Hogyan válasszunk kiindítót egy farostlemezen?

A motoroblokkok nem képeznek összetett terveket, hanem bizonyos funkciókat tartalmaznak. Például, ha ezt az eszközt használja, két indító működik egyszerre: a fő és a további. Ezenkívül a rugó és az elektromos opciók is elvégezhetők.

Ez utóbbiak a legnépszerűbbek, mivel bármilyen probléma nélkül telepíthetők és javítási munkát végezhetnek. Az ilyen indítók megkülönböztető jellemzője is szerény, így nem igényelnek túl óvatos használatra.

A kézi mechanizmus jellemzői

A választás folyamatában a legtöbb felhasználó általában előnyben részesíti a kézi indítót. Hatalmas mennyiségű előnye van az elektromos és egyéb lehetőségekhez képest. Az ilyen eszköz a következő adatokat tartalmazza:

 • A dob formájában készült hajótest;
 • több rugó;
 • Különböző rögzítés és vezetékes részek.

Ez egy kézi indító, amely a legnépszerűbb, mivel működés közben az ilyen eszközök gyakran sikertelenek, ezért javítani kell őket, de a kézi opciók rendkívül könnyen javíthatóak. Fontolja meg, hogy hogyan állapítsa meg az indító helyreállításának helyreállítását.

 • A javítás megkezdése előtt meg kell találnia a gyártó rendszerét, hogy megértse az összes rész helyének jellemzőit. Ezenkívül érdemes megérteni az utasításokat.
 • Kell főzni a kulcsot, amellyel kicsavarhatja és eltávolíthatja az anyákat.
 • Az indító lövése előtt a legjobb, ha több fotót készít. Ez segít mindent visszaállítani abban az esetben, ha elfelejtette bizonyos részek helyét.
 • Csavarja ki a dob közepén található mosógépet.
 • Keressen sérült elemeket, és cserélje ki őket.

Így a kézi indítója javítása nem vesz túl sok időt, így ez a fajta és rendkívül népszerű. A motoblokk megkezdésének helyreállításának folyamatában a legfontosabb dolog az, hogy figyeljen minden részletre, még a legkisebbre is.

Nézetek

A motoblokk esetében más típusú indítót is telepíthet. A piac legnépszerűbb és kereslete között több típus megkülönböztethető.

 • Tavaszi, amelyek a használat és a telepítés legegyszerűbbnek tekintik. Az ilyen berendezések elindításához csak a motoblokk fogantyúját kell mozgatni. Az egység félautomata rugót tartalmaz, amely biztosítja az erőmű szükséges gyorsulását. Annak érdekében, hogy a kézi opció mechanikus legyen, legfeljebb két óra szükséges.

 • Elektromos, amely a beépített újratölthető akkumulátorból működik. Ez az utolsó rész, és meghatározza az eszköz teljesítményszintjét és az autonóm munkájának életét. Meg kell jegyezni, hogy az ilyen indítók nem telepíthetők az összes motoblokkra. Csak néhány modell képes működni a villamos energia segítségével, így a választás előtt szükségszerűen meg kell tanulnia az aggregátumuk jellemzőit.

A starter kiválasztásának folyamatában érdemes megérteni, hogy a munka első évében szinte mind azonosak. Ha lelkiismeretes cég, minden eszköz teljes mértékben elvégzi a hozzárendelt funkciókat, de egy évvel később a helyzet megváltozik. Annak érdekében, hogy a készülék a lehető legnagyobb mértékben működjön, és hosszabb ideig dolgozzon, gondoskodnia kell róla, kenje meg és cserélje ki a részleteket. Csak ebben az esetben, az indító képes lesz nagy teljesítményt és tartósságot biztosítani.

Telepítési funkciók

Annak érdekében, hogy a kiválasztott startert lehessen, ameddig csak lehetséges, teljes mértékben elvégezheti a hozzárendelt funkciókat, azt helyesen kell telepíteni. A telepítési folyamat számos lépést tartalmaz.

 1. Először is, el kell távolítania a lendkeréket, hogy telepítse a koronát. Ezután a szűrőket az egységről forgatják, ezáltal hozzáférhetnek a motoblokk szinte minden részéhez.
 2. Most meg kell szabadulnia a védőburkolattól. Hogy ez meglehetősen egyszerű: csak meg kell csavarnod a csavarokat, amelyek tartják az indító kosár. Annak érdekében, hogy ne károsítsa az eltávolítási folyamat részleteit, a legjobb, ha egy speciális kulcsot kihasználhat.
 3. Ebben a szakaszban a generátort fel kell szerelni a helyére, hogy a kötélre, és amikor segítséget nyújt, tegyen egy kickstartert.
 4. Az összeszerelt rendszer a motorra van szerelve, és az indító terminálok az akkumulátorhoz vannak csatlakoztatva.

Mint látható, az indító független telepítése a motoblokkon nem veszi túl sok időt. A legfontosabb dolog az, hogy egyértelműen kövesse a szabályokat és tanácsot. Ezenkívül rendkívül figyelmesnek kell lennie az indító kiválasztásakor. Kezdetben meg kell győződnie arról, hogy alkalmas a motoblokk modelljére. Például az elektromos indító nem telepíthető minden modellen. A javítás során a készüléket le kell választani a villamos energiából.

Szükség esetén cserélheti ki az indítót. A készülék tökéletes munkájához a legjobb, ha ugyanazokat a modelleket válasszuk ki, amelyek korábban telepítettek az eszközön. A motoblokkok legtöbb tápegységét 13 lóerő kapacitása jellemzi, így a szokásos felső készletet használhatja. A csere esetén használja az eredeti összetevőket a gyártóból, aki biztosan nem károsítja a motoblokk integritását és teljesítményét.

Természetesen sokkal könnyebb javítani, amit egyszerűen cserélhet. Például, ha a vezeték romlott a motoblokkhoz, akkor bármilyen probléma nélkül megváltoztatható. De mint az induló tavasz, ez egy kicsit meg kell tingadnia. Az a tény, hogy gondosan meg kell vizsgálnia a melléklet helyét az optimális rugó felvételéhez. Ha a horog egyszerűen sikertelen, akkor célszerű lesz a mechanizmus teljes cseréjéhez.

Megelőzés

Válassza ki és telepítse az indítót – csak fél munka. Ha azt szeretné, hogy a megszerzett tétel a lehető legrövidebb időn belül dolgozzon, szoros figyelmet kell fordítania rá. Az új dolgok mindig jól működnek. Például a gyári starter csak egy bunkót igényel a motor elindításához. Az aktív használat után azonban az ügyek állapota szükségszerűen megváltozik. Annak érdekében, hogy megakadályozzák az ilyen problémák kialakulását, folyamatosan kell elvégezni a kenőanyagot elindítása előtt. Ezenkívül a fogantyú fogantyúval nem kell túlzottan, mivel ez mechanikus bontást okozhat.

Ha egy kicksztárter esett, akkor a javítás általában tartalmazza azokat a komponenseket, amelyek leálltak. Például a csere a zsinór akkor képződik, ha ki van húzva, és csak akkor töltse ki a rugót „MB-1”, ha problémái vannak a munkáját.

Így az indítóelem nélkülözhetetlen rész, amely biztosítja a motoblokk működését. A kiválasztás folyamatában figyelmet kell fordítania a gyártóra, kompatibilitást a motoroblóliával és a modell fajával. Ezenkívül figyelembe kell venni az indító állandó gondozását, amely elkerüli a lebontásokat és az aktív használat gyors meghibásodását.

Az indító munka megelőzéséhez olvassa el az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: