Hogyan növekedni a burgonya?

A bájos megjelenésnek köszönhetően, és a csodálatos szaga Rosa megkapta a virágok királynő állapotát. Ez egy népszerű növény, amely gyakran választja a helyi területet vagy a kertet díszítésére. A rózsák is használják a városokat tereprendezésre. Növekszik egy nagy és gyönyörű virág nem könnyű, de van egy módja, hogy nagymértékben megkönnyíti a munkát.

A burgonyafuberek díszítő üzem tenyésztésének folyamata gyorsan népszerű volt. Ez számos különleges esemény, amelyre kiváló eredményeket érhet el. Mielőtt elkezdené a dugványok csírázását, meg kell ismerkednie az opció sajátosságaival, valamint a mínuszok és a pluszok.

Hogyan növekedni a burgonya?

Hogyan növekedni a burgonya?

Érvek és ellenérvek

A növekvő rózsák burgonyával a következő előnyökkel járnak:

 • Ez az eljárás sok Egyszerűen standard termesztés, Bizonyos nehézségekkel küzd;
 • Ha a munkát helyesen hajtja végre, és megfeleljen az összes technikai feltételnek, Lehetőség van arra, hogy még virágokat is készítsenek a friss csokorból;
 • A burgonyauberek támogatják a kívánt páratartalmat, Szükséges a vágás normál magassága érdekében, a gyökérfűtés elegendő mennyiségű tápanyagkomponenssel és oxigénnel telítve, amely a normál fejlődéshez szükséges;
 • Ez a módszer előnyös a szabványos lehetőségekből, mivel A rózsák rózsáiban a vízben a szárak rothadhatnak, és ha azonnal tervezed a földre, az üzem gyakran kiszárad;
 • Ez az opció számos fajtára alkalmas, És használja a virág eloltásának módját a gyökérberendezésben az év bármikor;
 • burgonya megbízhatóan védi a rózsát negatív hatástól.

Hiányosságként a következőket kell jegyezni:

 • A sokoldalúság ellenére ez a módszer Nem használható teljesen minden fajtára, Például a növekedés nem adja meg a várt növények várt eredményeit;
 • A burgonyát csak rózsákra használják, akiknek kifogása van;
 • Vágja le a gyökereket, majd átadta a telken, Meg kell tartani a termesztést kényelmes helyen, védve a vázlatoktól és az erős széltől, Továbbá, a virágnak szüksége van nagyszámú természetes világításra, miután a rózsát a termékeny talajra kell átruháznia;
 • Még ha a hajtás is rendkívül gyökerezik, nem garantálja, hogy gyorsan és bármilyen probléma nélkül valósul meg egy új helyen – Az összes rózsát kb. 15% -a nem alkalmazkodik a földterülethez és meghal.

Hogyan növekedni a burgonya?

Hogyan növekedni a burgonya?

Kiképzés

A sikeres termesztés kulcsa a folyamat számára az illetékes előkészületek. Hogy a munka helyesen történt, meg kell választania egy megfelelő szárat, burgonyát és speciális eszközöket. Azt is kívánatos, hogy megfelelő illeszkedést és tartályt kapjunk, amelyben a rózsa növekedni fog (a pot csak akkor kerül elhelyezésre, ha az otthoni virágtervezésre kerül sor).

Eszközök és anyagok

A rózsák shilling és további csírázásának speciális eszközei nem szükségesek. Elég elkészíteni egy kés, egy secateur és penge. Minden eszköznek éles és feldolgozott fertőtlenítésnek kell lennie.

Hogyan növekedni a burgonya?

Hogyan növekedni a burgonya?

A talaj és a kapacitás kiválasztása

Rose-hoz, kinőtt a szárból, otthon hagyhatják otthon, mint egy élő dekoráció, helyesen kell felvenni a tartályt. A virágcserép méretének közepesnek kell lennie, de elegendő egy adott virágfajta számára. Az első szakaszban a vágott műanyag palackok alkalmasak. A használati időig a tartályt magas hőmérsékleten kell kezelni. Leggyakrabban páros vagy forró vizet használnak. A veszélyes és a patogén mikroorganizmusok magas hőmérsékleten halnak meg.

Az alábbi lyukak hiányában meg kell tenni őket, szintén gitt vízelvezetést, és a tetején – homok (rétegvastagság – 3-5 centiméter). Jelentős szerepet játszanak a vágott virágok szárításának gyökerezésének folyamatában a talaj összetétele és állapota. Ahhoz, hogy ragyogjon Rose, meg kell vásárolnia egy különleges talajt, amely megtalálható bármely gardery áruházban. Rose – egy mászó üzem, és különleges követelményeket biztosít az ellátás feltételeire és a talajra. Ha nem lehet különleges összetétel megvásárlása, akkor a Földet a kerti telekből lehet használni, amelyet szükségszerűen szerves és ásványi kompozíciók táplálnak.

Nem lehet fertőtleníteni a talajt. Kátrány a fagyasztóba, és néhány másodpercig hagyja ott. Használat előtt a talaj leolvasztása. Ezt az eljárást többször egymás után kell elvégezni. A talaj mikroflójának visszaállításához a “fittoosporin” oldatával öntözik, és ennek a gyógyszernek a minden analógja is alkalmas.

Minden előkészítő eljárás végrehajtása szükséges, hogy a növény ne sérüljön meg és elégedett legyen az évszakok buja színével.

Hogyan növekedni a burgonya?

Hogyan növekedni a burgonya?

Burgonya és rózsák kezelése

A burgonyát és a rózsák klubokat is fel kell készíteni. A Cerenkov-kezelést a gyökerezéshez való hozzájáruláshoz hajtják végre. Tapasztalt szakemberek, akik tapasztalattal rendelkeznek a növekvő színekkel a gumókkal, azt javasolják, hogy a rózsák is zárt rügyekkel. Optimális szárvastagság – minimum 0,5 centiméter. Csak megfeleljen ezeknek a feltételeknek, hogy magabiztosak legyenek az eljárás sikerében. A munkában használt burgonyát szükségszerűen megfosztják a betegségek hibáitól és jeleitől. Egy másik előfeltétel – frissesség. Kornemplod az első forrás a hasznos nyomkövető elemek egy virág, így a minőségnek megfelelőnek kell lennie.

A Rose Stem elkészítésének folyamatában bizonyos eljárások listáját kell elvégeznie:

 • A kiválasztott virágból távolítsa el az összes tüskét és levelét;
 • A növény tetejét 90 fokos szögben óvatosan vágjuk, A munkát egy élesített secateur, kés vagy olló végzi;
 • A szár alatt le van vágva, de 45 fokos szögben;
 • Javasoljuk, hogy az elkészített vágó szétválasztása több különálló részre, Mindegyiküknél legalább 3-4 vesék kell maradniuk – ilyen módon több, teljes körű növényt is fel lehet emelni egy virágból;
 • Ezután menjen az ültetési anyag feldolgozásához, Ehhez biológiai stimulánsokat használnak, előállíthatunk megoldást, keverve egy evőkanál mézet és 200 milliliter tiszta vizet;
 • A szárak fertőtlenítése, Ezt gyenge rózsaszín mangánnal kezeljük Több órán keresztül.

A gyökérberendezés elkészítéséhez csak néhány percet kell költenie. Elég az egészséges gumók kiválasztása és a szem eltávolítása, ha rendelkezésre áll. A legfontosabb dolog az, hogy a gumók nem indítanak csíráztatást, mivel a folyamatok a burgonya tápláló nyomelemei lesznek.

Hogyan növekedni a burgonya?

Hogyan növekedni a burgonya?

Hogyan növekedni a burgonya?

Technológiai gyökerezés

A csírázáshoz meg kell ismerkednie a folyamat technológiájával. Ha a munkát télen végzik, a gumók virágcseréseit edénybe helyezik. A meleg évszakban (a tavasz közepéig, nyáron vagy az őszés elején), a hajtások azonnal átkerülhetnek a szabadtéri helyszínre.

A folyamat szakaszai:

 • Szár és gumó előkészítése;
 • az a konténer megszerzése és előkészítése, amelyben a rózsa növekedni fog, vagy a földterület feldolgozása;
 • megfelelő talaj vásárlása vagy előkészítése;
 • Amikor a virágot a nyitott talajra átadja, a talajt tisztítják, csepegtetik és megtermékenyítik.

Miután elvégezték a fenti manipulációkat, a szár a közepén a közepén ragadt. Most a földbe ültethető. A növények átadásakor meg kell rendezni a nyitott területre való leszállást: Mélység – legalább 20 centiméter, szélesség – legalább 30 centiméter. A föld szükségszerűen hidratálódik. Ajánlott távolság a rózsák között – 20 centiméter. Ez a rés enyhén csökkenthető, de ugyanakkor elegendő távolságot kell fenntartania, hogy a virágok teljesen kifejlődjenek, és nem zavarják egymást.

A leszálló jam tele van egy speciális talaj, és egy kis termékeny fekete talaj és a szerves szerves tetejére öntjük (humidized tőzeg). Töltse ki az ültetési folyamatot, hagyja a homokréteg felületét. A rózsás megszorzás előtt kívánatos megismerni az optimális gyökerezési határidőket. A tapasztalt kertészek javasolják az eljárást május végén vagy az első nyári hónap végén. Ilyen határidőkre van szükség az érett és megerősített dugványok megszerzéséhez. Hajtások, amelyeknek nincs ideje zúzódni, ne jöjjön le új körülmények között.

Június kezdetén a cserjék már erős és erőteljes ágakat alkotnak. A lejárat mértékét tüskék határozzák meg. A menekülés érettnek tekinthető, ha a tüskék megnyomásakor a tüskéket lefektetik. Ha a tüskéshajlások nyomásakor az ágak nem voltak elégségesek. A burgonya vágása július közepén gyökereket ad. Szeptember elején a kertész kap egy rögzítő üzemet, amely biztonságosan eshet.

Hogyan növekedni a burgonya?

Hogyan növekedni a burgonya?

Gondoskodás

A ház kultúrájának vagy a telek kultúrájának vizsgálata során nem lesz nehéz, ha helyes és rendszeresen gondoskodik az üzemnek. A leszállási eljárás vége után létre kell hoznia egy üvegházhatást a hajtás számára. Ilyen feltételek hozzájárulnak a gyors növekedéshez és aktiválják a túlélési folyamatokat. A csemeték üvegedényekkel vagy vágott műanyag palackokkal vannak ellátva. Tehát a halmozott hő belsejében a napfénynek a növényekre kell esnie.

Az első szakaszban a bélelt gumóknak minden nap meg kell önteniük. A talajnak mindig kellően meg kell nedvesítenie. Az öntözéshez kívánatos a víz szobahőmérsékletének használata. 5 nappal később a palántákat cukorral oldja meg, amikor egy pohár vízben történő főzés során 2 evőkanál cukor homokot oldunk. Az édes összetétel további takarmány, amely kedvezően befolyásolja a gyökérrendszer fejlődését, és általában a növények állapotát. Hogy a cserjék egészségesek, erős immunrendszerrel, elég természetes fényt kapnak. Így a palánták kívánatosak az ablakpárkányon a déli oldalon.

Rövid ideig, a menedéket (műanyag vagy üveg) csak az első csírák megjelenése után távolítják el. Minden nap a palánták nem hagynak menedéket hosszabb ideig. Ilyen eljárást végeznek annak érdekében, hogy a virág a lehető leghamarabb alkalmazkodjon az új feltételekhez.

Hogyan növekedni a burgonya?

Hogyan növekedni a burgonya?

Átültetés

Rendszeres és teljes vágás dugványok, a palánták kialakulnak, készen állnak a nyílt talajra való átvitelre. A földön a hajtásokat a virágcserepekből továbbítják, ha a szárak előzetesen csíráznak. Ha az éghajlati viszonyok lehetővé teszik, hogy azonnal átvittsák a nyitott ágyakat.

A tapasztalt nyári lakosok megjegyezték, hogy a palántát azonnal nyílt talajba gyökerezik, könnyebb, mint a tartályból a növényt, és várja az adaptációs időszak végét. Az ingatlanmunka kívánatos, hogy időt érjünk az őszi érkezésig, hogy az üzem gyökerezik, mielőtt a hideg időjárás, és a sikeres telek.

A rózsák megfelelő elhelyezéséhez a következő ajánlásokra kell hallgatni:

 • Tükrünk kívánatos, hogy sima, termékeny és könnyű talaj;
 • A dugványok átvitele során szükség van a talaj feldolgozására, hidratálására és megtermékenyítésére;
 • Vegye ki a palántákat a tartályokból, gondosan kell megszabadulnia a burgonyamaradékoktól, hogy ne károsítsa a gyökereket;
 • Télen a virágok vastag lombozat, tűlevelű tűk és ágak borítottak – megvédik őket a fagytól.

Ne feledje: az utcán rózsákat az utcára kell állítani, stabil és kényelmes időjárási körülményeket kell megállapítani, különben meghalhatnak.

Hogyan növekedni a burgonya?

Hogyan növekedni a burgonya?

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása