszélgetésért, meleg légkört ad, amely alkalmas egy családi vacsorára a friss levegőben, egy működő vállalati, amely pontosan emlékezni fog Teljesen minden kolléga.

  Hogyan lehet a tüzet a saját kezével, nézd meg a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: