Hortenzia a törzsön: leszállás és későbbi ellátás

Hortenzia a pammerben egy szép és buja virág. A korona ömlesztett kalapja van, amely azonnal rohan a szemébe, és kifelé megkülönbözteti az ülést. A termesztés sajátosságairól, a formáció és a további gondozás megmondja a cikkünkben.

Agrotechniki jellemzői

Ami az ülést illeti, a leginkább alkalmas erre az időszakokra kora tavaszi vagy őszi. Meg kell jegyezni, hogy országunk északi régiói számára optimálisabb lesz a tavasszal, mint ebben az esetben, a hideg időjárás kezdete előtt, amely elég korán jön, a cserje képes lesz erősíteni, gyökerezni és fejlessze a gyökérrendszert.

A leszállási hely kiválasztása előzetesen meg kell gondolkodnia. A talaj előkészítése szükséges. A legjobb megoldás gyengeen savas és nedves talaj lesz. A speciális boltokban értékesített speciális készítmények alkalmazásával növelje a savasságot. Szükség esetén a műtrágyát és otthon készítheti el. Ez megköveteli a keverék szuperfoszfátot, ammónium-sószalót és kálium-szulfátot.

Lehetetlen egy virágot ültetni az árnyékban vagy a szabadtéri napban, nem fogja kihasználni őt.

Először is meg kell előkészíteni a leszállást. Támogató, főként ásványi készítmények és szerves anyagok, valamint homok és esztergálás. A palánta meg kell adnia a lyukat, amely után a tetején elalszik tőzeg. A Földnek gondosan meg kell adnia és hogyan kell önteni. Ezt követően a mulogálás, amennyire csak humusz.

Ha a hortenzia észak-szélességi időszakban növekszik, a téli időszak alatt meg kell fedni vagy mozgatni egy hűvös helyiségbe, ahol nem lesz negatív hőmérsékleti mutatók. Nagyon rossz a hűtés miatt, és a fagyok képesek megölni. Ami a déli szélességet illeti, meglehetősen alkalmas egy nyitott talajra és egy menedékre a körökből.

A formáció szabályai

Ebben az esetben a legtöbb virágvíz előnyben részesíti a választás a különféle hortenzia javára. Van egy törzse, így a munka kicsit könnyebb lesz. Ami a termesztést illeti, a helyet védeni kell a szélektől. Kiváló terület a ház kerítés vagy fal közelében.

Ahhoz, hogy egy növény önállóan lehessen leállítani bizonyos eljárásokat a leszállás óta. Annak érdekében, hogy a falu függőlegesen növekedjen, anélkül, hogy bárhol eltérné, szüksége lesz egy olyan támogatásra, amelyet a központi karmester rögzíti.

A szeptembert a nyár közepén kell elvégezni. Minden oldalsó ágak eltávolításra kerülnek. A következő szezonban július közepén meg kell vágni a gyűrűbe. Ezt követően a törzs vastagabb lesz. Ami a központi karmestőt illeti, akkor is szükség van. A tavasszal a szintre vágják, ahol a legfejlettebb vese.

Az eljárások elindíthatók, miután a falu eléri az 1-1,5 méteres magasság elérését. Annak érdekében, hogy stabilabb volt, van egy jelentése 2-3 borda kialakulásának egy koronával. 7-8 év elteltével a törzsön teljes körű hidrangea jelenik meg a helyszínen. 40 év alatt képes a kertész szemébe nézni. A saját kezével minden manipulációt eltöltheti, felbecsülhetetlen értékű hozzájárulás lesz a terület kertészetéhez.

Meg kell jegyezni, hogy a virágzat buja és volumetrikus lesz. Bizonyos esetekben a hajtások terhelése túl erős lesz, és ennek eredményeként megtörhetik. A pillanat megszüntetéséhez 2-3 pár vese-t kell vágnia.

Vakcinázás, mint egy törzs előállításának módja

Ha ezt a módszert használja, akkor mind a szárító és a fa hortenziában is működhet. Kezdeni, el kell döntenie. A lehető legszélesebb és erősnek kell lennie. Amikor egy korona 2-3 ágakat alkotnak egy központi vezetővel, a törzs területén meg kell osztani a hasítást. Rózsaszín vakcinák, amelyek több élő vesét tartalmaznak.

Egyetlenet kell kezelni kerti vízzel. Ezt követően a hordót polietilén borítja, vagy egy szalaggal megfordul. Milyen sikeresen manipulációkat készítenek, ellenőrizheti az új lapok kialakulását, amelyek hamarosan megjelennek a vesékből. Az eljárások elejétől kezdve ez a pontig hónapok. A fő feltétel az, hogy az eltávolítás és az állomány rögzítése a lehető legerősebbnek és tartósnak kell lennie. A veremnek magabiztosan és egyenesnek kell lennie. Ezt hosszú támogatással biztosítják, amelyhez az üzemet tesztelik.

A fa mögött lévő következő évszakok is gondoskodnak. Az olyan folyamatok, amelyek nem rendelkeznek virágzatkal, csökkenteniük kell. Ezenkívül az üzem sérült részeit eltávolítják, és a koronáját vékonyodnak. Hortenzia Strambo formában tetszik a szem. Ez egy ömlesztett koronával, amelyet egy golyó alakja, amely fényes és gyönyörű színekkel alszik.

További gondozás

A növény magas téli keménységgel büszkélkedhet. Országunk déli régióiban egy felnőtt és egy erős fa hordozhatja a hideget. Ezenkívül jól ütközik a kártevők rovarok elleni támadásaival és a különböző betegségekkel. Ezek az előnyök a törzs főhöz a törzsben. Ami az északi szélességet illeti, a téli hortenzia-termesztést tovább kell vigyázniuk továbbá. A prioritás zóna szükséges, hogy elmélkedett tőzeggel, és a bokor maga fedezi, snack, vagy száraz leveleket.

Minden kertész álma, hogy erős és egészséges növények legyen a telek. Ehhez figyelniük kell őket. A hódítások gondozása nem lehet komplexnek nevezni. Először is, rendszeres öntözésre lesz szükségük. Ezt a talaj javítja.

Ha a nyár túl száraz, akkor szükség lesz arra is, hogy lazítsa meg a talajt, majd tőzeg vagy kerti földet használva.

Ezenkívül a Hydrangea a Crown Spinklingre utal. A száraz évszakban legalább 1 alkalommal kell elvégezni 5-7 nap alatt. A szükséges nedvességet biztosítja az üzemet. Nem szabad elfelejtenünk a takarmányozásról. Annak érdekében, hogy a növény elégedett a bója virágzásával, valamint növelje az immunitását, évente kétszer meg kell tenned a műtrágyákat. Az első etetést a nitrogént tartalmazó készítmények alkalmazásával végezzük. A karbamid megoldás nagy része alkalmas. Használhatja a Nitroposk-t, hozzáadva 15 grammot vödörre.

A második etetéshez ásványi komplexumokat használnak. A virágzás kezdete előtt tartják. 10 gramm káliumsó sót és kissé több szuperfoszfátot adnak a vízvödörhöz. Ha lehetséges, ez az adagoló megismételhető ősszel, hogy előkészítse a hortenzát a fagyok sértése és a gyökérrendszer erősítése. Ezt követően a növényi telek biztonságosabbak.

Azt is elfelejtheti, hogy fenntartja a megrendelést. A gyomok időben kell menniük, és a növényi maradékok tisztaak. Megelőző feldolgozás. Ők célja a gomba, vírusok és baktériumok elleni védelem. Az ilyen gyógyszerekkel “bánat”, “topaz” és mások. A tavaszi és az őszi időszakra van szükség antiparazitás kezelésre. Számára a “parancsnok” vagy “akarin” leggyakrabban használják.

Alkalmazás a tájtervezésben

Ha a STRAMB HAMSTAGE helyesen van kialakítva, akkor a webhely igazi díszítése lehet. Vonzó megjelenés Nagyra értékelt tájtervező. A növény nem csak a kertben helyezhető el. Nagyszerűen néz ki az erkélyeken és a szabadtéri teraszokon.

A jó szomszédok között megjegyezheti a samshatot, a rózsákat és az astilb-t. A Hydrangea nagyon szépen néz ki az alacsony szellemű tűlevelűek közelében. Diverzija a Strict Juniper vagy Thuy közelében. Mindazonáltal szem előtt kell tartani, hogy a fák mellett szigorúan tilos. Az a tény, hogy kifejlesztett gyökérrendszerük megfosztja a cserjék megfelelő mennyiségű nedvességet, ami idővel vezet a halálához. Ezért ebben az esetben jelentős távolságra van szükség, nem kevesebb, mint 2-3 méter.

A kertész felülvizsgálata szerint a dübörgő hortenzia termesztése bizonyos nehézségekkel jár, azonban az eredmény meghaladja a legbészóbb elvárásokat. A legfontosabb dolog az, hogy válasszon kiváló minőségű és egészséges ültetési anyagot, megfelelően vágásokat, valamint a növény gondozását.

Arról, hogyan lehet hidrangeát a törzsre, nézd meg.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: