Host “Lakeside Paisley Print”: Leírás és termesztés

A virágok állandó emberi műholdak az egész életen. A hosszú távú és óvatos tenyésztők hatalmas mennyiségű dekoratív növények megjelenését eredményezték. Annak ellenére, hogy a fajta fajta, a nagy kereslet a kertészek sok éven át házigazdák. A kezdőkókák szakértői azt javasolják, hogy figyeljen a tóparti paisley nyomtatásra.

Leírás

Host Lakeside Paisley Print – Gyönyörű évelő növény, amely minimális figyelmet igényel. A megkülönböztető tulajdonság az éves transzplantáció szükségességének hiánya és sok éven át egy helyen való növekedés képessége, valamint a levelek fellebbezésének megőrzése a növekvő szezonban.

A felnőtt növény maximális magassága 45 cm. Standard levelek mérete – 17 cm 15 cm-re. A levelek színe – világos zöld, sötét szegélygel a széleken. A virágzatok mérete kicsi, és magassága gyakran nem haladja meg az 50 cm-t. Színes szín – puha lila. Virágzó időszak – nyár közepén.

Leszállás és gondozás

Annak érdekében, hogy az üzem a tulajdonosok számára vonzó megjelenést és gazdag zöldeket, szakemberek is javasolják, hogy közel álljanak a Hosts Lakesley Paisley Paisley Print. A legkényelmesebb növény a vázlatoktól védett árnyékolt területeken érzi magát. A virág lehet ültetni mind külön bokrok és az egész készítmények a sínek mentén, kerítések.

A fiatal növények leszállása jobb, ha kora tavasszal vagy az ősz közepén költeni. A leszállási gödör mélysége nem haladhatja meg a 30 cm-t. A bokrok közötti távolság a határviszonyokban – legfeljebb 80 cm. A gyökérrendszer megakadályozása érdekében a gyökérrendszer megakadályozása érdekében ajánlott vízelvezető anyagot helyezni a leszállási gödör alján.

A lyukak feltöltésére szolgáló tápanyagkeverékként humusz, tőzeg, fa hamu és speciális ásványi műtrágyák keverékét kell alkalmazni. Az ültetési folyamat a Föld elaludt ürességét tartalmazza egyidejű tömítéssel.

Lamced bokrok kell bőségesen önteni egy tiszta vizet.

Annak érdekében, hogy megakadályozzák a gyökérrendszert a gyökérrendszer megelőzésére, szükség van a Föld teljes felületére a virág közelében, mulcháló anyaggal.

A virágápolás klasszikus eljárásokból áll: öntözés, talaj, műtrágya, mulching, pesti ellenőrzés. A tapasztalt kertészek ajánlott rendszeresen elvégezni a bokrok szaniter és formáló vágását. A talaj tápanyaggal való gazdagításához nitrogén, kálium- és foszforos műtrágyák készítése szükséges. A túlzott tápanyagok negatívan befolyásolhatják a virág egészségét.

Rontja a virág megjelenését a gombás betegségek és a szürke rotok, valamint a csigák és a fonálféregek, hogy kinek a speciális gyógyszerek.

Reprodukció

A fiatal növények házigazdái számára A következő szorzási módszereket használhatja:

  • járda;
  • Bush osztály;
  • A magok segítségével.

A bokor megosztása a tenyésztés legnépszerűbb módja. Azért Ahhoz, hogy egy ültető anyagot kapjunk egy bokor segítségével, az anyavállalat szükséges ahhoz, hogy öntsön és nagyon óvatosan ásni kell. Az extrahált virágnak meg kell osztani egy éles kerti eszközt több azonos részre, ami később és leszállási anyaggá válik. Kötelező állapot – legalább 2 lapos aljzat jelenléte minden részben.

Ragyogó – ültetési anyagok a fiatal hajtásokból. Új növények beszerzése érdekében meg kell vágni a nyári időszakban a szülő üzemből a szülő üzemből a hordó kis részét. A vágott hajtásokat egy elkészített ágyra kell ültetni, tápláló és nedvesített talajjal, és hozzon létre egy üvegházhatást körülöttük. A kezdő kertészeknek gondosan biztosítaniuk kell, hogy a színek közelében lévő talaj mindig laza és nedves maradjon.

A vetőmag-reprodukció módszere gyakorlatilag nem használ hagyományos kertészeket az alacsony hatékonyság és a munkaerő-komplexitás miatt. Ez a módszer csak a tenyésztőkben népszerű. A megkülönböztető tulajdonság az a lehetőség, hogy a növény állandó növekedési pontjának ültetése csak 5 évvel a vetőmag lő után. Ha mégis, a kertész volt a vágy, hogy nő a virág magok, akkor meg kell felelnie az alábbi technológia:

  • A vetőmaganyag növekedési stimulánsok feldolgozása;
  • A tartály és a talaj fertőtlenítése mangán oldattal
  • a magok a talajfelületekre és a föld kis porára történő elhelyezése;
  • üvegházhatás létrehozása;
  • a leszállási tartályok elhelyezése a meleg és sötét szobában;
  • Rendszeres polírozók vezetése.

A 3. fázisú levelekben való felvétel megengedett.

Lásd alább.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: