Hogyan növekszik Gladiolus a gyerekekből?

A Gladiolus nemes és büszke színeknek tekinthető. Sok virágágyást és gyepeket díszítenek. Ezek közül remek csokrok kaphatók. Kár, hogy gondoskodunk róluk, gondoskodnak néhány problémát. Sok kertész meggyőződött róla. Lehet, hogy egy izzót és néhány hónap múlva megcsodálhatja, hogy megcsodálhassa a növényt, és a következő évben már nem várja meg a régóta várt virágzást. És így minden szezonban szeretném megnézni a szokatlan szépséget. Mit kell tenni, hogy a vágyat? Csak tanuljam meg a gyönyörű színek növekvő trükkjét.

Hogyan növekszik Gladiolus a gyerekekből?

Ami?

Gladiolus reprodukció – A feladat nem könnyű, de meglehetősen megvalósítható. Általában a Gladiolus szaporodik az izzókkal és mégis úgynevezett gyerekekkel. Mi a legújabb? A babe úgy néz ki, mint egy kis gumó sűrű és száraz héj, amely védi a külső tényezőket az egység közepén a készülék közepén a béke során. A kis burgonyához hasonló ilyen egységnek saját határozott mérete van. Azonban, hogy elindíts egy történetet a gladiolus reprodukciójáról a Clubnelukovitz-től. És tudnod kell, hogy a későbbi virágzás függ a Clubnellukovitsa Gladiolus paramétereitől. Tekintsük ezeket a méreteket, és megtudják, hogyan befolyásolják a jövő szépségét és virágméretét.

 • Csak a Clubnewucker, amelynek mérete van átmérőben több mint 3 centiméter, egyszerre több színes magot adhat. A virágok nagyok és szépek lesznek, mivel teljesen megfordulnak. Színük meglepő lesz a telítettség.
 • Ugyanaz az egység, csak kissé kisebb méretű – 2-3 centiméterből, a második osztály képviselője. Tőle is vársz egy buja virágzást.
 • További méretek csak Alaun. Kis példányok Méretek 1,5-2,5 centiméter, jó választásnak tekintik. De sokkal később kezdenek virágozni, mint az előzőek körülbelül 2-3 hétig. És a virágok nem olyan intenzívek.
 • A negyedik időtartamot a leginkább megfelelőnek tekintik. Van nekik Méretek 1 és 1,5 centiméter között. Virágzik ilyen morzsákat későn és virágzik nagyon rosszul. De ha bizonyítottan fennáll, akkor nagyon jó eredményeket kaphat az ilyen esetekből.

Hogyan növekszik Gladiolus a gyerekekből?

A Clubnelukovitsa ásásakor nagyon okból nagyon kis tekercseket észlelhetsz – ezek a fülkék vagy az úgynevezett gyerekek. Képzeld el, hogy saját méretük is van, és paraméterekkel vannak osztva.

 • A csecsemők először állnak, mérete 6-11 mm. A későbbi ellátás esetén az első alternatív klubnelukovitsa képes termelni. Segítségükkel a növény könnyen terjedhet.
 • A második kerek gumók mérete 2,5-5 mm. Tőlük kis klubnelukovitsa lesz.

Hogyan növekszik Gladiolus a gyerekekből?

A Gladiolus baba elősegíti a vegetatív reprodukciót. Az ilyen egységek nagyon jól megőrzik az összes tulajdonukat télen a tárolás során. Ezért csírázásuk mindig 100%. A gyerekeknek a következő előnyei vannak.

 • Szorozódhatnak a virágok állapotához. Tehát a személyes magvalap mentésre kerül.
 • 100% -os egészséges növényt kapsz, mivel a gyerekeket a talajodon termesztették, amely saját tulajdonságai vannak.

Hogyan növekszik Gladiolus a gyerekekből?

Mikor kell összegyűjteni és tárolni?

Határozottan a Clubnellukovitsy nyári időszaka után, a gyerekekkel együtt, Gladioles ásni. Ezt a folyamatot teljes időskor eltöltésekor kell eltölteni. Hogyan lehet meghatározni a teljes érettséget az első évben? Tapasztalt emberek számítanak a virágzás befejezéséről. Ez körülbelül egy hónap lehet. Ha a késői fajták nőnek a helyszínen, akkor ez az időszak 1,5 hónapra emelkedhet.

Hogyan növekszik Gladiolus a gyerekekből?

Mit kell tennie, miután ásottak? Szükség van a klubnelluca öblítésre és szárazra. Ugyanez történik a Gladioles gyermekei. Ha szárítás után elkezdi rendezni a vetőmag anyagot, akkor próbálja meg, hogy ne dobjon semmit. Jobban terjeszti őket méretben. Tehát óriási mennyiségű ültetési anyagot kapsz. És ne feledje, hogy a gyerekek sokkal jobbak, mint maguk az izzók.

Hogyan növekszik Gladiolus a gyerekekből?

Mindazonáltal szükség van rá szükségük. A helyiséget szellőztetni kell, és a hőmérséklet nem haladhatja meg a 8 fokot. Ne feledje, hogy az ülőanyagot télen kell meg kell tekinteni (dobja ki a rothadt és szárított példányokat) és az időről időre váltás. És korábban a Gladiolus gyerekeknek speciális, megőrzött ültetési anyagokkal kell kezelni gyógyszereket.

Hogyan növekszik Gladiolus a gyerekekből?

Hogyan növekszik Gladiolus a gyerekekből?

Tehát két szabályt kell tanulnod.

 • A gyerekek bukása ásni, menj át, szárítsa meg és tegye a téli tárolásra. Ne feledje, hogy a világosszürke színnek van egy nem érdemes balllublubja, és az érettnek van egy barna héjja (egyesítik a színt a talajjal a talajjal, így nehéz kiszabadulni).
 • A tavaszi gyerekek kapnak és elkezdenek főzni a leszállást. És ez az időszak a leginkább zavaró. Komolyan kell vennie.

Hogyan növekszik Gladiolus a gyerekekből?

Hogyan kell felkészülni a leszállásra?

Tél után a gyerekek Gladiolus készen áll a földre. Meg kell kapniuk és néhány manipulációkat, amelyek lehetővé teszik, hogy tovább luszi virágzást kapjon. Először is fontolja meg a leszállási anyagot. Látni fogod, hogy minden baba nagyon sűrű héjban van öltözve. Megállapítja a hasznos anyagokat, védi az egységet a káros tényezőktől, ugyanakkor ez a héj hozzájárulhat ahhoz, hogy a kisbabád rossz lesz-e csírázni.

Hogyan növekszik Gladiolus a gyerekekből?

Mit kell tenni, hogy ne történjen meg? Szükség van egy kissé zavarba a sűrű héj. Természetesen ez a folyamat nagyon nehéz. Manuálisan elpusztítja az erős héj elég nehéz. Ezenkívül lehetséges a belső rész sérülése, vagy egy példányt. Mindazonáltal, hogy ezeket a műveleteket még mindig kell.

Ha a csatornák után nem kapott ilyen többséget a leszállási anyag egységek, akkor a sűrű héj megzavarásának folyamata nem lesz elég időigényes. Ha nagyszámú gyerek van raktáron, akkor meg kell menned néhány trükköt. Hatékony és természetes módszer – ez az ültetési anyag csírázása. Az ilyen munka otthon történhet. Ehhez körülbelül egy hónappal a Gladiolus csecsemő leszállása előtt, amely a padlón fekszik, ami meleg és világos helyen van 3 hétig.

Hogyan növekszik Gladiolus a gyerekekből?

Miután a gyerekeket különálló tartályokban kell rendezni és bomlani méretben és fajtákban. Ehhez használhatjuk a cellophane táskákat vagy eldobható poharakat (cellofánnal borították). Miután lebomlik az ültetési anyagot a tartályokban, be kell önteniük a vizet (kívánatos egy kis mangán hozzáadása a vízben, hogy enyhén rózsaszín legyen). Ne feledje, hogy a bankok vagy a csomagok nem zárhatók le nagyon szoros. Szükséges, hogy a levegő folyamatosan beérkezzen benne.

Hogyan növekszik Gladiolus a gyerekekből?

Külön kell mondanod a vízről. A nedvességnek nem szabad túl sok. Ellenkező esetben az ültetési anyaga elkezd romlani és rothad. Ha mindent jól csinálsz, akkor 2 hét múlva a gyerekek kis gyökereket fognak kiadni, és megadják az első csírákat. Néhány virágcsökkenés, ha nem olyan sok ültetési anyaggal rendelkeznek, táskák a házakkal a hűtőszekrényben. A hatás meghaladja az összes elvárást. Ez a módszer hozzájárul a növény gyors növekedéséhez és egy jó nyomon követési virághoz.

Hogyan növekszik Gladiolus a gyerekekből?

Hogyan kell termeszteni a palántákat?

Télen vagy a tavasz elején használhatja a gyerekek Gladioles-t a palánták számára. Ne feledje, hogy nagy hagymát termeszthetnek a legnagyobbból. Mindez otthon történhet, és sikerül. Tudja, hogy az idő sokkal többre lesz szükség, de az eredmény kérem. És nagy, körülbelül annyi kertész növényi paradicsomot növények a magvakból. Csak a magvak helyett “énekel” jövőbeli gladiolus. Ehhez ezt meg kell tennie.

 • A csírázás után minden egyes kisbabát azonnal egy kis különálló tartályba ültetik (jobb, ha egy műanyag poharat készítenek). Ennek eredményeként nem károsítja a gyökereket, amikor a fiatalokat a nyitott földön újratelepíti. Bár leülhetsz és a dobozban. Csak ebben az esetben óvatosnak kell lennie a transzplantáció során.
 • A palántáknak beltérülnek kell lenniük, ahol a hőmérsékletet 10-15 fokos tartományban tartják. A legjobb a Gladiolus kiterjesztéséhez illeszkedik az alagsorhoz.

Hogyan növekszik Gladiolus a gyerekekből?

Csészék vagy magazinok egy jövőbeni sedale helyen egy nagy raklapon. Vizet önt. Így biztosítja a helyes öntözést. Győződjön meg róla, hogy a palántákat könnyűvé teszi, ha megtartja az alagsorban. Ehhez energiatakarékos lámpákat használhat. Akkor jó hajtások lehetnek.

Átültetés

Helyezze el a kirakodást

Gladiolus szereti a napot. Ezért a leszállás alatt a legmegfelelőbb területeket választja. Ha ezt a virágot egy sötétebb részébe tette, akkor a kisállat nem virágzik. Ezenkívül nem tudsz szállítani egy szeszélyes virágot ugyanabban a helyen. A kirakodás helyeit 3 ​​évente kell módosítani. Az összes gladiolus legjobbja az ágyban nő, ahol a zöldségek korábban nőttek. Általában minden talaj alkalmas számukra. Ha a talaj túl laza, akkor a víz gyakrabban, és ha a talaj nehéz – gyakrabban laza.

Hogyan növekszik Gladiolus a gyerekekből?

Utasítás

Általában a Gladiolus leszállás hasonlít a burgonya ültetésére.

 • Minden egyes egységre külön is kell ásniuk. Mérete alatt vegye fel a kút átmérőjét. Ha a vetés példánya nagyobb, mint 3 cm-es átmérője, akkor a lyuknak 10 cm átmérőjűnek kell lennie.
 • Próbálj meg mélyebben ültetni. A virágzás ezzel függ. Ezenkívül a lyukba, amelyre homokot kell öntenie, öntsük vízzel elvált vivővel, és kezelje a “fittoosporint”.

Hogyan növekszik Gladiolus a gyerekekből?

Tehát nagyszerű virágzást és sok gladiolus gyereket kapsz. Ezért a lyukak között a legmegfelelőbb távolságnak több mint 20 cm. Helyezzen egy leszállást a földről, és szopja a fűrészporral. A következő igazak.

 • A talaj bukása a gladiolusok alatt át kell kapcsolni. Ha a talaj agyag, akkor adja hozzá a homokot. Ha éppen ellenkezőleg – Make Clay. A talajnak ellentmondásosnak kell lennie. Tegye foszfor-koszorú műtrágyákat.
 • Tavasszal fordítsa tovább a talajt. Készíts egy ágyat, amelynek magassága körülbelül 10 cm. A Gladiols beszállás előtt kezelje a talaj “fitoosporin”.

Hogyan növekszik Gladiolus a gyerekekből?

Későbbi ellátás

Túlzott öntözés Gladiolus káros, különösen, ha a nyár esős volt, különben a gladiolusa betegek lesznek betegek. Így biztosítsa a talajelvezetést a gyökerek közelében. Mint minden növény, a gladiolusnak meg kell adnia a műtrágyákat (trágya, komposzt). Ezek a színek rendszeres talajvilágot igényelnek. Szükség van a kártevők aktív ellenére. Minden nagyobb baj kb. 2 héten belül kezdődik, amikor az első hajtások megjelennek.

Hogyan növekszik Gladiolus a gyerekekből?

Hogyan növekszik Gladiolus a gyerekekből?

Ebből a pontból a hajtásokat bőven kell öntözni, mielőtt az impregnálás 4 cm mélybe kerülne. Hetente egyszer kell tennie. Amint a hajtások növekszik, a virágnak táplálnia kell egy tehenet. Az első adagolónak május végén kell költenie, majd júliusban (a műtrágyák lehetnek potash, foszfor és nitrogén), és augusztusban (takarmány foszforos műtrágyákban).

A betegségek jobban megakadályozzák. Tehát feldolgozza a virágok fungicideit. A Gladiolus fő ellensége az utazások. Ebből a problémából a Gladiolusnak előre kell kezelnie – ha az első sérült 3-4 lapot látja. Kémiai megoldások segítenek, de ha nem fogadja el őket, akkor a virágokat különböző zsinórokkal dolgozzon ki a Cleuster vagy a Yarrow-ból. Ez a módszer nem túl hatékony, de segíthet.

Hogyan növekszik Gladiolus a gyerekekből?

Amikor a Gladiolusok felemelik a hatalmat, és tartós hajtásokat adnak, meg kell kötni őket, hogy a szél szélével, amit nem szakít meg. A virágzás kezdete után, amikor az első 3 virág virágzik, vágja a menekülést. Tedd vízbe. A fennmaradó virágok feloldják magukat. Ne feledje, hogy a Gladiolus vágása megfelelőnek kell lennie. A menekülés levágása előtt fertőtlenítenie kell a kést. Engedje meg őt a mangartagában. Ezután számoljon körülbelül 6 pár leveleket, és hívjon egy hívást. Ezután csavarja ki a virág hordót.

Hogyan növekszik Gladiolus a gyerekekből?

Hogyan növelheti a Gladiolust a gyerekekről, nézze meg a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása