Hogyan válasszuk az Agrotan-t?

Mindegyik kertész válogató arra törekszik, hogy növekedjen a háztartási telken, amennyire csak lehetséges termény. De a gyomok, rovarok, szárítás időjárás néha nagy kárt okozhat a kulturális üzemnek. Néhány évvel ezelőtt, először a gazdaságokban, majd a háztartási telkek a mezőgazdaságok gondozására kezdett használni a mezőgazdasági.

Ami?

Az Agrotan egy olyan anyag, amelyet a nagy sűrűségű polipropilén alapján hoztak létre, és képesek nagy terhelés ellenállni. Az ilyen padló megnövekedett ereje miatt a félelem nélkül lehet járni, hogy az anyag megszakad, vagy a diszkrétbe kerül.

Agrotan alkalmazandó Padló formájában kulturális telepítők között. Leggyakrabban használják A gyomnövények mulálásához.

A szerkezetével a mezőgazdaság hasonlít egy zacskó cukorra vagy lisztre, amely a felületre alkalmazott négyzetek formájában lévő jelöléssel rendelkezik. Az ilyen jelölés segítene egyenlő lyukakat készíteni a növények számára ugyanazon a távolságon belül.

Ne keverje össze a mezőgazdasági mezőgazdaságot. Az utóbbinak kis sűrűsége van, és csak üvegházak létrehozására szolgálhat. A mezőgazdasági mezőgazdaságtól eltérően, Agriced nem fenntartható nagy nyomás miatt, és a versenytárs után rohan, ugrott a földre, és keverjük össze vele.

Az anyag típusai és jellemzői

A gyártótól függően a polipropilén mezőgazdasági termékeket 3 különböző színben állítják elő:

 • fekete;
 • fehér;
 • Zöld.

Leggyakrabban az értékesítés pontosan megfelel Fekete Agrotan. Mivel a fekete kevésbé érzékeny az ultraibolya sugarak behatolására, a gyomok növekedése kevésbé lesz a fekete ruhával.

Fehér Agrotan Leggyakrabban az üvegházakban és az üvegházakban. A fehér szín jobb, mint a többi tükrözi a napfényt, amely hozzájárul a gyümölcsök gyorsabb öregedéséhez.

Zöld agrotán Főként a tájkép kialakításában használják, amikor egy virágot terveznek, hasonlóan a füves színű színhez hasonlóan esztétikainak tűnik.

A fő funkció mellett – a felesleges gyomok csírázása elleni védelem, a mezőgazdaság más hasznos tulajdonságokkal rendelkezik.

 1. Képes a levegő, a víz és az ásványi műtrágyák átadni a porózus szerkezet miatt.
 2. Lehetővé teszi az öntözés összegének csökkentését.
 3. Nem teszi lehetővé a nedvesség túl gyorsan elpárolog a talajfelszínről száraz időjárás.
 4. Védi a gyökérrendszert a növények túlmelegedéséből vagy a szuperhoolingból a légáramlás miatt.
 5. Annak a ténynek köszönhetően, hogy az egydülési megállapodás megteremtésekor nincs szükség a gyomirtásra, minden hasznos ásványi anyag marad a talajban, termékenysége növekszik.
 6. A gyümölcsök védelme a rothadásból, mivel a bevonat nem teszi lehetővé számukra, hogy érintkezzenek a Földkel.
 7. Védelem a kártevők ellen, mint a csigák, férgek, kör. A tartós padló nem adja be a paraziták behatolását a gyümölcsöknek.
 8. Gyökér védelem a fagytól. A fagyos időjárás és a hófedél meghibásodásának előfordulásával egy további szigetelés réteget hoznak létre az Agroodion rovására.
 9. A hőmérsékletkülönbségek ellenállási képessége. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a sűrű polipropilén szövet eléggé csík lesz, nem szükséges eltávolítani a téli időszakra.

A sűrű mezőgazdaság másik megkülönböztető jellemzője, ellentétben a finomabb agrárterrel, magas költsége. Az Agrotan árai 3-4-szer nagyobbak a filmárakhoz képest, vagy a megkerülő nemszövött anyagot. De az erős aggotumn élettartama többször magasabb, mint az olcsóbb anyagok élettartama és 10-15 év. Ezért nem szükséges megtakarítani a vásárlás során, mivel az Agrotan 3-4 év után fizeti ki a költségeket.

Szintén könnyen mezőgazdasági csatolt webhelyen jól karbantartott fajok. A táj esztétikát úgy néz ki, mint például, ha például a nyitott területeket a táblák, vagy elalszik a fűrészpor.

Hogyan válasszuk ki?

A vásárlás előtt következik Mérje meg az ültetvény részét, amelyet az agrofibuláris elkészítésre terveznek. A kapott eredményektől függően válassza ki a vászon szélességét és hosszát.

Különböző kiskereskedelmi láncokban mutattak be Agribed különböző gyártók. A mezőgazdasági termelők ára jelentősen különbözik az orosz cégek polipropilén rostjának költségeitől. Azonban a hazai termelési szövet minősége nem alacsonyabb az importált anyagoknál. Ezért, ha egy adott gyártó padlóburkolatának megszerzése nem szükséges, akkor nincs értelme túlfizetni.

A gazdasági üzletek polcain Agrotan képviselteti magát a tekercsbe.

Ezért a kívánt elem színpadán való megvásárláskor szorosan figyelemmel kell kísérnie a felszínen, a szigorítás vagy más külső hibák megszakítását. Mivel a házasság jelenlétében működő működési folyamatban a szövetet a határidő előtt hosszabbítják meg ebben a helyen.

Alkalmazási módok

Sűrű póló anyagot használnak a talaj védelmére, amikor sokféle mezőgazdasági. Leggyakrabban a padlót a következő növények termesztésében használják.

 • Eper.Ehhez a szövet az ültetvény teljes felületére esik, miután ugyanazokat a lyukakat tette a szövet felületén minden egyes bokor. Az Agrotan nemcsak a gyomnövényektől, hanem a rothadásból és a káros rovarokból is védi.

 • Paradicsom, paprika, uborka. Leggyakrabban ezek a kultúrák üvegházba kerülnek. Instruem Agrotech kell távolságot az ültetett bokrok gerincei között. Miután elhelyezte az anyagot az ültetvények között, biztonságosan séta, öntözés vagy betakarítás, és nem fél a padló elrontásához.

 • Fenntartó. Ebben az esetben az Agrotank minden bozót körülveszi, hogy a szövet legalább 2 méteres területet lefed minden irányba a cserje alján. Amikor a polipropilénszövet cserjék alatt található, elsősorban a gyökereket a szárításból védi. Elegendő hidratáló segít elkerülni a bogyók összenyomását, nagyobb lesz.

 • Gyümölcs és bogyó és dekoratív fák. Ha a fákat sorok ültetik, akkor a talaj egész felülete fák alatt leeresztő. Ha külön fa alatt meg kell védenie a talajt, akkor az egész gyökérrendszer zárva van, így a mezőgazdaság zárva van. A törzs minden irányába körülbelül 2 méter.

 • Virágok. Kompozíciók, virág- és virágágyások létrehozásakor dekoratív növények. Ha a mezőgazdaságot a virágzó növények sorai közé helyezi, a virágágyás jól ápolt, a virágkert beszéde nem kell, hogy megvédje a kulturális növényeket véletlenszerűen húzza a gyomnövényekkel együtt.

Mint a bokrok esetében, a mezőgazdasági védi a fák gyökereit a nedvesség hiányából. Ezért a fák, amelyek mellett a padló készült mezőgazdaság, lesznek gyümölcsöző hosszabb, a gyümölcsök nagyobb lesz, nem lesz kevesebb, mint zúzás amíg érés.

Így tudva, hogy a mezőgazdasági előnyök és előnyös tulajdonságainak ismerete nem kétséges, hogy olyan anyagokat vásárolhat, amelyek védelme és egyszerűsítése a webhelyén. A sűrű polipropilén szövetek használatának hatása különösen észrevehető lesz, ha a kert vagy kert nagy területen van.

A következő videóban megtanulod, hogyan kell használni a mezőgazdasági gyomok elleni küzdelemben.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: